Wpisy 437 128 – 437 227
7 sierpnia 2011 13:52 → 7 sierpnia 2011 14:12, 100 wpisów
spook
mój znajomy wiekszy wiek tez ma choroba na cukrzyce , pije same herbaty bez cukru
mój znajomy wiekszy wiek tez ma choroba na cukrzyce , pije same herbaty bez cukru
jandzia > gluten w pszenicy zaburza pracę trzustki i gospodarkę insulinową; rezygnacja z produktów pszennych wystarczy żeby odczuć dużą poprawę
tyylko nie moge sie nią z nikim podzielić z powodu podwyzszonego cukru

andromeda....Ty swoja krew możesz dać każdemu ale dla siebie potrzebujesz tylko takiej jaka Ty masz
Andro ja też trzymam kciuki za ciebie i innych ..no i troszkę za siebie aby dzisiaj oskubać TS

0RH + to moja grupa krwi..pnoć mięsożerna ale nie lubie mięssa az tak

ja mam inne krew kolor zielony

niz normalny człowiek

niz normalny człowiek
jandzia...no u mnie z cukrem jeszcze wszystko dobrze,ale to tez różnie w życiu bywa.

Liluś mój małżonek ma taką jak Ty i też mamy ten durny konflikt...może dlatego już dwa razy poroniłam i może mam problemy z zajściem w ciażę????

krysieńka...mój tato ma taką jak ja i mieli konflikt no ale jakoś się urodziłam bez problemów ale moi bracia bliźniacy niestety nie mieli tyle szczęścia.

Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
08,11,15,16,18,23,25,26,27,34,39,43,55,58,59,64,67,70,72,74
Plusem jest liczba: 55
08,11,15,16,18,23,25,26,27,34,39,43,55,58,59,64,67,70,72,74
Plusem jest liczba: 55
ale u mnie przegram , zaraz ide do sklepu

lilka z tego co wiem to pierwsze dziecko rodzi się zdrowe ...tak jest u mnie...tylko kolejne ciąże mogą być z problemami albo tak jak w moim przypadku martwe

Gała ja też piłam wczoraj Wasze zdrowie bo moi znajomi robili grilla rocznicowego
dzisiaj mają 7 lat po ślubie

dzisiaj mają 7 lat po ślubie

Witam wszystkich!Dzisiaj specjalne zyczenia dla Gały ,bo nie miałam okazji.Duzo szczęscia na nowej drodze życia.Choć wszyscy życzymy sobie dużych wygranych w lotto ,to ja życzę Tobie aby,decyzja jaką podjąłeś wczoraj była równie dużą wygraną.I tego się trzymaj!
ja dostałam jeszcze jedną zieloną kartkę aby zajść w ciażę ale dopiero gdy odbiorę wyniki za ok 2 tygodnie
dobra uciekam ....
nara ALL

nara ALL