Wpisy 4 366 503 – 4 366 602
30 stycznia 2022 18:32 → 30 stycznia 2022 19:14, 100 wpisów
@4 366 500Mewa: z chodź zboiska po meczu masz czerwona kartke
@4 366 503Bolo22: toż to przebieraniec
Też się załapałam.MOje marzenie zostało spełnione.
nie lubie takiej pogody , nie mozna wyjśc z chałupy bo jak nie wiatry to cię lawiny załatwią
@4 366 504Sebastian_M:
-robisz znowu Bydło,ile można tolerować twoją osobe--Jesteś Socjopatą
-robisz znowu Bydło,ile można tolerować twoją osobe--Jesteś Socjopatą@4 366 508kedzior13:
@4 366 509Andreas3864:
@4 366 508kedzior13:
Witam Wszystkich właściciela stronki atakujecie jesteście poważni czy was Bóg opuścił
@4 366 509Andreas3864: Nie rozśmieszaj mnie.
Nie masz argumentów . Wiesz o tym ?
Nie masz argumentów . Wiesz o tym ?
@4 366 509Andreas3864: Dawno cierpliwośc się wyczerpała prowokuje a potem kartki rozdaje i to nie ja to inni a było by ok gdyby gadał z tymi co chcą z nim a to złośliwe wie dobrze i musi zaczepić wkurzyć
długo mnie nie było ale nic się nie zmieniło jak za dawnych czasów na stronce
@4 366 516Myvictory:
@4 366 513Myvictory:tylko czy pasko o tym wie
@4 366 516Myvictory: Nie potrafią spokojnie tu pisać i przebywać.
Ubolewam nad tym.
Ubolewam nad tym.
@4 366 520Sebastian_M: Trzeba się modlić
to wszystko przez te wiatry , ludzi szaleństwo ogarnia , wiatry , lawiny, wirusy , koniec świata blisko
@4 366 521Myvictory: Powiedz im bo myślą że ja im robię im krzywdę a to jest wprost przeciwnie
tylko na chwile wyszłammam tu wejść czy jak a może na Forumczy zostać
@4 366 524Sebastian_M: oki postaram się poczekaj musze pomyśleć
@4 366 514Sebastian_M: opuśc tą strone bo cie tu wszyscy mają dość,albo zachowuj sie jak człowiek,a nie gówniarz,robisz jedno i to samo,nikt tu sie nie wykłuca poza tobą,chcesz udowodnić że twoja racja jest najwazniejsza.

@4 366 523kedzior13: chyba świat schodzi na psy
Ile jest Ludzi tyle zdan na jakis temat i trzeba to uszanować
☮️ ☮️ ☮️ Pokój☮️ ☮️ ☮️
zagrałem w lokalnym sklepie mini jeden zakład plus ekstra pensja Pan za mną miał pecha bo automat się zepsuł nie wiem czy to znak że wygram czy szczęście tego Pana bo i tak się nie wygra dziś
@4 366 534Myvictory: szczęście tego Pana
zbiórka dziś Pana Owsiaka dobry cel a na stronce walka trochę głupio dziś plus niedziela trochę można by się było wstrzymać ale to moje prywatne zdanie
@4 366 528Andreas3864: Chyba nie wiesz co piszesz ?
To nie jest twoja strona i nie ty będziesz mnie stąd wyganiał. Nikt nikogo nie będzie stąd wyganiał i musisz to zrozumieć.
Dopóki nie pojmiesz tak prostej rzeczy twoje wpisy będą bezużyteczne. Kartki też rozdajesz na prawo i lewo i nie mają żadnego znaczenia. Ja jak daję kartkę to od tej pory nie czytam co ta osoba pisze na czacie ani nie piszę też do niej .Bądź w końcu facetem i postępuj uczciwie i z jakimiś zasadami. A ja ich u ciebie nie widzę.
I jeszcze jedno. Każdy może napisać tu na czacie co myśli i nie wszyscy muszą się z tym zgadzać. Ale wolność słowqa jest po to aby można było wyrazić je też i tu na czacie.
Jeszcze raz ci napiszę facet powinien być konsekwentny i wiedzieć co chce oraz być stanowczy. Ty musisz nad tym popracować ale jest nadzieja że też to osiągniesz
Życzę ci tego
To nie jest twoja strona i nie ty będziesz mnie stąd wyganiał. Nikt nikogo nie będzie stąd wyganiał i musisz to zrozumieć.
Dopóki nie pojmiesz tak prostej rzeczy twoje wpisy będą bezużyteczne. Kartki też rozdajesz na prawo i lewo i nie mają żadnego znaczenia. Ja jak daję kartkę to od tej pory nie czytam co ta osoba pisze na czacie ani nie piszę też do niej .Bądź w końcu facetem i postępuj uczciwie i z jakimiś zasadami. A ja ich u ciebie nie widzę.
I jeszcze jedno. Każdy może napisać tu na czacie co myśli i nie wszyscy muszą się z tym zgadzać. Ale wolność słowqa jest po to aby można było wyrazić je też i tu na czacie.
Jeszcze raz ci napiszę facet powinien być konsekwentny i wiedzieć co chce oraz być stanowczy. Ty musisz nad tym popracować ale jest nadzieja że też to osiągniesz
Życzę ci tego
Nic się nie zmieniło odszedł jeden z użytkowników a tu to samo jak on był, przykre smutne, w sumie czasu nie było by być na stronce wchodzę i dziś to co za dawnych lat cóż
i dalej pouczanie większość ma go dość jego zachowania gówniarzanego rządzenia na stronie a ten inni winni dzięki innym nie ma spokoju
Gdy ciebie nicku Sebastian m nie ma jest spokój jest sympatycznie masakra co za typ złodziej krzyczy łapać złodziejaMoze da se 8h lub jak ostatnio go nie było parę h będzie miło
Gdy ciebie nicku Sebastian m nie ma jest spokój jest sympatycznie masakra co za typ złodziej krzyczy łapać złodziejaMoze da se 8h lub jak ostatnio go nie było parę h będzie miło
Nie było mnie pół godziny mecz jakiś czy skoki narciarskie ? Czy dalej lawina schodzi ?
@4 366 540Biedroneczka1977: zeszla lawina i to potężna
@4 366 537Sebastian_M: wyluzuj bo zachowujesz sie do innych osób ponizej krytyki,to swiadczy że jesteś niezrównowarzony emocjonalnie,nikt cie nie wygania ze strony tylko zwracam ci uwage na temat twoiego prowokatorskiego zachowania,przemyśl swoią egoistyczną postawe.Nie jesteś zupą pomidorową nie kazdy musi cie lubieć.Nie toleruje chamstwa,cwaniactwa
@4 366 540Biedroneczka1977: ponoć schodzi z prędkością 230 km/h
dziś zrobiłem inwestycje na Allegro może ktoś się uczył z tego i mi potwierdzi lub zaprzeczy otóż kupiłem Fiszki do angielskiego wszystkie poziomy od podstawowych do zaawansowanych czyli wszsytkie poziomy jakie są nauki, ciekawe czy dobrze zrobiłem
@4 366 543xdrive:
@4 366 543xdrive: 2500 mandatu i 10pkt
@4 366 542Andreas3864: zupą pomidorową dobre
@4 366 546Magister_hazardu: dobre
Może spokój na stronce zrobią kobiety są bardziej mądre może potrafią uspokoić atmosferę na stronce
Rosół lubię pomidorową mniej najbardziej lubię krem ze szparagów bo jak wiecie jestem trochę szlachciankA
@4 366 549Myvictory: popieram
@4 366 551Biedroneczka1977:
Malwina Lawina do dzieła
@4 366 551Biedroneczka1977: jakiego herbu jesteś waćpanna
Możemy porozmawiać o przepisach na zupy
@4 366 557Biedroneczka1977: i to pomoże
@4 366 557Biedroneczka1977: otworzyć paczkę wsypać do miseczki i zalać gorąca wodą.
@4 366 556Andreas3864: poczekaj zajrzę do Internet
@4 366 558Myvictory: no myślę
@4 366 559Magister_hazardu: dziecko to wie
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
może zrób my tak czat normalne rozmowy plus o liczbach a jak kłótnie taki mały czat jak ring i tam sobie będą bluzgać
@4 366 563: i jest mnożnikbędzie dzielnik
Pomidorowa jest lepsza jak pomidory podsmazymy na masełku I dopiero dodamy do wywaru
@4 366 564Myvictory: można Tak zrobić
Może ktoś potrzebuje sobie po bluzgać po przyzwać dajmy możliwość
@4 366 566Biedroneczka1977: a widziałaś kiedyś lawinę pomidorową?
@4 366 566Biedroneczka1977: pierwsze słysze
Tak tej ukrainie uzbrojenie daja zeby sie to kiedys nie odwrocilo bo to tez niepewny naród
@4 366 570xdrive: lawina jak gotujesz zupę i nie wyłączysz
@4 366 556Andreas3864: drogoslaw taki herb
@4 366 571Andreas3864: zapytaj kucharza to Tobie powie
Dostałem cynk ,że może ktoś z paskowiczów trafi 5tke w mini
@4 366 569Myvictory: bedzie miał większą wiedze
@4 366 578Magister_hazardu: Remigiusz z Tarnowa?
@4 366 573Bolo22: Moim skromnym zdaniem Polska nie powinna machać szabelką żyć w zgodzie z Rosją wspieranie Ukrainy co dostawy pociągów wstrzymuję do Polski
@4 366 578Magister_hazardu: ale ten ktos bedzie w mini?
@4 366 573Bolo22: kiedys Ukraina nalezała do Polski
@4 366 582Bolo22: przeprowadzic śledztwo kto z dziewczyn chodzi w mini
@4 366 542Andreas3864: Dalej nie wiesz o czym piszesz ?
Jak coś tu wklejasz to najpierw przeczytaj i zrób przesiew co ma zostać a co nie.
W jaki sposób dajesz diagnozę że jestem niezrównoważony emocjonalnie?
Czy ty znasz to pojęcie i objawy?
Raczej nie bo to co piszę nie podchodzi pod tę wersję.
Co do mojego zachowania w stosunku do innych to powiem ci że nie będę tolerował tu chamstwa,prowokacji oraz wyzywania. To że w porę reaguję na takie zachowanie nazywasz zachowaniem poniżej krytyki?
Nie widzisz tego co piszą twoi koledzy i koleżanki. Życzą aby kogoś zmiotła lawina i ja mam to tolerować?
Piszą wstrętne kłamstwa i mam przejść koło tego obojetnie. Nigdy. Zrozum że nigdy tego u mnie nie zobaczysz. Zawsze będę pięntował i pokazywał takie zachowanie. Będę z uporem maniaka reagował aż w końcy te osoby zrozumięją że to co robią jest haniebne i nie godne tej strony.
Nie ma i nie będzie przyzwolenia na takie gierki oraz zaczepki.
A porównanie mojej osoby do zupy pomidorowej świadczy jak nisko upadleś. Chcesz tu zabłysnąć przed swoimi znajomymi ? Powiem ci nie w ten sposób. Pokaż swoją klasę a zyskasz aplauz . To co wypisujesz nie nadaje się nawet do powtórzenia. Masz dzieci? Jak tak to daj im przykład a ty robisz im wodę z mózgu bo czytając to co piszesz nie mogą uwierzyć że robi to dorosła osoba.
Jak coś tu wklejasz to najpierw przeczytaj i zrób przesiew co ma zostać a co nie.
W jaki sposób dajesz diagnozę że jestem niezrównoważony emocjonalnie?
Czy ty znasz to pojęcie i objawy?
Raczej nie bo to co piszę nie podchodzi pod tę wersję.
Co do mojego zachowania w stosunku do innych to powiem ci że nie będę tolerował tu chamstwa,prowokacji oraz wyzywania. To że w porę reaguję na takie zachowanie nazywasz zachowaniem poniżej krytyki?
Nie widzisz tego co piszą twoi koledzy i koleżanki. Życzą aby kogoś zmiotła lawina i ja mam to tolerować?
Piszą wstrętne kłamstwa i mam przejść koło tego obojetnie. Nigdy. Zrozum że nigdy tego u mnie nie zobaczysz. Zawsze będę pięntował i pokazywał takie zachowanie. Będę z uporem maniaka reagował aż w końcy te osoby zrozumięją że to co robią jest haniebne i nie godne tej strony.
Nie ma i nie będzie przyzwolenia na takie gierki oraz zaczepki.
A porównanie mojej osoby do zupy pomidorowej świadczy jak nisko upadleś. Chcesz tu zabłysnąć przed swoimi znajomymi ? Powiem ci nie w ten sposób. Pokaż swoją klasę a zyskasz aplauz . To co wypisujesz nie nadaje się nawet do powtórzenia. Masz dzieci? Jak tak to daj im przykład a ty robisz im wodę z mózgu bo czytając to co piszesz nie mogą uwierzyć że robi to dorosła osoba.
Staram się jakaś rozrywkę Wam zapewnić przepis podaję jak robić lepszą pomidorową a tu nic żadnego zainteresowania
@4 366 581Myvictory: z Rusem zawsze były problemy.
Beda sie zbroic jedni i drudzy a tu zejdzie lawina i zrobi porządek
Ja w domu chodzę w mini czasami
Dziewczyny ktora ma dzis mini? Ale nie o kuponie mowie. A moze nawet mini nie macie
@4 366 587Andreas3864: zgadza sie
@4 366 585Sebastian_M: okreslenie do ciebie socjopata strzał w 10tke,przeczytaj znaczenie tego słowa,a potem okresl swoje zachowanie
@4 366 589Biedroneczka1977: ohhoo
@4 366 589Biedroneczka1977: w taki wiatr
@4 366 589Biedroneczka1977:
@4 366 594Mewa: przecież Z mieszkaniu nie ma wiatru
@4 366 596Biedroneczka1977: a jak masz różnie bywa
@4 366 585Sebastian_M: Jest to zaburzenie osobowości, które polega na nieprzestrzeganiu norm etycznych i pozytywnych wzorców zachowań. Taka osobowość powstaje, gdy dziecko i nastolatek wzrasta w środowisku, gdzie nie ma właściwych wzorców i akceptowalnych kontaktów społecznych.
@4 366 597xdrive: jakbym miała 18 lat ta tak
@4 366 587Andreas3864: nie mówię że nie masz racji ale jest zasada nasz sąsiad blisko jednak Rosja to potęga czy się nam to podoba czy nie dla tego nie rozumiem tego wychodzenia przed jak to będziemy walczyć uderzać w Rosję to błąd to mocarstwo źle się to może dla nas skończyć, myślę że powinniśmy za wszelką siłę żyć w zgodzie z Rosją a nie raz bez podstaw atakujemy Rosję nikt nas nie obroni a USA ma zasadę wojnę prowadzić nie u siebie czyli co u nas rozper... niszczenie miast wszystkiego tego chcemy mamy być poligonem doświadczalnym ja mówię stanowczo Nie
@4 366 599Andreas3864: jak to się leczy