Wpisy 4 359 928 – 4 360 027
24 stycznia 2022 11:52 → 24 stycznia 2022 13:13, 100 wpisów
Raczej miałem na myśli że coś płacący podatki i nic w zamian nie dostając coś również dostaną od Państwa jakiś zwrot benefit a tu widzimy pośrednie płacenie dla nierobów a teraz kolejne zabieranie z polskiego wału naszych ciężko zarobionych pieniędzy hańba po stokroć hańba
Miałem teraz telefon od gościa który powiedział że słyszał że jestem wybitnym specjalistą w Warszawie.
Trochę mnie przecenia ale miło to słyszeć
Trochę mnie przecenia ale miło to słyszeć
Zamówił moją usługę i nawet nie spytał jaka cena a ty to me myślisz że ja jestem zdzierca nie jestem zdzierca tylko ludzie płacą to co ja jej mam powiedzieć Proszę mi nie płacić ?
Tomi
@4 359 929Sebastian_M: potrafisz wode w wino zamienic
@4 359 933waldus:
Potrafię A co ?
Potrafię A co ?
Tylko potrzebuje do tego owoce
Nalewkę też potrafię zrobić
Najglupszy kierowiec..Sam zatrzymal sie do kontroli..bo nie mial pasow...ale tez wydmuchal 1 promil
@4 359 933waldus:
Masz pozdrowienia oD Magdy i jej kotka
Masz pozdrowienia oD Magdy i jej kotka
@4 359 940tomi77:
@4 359 940tomi77:
Każdy ma w sobie coś
Każdy ma w sobie coś
Każdego trzeba..docenić
@4 359 931dotam: Ale jaja
jaja jak berety mamy artystów i talenty nie z tej ziemi ale to chyba dobrze
Pan Tusk stracił prawo na chwile bo pędził teraz na hulajnodze pędził znów kara od policji
Jesli zabrali mu prawko ..moze jezdzic skuterem 50 cm 3 spalinowym lub elektrycznym...chyba ze za alko..wtedy moze elektrycznym..nie wiem jsk jest z hulajnogami
@4 359 945Bolo22:
@4 359 950tomi77:
Z relacji „Faktu” dowiadujemy się, że Tusk „jechał pod prąd ulicą Króla Jana Kazimierza w Sopocie, która jest jednokierunkowa”. „Nie dość tego, były premier jechał środkiem drogi, omijając kałuże na jezdni. Zjechał jednak na pobocze, kiedy z naprzeciwka nadjechał samochód” – czytamy.
@4 359 958Gosia__77: szkoda głowy
@4 359 955Mulag: no trudno by jeździł po kałużach
@4 359 958Gosia__77:
@4 359 961dotam: nie jego wina że były kałuże
@4 359 963dotam:
@4 359 962Gosia__77: ja wstałem po 10 to się jakoś trzymam ale widzę że wolne miałem coś robić ale taka nie chęć nie mam na nic siły przesiedzę tak chyba i dzień minie
@4 359 967Mulag: Mulag no u mnie to samo
@4 359 969waldus:
Co ten Tusk jeździ, po Polsce jego miejsce jest w UE, leń śmierdzący, tylko zasmradza sobą tę naszą Polskę
A Ukraina jest atakowana przez jego kolesia botoksowgo pajaca z Rosii
A Ukraina jest atakowana przez jego kolesia botoksowgo pajaca z Rosii
@4 359 971RT1: Ty to masz poglądy
Dotam jakby nie TV, to bym nic nie wiedział, co te złodzieje wyczyniali
Zależy jaka kto telewizje ogląda to takie ma poglądy
@4 359 978Biedroneczka1977:
Teraz jedyna słuszna partia Nowy ład wprowadziła i co kot znów się coś nie podoba kiedy było lepiej ?
Muszę iść trochę na spacer co znów mi się spać chce chyba coś w tym powietrzu rozpylaja
Komu * nie kotu wszystko wina jednego Pana
@4 359 984RT1: teraz jest dobrze kraj mlekiem i miodem płynący rozdawnictwo na lewo na prawo a potem będzie druga Wenezuela
@4 359 985RT1: A teraz nie kradną ?
A jak kłamią Mateusz to już ma taki długi nos ze do windy nie wsiada bo by się nie zmieścił
powiedzmy prawdę jedni i drudzy nie lepsi PO pamiętamy mamy dość PIS też nie lepszy co tu kryć pamiętam jak było za PO jak do górników z gumowych kul strzelali lub słowa by żyło się lepiej ludziom z PO szkoda gadać nawet zasiłek pogrzebowy zmniejszyli z 6000 do 4000 tyś a szkoda pisać PIS robi teraz to samo szkoda pisać PIS PO jedno zło szkoda pisać
A ze jest inflacja to też nieprawda widocznie za dużo śpię i mi się śniło'od dwudziestu lat nic było takiej inflacji jak jest teraz
narzeka na unię a PIS podpisał traktat lizboński narzekają na unię a podsiali unia zła unia dobra niech się w końcu określą czy są za unia czy nie
Najgorzej jest wtedy jak rządzący chcą przekupić społeczeństwo ich własnymi pieniedzmi Ale wyborcy pisu tego nie rozumieją myślą ze pis im daje tak z własnej kieszeni Mateusz wyciąga i daje
Niedzielski Morawiecki ludzie z PO przecież to jedno i to samo szkoda się denerwować
@4 359 992Mulag: jak Unia daje to dobra a jak każe kary płacić to be
PIS pieniądze z Unii chcę ale wykonywać zaleceń nie chcę to jak oni sobie myślą bierzesz to się stosujesz chyba logiczne
Bo oni tylko w jedna stronę chcą
PIS się pogubił tak już daleko zaszedł że już chyba nie zawróci z tej drogi to już koniec
@4 359 998Mulag: Oo raczej to już jest koniec jak w tej piosence
Idę grać
to już wolę tych co są przeciw unii lub tych co są za bo jasno myślą a PIS to nie wiadomo co chce są za unia są przeciw unii w końcu co oni chcą zamęt robią i tyle a my płacimy ileś milionów kary z unii kasa wstrzymana i kara bije milionowa co oni robią niech się opamiętają walczą ze wszystkimi to się musi źle skończyć walczą z Niemcami z Rosją z Unia tak się nie da rządzić ani żyć niech się opamiętają bo to idzie do katastrofy
Nie ma to jak .... złodziei krzyczy łapać złodzieja po czym kradnie dalej
Tylko jakoś w tej twojej rt1 tv nic ile nakradli tzn pożyczyli yyy zabrali pracującym dając tym co im się nie chce bo ci pierwsi charuja na nich o długo publicznym z rozdawnictwa cicho ....
@4 360 003RT1: O czym Ty mówisz o jakim Stalinie
@4 360 003RT1: nie szczep się bo co raz gorzej
Myślę że tylko ja Mulag mogę zbawić ten naród Polskę nikt więcej nie da rady udźwignąć tego ciężaru tak prawda oczywista nie prawda prawda
Kto to chrystus dobra ide plują a ten deszcz pada zagrażając sucharka oglądając pinokia
@4 360 004Mewa: zabrali bogatym bo to nie ich wyborcy dają tym co im się pracować nie chce
@4 360 003RT1: ty chcesz dobrze masz dobry zamiar ale trochę się zagubiłeś
Pegasus to też nieprawda coś ktoś im podkłada noge
@4 360 012Biedroneczka1977: Pegazus to znam ten system lata 90 oj łamało się a ile się strzelało do kaczek suoer mario jestem fachowcem w tych sprawach
@4 360 011RT1: Tak masz rację klapki masz na oczach od tej telewizij która oglądasz jeszcze jest czas możesz się opamietac
skończmy z bankami z technologią żyjmy w chatkach uprawiajmy warzywa żyjmy w naturze w zgodzie z przyrodą zamknijmy się od innych cieszmy się naturą wywalmy politykę ekonomię niech będzie jak za dawnych czasów średniowiecza miło spokojnie w miłości
9,28,6,29,34
5,18,36,42,21
Do mini będę śledził 5 dni... Czy dadza 3 na 5
5,18,36,42,21
Do mini będę śledził 5 dni... Czy dadza 3 na 5
@4 360 019tomi77: tak oto cała ta afera to twoje czy poprane z neta
Z neta.. Ale gdzie mam kilka kadridzy... Tak chyba to się nazywało..
Ja nie jestem milionerem i nie jeżdżę land rowerem.. Widzę że ktoś znarkowal referb tekstu co napisałem
ktoś mi tu w domu prosi by kupić Got of War na PC patrze na ceny 200 coś kosztuje
@4 360 018Mulag:

pewnie Pegasusa takiego mieli na mysli