Wpisy 4 350 742 – 4 350 841
12 stycznia 2022 16:31 → 12 stycznia 2022 18:01, 100 wpisów
Przed chwilą padło 7 x 1007,20 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ludzie się już nic nie nauczą, he he jedni TVP i PIS drudzy TVN i PO i lewica jedni i drudzy to samo warto podwyżki były nieuniknione Pani Kopacz podpisała pakiet klimatyczny to są skutki mówiła że nie zdrożeje i miała racje za PO nie za PISu też nie ale w drugiej kadencji już tak co sobie myślicie że za PO prąd gaz był by niższy
@4 350 744RT1: Po mediach Rządowych zryty beret,wszędzie bedziesz szukał wrogów-przynajmniej machloje Pisuarów ujżą światło dzienne
Faktem jest że PIS przyczynia się do drożyzny inflacji ale pacząc obiektywnie w innych krajach też inflacja duża jest, to wina pandemii tego całego szaleństwa by z ludzi dziadów zrobić a że PIS rozdaje pieniądze to też powoduje Inflacje wiadomo dodrukować pieniądze
@4 350 745Mulag: dkąd takie ceny gazu ,wina Tuska i EU
@4 350 748Andreas3864: niestety tak to ich wina niestety
@4 350 747Mulag: spłodż 5-cioro dzieci to bedziesz chwalił Pis
ale trochę myśleć trzeba ja to już dawno wiedziałem że prąd gaz zdrożeje w końcu to przyszło
@4 350 753Mulag: sprzedali prawa do emisji Co2 za55mld zł,gdzie są pieniądze
Ja na to patrzę obiektywnie pakiet klimatyczny PO podpisało taka prawda i wycofanie węgla tak to już jest
@4 350 755RT1: patole i dziecioroby ,a reszta społeczeństwa ma na nich robić
@4 350 758Mulag: przez 6 lat doją Polske na maxa,jakby nie wolne media to bys o tym nieusłyszał
Andreas 3864 Z tego co czytam twoje pisanie Tusk i Cimerman ci pasi
miała być druga Irlandia za Tuska uciekł 8 lat rządów PO wiemy jakie były nawet umarłym zasiłek pogrzebowy zmniejszyli z 600 do 4000 tyś tego się nie zapomina czy słowa OFE likwidacja że to nie są pieniądze Polaków tak jak zus szkoda pisać
@4 350 741RT1: gdzie mam te wiadomosci oglądac na TVP INFO-propaganda gorsza niz za komuny
jak się słucha tylko TVP to za PIS drudzy słuchają TVN to za PO i lewicą sa to samo od lat 90 mi się osobiście rzygać chcę
U Pana Mazurka wspaniale się bawili PIS PO PSL Lewica ściema dla baranków by ludzi skakali do siebie tak jak tu na multipasko a polityce mają nas w 4 literach
@4 350 763Mulag: wydymali ludzi z gazem,podatkami,z prądem to jest państwo przyjazne dla ludzi pracujących
Gdzie złoto z Amber Gold, OFE, FOZ
A po drugie, w którym to kraju senat składa się z kryminalistów i złodziei
A po drugie, w którym to kraju senat składa się z kryminalistów i złodziei
W tym kraju nigdy dobrze nie będzie chyba że wywalimy ich wszystkich
PIS już nie jest tym PISem ci normalni siedzą cicho rządzą liberałowie inne maści
@4 350 769RT1: w sejmie też są skazańcy uniewinieni przez Prezydenta partjnego
Takiego złodziejstwa,Buty,Arogancji nie było od upadku komuny jak teraz jest,Kupili se Pegazusa żeby wygrac wybory i podsłuchiwać Opozycje za 25mln złotych--według PIS to nic
@4 350 764Andreas3864: tak to prawda media polskie to nie wolne media i tam wszystko obracaja pod swoja prawde
ja wole teraz ogladac polsat i wydarzenia - bo maja obiektywne podejscie
ja wole teraz ogladac polsat i wydarzenia - bo maja obiektywne podejscie
Mówiło PO że jak wygracie to sobie będziecie robić co chcecie to robią
@4 350 776RT1: RT1 nie siej zamęty podwyżka 33% ma być do września ( mniejszy vat ) potem wzrośnie o cenę normalnego watu , tak mam napisane chyba że ty masz winne wiadomości od samego Kaczora
@4 350 779RT1: ty wiesz tyle ile ci włoży kurski przez TVP INFO do głowy.
dziś przy kasie starszqa babcia narzekała na podwyzki cen i rachunek za zakupy -- " i co ta Unia i Tusk nam zgotowali " tak mają zlasowane mózgi przez oglądanie TVP
to znaczy ja nie mowie ze PIS tylko zle robi
duzo zmian bylo na lepsze, ale z drugiej strony duzo zmian polskim prawie nie wiem jak na to unia patrzy
duzo zmian bylo na lepsze, ale z drugiej strony duzo zmian polskim prawie nie wiem jak na to unia patrzy
@4 350 785Bywalec: Szczucie i dzielenie ludzi,gdzie przemyślane rządzenie Polską gdzie łapy wsadzą to wszystko spier..ą
TVPis troche kreci prawda i to jest ustawione pod partie wiadomo, ja rownie dobrze nie chcialbym ani PO ani PIS w sejmie
ale czasami glosuja wszyscy na TAK i to jest dobre ze jednak jak maja wspolny cel to razem wszyscy glosuja
@4 350 789Mulag:
@4 350 789Mulag: nowa partia zielona z zielonej , od razu zakład za Lotto byłby 2 zł a za 3 płaciliby 50 zł
@4 350 794Mulag: zbigniewg na Prezesa,Seba skarbnik
@4 350 794Mulag: dla ciebie jakis stołek,posada sie znajdzie
nie ma co się kłócić prawda jest zawsze gdzie indziej ja już trochę to śledzę parę lat jak to wygląda i czuje się wolny bo jak się jest zapatrzony w jedną stacje telewizyjną lub partię to nie jest dobrze ja raczej patrzę z boku, dobrze nie mieć różowych okularów i pamiętać kto co podpisywał a często tak jest że coś wchodzi po kliku latach do porządku prawnego nie chce się rozwodzić studiowałem prawo trochę jak również administracje trochę patrzyłem z perspektywy urzędnika pracownika czy pracodawcy coś wiem nie wszystko ale już trochę dałem się nabrać, dla tego też widzę obłudę, nie patrzcie w jedną stronę, bo dobrze na tym nie wyjdziecie
Widac jak ludzi mandatami upieprzyli,jak im na ludziach zależy,Ponad 100tys ludzi umarło bo służba zdrowia działa tylko w jednym kierunku,
@4 350 798Andreas3864: wiesz po co to jest zeby ludzi uzaleznic od danej partii
dadza pieniadze i odbieraja, jak beda wybory beda mowic ze inna partia zabierze kase
dadza pieniadze i odbieraja, jak beda wybory beda mowic ze inna partia zabierze kase
@4 350 797Mulag: tu sie z tobą zgadzam,kazdy ma swoje zdanie i to trzeba uszanować
@4 350 799Angierski: obecni rządzący robią żle,a co im niewyjdzie to wina opozycji-Hipokryci
Szkoda sie Wq..iać
Prawda jest tak że po 8 latach PO PSL chciano innej polski ja również myślałem w 2016 że PIS jest lepszą opcją przyznaję się bez bicia wydawało mi się dobrą opcją może nie do końca byłem zapatrzony w PIS ale muszę przyznać że tak w 80% raczej byłem za PIS miałem prawo wierzyć, obudziłem się w sumie jak się kończyła pierwsza kadencja PIS i nie głosowałem na nich a druga kadencja to już tragedia w dwóch aktach a może w 3
@4 350 803Mulag: Życie wszysko zweryfikuje nie takie dyktatury padły,niema pieniedzy z EU-granty bez zwrotne no to trzeba łupić zasoby Ludzkie podatkami róznej maści
BUTA zawsze jest przed Upadkiem-a to w tej chwili jes Buta i Arogancja
Nowy Ład-do specyjalisty Lekarza najbliższy termin za 6m-cy,trzeba bedzie wziąsć kase i isc prywatnie
Niestety wszystkie partie podwyższały podatki również teraz tylko inaczej to nazywają przepraszam to nie są podatki wyjdzie jeden z drugim to danina czy tam jeszcze inaczej nazwie ale wszystko sprowadza się do zmniejszenia zabrania z portfela naszych pieniędzy. Nie ważne kto będzie po PIS to zasada jest jedna Państwo się mało liczy pierwsze coś się robi obsadza się swoich w spółkach skarbu państwa tak to wygląda, no i będziemy się starać ale dużo sprzątanie po PIS tak będą mówić po przed że się da tylko musi upaść PIS taka to smutna refleksja się nasuwa że obywatel mało się liczy a taka naprawdę to ściema dla ciemnego ludu
@4 350 808Mulag: ale wprowadzanie podatków na pałe to nie wrózy nic dobrego,albo fachowcy,albo miernoty bez zadnego pomyslunku
@4 350 810Mulag: czekałem kiedy to napiszesz
opcją był dodruk pustego pieniądza ale to napędza inflacje z której później wyjść się nie da to jak kula śnieżna toczy się i końca nie ma

@4 350 744RT1: ja staram się być szybkim medium
@4 350 812Mulag: Glapiński już zajarzył że nie można drukować w nieskończonośc
Sytuacja trudna i skomplikowana bo za to co jest w Polsce nie tylko rząd odpowiada jesteśmy również w Unii ciężka sprawa jak to mówią ciężki orzech do zgryzienia
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
drukuja wiecej pieniedzy
niestety nie wiedza ze biedni musza wiecej wydawac a bogaci wiecej zarabiac
wprowadzaja inflacje zeby z powrotem odebrac pieniadze i zalatac dlug publiczny
niestety nie wiedza ze biedni musza wiecej wydawac a bogaci wiecej zarabiac
wprowadzaja inflacje zeby z powrotem odebrac pieniadze i zalatac dlug publiczny
Kurka.. Września policja.. 2 radiowozy stały.. Choć jeden był na światłach.. Nie było w nim nikogo. Chyba se jaja robią.. Szkoda że.. Nie miałem czasu.. Na zjechanie i zrobienie fotki.. Nas jarają a oni nie lepsi
@4 350 822Angierski: biedny to zawsze ma przechlapane
tak biedny nie jest przygotowany na wzrost wynagrodzen innych i duza inflacje
@4 350 823tomi77: bo siedzieli w drugim pogaduchy,albo grali w karty
@4 350 826Angierski: dobrze zwiazki górników mówiły że na tą inflacje to 500zł,pracodawca musi dac, który ci tyle da,inflacja to nie wzrost wynagrodeń
@4 350 826Angierski: zwiekszone koszty produkcji,niezrównowazony budzet i pandemia też ma wpływ na inflacje,noi windowanie kosztów energii,benzyny
Niestabilne przepisy podatkowe
no ja mowie jak mozna przedziwdzialac inflacji wzrost wynagrodzen
@4 350 829Andreas3864: tak na powaznie u nas w europie najwieksza inflacja
@4 350 832Angierski: Poresztom co Kaczyński wie o życiu,rodzinie a to on steruje morawieckim iprezydentem
@4 350 833Angierski: skoro metrszescienny gazu kosztuje tyle,to skąd rózne ceny dla róznych podmiotów gospodarczych i dla odbiorców indywidualnych
Łupic ludzi na maxa,nie tedy droga
ja po podwyżce mam 7000 + 50% koszty uzyskania przychodu na podstawie praw autorskich + polski ład
to wyjdzie gdzies 5500 do łapy a zarabialem 4300
to wyjdzie gdzies 5500 do łapy a zarabialem 4300
moja ulubiona modelka..choc sa inne co reklamuja gacie i cyckonoszeczyli pracodawca pomyslal o mnie i ta inflacja to raczej nie dla mnie problem
@4 350 838Angierski: Nie wszyscy maja tak grubo jak ty