Wpisy 434 990 – 435 089
5 sierpnia 2011 09:53 → 5 sierpnia 2011 12:25, 100 wpisów
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Dzien dobry.. .
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dzien dobry.. .

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
śniła mi sie dziś szkoła..ze miałam iśc na jakąś lekcje..ze miałąm w portfelu 350 zł które ktoś mi dał bez mojej wiedzy..kobieta..sniła mi się czerwona oranzada i czekolada z orzechami którą kupowałam w sklepie..nie mogłam za nią zapłacić bo nie mogłam odszukać kasy..i śniła mi sie wielka rzeka a przed rzeką blondynka opalająca sie na hamaku

dodam ze nie widziałam twarzy blądynki bo opiewało ją słonce i raziło mnie w oczka
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Andrus.. . Witaj.. .

Przesylam Tobie buziaczki, bo chce sprawdzic, czy Gala jest zazdrosny. Hihi.
.............................................................................................. .
Andrus.. . Witaj.. .

Przesylam Tobie buziaczki, bo chce sprawdzic, czy Gala jest zazdrosny. Hihi.
.............................................................................................. .
Eryka.. . Witaj.. .

wędrowca...
śniły mi się liczby które weszły mi parę losowań temu w mm i do tego śniło mi się że miałam lecieć samolotem z moim synem szymonem co to może znaczyć czy to tylko dużo myśli w ciągu dnia spowodowały moje sny...
śniły mi się liczby które weszły mi parę losowań temu w mm i do tego śniło mi się że miałam lecieć samolotem z moim synem szymonem co to może znaczyć czy to tylko dużo myśli w ciągu dnia spowodowały moje sny...
Witam wszystkich. Dzisiaj kombinuje z takich liczb. 7.8.14.15.17.25.32.35.49.50.65.70.71
lila jakiś pewniaczek 

Andruska.. .
Liczba ze snu.......29. / 27/.
350> 35, 50 ,3.
Liczba ze snu.......29. / 27/.
350> 35, 50 ,3.
Lila.. . Witaj.. .

witam albo dzien dobry pan i pani z dziecmi All
i igreet all

i igreet all

u mnie teraz 26 stopni i nic nie świeci 

andro

lila

teraz zaglądam www

----
http://patrz.pl/filmy/miss-babci-w-brazyli
---

http://patrz.pl/filmy/miss-babci-w-brazyli
---

tata z córką

----
http://patrz.pl/filmy/tata-i-corka
--

----
http://patrz.pl/filmy/tata-i-corka
--

48 osób ...

zna ktoś z Was, może ktoś znajomy, albo choć - słyszeliście przy wysyłaniu u siebie w kolekturze, o zwycięzcach w loteriadzie ?
Dużo tego wysłał, albo - jak rejestrował ?

zna ktoś z Was, może ktoś znajomy, albo choć - słyszeliście przy wysyłaniu u siebie w kolekturze, o zwycięzcach w loteriadzie ?
Dużo tego wysłał, albo - jak rejestrował ?
ja na dziś
1,27,19,23,56....5/5
na razie nie wyślę
1,27,19,23,56....5/5
na razie nie wyślę

lila ok

lila
aha muszyć byc mozilla
, nie inne przeglądarka
aha muszyć byc mozilla
, nie inne przeglądarkana przykład , podaj mi jaki chcesz www

krzysio..ja mam google chrome,wszystko było dobrze aż do wczoraj,chciałam ten tego i nie dało rady,nie wiem dlaczego,nie chcę zmieniać przeglądarki na inną.
Na podstawie Waszych wczorajszych gdybań, wygdybałem swoje gdybania i wysyłam 10 na dwa losowania.
Zobaczymy co się stanie.
Zobaczymy co się stanie.
lila
spróbuje zainstaluje chrome , jak nie działa no trudno
spróbuje zainstaluje chrome , jak nie działa no trudno

a ja dzisiaj zagrałam 4/4 dwa zakłady i jeden z maszyny na 9 liczb ciekawa jestem czy coś wpadnie

o..krysieńko..Stokrotka zaprasza Cie ..zerknij na forum..Obróbka snów 

jocia

dziś nie wyśle szkoda moja kasa

dziś nie wyśle szkoda moja kasa

lila
nawiecej osób uzywają mozilla
nawiecej osób uzywają mozilla

Jeśli to kogoś interesuje to Wisła Kraków przed chwilą wylosowała Apoel Nikozja z Cypru w ostatniej rundzie eliminacji, po której przejściu już jest elitarna Liga Mistrzów 
Losowanie dla Legi i Śląska - Liga EUropejska o 13:30

Losowanie dla Legi i Śląska - Liga EUropejska o 13:30
Darku czy możesz mi coś powiedzieć na te liczby-31,37,61,74,1,11,21,33

Darek

krysieńka z podanej 8 liczb padło od dnia 1 lipca z tego 1x7 a czekamy na 7 od 1 losowania,2x6 takze czekamy od 1 losowania,2x5 oraz 2x4 19x3 oraz24x2 i 16x1 .Nie było pełnej 8 trafionej od dnia 1 lipca
teraz ściągam programy , pomyśle innaczej

Darku a jakby je rozdzielić na 2 czwórki???
31,37,61,74 oraz 1,11,21,33??
31,37,61,74 oraz 1,11,21,33??
Pierwsz czwórka padła 2 razy ,trójka była 4 razy 2 liczby padły14 razy a 1 liczba 32 razy.Natomiast druga czwórka w całości jeszcze nie padła od dnia 1 lipca a padło za to 6x312x2 oraz 38 razy 1
36,13,20,23,72 pewniaki