Wpisy 434 590 – 434 689
4 sierpnia 2011 23:32 → 4 sierpnia 2011 23:59, 100 wpisów
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
każdego winić tylko nie siebie
jest kumulacja w lotto 3 mln 

o andromeda jakiś pewniaczek na jutro 

sprinter22new..ja odf kąd skonczyłem 18 lat chodzilem na wybory i co zmienilo się coś

a co robisz aby się zmieniło
to nie chodzi o grunty i o ludzi tylko żeby chcieli by budowali, by nawet tych bezrobotnych by wzięli przeszkolili i by budowali...chłopie ty wiesz o czym mówisz w ogóle. Żadnej firmy od dróg nie ma w Polsce a co dopiero głowy państwa przewozić
ok dzięki andromeda też tak myślałem ze 22 multi multi jest przewidywalne 

andromeda...

anzu nie rób ze mnie idioty, ja mówię skrutem miałem Ci napisać, że, rząd szuka wykowawcy w drodze przetargu, wybiera najlepszego, sprawdza jego finanse i daje zlecenie?

profesor1980 ..od tego czasu ..weszliśmy do NATO, UE i jesteśmy największym placem budowy w europie
nie ma bo jak tacy ludzie są to się nie dziwię wieczne żale i pretensie
sprinter22new...a co ja mam zrobić to należy do politykow po to się ich wybiera

prywatyzacje firm dobrze że są robione
brAWO DLA RZĄDU bo ludzie się poroszpuszaczali na panstwowych posadkach
brAWO DLA RZĄDU bo ludzie się poroszpuszaczali na panstwowych posadkachprzecież wiem, że Tusk i Grabarczyk samie nie pójdą budować, tylko rząd zleca budowę
ale co ty byś zrobił na ich miejscu prawdopodobnie patrzył byś tylko jak to się przez kadencję nakraść
andromeda...

tak jak Niemcy zdanie o polakach maja za drogo żle za tanio bubel itd...kiedyś z nas się smieli teraz żałują ze polska tak popadła... nawet ten prezydent u nas do odstrzalu i cale Po putina w***ili maja to nie był przypadek
PO najlepsza partja 

ja to bym powyszczelał tych zadymarzy z innych parti nazwy chyba nie muszę podawać
andromeda...

przecież "sami" to my rządzimy się dopiero 20 lat...innym po wojnie dojebali 100 mld {{money}plus technologie z planu Marshalla i mogli szybciutko stanąć na nogach
sprinter22new
mądrą kwestię poruszyłeś ale ja na 3:30 mam do roboty, przepraszam jak kogoś uraziłem i grajcie z umiarem. PIONA
mądrą kwestię poruszyłeś ale ja na 3:30 mam do roboty, przepraszam jak kogoś uraziłem i grajcie z umiarem. PIONA
aznu nam dali ***a 90 mld euro na rozwój w latach do 2014 chyba roku i co?
rajca PO nie umie
Ja pana premiera jakoś nie trawie

sprinter nie chodzi mi o partie bo ja nie głosuje ani na PiS ani na PO ani na SLD, tylko o gospodarkę
power skunk tak kolejny raz będziesz maił zamair grać za taką kwotę to ci podam nr konta mi mi wyślesz bedzie więcej pożytku np wpłacimy na kanpanie PO
Bonus Multi Multi: 190 000 złotych
gospodarka jest ok bezyna po 5,21 zł i gitara 

Przy takich cenach paliwa ja jezdze rowerem co tu się do ch*** dzieje

życie idelane było by nudne i by były inne problemy
chcieliscie k*** UE to macie 

no 98 kosztuję koło 6 zł
UE super ja czekam kiedy będzie wreście waluta euro
ja sie chetnie napije

amoursprinter22new
chcesz to ci ***em po mordzie mogę dać, nie wiem z kim mam do czynienia ale wiem czym większy z większym hukiem pada, a mnie lepiej nie w***iaj.
chcesz to ci ***em po mordzie mogę dać, nie wiem z kim mam do czynienia ale wiem czym większy z większym hukiem pada, a mnie lepiej nie w***iaj.
na to świetnie jak dostaniesz 300e to co z nimi zrobisz

wiesz ale nie wiem gdzie są MOŃki pewnie jakaś wiseczka gdzie jeszcze internetu nie ma 
i wasze potody to tylko przemoc na kije

i wasze potody to tylko przemoc na kije
andromedaandromeda...

300e w jakiej pracy ??
andromeda...

w mojej pracy

anzu a powiedź mi dlaczego jak robią drogę w polsce to dziury się robią po roku, a na niemieckiej nie robią się nawet po 10 latach?
a możesz powiedzieć w jakiej
ja nie chcem nikogo obrażać bo nie znam wasz ale wykwalifikowana i wyszkolona grupa społeczenstwa napewno nie będzie zarabiała 300e tylko 2000e
Ty nie chce ciebie straszyć czy co ale taką ***e jak ty bym miał na wyciągniecie reki to bym cie ***o lał i patrzył czy jeszcze oddychasz, a chcesz to wpadaj zobaczysz jak sie zyje na północnym -wschodzie
amour wiesz co to co zasze
No w zakladzie przy produkcji foli spożywczej 1800zł brutto

I pucuj się brudasie
no a ile ty byś chciał zarabiać
kwota odpowiada twojemu zawodowi
Po trzech miesiącach 2000brutto

wy to byście chcieli żeby zasiłem dla bezrobotnych wynosił 2000zł
a dlaczego my w polsce pracuje nie moze kupi nowe mieszkanie

właśnie, ale za taką prace dostaniesz w anglii np 2000 funtów i tam można za to żyć
wy to znaczy kto bo ja znam ludzi którzy mają dobrę pracę i kupują mieszkania
krzysio744..bo nigdzie na świecie klasa średnia i w dół nie kupuje za gotówkę mieszkania
amour to jedź do angli i nie zajmuj ludzią miejsc pracy 

anzu

Zeby to byla anglia to ja bym tyke w tysz zarobil
No ale ja mieszkam w Polsce i po co mam jechać do Anglii? Podaję Ci przykład
alatego w polsce jest źle bo są tacy ludzie jak nie którzy na tym forum przykre ale prawdziwe
amour no to o co ci chodzi