Wpisy 4 345 750 – 4 345 849
6 stycznia 2022 11:57 → 6 stycznia 2022 12:56, 100 wpisów
Mewa jestem tu często tylko nie pisze nie zawsze mam czas
i o ile pamiętam to Artur przepraszał za wpis
ale to już mało ważne
Życzę miłego dnia
i o ile pamiętam to Artur przepraszał za wpis
ale to już mało ważne
Życzę miłego dnia
Jagawisia poszedł do nieba tam jest podobno lepiej tag gadają tu na ziemi
@4 345 752zbigniew g: ktos tu pisał że cie widział jak z buta idziesz do Zakopanego
zbigniew g może i lepiej ale żal człowieka
Nie znałam Artura osobiście
Nie znałam Artura osobiście
Chyba że trafił do piekła tam podobno jest lepiej dużo seksu alkocholu itp itd A w niebie wszyscy się ciągle modlą
@4 345 753Andreas3864: kto
@4 345 743Mewa:
Ty gryks76 byś się wstydził odpowiadać w ten sposób Jagawisi.
Byłeś jednym z wielu którzy niszczyli tu na czacie Artura, mnie i innych którzy nie zgadzali się z twoimi poglądami. Czy Ci nie wstyd ?
Widać że nie
Zrób sobie rachunek sumienia ile zła wyrządziłeś
Teraz jesteś poklepywany i to Ci sprawia przyjemność bo jesteś po ich stronie. Ale nie tak dawno też byłeś obiektem ataków. Przez tych samych ludzi. Tego nie pamiętasz? Jesteś jak chorągiewka gdzie zawieje w tą stronę lecisz
WSTYD WSTYD WSTYD
Już nie chcę nawet pisać o twojej pogardzie do ludzi wierzących które manifestowałeś tu wielokrotnie. Za to też dostałeś blokadę. Człowieku opamietaj się i bądź znowu człowiekiem. Myślę ze mnie zrozumiałeś.
Ty gryks76 byś się wstydził odpowiadać w ten sposób Jagawisi.
Byłeś jednym z wielu którzy niszczyli tu na czacie Artura, mnie i innych którzy nie zgadzali się z twoimi poglądami. Czy Ci nie wstyd ?
Widać że nie
Zrób sobie rachunek sumienia ile zła wyrządziłeś
Teraz jesteś poklepywany i to Ci sprawia przyjemność bo jesteś po ich stronie. Ale nie tak dawno też byłeś obiektem ataków. Przez tych samych ludzi. Tego nie pamiętasz? Jesteś jak chorągiewka gdzie zawieje w tą stronę lecisz
WSTYD WSTYD WSTYD
Już nie chcę nawet pisać o twojej pogardzie do ludzi wierzących które manifestowałeś tu wielokrotnie. Za to też dostałeś blokadę. Człowieku opamietaj się i bądź znowu człowiekiem. Myślę ze mnie zrozumiałeś.
@4 345 756jagawisia:
na pewno bedzie mial kontakt z istotami z nieba bogiem i aniolami, a pozniej wyznacza mu dalsza droge i dadza dom, gdzie bedzie mieszkal jako nowobogacki
Jakie pewniaki macie na dzisiaj ?
@4 345 758Sebastian_M: niszczysz ty to raz dwa nie było do ciebie trzy nie pisze z nie rozumnymi nickami nic nie kumasz ty tu nie rządzisz idź gdzie byłeś we wtorek był spokój miło było żegnam i tak nie pojmiesz
albo trafi tam gdzie jest duzo sexu jak zbigniew mowi, bo tam sex jest codziennoscia
@4 345 764Mulag: co u Tediego dalej singiel
Podam kilka 6/6 może coś z nich
będzie:1,2,3,4,5,6
41,42,43,44,45,46
60,61, 63,64,65,68
72,73,74,75,76,79
będzie:1,2,3,4,5,6
41,42,43,44,45,46
60,61, 63,64,65,68
72,73,74,75,76,79
chyba dobrze że idę do pracy dziś znów na czacie wylewanie i kłótnie czułem że po tym wpisie się zacznie
@4 345 767Andreas3864: kawaler jak baby mu nie przyniosłem to jak se ma znaleźć sam w klatce
@4 345 770Mulag:
@4 345 728jagawisia: Artur był mocno chory na cukrzyce, społecznie nie potrafił sie do tego przystosować , , a i nie zawsze jesteśmy w stanie to zrobić , dla wielu z nas zielona jest odskocznią od chorób , samotności , nałogów ,, więcej tolerancji dla nas wszystkich
@4 345 778RT1:
9/77 ?
9/77 ?
Ja to mysle..ze trza byc na luzie...gdybym myslal co mi sie stanie...to rowerem bym nie jezdzil..co dopiero samochodem
@4 345 781tomi77: najlepiej z domu nie wychodzić i mieć lekarza w domu
@4 345 777Bywalec: na szacunek to trzeba sobie czymś zasłużyć, a nie tylko być chorym, i pisać tak, że w jednym akapicie ślicznie - wybaczenie, tolerancja itd itp, a w następnym ponownie obrażanie
@4 345 784Robal_36: mimo młodego nicku pamietam rożne "postacie " które przewinęły się od 15 lat na zielonej od ........ po franka sprzedawce firanek życie nie jest łatwe , choroby i nalogi zmieniają ludzi , zdrowy nie zrozumie chorego ,,,,,, tolerancja,,,, ja nawet toleruje miłośników pis-u niech tylko poprą swoje argumenty
Gdzie temat pasko kto grą na 3liczby stawkami
@4 345 785RT1:
Bywalec ja jak coś mnie nie interesuje to nie czytam każdy tu ma prawo pisać a my nie musimy czytać
Ale kończmy ten temat
Ale kończmy ten temat
Ciagle stawka od 100do 500to mnie zastanawia
jem naleśniki i zupę jak kogoś to nie interesuje to brak tolerancji
@4 345 791jagawisia:
Ja jem ośmiorniczki kawior popijam szampanem za 3tys
@4 345 795Rrrooobbbeeerrrttt: nie wierzę ci
Ja niemam co robić z kasą już
@4 345 773RT1:
@4 345 798Rrrooobbbeeerrrttt: bo jej nie masz
Zbigniew podaj pewniaki jak kiedyś w czerwcu
Gość/gościówka gra wysoko w Multi pewniakami i trujkami.Obrał dobrą
Metodę gry
Metodę gry
pamietam jak narzekal ze nie ma nic i nie ma roboty
teraz juz nie ma co robic z kasa
teraz juz nie ma co robic z kasa
@4 345 805Angierski: pamiętam
Mnie już się osmiorniczki znudziły dzisiaj mam karpia
Ja gram ciagle na 5liczb stawka 3 2100 automatycznie przelewa mi ts 2razy dziennie to daje miesięcznie 126tys tak od półtora roku
@4 345 803RT1: gdybym znała te trójki to też bym nimi grała
Pewnie się odpowiednie służby zainteresują moimi częstymi wygranymi
@4 345 808Rrrooobbbeeerrrttt:
@4 345 810Rrrooobbbeeerrrttt: Pegasus już pewnie cię namierza
Kędzior to szczera prawda
@4 345 793Mulag: za dużo mąki jesz wczoraj pierogi miałeś dziś znów do pracy idziesz co robisz potem z ta kasa ? Dziś Święto z kopalni pracujesz ?
@4 345 808Rrrooobbbeeerrrttt: dobrze jest pomarzyc, ale ty tylko marzycielem jestes
Zeby wygrac..trza grac grubo...albo wcale...
Wiec ja dzis...to drugie
Wiec ja dzis...to drugie
@4 345 803RT1: napisał by ten ktoś jeśli tutaj jest na czacie jak wybiera te liczby przecież każdy by wygrał a w Multi nic nikomu nie zabiera to nie mini ani lotto
@4 345 814Biedroneczka1977: kopalnie zamykają taki system pracy mówią że najgorszy 4 brygadówka świątek piątek czyli 7 dni pod rząd pracuje
@4 345 818Mulag: aha to prawie jak Amazon tam też pracują jakoś cztery dni i cztery wolne
12 do ortopedy..terminy zajete do kwietnia...trza prywatnie i ...200 zl w leb...Wrzesnia Amika

Podac 5liczb które padną dziś kto chce wygrac

Mamy wspaniały rząd cnót niewieścich
Andreas...kazdy podnosi ceny jak chce...chleb po 7 zl...trza bedzie kromki zamiast do kur..to samemu jesc..a kaczka sie smieje z dobrego sradu
@4 345 775RT1: dziękuję jutro mini zagram liczby wchodzą z opóźnieniem
@4 345 829: nimi *

@4 345 828tomi77: kromki na patelnie i grzanki rób A dla kur to ziarno
Kumpela mowi ze wzieli sie za..samozatrudnienie..jak Ona robi...i nie bedzie oplacalne
-To już jest szczucie i robienie z ludzi idiotów i za co płacić abonament.Wczoraj zjadlem te male..nie takie zlechoc zawsze te 3 skibki ze srodka bralem....
@4 345 837tomi77: teraz koniec tych większych ze środka
@4 345 836Andreas3864: widziałem to będąc u teścia
Super obniżka pensij podwyżki gazu ropy chleba i naistarszy zawód swiata zdrożał
@4 345 839Mewa: żenada,a co z magazynami gazu w Świnoujsciu,gaz z Qataru,oraz łupkowy z USA

Duda dostal cowida..
Tera rzadzi Jarek z lawki
No to bedzie ....bida
Tera rzadzi Jarek z lawki
No to bedzie ....bida
@4 345 843tomi77: stopy procentowe w góre,kredyty rosną,a ludzie na TVP INFO myślą że chodzi o oprocentowanie Lokat taki jest tam przekaz

@4 345 845Andreas3864: przekaz jest taki co złego Tusk co wyjdzie ich machloja to Tusk żeby nie było nie jestem za nikim