Wpisy 4 345 684 – 4 345 783
6 stycznia 2022 10:18 → 6 stycznia 2022 12:17, 100 wpisów
Ooo44
Ja mam 25
@4 345 685islandorka30,5: 58,63,69,75
78
Aa 65
@4 345 689islandorka30,5:
👍 ok
@4 345 690Mulag:
Cos puszcze
@4 345 693Mewa:
@4 345 694islandorka30,5: 44,25,80,65,61,58 np
@4 345 696Mulag: prawie realne w nie dalekiej przeszłości dla 4 na dwa dni
@4 345 698: przyszłości miało być
@4 345 701Mewa: ale w przeszłości oni myśleli jak nam nowy wał polski zrobić
Powodzenia 0 14 lub 21 50 tyle coś w domu zrobić i do pracy na drugą nie ma że boli
Od momentu wprowadzenia nowego systemu przez lotto , system świetny lecz tylko dla nich gracze dostają po kieszeni wygrane spadły drastycznie
Przed chwilą padło 3 x 616,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
możecie teraz zabawić się w księgowego i liczyć ile kasy przerżniecie przez cały rok
@4 345 713waldus: liczyłeśczy tak +-
@4 345 718waldus: e tam 10 tys tyle nie wydales
@4 345 719Angierski: mogłem się walnąć max o 5 tys
@4 345 722waldus: to jest sztuka tyle się pomylić
Stawka 1 zł - w puli 124 805 losów
10.000 do zgarniecia chyba ktos zgarnie niedlugo
10.000 do zgarniecia chyba ktos zgarnie niedlugo
@4 345 725zgrywus: tak przywalil grubo
Witam serdecznie
Wczoraj poświęciłam trochę czasu i zerknęłam na wpisy co pisaliście do Arciego czyli do Artura
Powinnam teraz wstawić te wpisy ile pogardy i upokorzeń wylewano pod adresem tego człowieka
Każdy wpis Artura działał na niektóre osoby jak płachta na byka
Krytykowaliście wszystko to że nie a pracy , ze jest chory i to że ma inne problemy w życiu
Pytam te osoby w czym jesteście lepsi od innych ?
Może macie lepszy samochód ,lepszą pracę i zdrowie , ale nie ma w Was dobroci
Wbijanie szpilek innym sprawia Wam przyjemność
Nie tak dawno Sebastian zapytał co z Arturem no i zaczęło się ubliżanie ,wyśmiewanie itd
Jeden drugiego w łyżce wody utopił
Zerknełam wczoraj na stronę Artura ,piękne wpisy ,wspomnienia ,dużo ciepłych słów
Myślę że Pasko mnie nie zablokuje ,sory ale musiałam to napisać bo każdego z nas może spotkać taki hejt
Wczoraj poświęciłam trochę czasu i zerknęłam na wpisy co pisaliście do Arciego czyli do Artura
Powinnam teraz wstawić te wpisy ile pogardy i upokorzeń wylewano pod adresem tego człowieka
Każdy wpis Artura działał na niektóre osoby jak płachta na byka
Krytykowaliście wszystko to że nie a pracy , ze jest chory i to że ma inne problemy w życiu
Pytam te osoby w czym jesteście lepsi od innych ?
Może macie lepszy samochód ,lepszą pracę i zdrowie , ale nie ma w Was dobroci
Wbijanie szpilek innym sprawia Wam przyjemność
Nie tak dawno Sebastian zapytał co z Arturem no i zaczęło się ubliżanie ,wyśmiewanie itd
Jeden drugiego w łyżce wody utopił
Zerknełam wczoraj na stronę Artura ,piękne wpisy ,wspomnienia ,dużo ciepłych słów
Myślę że Pasko mnie nie zablokuje ,sory ale musiałam to napisać bo każdego z nas może spotkać taki hejt
124 805 losów to jeszcze za dużo jak będzie około 20.000 to pewnie ktoś zgarnie
@4 345 727Angierski: bo nikt prawdy nie powie, że i to sporoa jak się wygra 50 zł to jest szał radości
Wysłałam parke keno na dwadzieścia losowań raz weszła nawet na sucho trudno trafić
Dziś mam z maszyny Multi na 14 sześć liczb więcej nie gram dopiero jutro
@4 345 731zgrywus: no dokladnie kazdy chce byc na topie czyli na gorze
@4 345 736Angierski: kursy po 50
@4 345 728jagawisia: szkoda tylko że nie czytałaś jego pogardliwych wpisów w stosunku do nas część wpisów była do niego bo ludzie mieli go dość za to jak traktuje by za chwilę jechac jacy ludzie źli odwracał kota ogonem cóż najlepiej być raz w roku i lamentować jacy ludzie źli
Witam wszystkich
xdrive
@4 345 728jagawisia: o zmarłych sie żle nie mówi jaki był,taki był to już bez znaczenia,niema człowieka niech spoczywa w spokoju
Mewa jestem tu często tylko nie pisze nie zawsze mam czas
i o ile pamiętam to Artur przepraszał za wpis
ale to już mało ważne
Życzę miłego dnia
i o ile pamiętam to Artur przepraszał za wpis
ale to już mało ważne
Życzę miłego dnia
Jagawisia poszedł do nieba tam jest podobno lepiej tag gadają tu na ziemi
@4 345 752zbigniew g: ktos tu pisał że cie widział jak z buta idziesz do Zakopanego
zbigniew g może i lepiej ale żal człowieka
Nie znałam Artura osobiście
Nie znałam Artura osobiście
Chyba że trafił do piekła tam podobno jest lepiej dużo seksu alkocholu itp itd A w niebie wszyscy się ciągle modlą
@4 345 753Andreas3864: kto
@4 345 743Mewa:
Ty gryks76 byś się wstydził odpowiadać w ten sposób Jagawisi.
Byłeś jednym z wielu którzy niszczyli tu na czacie Artura, mnie i innych którzy nie zgadzali się z twoimi poglądami. Czy Ci nie wstyd ?
Widać że nie
Zrób sobie rachunek sumienia ile zła wyrządziłeś
Teraz jesteś poklepywany i to Ci sprawia przyjemność bo jesteś po ich stronie. Ale nie tak dawno też byłeś obiektem ataków. Przez tych samych ludzi. Tego nie pamiętasz? Jesteś jak chorągiewka gdzie zawieje w tą stronę lecisz
WSTYD WSTYD WSTYD
Już nie chcę nawet pisać o twojej pogardzie do ludzi wierzących które manifestowałeś tu wielokrotnie. Za to też dostałeś blokadę. Człowieku opamietaj się i bądź znowu człowiekiem. Myślę ze mnie zrozumiałeś.
Ty gryks76 byś się wstydził odpowiadać w ten sposób Jagawisi.
Byłeś jednym z wielu którzy niszczyli tu na czacie Artura, mnie i innych którzy nie zgadzali się z twoimi poglądami. Czy Ci nie wstyd ?
Widać że nie
Zrób sobie rachunek sumienia ile zła wyrządziłeś
Teraz jesteś poklepywany i to Ci sprawia przyjemność bo jesteś po ich stronie. Ale nie tak dawno też byłeś obiektem ataków. Przez tych samych ludzi. Tego nie pamiętasz? Jesteś jak chorągiewka gdzie zawieje w tą stronę lecisz
WSTYD WSTYD WSTYD
Już nie chcę nawet pisać o twojej pogardzie do ludzi wierzących które manifestowałeś tu wielokrotnie. Za to też dostałeś blokadę. Człowieku opamietaj się i bądź znowu człowiekiem. Myślę ze mnie zrozumiałeś.
@4 345 756jagawisia:
na pewno bedzie mial kontakt z istotami z nieba bogiem i aniolami, a pozniej wyznacza mu dalsza droge i dadza dom, gdzie bedzie mieszkal jako nowobogacki
Jakie pewniaki macie na dzisiaj ?
@4 345 758Sebastian_M: niszczysz ty to raz dwa nie było do ciebie trzy nie pisze z nie rozumnymi nickami nic nie kumasz ty tu nie rządzisz idź gdzie byłeś we wtorek był spokój miło było żegnam i tak nie pojmiesz
albo trafi tam gdzie jest duzo sexu jak zbigniew mowi, bo tam sex jest codziennoscia
@4 345 764Mulag: co u Tediego dalej singiel
Podam kilka 6/6 może coś z nich
będzie:1,2,3,4,5,6
41,42,43,44,45,46
60,61, 63,64,65,68
72,73,74,75,76,79
będzie:1,2,3,4,5,6
41,42,43,44,45,46
60,61, 63,64,65,68
72,73,74,75,76,79
chyba dobrze że idę do pracy dziś znów na czacie wylewanie i kłótnie czułem że po tym wpisie się zacznie
@4 345 767Andreas3864: kawaler jak baby mu nie przyniosłem to jak se ma znaleźć sam w klatce
@4 345 770Mulag:
@4 345 728jagawisia: Artur był mocno chory na cukrzyce, społecznie nie potrafił sie do tego przystosować , , a i nie zawsze jesteśmy w stanie to zrobić , dla wielu z nas zielona jest odskocznią od chorób , samotności , nałogów ,, więcej tolerancji dla nas wszystkich
@4 345 778RT1:
9/77 ?
9/77 ?
Ja to mysle..ze trza byc na luzie...gdybym myslal co mi sie stanie...to rowerem bym nie jezdzil..co dopiero samochodem
@4 345 781tomi77: najlepiej z domu nie wychodzić i mieć lekarza w domu
obiad zjem kurczak po Morawiecku