Wpisy 433 685 – 433 784
4 sierpnia 2011 18:15 → 4 sierpnia 2011 19:15, 100 wpisów
psia mać ; siedzą pewnie na słońcu, piwo żłopią to mózgi nie działają jak trzeba; idę z tego przybytku - nara all 

ilona Witam Cię 
No widzisz deki a ja sie zgadałem z Robalem36 podałem numery na stronie a nie puściłem a co trafiłem pewnie widziałeś

No widzisz deki a ja sie zgadałem z Robalem36 podałem numery na stronie a nie puściłem a co trafiłem pewnie widziałeś
Darek..07 powinna pasc ,masz mega pewniak ,tez chciałam wstawic to zmienie na inny nr

jest w temacie moim na forum układy 20 liczbowe zobacz kosmatku
Witam Cię
Witam Ciębyłem na forum wczoraj powtórzyłes 2x 73
czesto masz tak trafne bo niechce mi sie tego wertowac
czesto masz tak trafne bo niechce mi sie tego wertowac
Jak piszą to wszyscy jak nie pisza to nikt jak sie układa to super jak się układa i wpadnie to cisza
witam po długiej przerwie

mag no cóż szkoda ale tak jak i Tobie wspominałem można coś ugrać grając na te 33 zakłady po 10 skreśleń wpadł plus i to się liczy
Tak Waldi wiem i kilka 6/10 z plusem i to jaki wynik końcowy dało.Zwróciło się z nawiązką
to gra jednemu zabierze drugiemu da!!
andrusia... to co na weselisko się wybierasz?

andrusia... to co na weselisko się wybierasz?

andromeda,czy ty cały dzień spędzasz przed kompem, bo gdy tu zaglądam zawsze jesteś- pytam z ciekawości

mag tak już jest stety że jednemu da drugiemu nie ale dobrze jest. Pokazałem napisałem nie puściłem ale wynik jest
pablo są inni co tu częściej ich widać..czemu mnie akurat pytasz?
Waldi jeżeli z tych 20 liczb padnie w jednym losowaniu 3 to myślę że przez 3 kolejne powinno być idealnie ja wziołem 2 zestwy po 10 liczb połączyłem i pokazałem na próbę .Oczywiście liczby wybrał komputerowy program
tak z ciekawości
chyba cię nie uraziłem?
chyba cię nie uraziłem?Witaj Darku i nie piernicz na twoje statystyki wchodzą chyba wszyscy tylko kurna ta ilość zakładów mnie przeraża
tak, wynik piękny Darku

Waldi Darek przedstawił nam.. 20 liczb /33zakł./10 skreśleń to 77,50zł

Waldi Darek przedstawił nam.. 20 liczb /33zakł./10 skreśleń to 77,50zł
nok66 Witaj przyjacielu.Nie wiem czy wszyscy .Robert ( bo tak ma na imie chyba ten facet) pytał mnie jak to robię opisałem jak napisałem zestaw i podałem a po losowaniu podałem wynik.Oczywiście mozna skreślić mniejszą ilosć ale liczby mają być tak poukładane
pablo1 ale ja nie poczuwam sie jakoś specjalnie do tego żeby zaspokajać Twoją ciekawośc..jesteś mi obojętny..wiec nie widze powodu dla którego miała bym cokolwiek Ci pisać

Darku czasem też trzeba komuś a raczej kogoś olać jasno pokazujesz jak grasz .....czy to mało ??
andra 

mag w spółdzielni gramy 10 z+ na 14 losowan zobaczymy jaka srednia wyjdzie

nok66 masz rację kolego ale wiesz po co potem czytać że kogoś cos tam wolę spokój .Opisałem napisałem podałem i wynik masz na tacy.
pablo1 powraca nie będe Ci słodzić i udawać ze lubie
ja jestem szczera..
ja jestem szczera..

ile ryb żeś ukatrupił