Wpisy 4 335 631 – 4 335 730
26 grudnia 2021 00:00 → 26 grudnia 2021 09:11, 100 wpisów
Qrcze🖕
Albo cyberatak...albo Wujcowi Google coś się popierniczyło
Nie mam na to siły-więc
Albo cyberatak...albo Wujcowi Google coś się popierniczyło
Nie mam na to siły-więc
Ci bandyci odpowiedzą za tą scieme cowidowo, to co się dzieje to się w palę nie mieści, wymordowali na całym świecie miliony ludzi i nikt z tym noc nie robi?
Trzeba zacząć od góry, to znaczy od rodschildow i rokefelerow, ich za mordę trzeba wziąć, bo to oni są za to odpowiedzialni, ja mogę tak pisać bo ja się niczego nie boję, kto się boi to niestety jest stracony, jak można dopuścić do takiej patologii w życiu, czy nie widzicie ze oni chcą was całkowicie spacyfikowac? a ludzi podległych unicestwić?, kto tego nie widzi to jest moim zdaniem krety.em
Policja i wojsko tu muszą zacząć działać gdyż są to ludzie uzbrojeni, my zwykli ludzie nie możemy dużo zrobić, ale staramy się, tylko jednostki uzbrojone mogą powstrzymać to szaleństwo, ja mam to dupie, ale chodzi mi o młodych ludzi, którzy dopiero zaczynają życie, a te bandziory kreują im taką rzeczywistość, dość tego trzeba działać, a tu co widzę tylko pitu pitu, byście się wstydzili przy tym co się dzieje
Zyjcie tak dalej i nic nie róbcie, a już system zadba o to byście byli niewolnikami lub martwymi, szkoda mi tylko tego że to co piszę i to co przedstawiam w filmikach tu, nikt nie podtrzymuje, tylko swoje pierdy kreuje, a szkoda, bo to ważne rzeczy są, napisałem coś wcześniej ale telefon mi się rozładował i wszystko poszło się jebać, także ludzie którzy czujecie się ludźmi zacznijcie coś robić bo niestety przy waszej bierności może przyszłość okazać się niezbyt ciekawa, a to tylko od was zależy
Mam takie spostrzeżenie, dzień przed wigilią był snieg, w wigilię padał na Śląsku deszcz, ale po wigilii znowu jest śnieg, cy nie widzicie w tym manipulacji pogody? tak ja rok temu,dzień przed sylwestrem nie było mgły, w sylwestra była mgła, ale już dzień później znowu nie bylo mgły, czy ktoś widzi w tym zasadność?, bo ja tak, tu chodzi o to by te rzydy obrzydzily nam najlepsze chwile w życiu, te poczwary nawet do takich podłości się dopuszczają
Jezeli uzna to ktos za szurie, to radzę zapoznać się z naukowymi wypowiedziami naukowców w tym temacie, ale nie TV czy Onetu czy wp, bo to dopiero jest szuria
No i co? będziecie tu tak pieprzyć o liczbach, a obok was świat wam zmieniają, czy nie widzicie czegoś co by was obudziło z tego letargu?
Naftali Bennett czyli nasrali w beret i Szewach Weiss czyli chce wasz hais, mówi wam to coś?
@4 335 646bogdan04:
@4 335 648bogdan04: dzięki
Gisia, no ja jestem wojownikiem, nie umiem pisać tak po prostu, zawsze muszę walczyć
mam cudownego bratanka 7 miesięcy i mi go żal że. urodził się w tym czasie
nic się nie zmieni trzeba uciąć dostęp do koryta i wytłuc pewne pluskwy
A tak właściwie to tylko armia czyli żołnierze i policjanci którzy są uzbrojeni , bo my bez broni nic nie znaczymy, trzeba przekonać mundurowych do stawiennictwa za ludźmi
Jeżeli oni nie staną za nami to leżymy, bo oni szykują nam zamordyzm totalitarny
Trzeba przekonac mundurowych zeby stanęli za ludźmi i wtedy przejąć media, bo to w mediach jest ta zakłamana propaganda, wtedy przejęcie władzy nie będzie problemem
Wiem, bo ludzie albo się boją albo są prymitywni i dlatego tak jest, niestety bez odwagi nic jeszcze w historii nikt nic nie wywalczył
@4 335 664bogdan04: przez to spać nie możesz?
@4 335 665Gosia__77: jak to spać nie mogę? przecież ja nigdy o tej godzinie nie śpię, dla mnie to normalka
Anatidefob typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 1057691 i trafił(a) 1000 zł
W nocy zgłębiam to co inni nie wiedzą, i dlatego tak jest, ale noc służy ludziom którzy potrafią wnikać w tajniki wiedzy
@4 335 669lewy: z czego się rechoczesz?
bogdan ma dużo racji też tak myśle wpisy wyżej bogdana
Tylko to co wydaje się proste wcale takie nie jest
Tylko to co wydaje się proste wcale takie nie jest
@4 335 671lewy: widzę że jesteś tu tylko po to by szpiegowac , nic nie wnosisz tylko być może masz jakieś zadanie, a i być może używki też w tym biorą udział, potrafię gości rozpracowac
@4 335 673Gosia__77: Gosia co robić? nic, a czy ludzie zawsze coś muszą robić?wystarczy być
@4 335 675bogdan04: zrobie drugą herbatę z cytryną i miodem jedną już wypiłam bo na kawe to za wcześnie
@4 335 675bogdan04: to prawda
Zastanawia mnie dlaczego ludzie są tacy bierni, nie przeciwstawiaja się temu zamordyzmowi, czy nie widzą że następnym krokiem będzie to że albo będą martwi albo będą niewolnikami tych którzy to wszystko wprowadzają?
@4 335 678bogdan04: bo nie ma solidarności jak była kiedyś wszyscy za dobrze mieli teraz chcą to ukrócić

teraz każdy wszystko nagrywa są te smartwony ludzie się boją co trafi do sieci
@4 335 681emerytka 46:
@4 335 683waldus:
Nie boję się więc napiszę co trzeba zrobić, trzeba najpierw unicestwić tych którzy to wprowadzili przez tzw. Cowida, a to są rodszildowie i rokefelerowie, ta rodzina połączyła siły nie wiem czy wiecie, ale to jest całe zło świata, po prostu trzeba ich anulować, proste, reszta rozpieszchnie się jak robaki, majątek zabrać bo to majątek ukradziony ludziom
@4 335 685Gosia__77:
Gosia__77
bogdan04
waldus
bogdan04
waldus
@4 335 686bogdan04: mi się zdaje ,że takie elity jak rządy Państw wcześniej wiedzą co będzie a taki prosty człowiek nie wie tego co nam zgotują
@4 335 688emerytka 46:
@4 335 688emerytka 46:
minus 15 stopni.Brrr,ale zimno
Bolo22
U mnie jest śnieg,ale trochę mało
Nie wiem czy wiecie , ale cały majątek świata należy do 1% ludzi, to chyba to kradzież była czyż nie tak?
Może ze mną coś nie tak, ale jestem do bólu za dobrem i sprawiedliwością
@4 335 697bogdan04: wszystko z Tobą ok większość ludzi tak myśli
bogdan04
Nie ma się co łudzić.Sprawiedliwości nigdy nie będzie,a za dobrym też nie warto być.
Nie ma się co łudzić.Sprawiedliwości nigdy nie będzie,a za dobrym też nie warto być.
Ten 1% wymyśliło cowida teraz będą wszystko zagrabiać dla siebie wojny atomowej nie zrobią bo wiedzą że zginęli by też i nawet bunkry by im nie pomogły by
Wiem że dobro jest względne, bo dla kogoś dobro może być dla drugiego złem, ale tu chodzi o dobro jednostki, żeby każdy człowiek czuł się dobrze i miał jaką taką sprawiedliwość, no bo nigdy nie dojdziemy do ideału gdyż człowiek jest omylny
@4 335 703lewy: wcześnie kończysz
Nie wiem czy Pasko wie, ale w super szansie powstała dziura dniach 18,19 i 20 grudnia gdzie niby nikt nie zatypowal, a ja na pewno typowalem
euromisiek typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 1057712 i trafił(a) 2500 zł
Witam wszystkich
Zaraz ja pokażę widok za oknem
@4 335 712Sebastian_M:
@4 335 714waldus:
Witam wszystkich Ale dziś długo spałam'a co tam kiedyś trzeba się wyspać
@4 335 717tomi77: jakie tam. Liczby parki na dziś ?
@4 335 720kedzior13:
Tak czytałam ze w Sylwestra ma być plus 10 Ale czy będzie mgła bo rok temu była mgła a może ktoś manipuluje ta pogodą
Dobra.. Do Sylwestra by mi samochód zrobił.. Więcej nie chcei 3 mini system
hej Biedronka , jak jest mgła to fajerwerków nie widać
moja trójka na dziś
1,39,75 ale jeszcze pracuje nad liczbami
moja trójka na dziś
1,39,75 ale jeszcze pracuje nad liczbami
@4 335 727kedzior13: ja myślę ze dziś 1 iii 79 można 80 dopisać
widok za oknem