Wpisy 433 556 – 433 655
4 sierpnia 2011 14:24 → 4 sierpnia 2011 18:02, 100 wpisów
pisze z laptopka i jeszcze nie moge sie przyzwyczaić...gadulca tu nie mam 

jocia
u mnie normalne działa gg

u mnie normalne działa gg

dobra uciekaaaaam tam super ładna pogoda

jano 
Andrychów jest super ..szkoda tej staej karczmy ..z podcieniami 

Andrychów jest super ..szkoda tej staej karczmy ..z podcieniami 

To nie była karczma. To był drewniany dom z balkonem z którego przemawiał Tadeusz Kościuszko.Jest odrestaurowany , ale stoi gdzie indziej .
jocia
wiem co to G* ... ulica gamcarska
wiem co to G* ... ulica gamcarska

dawno 1991 r byłem w krakowie

lotto7 odkryłeś Amerykę 

..WITAM...GRAJCIE GRAJCIE BONUS PONAD 190 TYSI - u mnie disiaj całkowita klapa /4 zakłady/ na wszystkich 0/10 0/8 AAAllle będzie lepiej POZDROWIONKA z Psycholka powodzonka
jakieś pewniaczki na dzisiaj
czesc yanek ..moze podasz jakies pewniaki na wieczór ...pozdrawiam wszystkich grajacych ...

hey Angela 
kiedy będą jakieś Polskie mecze bo teraz sama egzotyka i nazwy drużyn jakieś dziwne

kiedy będą jakieś Polskie mecze bo teraz sama egzotyka i nazwy drużyn jakieś dziwne
spook nie oto chodzi przedtem za 3 było 30-45 zeta za 4 600-15000 a teraz
kosmaty > jak więcej ludzi trafia to mniej zostaje po podziale nie; jak oni to dzielą inaczej?
spook jesli wiecej ludzi gra to sa wieksze wpływy czyli rozsadek podpowiada ze wygrane % niepowinny sie zmienic nikt nie powie mi ze ci co doszli do gry to tylko wygrywajacy
jak byś leżał na plaży w ciepłych krajach to co Cię tam kupony będą obchodziły

kosmaty > może jedna osoba grać systemem i wysyłać po 1000 albo i więcej zakładów
na miekko beda teraz ale pózniej na twardo czym dłuzej tym twardsze

kosmaty > nie zawsze ale oskubie bardziej ts-a niż 1000 osób które wyślą na chybił-trafił po jednym kuponie