Wpisy 4 333 517 – 4 333 616
22 grudnia 2021 15:16 → 22 grudnia 2021 18:23, 100 wpisów
Takie przemyslenia
Jutro jakby wyslac 5 par na 14....12.5 a system mini 6...9 zl
I tu trudno trafic...
I tu trudno trafic
Jutro jakby wyslac 5 par na 14....12.5 a system mini 6...9 zl
I tu trudno trafic...
I tu trudno trafic
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Gratulujemy wygranej w wysokości 14.00 zł w grze Keno! Szczęśliwe losowanie odbyło się 22.12.2021 11:18
zamknij oczy i patrz. jednorozec. posrod rozowych traw i 14 zl mam
cienkie swieta bedo🤡
cienkie swieta bedo🤡
Przed chwilą padło 1 x 1050,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
@4 333 520czaroit:
Do Świąt masz szansę wygrać dużo kasy
Weź sobie trochę z tych co Ci wysłałem tylko nie wszystko. Zostaw chociaż 25 kafli
Do Świąt masz szansę wygrać dużo kasy
Weź sobie trochę z tych co Ci wysłałem tylko nie wszystko. Zostaw chociaż 25 kafli
@4 333 523waldus:
Gdzie widzisz oszustow ?
Gdzie widzisz oszustow ?
@4 333 520czaroit:
Podawałem dziś liczby gdybyś zagrał nimi to byś miał więcej pieniążków niz to co wygrałeś
Podawałem dziś liczby gdybyś zagrał nimi to byś miał więcej pieniążków niz to co wygrałeś
@4 333 523waldus:
Nieładnie tak oskarżać ludzi o oszustwo nie przedstawiając żadnych dowodów.
Nieładnie tak oskarżać ludzi o oszustwo nie przedstawiając żadnych dowodów.
@4 333 531czaroit:
Podałem ale nimi nie zagraleś.
Podałem ale nimi nie zagraleś.
@4 333 531czaroit:
Czarodzieju do końca stycznia zrób mi 100 kafli ok ?
Czarodzieju do końca stycznia zrób mi 100 kafli ok ?
Poczekaj. Dzwonią że jest awaria muszę jechać
Seb chcesz byc bogaty kiedys? szansa na to jak dzis wejdziesz w krypto
inaczej nie masz szans na darmowa kase
inaczej nie masz szans na darmowa kase
@4 333 539czaroit: wiesz jaki jest myk
na krypto walute spada popyt bo cena rosnie
wiec jak kupisz iles kryptowaluty to musisz ja drozej sprzedac i tak za kazdym razem kazdy kto kupi podwyzsza cene az wkoncu straci na popularnosci
wiec jak kupisz iles kryptowaluty to musisz ja drozej sprzedac i tak za kazdym razem kazdy kto kupi podwyzsza cene az wkoncu straci na popularnosci
@4 333 539czaroit: a wiesz ze NBP zastanawial sie nad kupnem kryptowaluty jako zabezpieczenia finansowego... ale to inna kryptowaluta niz bitcoin bardziej pewniejsza
krypto sie rozwija szybciej niz internet. niektore monetki beda b drogie tylko ktore
BTCBitcoin 201 090.4994 PLN49 125.5434 USD +0.194% 927.11 mld USD
ETHEthereum 16 483.7510 PLN4 026.9094 USD +0.074% 477.83 mld USD
BNBBinance Coin 2 191.5436 PLN535.3847 USD +1.059% 88.88 mld USD
ETHEthereum 16 483.7510 PLN4 026.9094 USD +0.074% 477.83 mld USD
BNBBinance Coin 2 191.5436 PLN535.3847 USD +1.059% 88.88 mld USD
https://businessinsider.com.pl/gielda/kryptowaluty/polska-waluta-cyfrowa-opinia-narodowego-banku-polskiego/95vkwbv
to nie chodzi o to ze kiedys kupiles bitcoina za 2 dolary a teraz kosztuje 200.000 dolarow
pewnie masa ludzi zarobila na tym i dalej sprzedala
pewnie masa ludzi zarobila na tym i dalej sprzedala
bitek to juz za pozno na kupno . wolalbym cos w cenie 0. i dlugo dlugo nic
to jest zarobek kiedy idzie w gore to sprzedajesz, ktos kupuje czeka na kurs wyzszy i tez sprzedaje
to taka banka spekulacyjna
zeby byla oplacalna musi ciagle rosnac, a ilosc jest stala bitcoinow
to taka banka spekulacyjna
zeby byla oplacalna musi ciagle rosnac, a ilosc jest stala bitcoinow
@4 333 555czaroit: no dokladnie
cos za 1000 dolcow kupic maks i wyjac 100 tys za jakis czas. idealnie
@4 333 558czaroit: no to wlasnie kryptowaluta ale cos tanszego
pewnie jak NBP by wypuscil swoja walute zabezpieczona zlotem to by roslo zapotrzebowanie jako inwestycja wiec by kurs rosl w gore
@4 333 562czaroit: wiesz jak duzo osob by kupowalo to
NBP mialby pieniadze a ludzie by zarobili na tym bo pieniadze cyfrowe zawsze niezalezne sa od innych walut i by rosly w gore na gieldzie bo ludzie by zarabiali
NBP mialby pieniadze a ludzie by zarobili na tym bo pieniadze cyfrowe zawsze niezalezne sa od innych walut i by rosly w gore na gieldzie bo ludzie by zarabiali
trzeba by miec torche kasiorki na inwestycje. totek nie chce dac i kolko sie zamyka
za kilka dolcow kupujesz na youtube rady dobrego inwestora . on zawsze mowi kiedy wchodzic i wychodzic. 3 razy mnozysz kase i zmiana produktu. thats it
ale teraz wszystko tanie i spada. strach sie bac
ale teraz wszystko tanie i spada. strach sie bac
@4 333 571tomi77: - ktoś się zasadza na mini dzisiaj ?
- w niedziele i w piątek miałem 3/5 w mini w realu
- w niedziele i w piątek miałem 3/5 w mini w realu
@4 333 572czaroit: pasywny dochód to jest to czego szukam , ale jak sie nasłucham o tych wsszystkich piramidach finansowych, oszustwach to... masakra
w totku jest pewna kasa. masz wygrana idziesz do odzialu. nie ma jak panstwowe
Bolesław... Jutro system 6 mini albo 1 mini i 4 zakłady multi swoje pary.. No i sztuka lotto
@4 333 578tomi77: a magiczne liczby do systemu 6 ?
potrafie zapuscic korzenie, ale tutaj to normalnei siedze na bombie
@4 333 582Angierski: cóż to za praca ?
Tak czytam Ciebie - tez jestem taki wyturlany już tym co robię.. że maskra.
Nie wiem czy to nie syndrom wypalenia zawodowego czy pogoda miesiaca grudnia.
Tak czytam Ciebie - tez jestem taki wyturlany już tym co robię.. że maskra.
Nie wiem czy to nie syndrom wypalenia zawodowego czy pogoda miesiaca grudnia.
i wszystko to nie przez firme, ludzi w firmie, tylko przez boga bo to pasozyt
po tym wirusie to wogle nie chce sie robic. moze przechodzilem bezobjawowo ale teraz mam strasznego lenia
@4 333 585bolesl4w: chyba dlatego ze im latwiejsze pieniadze tym czlowiek wiecej stresu polyka
@4 333 580Angierski: może nie na brak hajsu - tylko zauważ że marną pensję.
Dla mnie litr paliwa moze 20zł kosztować, tylko aby w naszym polandzie za 1h pracy kupić 10 litrów paliwa. Tak jak jest w Danii, w Niemczech itd. Ale w polsce.. dramat
Dla mnie litr paliwa moze 20zł kosztować, tylko aby w naszym polandzie za 1h pracy kupić 10 litrów paliwa. Tak jak jest w Danii, w Niemczech itd. Ale w polsce.. dramat
no zgadza sie ale takich pensji na pewno nie bedzie, bo bylaby duza inflacja, u nas zarabiaja dobrze tylko niektorzy
ja nie mowie ze zarabiam malo, na moim stanowisku to duzo wiecej ode mnie zarabiaja po 10k
ale co z tego jak komfort zycia jest slaby te zmeczenie i stres ktory niczemu nie sluzy takie wypalenie pomimo tego ze jestem efektywny dosyc
ale co z tego jak komfort zycia jest slaby te zmeczenie i stres ktory niczemu nie sluzy takie wypalenie pomimo tego ze jestem efektywny dosyc
@4 333 590Angierski & czaroit : jakie profesje wykonujecie ?
i jest to zawod na czasie i tylko dla wybranych i z tego powodu mam wiecej mozliwosci na rynku
@4 333 594Angierski: to prawie jak spawacz - tez Ciebie bolą oczka od kompa
@4 333 596bolesl4w: no bola tez
chodzi mi o poczucie stabilizacji jak pracujesz masz pewnosc ze jutro nie stracisz pracy z byle powodu
@4 333 598: obrazek z internetu - także jeśli kogoś dotknęły użyte tam słowa potocznej łaciny podwórkowej to przepraszam. Nie pomyślałem zanim dodałem żeby zamazać
@4 333 601Angierski: skoro jestes specjalistą, to czemu masz sie obawiać utraty pracy ?
Pamietaj ze czlowiek jak jest na dnie to ma najlepsze pomysły i ' pałera '
Pamietaj ze czlowiek jak jest na dnie to ma najlepsze pomysły i ' pałera '
no ale dobra, wazne ze praca jest i ma sie co do roboty bo inaczej by ubywalo z konta
@4 333 604bolesl4w: dla mnie praca jest latwa i przyjemna w teorii
Atmosfera w pracy tez jest bardzo ważna.
No moj braciak teraz poszedl na testera oprogramowania. Nawet spoko 3,5k na start
No moj braciak teraz poszedl na testera oprogramowania. Nawet spoko 3,5k na start
no atmosfera tak.. ale dlatego pracuje zdalnie, bo bym choroby dostal psychicznej, bo ujowo sie czuje
no to elegancko w sobote wieczerza z rodzinką i dwa dni labamby