Wpisy 4 329 538 – 4 329 637
17 grudnia 2021 17:46 → 17 grudnia 2021 19:10, 100 wpisów
Nie promouje gierek NIe warto w to grać Nawet jak jest mało losów stosunkowo to bardzo ciężko trafić..
Można i wydać 2tys złoty i więcej a i tak się nie trafi .. A wygrana to tylko 40tys ...
Można i wydać 2tys złoty i więcej a i tak się nie trafi .. A wygrana to tylko 40tys ...
Lepiej grać w gry gdzie jest większa wygrana typu mini lotek ...
@4 329 526xdrive: W zorganizowanej grupie pod wezwaniem ( ...), z premedytacją niezczyliscie Człowieka , interweniowano u admina GL.A
.S.prosil o pomoc.Ten nie zaprzestawał.Byly ostrzeżenia, że to się źle skonczy
.S.prosil o pomoc.Ten nie zaprzestawał.Byly ostrzeżenia, że to się źle skonczy

@4 329 537Scenic:
Dzisiaj już nie gram w krzyżówki, trenuję keno za Paskowe
RYCHFER 36 zł → 44 zł 👏
Portfel:
1848 zł
Dzisiaj już nie gram w krzyżówki, trenuję keno za Paskowe
RYCHFER 36 zł → 44 zł 👏
Portfel:
1848 zł
@4 329 540: Ktos tu pisał ( wiem kto ) jak się to skończy.Nie strasz bo już niebawem będzie finał.
@4 329 543xdrive: Zrobiono z tobą nareszcie porządek na GL i nie możesz już zakładać nicków na Nicki z MP.
Pełzający_36 leczenie to dobra droga dla ciebie Jesteś człowieku psychiczny
@4 329 539Scenic: warto sprobowac jeszcze moze sie ustrzeli
albo zrobia mala korupcje i ktos z pracownikow zabierze wygrana, a ludziom przyjdzie obejsc sie smakiem
albo zrobia mala korupcje i ktos z pracownikow zabierze wygrana, a ludziom przyjdzie obejsc sie smakiem
Trzeba się ewaukować, zawsze kogoś znajdzie aby po nim jeżdzić Jesteś mega hejterem
Ignorować to złoty środek na ciebie
Ignorować to złoty środek na ciebie
@4 329 546xdrive: Tu się nie ma z czego śmiać.Bylo nie katować Człowieka.To nie lawa, to jad, którym ukatrupiludcie Go.Moje zadanie dla uczczenia tego Człowieka zostało wykonane.Juz nie pisze, część informacji poszła w świat.
powiem wam tak... ja czesto gram w blyskotki za pare zlotych dziennie 15 zl 2/3 przypadkow osiagam limit i na drugi dzien zostawiam... duzo nie wygralem bo gram po 1zl dla zasady
jak wygram 2500 bo tyle jest kiedys to mi sie zwroci
jak wygram 2500 bo tyle jest kiedys to mi sie zwroci
I przestań reklamować tą brzydką stronę,kiedyś pasko za samo słowo GL dawał blokady,szkoda że te czasy mineły. Pełzający_36 jesteś jedyną osobą która na wszytkich swoich nickach zawsze wpominasz tą stronkę,to daje do myślenia...... kto cię przyszłał i z jakim zadaniem.Taka prawda o twojej osobie
Worm_36 jadu ludzie maja wiele, czasami starczy go na cale zycie
Jeden człowiek,jedna brzydka i ohydna stronka-Non stop reklamy Zadanie za kilka stówek aby jak najwięcej ludzi złowić?
Tak jak napisałem, dzień dzisiejszy zapisze się na kartach Worm_36 jako jeden z ohydniejszych w jego karierze napisanej u konkurencji.Człowiek bez zasad,zero wsółczucia i poszanowania nawet dla kobiet.
Jestem pewny że sam konto usunie w ciągu 24 godzin jak uczynil na Wczoraj/bkos18/Barabaszcz Te same konta miał ''tam'' i z odpowiednim zadaniem zawsze tu wraca.
Jestem pewny że sam konto usunie w ciągu 24 godzin jak uczynil na Wczoraj/bkos18/Barabaszcz Te same konta miał ''tam'' i z odpowiednim zadaniem zawsze tu wraca.
@4 329 553xdrive: Ty tam występowałeś pod nickami z naszej stronki.Nasz admin nigdy nie był zwolennikiem dziwolągów, a Ty się tam zadonoeiles pod nickami z MP.Teraz już nie masz szans założyć tam konta .
@4 329 555xdrive: Pieniądze wreszcie oddał bo musiał.Ludzie odeszli , są u nas a grają w Niemczech
Przestań reklamować Staśka,było wyraźnie napisane Tego tu nie robimy,jesteś jedynym człowiekiem który robi zadymy zawsze tutaj kiedy u niego czat znika zwyczajnie z braku ludzi/. Jeteś podły,zwykły oszust i manipulant ! Wszyscy to widzą i wiedzą jakie dostałeś zadanie od Staska
@4 329 561xdrive: Jego reklamować ????? Człowiek ??? żyjący z rzucania i zdejmowania klątw.Tacy ludzie boją się samych siebie.
Twoja osoba nadaja się tylko do iwigilacji,nie umiesz nawet nicku sobie wymysleć tylko robisz pełzające podróbki,taki jesteś cienki
@4 329 561xdrive: Nie wszyscy, nie mów za innych , dzięki Bogu, że nie Wszyscy.Wroc do swoich wpisów,których pewnie nie masz? Będziesz je widział w odpowiednim czasie , w odpowiednim miejscu.
xdrive
Nie pisz z nim.On tylko na to czeka.Nie karm trolla
Nie pisz z nim.On tylko na to czeka.Nie karm trolla
Wracaj do Staśka zdać mu relację, MP to czat dla normalnych ludzi i nigdy taki słaby żołnierzyk na drutach sterowany przez konkurencję nie zniszczy nic.Jesteś tu kilka lat a jedynie czego się dorobiłeś to 345 nicków z czego 344 zablokowanych.
Przepraszam bardzo użytkowników,że musicie to czytać ale ignoratn jest wybitnie denerwujący,w prosty sposób można go porównać z ....
Przepraszam bardzo użytkowników,że musicie to czytać ale ignoratn jest wybitnie denerwujący,w prosty sposób można go porównać z ....
@4 329 565emerytka 46: Masz rację uciekam, uważaj emi bo teraz na ciebie wkoczy
@4 329 563xdrive: Nie jestem Robal a Robak, a ty bezczelnie pofszywales się pod Nicki z naszej stronki.
Pełzający_36 twoja osobowość jest na poziomie spłuczki w kiblu i tak samo interesująca ....albo spuszczasz wodę albo ciągniesz...
@4 329 566xdrive: Właśnie , prawie dokładnie zaliczyłeś swoje Nicki.Zjedz kurawgalatecie
Pełzaj sobbie do Staska,może z 20 zł dostaiesz za dzisiejsze wpisy i kolejny dzień niszczenia czatu i pięknej atmosfery
Aaaa.Kura w galarecie,to też jeden z jego licznych nicków.
@4 329 565emerytka 46: Wlasnie , nie karm, umyj ręce 

Worm_36
Chata,to też twój nick
Chata,to też twój nick
@4 329 565emerytka 46: Rafal na Ciebie czeka z Iza.
A ciekawi mnie jedno.Masz zapisane wszystkie moje wpisy ?
Koniec dyskusji.
@4 329 578emerytka 46: A kto prowadził inwigiskcacje ? Jakim prawem?

Piszą ze duuzo milionów wpłaciliśmy na sport i kulturę.. Dlatego wysyłajcie po sztuce najlepiej.. Jak ma paść.. To padniebo będziecie na dnie
@4 329 573emerytka 46: @4 329 566xdrive: @4 329 562Worm_36:
Proszę wpisywać się w KG i wiadomości prywatne.
Nie chce się tego czytać
@4 329 578emerytka 46: Masz dowód na to, że nic nie zginęło.Z GL tez.Jest każdy zapis a S.W.glupio się tłumaczył włamaniem na podejrzana stronkę.Osmieszyl się strasznie.Koncze bo nie znoszę twojego oddechu na moich plecach
@4 329 581RYCHFER: Twój mem.o wzroku też był uroczy i wykasowany.
@4 329 583Worm_36:
jaki?
jaki?
RYCHFER
Czasem trzeba pokazać,co to za szuja
Czasem trzeba pokazać,co to za szuja
On musi prowokować,taka jego natura,proszę go zostawić to sobie pójdzie
@4 329 586RYCHFER: Na stronce go nie ma bo go wykasował Admin, ale ktoś go ma.Nie pamietasz tablicy z osobistościami?
@4 329 591Forsami: Zwoleń
Grabarz znowu w akcji
@4 329 589xdrive: @4 329 587emerytka 46:
@4 329 595Magister_hazardu:
@4 329 594Forsami: przyznam się, że ja nie trafiłem
@4 329 590Worm_36:
a, to było z
a, to było z
Magister_hazardu
@4 329 599:
performers humorystyczny
performers humorystyczny
@4 329 601RYCHFER: Psmietasz go ?
@4 329 601RYCHFER: To żaden humor.Nirch tak zostanie .
@4 329 605: RealFan
@4 329 602Worm_36:
Tak pamiętam, ogólnie dostępny w sieci, to nie moje dzieło.
Widzę, że do mnie chcesz też się przyczepić, to Ci się nie uda
Tak pamiętam, ogólnie dostępny w sieci, to nie moje dzieło.
Widzę, że do mnie chcesz też się przyczepić, to Ci się nie uda
@4 329 607RYCHFER: teraz z ciebie zrobi terrorystę i tak co któż mu nadepnie na odcisk wskakuje na jego czarną listę i zaczynają się ataki wszelkiej maści
@4 329 608xdrive: grabarz lubi kopać dołki bo takie jego zadanie
@4 329 607RYCHFER: Nie przyczepiam się.Jako poważny człowiek nie powinieneś tego tutaj wklejać jeśli ktoś łamie prawo.Admin w porę to usunal
@4 329 610Magister_hazardu: dokładnie
oho ho .Nie tylko moje wpisy są archiwizowane.Innych też
@4 329 611Worm_36:
To że admin to usunął, może dobrze,
Jak chcesz to podam Ci kilka linków gdzie to możesz znaleść, Tam też łamią prawo...
To że admin to usunął, może dobrze,
Jak chcesz to podam Ci kilka linków gdzie to możesz znaleść, Tam też łamią prawo...
@4 329 612xdrive: Nie chciej by wiele innych osób pokazalo w jednym czasie twoja u nie tylko twoja twórczość pod tym i innymi nickami tu i gdzie indziej, a jest nas armia ,a jeszcze cichych.
@4 329 616xdrive: nie chciej....
@4 329 614RYCHFER: Z calym szacunkiem do Twojej Osoby, Dziekuje, nie chce takimi materialami zasmuecac sobie glowy.Pozdrawiam.Konczymy temat.

@4 329 620emerytka 46: 4 174 852
EMI,on ma notes na stole i każdy kto napisze coś na niego,jest zapis i fotka,aby w przyszłości tym zaatakować i znowu zadymę zrobić jak mu nakazał Stasiek
@4 329 623RYCHFER:
@4 329 622xdrive: Stasiek alctraz???
Alcatraz
@4 329 623RYCHFER: Akurat w tym jestem dobry , pomocy nie potrzebuje.
@4 329 625Magister_hazardu: tak,to jego mocodawca i kolega Nawet w tym samym wieku są
@4 329 628xdrive: A teraz jestem u fryzjera pod nr 14 677 92 04.
@4 329 629RYCHFER: Moja jest w Starych Kiejkutach.
@4 329 629RYCHFER: Ale nie w Ruskich Budach
@4 329 632Worm_36:
Doskonale wiem gdzie to jest, za kolczastymi drutami, a do Klewek też nie daleko, uważaj na wąglik
Doskonale wiem gdzie to jest, za kolczastymi drutami, a do Klewek też nie daleko, uważaj na wąglik
@4 329 620emerytka 46: 

świnia jest mądrzejsza