Wpisy 4 329 471 – 4 329 570
17 grudnia 2021 16:24 → 17 grudnia 2021 18:15, 100 wpisów
@4 329 468Biedroneczka1977: nie i myśle że dopiero po świętach zrobi dziś dzwoniłam bo myślałam ,że się wyrobi a tu mówi że jeszcze trzeba cierpliwości
Kiedyś chyba jakiś kwiat czegoś tam miała wygrana w totka piątkę w Mosinie
@4 329 468Biedroneczka1977: dobrze ,że są komórki z dostępem do neta także można wytrzymać bez laptopa
@4 329 472Gosia__77: aha
@4 329 464bolesl4w: aaa i kol. greg też chyba sięgnął coś trochę grubszego... 8/8 - jakoś tak ...
@4 329 474Gosia__77: Tak co tak to byłoby słabo
@4 329 463bolesl4w: 

@4 329 473Biedroneczka1977: Na liczby Abudabi89

@4 329 476RT1: I po co się ujawniać ?

@4 329 481: Dzien po dniu
A lawa dalej się rozlewa na zielonej.
Robal_36
@4 329 483emerytka 46: Twój jad 😈
@4 329 485emerytka 46: thx i przejrzyj okolice i zobacz sama, czy warto, to poziom nawet nie przedszkola
@4 329 480: Nie warto się ujawniać z wysokimi wygranymi by nie skończyć jak gracze z ww rejonu
@4 329 484Gosia__77: jestem
@4 329 488Robal_36: W przedszkolu nie mówią ' prawie wszyscy ' a wszyscy wszystkich pozdrawiają
Worm_36
Jeszcze konta nie usunąłeś ?
To się pospiesz,bo czarna godzina nadchodzi,jak u bkos18
Jeszcze konta nie usunąłeś ?
To się pospiesz,bo czarna godzina nadchodzi,jak u bkos18
Szczególnie wszy stkich.
@4 329 491: dziś mam odpowiedzialne zadanie bo znajomi pojechali na pogrzeb i zostałam z ich psem u mich w domu o Matko nawet tej mądrej kuchenki nie umiałam włączyć
Rolety zamykają telefonem do takich cudów nie jestem przyzwyczajona
@4 329 493emerytka 46: 4212201 poziom
@4 329 494emerytka 46: 4 213 905
@4 329 493emerytka 46: Lokalny_IryD2020
🥳 🥳 🥳 🥳 R 36 Gratki cudownej wygranej A zobacz jak cudaś zazdrości
Jeden z wpisów z regulaminu ''Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji''
Warto się do niego stosować i wszelkie zło pozbawione żarcia odejdzie w zapomniane
Warto się do niego stosować i wszelkie zło pozbawione żarcia odejdzie w zapomniane
@4 329 502xdrive: yraja
@4 329 503Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
@4 329 504xdrive: Na GL już nie masz szans
@4 329 505Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
@4 329 507xdrive: Dlatego masz blokady na innych kontach i całkowita na ....
@4 329 509Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
xdrive lawę
Daj spokój,bo Ty dostaniesz bana,a ten dalej będzie rozlewał lawę z krateru
Daj spokój,bo Ty dostaniesz bana,a ten dalej będzie rozlewał lawę z krateru
@4 329 511xdrive: Dzięki moim zyczenion
@4 329 512emerytka 46: wpis prywaty
@4 329 515xdrive: Wezwania nie będą prywatne
@4 329 516Worm_36: Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie. Twoje odpowiedzi na ich posty tylko ich zachęcą do dalszej działalności. Wystarczy, że zgłosisz ich działalność administracji.
@4 329 518xdrive: Z kebabem

@4 329 518xdrive: Pod jakim nickiemsie zrelaksujesz na GL ?
@4 329 522xdrive: Pod 3DS/*****/2021
Keeway City ładę 125.. 4650 używany.. Czekam aż zejdzie do 4200 i biorę tego skutera
Biedra.. Też racja.. U brata też elektronika.. Tv by włączyć czasem trza pogrzebac
Ktoś kto grał w krzyżowki się zdziwił Myslał za pewne ,ze trafił główną 40tys a tutaj nagroda niżej 9 słów 2 tys złoty
Nieżle sypie tymi nagrodami 3 stopnia 150zł no i padła 2 stopnia 2tys Teraz kolej na glowną 40tys i pula się odnowi....
@4 329 532Scenic:
Ja od wczoraj wieczór, grałem w krzyżówki do 4 nad ranem, przegrałem 420 zł
Ja od wczoraj wieczór, grałem w krzyżówki do 4 nad ranem, przegrałem 420 zł
Ja przegrałem razem 200zł moje + wygrane jakieś 70zł Jak pula zejdzie poniżej 20 tys losów to jeszcze 100zł zagram Nic więcej....
Trzeba mieć mega farta aby to trafić A co dopiero przy innych grach gdzie pule sa po 800tys losow i więcej....
@4 329 535Scenic:
Ja miałem 3X po 40 zł najwięcej
Ja miałem 3X po 40 zł najwięcej
Nie promouje gierek NIe warto w to grać Nawet jak jest mało losów stosunkowo to bardzo ciężko trafić..
Można i wydać 2tys złoty i więcej a i tak się nie trafi .. A wygrana to tylko 40tys ...
Można i wydać 2tys złoty i więcej a i tak się nie trafi .. A wygrana to tylko 40tys ...
Lepiej grać w gry gdzie jest większa wygrana typu mini lotek ...
@4 329 526xdrive: W zorganizowanej grupie pod wezwaniem ( ...), z premedytacją niezczyliscie Człowieka , interweniowano u admina GL.A
.S.prosil o pomoc.Ten nie zaprzestawał.Byly ostrzeżenia, że to się źle skonczy
.S.prosil o pomoc.Ten nie zaprzestawał.Byly ostrzeżenia, że to się źle skonczy

@4 329 537Scenic:
Dzisiaj już nie gram w krzyżówki, trenuję keno za Paskowe
RYCHFER 36 zł → 44 zł 👏
Portfel:
1848 zł
Dzisiaj już nie gram w krzyżówki, trenuję keno za Paskowe
RYCHFER 36 zł → 44 zł 👏
Portfel:
1848 zł
@4 329 540: Ktos tu pisał ( wiem kto ) jak się to skończy.Nie strasz bo już niebawem będzie finał.
@4 329 543xdrive: Zrobiono z tobą nareszcie porządek na GL i nie możesz już zakładać nicków na Nicki z MP.
Pełzający_36 leczenie to dobra droga dla ciebie Jesteś człowieku psychiczny
@4 329 539Scenic: warto sprobowac jeszcze moze sie ustrzeli
albo zrobia mala korupcje i ktos z pracownikow zabierze wygrana, a ludziom przyjdzie obejsc sie smakiem
albo zrobia mala korupcje i ktos z pracownikow zabierze wygrana, a ludziom przyjdzie obejsc sie smakiem
Trzeba się ewaukować, zawsze kogoś znajdzie aby po nim jeżdzić Jesteś mega hejterem
Ignorować to złoty środek na ciebie
Ignorować to złoty środek na ciebie
@4 329 546xdrive: Tu się nie ma z czego śmiać.Bylo nie katować Człowieka.To nie lawa, to jad, którym ukatrupiludcie Go.Moje zadanie dla uczczenia tego Człowieka zostało wykonane.Juz nie pisze, część informacji poszła w świat.
powiem wam tak... ja czesto gram w blyskotki za pare zlotych dziennie 15 zl 2/3 przypadkow osiagam limit i na drugi dzien zostawiam... duzo nie wygralem bo gram po 1zl dla zasady
jak wygram 2500 bo tyle jest kiedys to mi sie zwroci
jak wygram 2500 bo tyle jest kiedys to mi sie zwroci
I przestań reklamować tą brzydką stronę,kiedyś pasko za samo słowo GL dawał blokady,szkoda że te czasy mineły. Pełzający_36 jesteś jedyną osobą która na wszytkich swoich nickach zawsze wpominasz tą stronkę,to daje do myślenia...... kto cię przyszłał i z jakim zadaniem.Taka prawda o twojej osobie
Worm_36 jadu ludzie maja wiele, czasami starczy go na cale zycie
Jeden człowiek,jedna brzydka i ohydna stronka-Non stop reklamy Zadanie za kilka stówek aby jak najwięcej ludzi złowić?
Tak jak napisałem, dzień dzisiejszy zapisze się na kartach Worm_36 jako jeden z ohydniejszych w jego karierze napisanej u konkurencji.Człowiek bez zasad,zero wsółczucia i poszanowania nawet dla kobiet.
Jestem pewny że sam konto usunie w ciągu 24 godzin jak uczynil na Wczoraj/bkos18/Barabaszcz Te same konta miał ''tam'' i z odpowiednim zadaniem zawsze tu wraca.
Jestem pewny że sam konto usunie w ciągu 24 godzin jak uczynil na Wczoraj/bkos18/Barabaszcz Te same konta miał ''tam'' i z odpowiednim zadaniem zawsze tu wraca.
@4 329 553xdrive: Ty tam występowałeś pod nickami z naszej stronki.Nasz admin nigdy nie był zwolennikiem dziwolągów, a Ty się tam zadonoeiles pod nickami z MP.Teraz już nie masz szans założyć tam konta .
@4 329 555xdrive: Pieniądze wreszcie oddał bo musiał.Ludzie odeszli , są u nas a grają w Niemczech
Przestań reklamować Staśka,było wyraźnie napisane Tego tu nie robimy,jesteś jedynym człowiekiem który robi zadymy zawsze tutaj kiedy u niego czat znika zwyczajnie z braku ludzi/. Jeteś podły,zwykły oszust i manipulant ! Wszyscy to widzą i wiedzą jakie dostałeś zadanie od Staska
@4 329 561xdrive: Jego reklamować ????? Człowiek ??? żyjący z rzucania i zdejmowania klątw.Tacy ludzie boją się samych siebie.
Twoja osoba nadaja się tylko do iwigilacji,nie umiesz nawet nicku sobie wymysleć tylko robisz pełzające podróbki,taki jesteś cienki
@4 329 561xdrive: Nie wszyscy, nie mów za innych , dzięki Bogu, że nie Wszyscy.Wroc do swoich wpisów,których pewnie nie masz? Będziesz je widział w odpowiednim czasie , w odpowiednim miejscu.
xdrive
Nie pisz z nim.On tylko na to czeka.Nie karm trolla
Nie pisz z nim.On tylko na to czeka.Nie karm trolla
Wracaj do Staśka zdać mu relację, MP to czat dla normalnych ludzi i nigdy taki słaby żołnierzyk na drutach sterowany przez konkurencję nie zniszczy nic.Jesteś tu kilka lat a jedynie czego się dorobiłeś to 345 nicków z czego 344 zablokowanych.
Przepraszam bardzo użytkowników,że musicie to czytać ale ignoratn jest wybitnie denerwujący,w prosty sposób można go porównać z ....
Przepraszam bardzo użytkowników,że musicie to czytać ale ignoratn jest wybitnie denerwujący,w prosty sposób można go porównać z ....
@4 329 565emerytka 46: Masz rację uciekam, uważaj emi bo teraz na ciebie wkoczy
@4 329 563xdrive: Nie jestem Robal a Robak, a ty bezczelnie pofszywales się pod Nicki z naszej stronki.
Pełzający_36 twoja osobowość jest na poziomie spłuczki w kiblu i tak samo interesująca ....albo spuszczasz wodę albo ciągniesz...
@4 329 566xdrive: Właśnie , prawie dokładnie zaliczyłeś swoje Nicki.Zjedz kurawgalatecie