Wpisy 4 328 971 – 4 329 070
16 grudnia 2021 22:16 → 16 grudnia 2021 23:48, 100 wpisów
@4 328 954Worm_36: Ale ludzie tak w pośpiech zakreślają, czyli co, ja widziałem tam kota który dzisiaj przewijał się przez czat
Jedna padła szóstka. Dość łatwe liczby, było to bardzo prawdopodobne, że po kumulacji
MCSI:
Tylko to nie jest odpowiedź na moje pytanie..
p.s.
Ale odpowiedź podał Pasko.
Tylko to nie jest odpowiedź na moje pytanie..
p.s.
Ale odpowiedź podał Pasko.
KUMULACJA LOTTO ROZBITA
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Losują mnożnik x 10 o takiej porze co już mało kto gra. A tak to ciągle x 1 leci
Dla kogoś to może być niezły szok tyle kasy wygrać ja jak odbierałem 5 w lotto to mi się rączki trzęsły
@4 328 980MCSl: algorytm , w "losowaniu" komputerowym, to coś zupełnie innego od "ustawienia" losowań w maszynach z fizycznymi kulkami
pzdr
pzdr
Przed chwilą padło 5 x 9/10 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 328 986: tudziez wygrana i do po losowaniu akurat
czesto tak jest ze wlasnie mn.w w tym czasie padaja inne wygrane
Tak se mysle..
Zdrowie wazniejsze od kasy..
Pieniadze duze nie sa potrzebne..
Dom na podstawie kola..to byloby cos..konstrukcja z drewna...gliny trocin..konopii...cieply nieduzy..latwy w ogrzaniu...i zdrowy
Zdrowie wazniejsze od kasy..
Pieniadze duze nie sa potrzebne..
Dom na podstawie kola..to byloby cos..konstrukcja z drewna...gliny trocin..konopii...cieply nieduzy..latwy w ogrzaniu...i zdrowy
Nie ma żadnych ustawień losowań.Tam czuwają komisje, wszystko jest monitorowane.Dobrej nocy wszystkim życzliwym - bez wyjątku ❤️❤️ ❤️

Znowu sklony 100 sztuk i pompki przed kolacja robilem...trza trzymac forme ...by na 50 urodziny walnac 50 pompek
Robal 36 Najpierw musi być ustawienie wyników komputerowo a potem odpowiednie ustawienie mechanizmu losującego tzn maszyny, kulek, tak aby wpadły te a nie inne liczby
Worm..masz racje..grac trza co idzie cosik trafic..u mnie raz lotto i moze multi 7 liczb 2 losowania i doloze paskudnika mini sobota
@4 328 993tomi77: Slusznie , w zdrowym ciele zdrowy duch.
Obejrzyjcie sobie to słynne losowanie z Serbii. Tam też g-tech obsługuje losowania. Obejrzyjcie sobie nasze losowanie Multi Multi z 24.10.2009. I wszystko staje się jasne
@4 328 999MCSl: A nasz Pan Lotto dlaczego skończył karierę ?
@4 329 001greg:
@4 329 001greg:
Ania czy sam kreśliłeś
Ania czy sam kreśliłeś
@4 329 004greg: skąd Ania zna numerki
@4 328 995MCSl: w tej grze, przy takich warunkach nie ma żadnej potrzeby ustawiania...
A pewne obserwacje - cóż, to mógłby być temat na długie rozmowy, owszem, ale w innych, normalnych , że tak TO ujmę okolicznościach ... ...
A pewne obserwacje - cóż, to mógłby być temat na długie rozmowy, owszem, ale w innych, normalnych , że tak TO ujmę okolicznościach ... ...
@4 329 007greg: niedługo zostaniesz milionerem
@4 329 010greg:
Albo ma algorytm wynaleziony, który na środku ekranu
zapoda, o której godzinie zagrać
Nikt nie wkleja skanów, więc nie będę się wychylał z następnymi Niech żyje lotto
Gdyby mieć wiedzę kiedy padnie Ostatnio było 65tys losów i też można mówić ,ze to mało losów...
Teraz jest 40tys i dalej główna nie padła
Teraz jest 40tys i dalej główna nie padła
Poczekam jak zejdzie poniżej 30 tys i jeszcze zagram za 100zł max.
@4 329 022greg:
@4 329 022greg: co to za Ania?
Scenic
imo - w tą ofertę wyjątkowo nie warto się "bawić"
Grzegorz
imo - w tą ofertę wyjątkowo nie warto się "bawić"
Grzegorz
@4 329 025greg: o to ma szczęście
@4 329 028greg: £adnie kosisz
@4 329 030greg:
@4 329 032Scenic: też nie będę już w to grać nawet zak£ady online
Ale nie żałuje bo uważam ,że wszystkiego trzeba spróbować
Ale nie żałuje bo uważam ,że wszystkiego trzeba spróbować
@4 329 034Robal_36: jak piszesz prawie wszystkim to mi się wydaje ,że mnie nie lubisz
@4 329 036Gosia__77:
@4 329 042Scenic: tak oto może sobie wyp£acać wgrane
@4 329 043Worm_36: Dobranoc
@4 329 046kocur: omijać szerokim łukiem
blankiety sąi ołówek i jedziemy z koksem, DOSĆ zarabiania na Nas, TSowi środkowy palec 🖕
@4 329 047Gosia__77: A nie ważne, miałem coś napisać ale pomyślałem jaki tu ruch
@4 329 045Gosia__77: Jestem Ci bardzo wdzięczny za pewien gest i potwierdzenie na czacie.Wzruszylas nie jednego, a szkoda, że nie wszy stkich ❤️ Dziękuję w imieniu licznego grona kolegów z tej stronki ❤️
@4 329 005Pasko: Czyli prawie zawsze trafiamy przy 94% Wspolczynniku?
@4 329 050Worm_36: nie wiem o co chodzi
@4 329 052damian1983: nie chodzi o to ze wygrana zawyzsza wspolczynnik zwrotu ktory jest taki sam 60%
a kto trafi pierwszy ten bierze glowna wygrana
a kto trafi pierwszy ten bierze glowna wygrana
moze ktos niedlugo ustrzeli pewnie tak... na kogo padnie ten wygra lece spac
@4 329 054Angierski: ale dalej ta zasada kto ma ten wygrwa
@4 329 036Gosia__77: nie Gosia spoko, mało kogo nie lubię Ty nie "siedzisz" w takim moim prywatnym "worze" z ulungami i innymi różnymi takimi przypadkami ...
@4 329 057Robal_36:
zwrot jest tak duży tylko jeżęli trafimy główną ... jezeli nie trafimy to bedzie zwrot góra 35-50%
przecież była już sytuacja ,ze zwrot przekroczył 190% w siódemkach za 3zł gdzie główna padła gdy zostało z 10 tys losów....
zwrot tylko określa ile procent wróciłoby do naszej kieszeni, gdybyśmy kupili wszystkie pozostałe losy. Już raz znacznie przekroczył 100%
raczej padnie niedługo coś koło 96% Chociaż jeżęli przekroczy 100% to może i powyżej 160% paść ...
w praktyce wskazuje gdzie można znacznie łatwiej trafić główną wygraną.
Bo weźmy takie nowe bombki za 5 zł ... tam też można wygrać 25000 zł i jest taki jeden szczęśliwy los... ale ten los znajduje się pośród 930 000 innych ... tutaj mamy już tylko 30 000 losów... za 97% losów już zapłacili inni, ale nikt nie wyciągnął głównej wygranej, która jest coraz bliżej.
Bo weźmy takie nowe bombki za 5 zł ... tam też można wygrać 25000 zł i jest taki jeden szczęśliwy los... ale ten los znajduje się pośród 930 000 innych ... tutaj mamy już tylko 30 000 losów... za 97% losów już zapłacili inni, ale nikt nie wyciągnął głównej wygranej, która jest coraz bliżej.
ostatnio było 86% i 96% no i druga w sódemkach gdzie było powyżej 160%
tak więc ludzie tam sobie teraz grają głównie w bombki, ale taka większa wygrana jak 40 000 zł to pierwsza padnie pewnie właśnie w tych krzyżówkach za 3 zł... myślę, że jeszcze do końca tygodnia.
@4 329 057Robal_36: Im bardziej się z tym obnosisz - niby inteligentny facet , tym bardziej wymagasz specjalnej troski od tych , których nie lubisz.Bedziemy się modlić za takie osobniki bo to już ginące gatunki.Klasa, mądrość, bystrość umysłu , odwaga , a zwłaszcza HONOR.
Kolorowych snów życzą wszyscy nielubiani.
Kolorowych snów życzą wszyscy nielubiani.
gdyby każdy kto teraz gra w gierki przerzucił się na krzyżówki to głowna by padła od razu
@4 329 069Scenic: z tym że nie dużo ludzi zagląda na multipaskoi nie ma pojęcia w jakiej grze czeka wygrana