Wpisy 432 733 – 432 832
3 sierpnia 2011 20:38 → 3 sierpnia 2011 21:33, 100 wpisów
a na to że polskiemu społeczeństwu można wcisnąć kit to już nic nie poradzę; więcej promili a wszyscy będą kumaci że hej 

to zależy, jaki ten kraj jest, jeżeli ma swoje surowce energeryczne, energię, gaz itd, to nawet jakby nie wzieli tych 50 ton jabłek na kompot, to nic sie niestanie, ale jeśli tak jak Polska nic nie ma oprócz deficytu to nawet te 50 ton jabłek może zaszkodzić, zakręcenie gazu też
witaj kosmaty pisałem rano ze dopiero wrocilem z wakacji a brat za mnie typowal
panowie niech padną stany i chiny i żadnego kraju nie będzie
Mirosławiec, no według mnie też ktoś w tym maczał palce, bo agle zginęła elita polskich sił powietrznych, swoją drogą wszyscy szkoleni przez siły NATO, żadengo PRL'owskiego generała i oficera nie było w tym samolocie,
żadne jabłka ani gaz nic nie pomoże
Dobra ponieważ ja z polityką mam tyle co z zakonem uciekam do obowiązków .Pozdrawiam Was.

klonek dlaczego ty jak 80% zaraz zaczynasz odchodzić od tematu, gdy się rozmawia o smoleńsku i o możliwości zamachu?
jaka kiełbasa z nutri ,oczywisie z domieszka wieprzowiny ,kabanosy mniam-mniam
lila całe wiaderko,10 litrowe a w tym było 14 robaczywych..Lila ja grzyby uwielbiam zbierać..dawnymi czsy zarabiało sie na nich..

oki amour na zakończenie powiem Ci tak gdyby to była podobna sytuacja w Stanach ten samolot by tam nigdy nie wyladował
boi tam sie chroni prezydenta a nie laduje bez względu na wszystko!!!Koniec tematu!!
boi tam sie chroni prezydenta a nie laduje bez względu na wszystko!!!Koniec tematu!!no klonek masz rację 100% dokładnie, ale po co ich sporawdzali to osobne pytanie.
masz racje amour zawsze bylismy popychadłem,ale duzo u nas w kraju sie dzialo duzo wojen to nas zniszczylo w duzym stopniu
klonek, mi nie chodzi o to, że to był zamach na 100%, ale nie można wykluczyć na 100%, że nie był i to wszystko

kontrolerzy podali im wyższą wysokość niż była rzeczywiście
wyprowadzili ich w krzaki zamiast na pas i powiedzieli że samolot jest na kursie a nie był
Wyłączono zasilanie gdy Tupolew był 15 m nad ziemią
wyprowadzili ich w krzaki zamiast na pas i powiedzieli że samolot jest na kursie a nie był
Wyłączono zasilanie gdy Tupolew był 15 m nad ziemią
co bylo ostatnio wstrzymali import warzyw i juz sie zle dzialo w Polsce
Rosja cały czas wiele ukrywa
Tusk wiele ukrywa
Całe PO boi się i musi łgać bo wybory już blisko
PO już się sypie
Tusk wiele ukrywa
Całe PO boi się i musi łgać bo wybory już blisko
PO już się sypie

No tak było po rolnicy już straty mieli, a do budżetu nie wpływały podatki z tytułu sprzedaży
tak jak w filmie z planety małp pozabijamy sie wzajemnie i wszystko runie bo jestesmy za bardzo podzieleni na bogatych jak i biednych
wisła 1:0 litex
to i tak nasi przejdą andromeda a my za mali jestesmy

naszym piłkarzom piłka przeszkadza w bieganiu

amour...mój lata cały dzień po dworze
skubany nie chce do domu,tylko lata wzdłuż siatki z sąsiada suczką

skubany nie chce do domu,tylko lata wzdłuż siatki z sąsiada suczką

hehehehe nie no mój to w domu siedzi, latem nie lubi na dworze za dużo przebywać, ale zimą za to nadrabia

czytam wasze wpisy od dawna ale dopiero teraz założyłam konto, jesteście boscy i zawsze poprawiacie mi humor jak was czytam 

andromeda i tyle kasy biorą

witamy agatko

Dobry Wieczor

Witam ponownie