Wpisy 4 323 446 – 4 323 545
10 grudnia 2021 14:56 → 10 grudnia 2021 17:31, 100 wpisów
RT1 typował(a) za 2 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 176640 i trafił(a) 250 zł
@4 323 446: RT1
Tylko losowość daje szansę na to ,że organizator zarobi a większość graczy przegra ...prawdopodobieństwo jest tu oczywiste.
@4 323 444Angierski: taa jak wszystkie inne nieznam jakoś nikogo co Miliony wygrał policz za te wszystkie lata ile już ludzi wygrało duży hajs I gdzie oni niby są ..
przy wysłaniu ogromnej liczby zakładów zaczyna działać prawdopodobieństwo nieco lepiej... i przy mnożniku 1x wiadomo mocno w plecy, 2x no to tak jakbyśmy grali bez mnożnika (bo na jedno wychodzi, zapłaciliśmy x2), przy mnożniku 5x już raczej nie przegramy i powinniśmy być na plusie... ale wciąż bez odrobiny szczęścia blisko zera.... natomiast 10x to już zdecydowanie gwarancja bycia na plus. No tylko jak mówię przy wysłaniu bardzo dużej ilości zakładów typu 10 000 na chybił trafił
@4 323 449Forsami: ja tez nie znam nikogo
a wogole to malo ludzi wygralo w Keno glowna kwote czy w Multi
a wogole to malo ludzi wygralo w Keno glowna kwote czy w Multi
@4 323 450Pasko: trafiam mnożnik ale nic nie mam na kuponie i lipa
Ostatnio miałem mnożnik razy 10 a trafiłem 2z6 i nic z tego mnożnika.
@4 323 450Pasko: no racja, ale mozemy grac az do mnoznika 5x 10x wtedy finalnie odgrywamy sie i moze bedziemy malo stratni, ale tak na powaznie
trzeba zsumowac mnozniki z 30 losowan ostatnicch np i podzielic na 2 wtedy jesli mnoznik wyjdzie poza ilosc losowan to sie oplacalo np. 35
trzeba zsumowac mnozniki z 30 losowan ostatnicch np i podzielic na 2 wtedy jesli mnoznik wyjdzie poza ilosc losowan to sie oplacalo np. 35
@4 323 451Angierski: ale weź pod uwage same Lotto za te wszystkie lata nikt nic nie wie Czeski film a tylu Milionerów przybywa z każdym rokiem
@4 323 452Magister_hazardu: dlatego jak mówię musisz wysłać przynajmniej 1000 zakładów na chybił trafił żeby zadziałała zasada o której mówię. Przy jednym zakładzie to wiadomo.... trafisz 2/10 i nic Ci mnożnik nie pomoże.
to tak jak rzucając raz kostką możesz trafić 6 oczek lub nie .... ale jak rzucisz 6000 razy, to będziesz miało około 1000 razy "6 oczek" .. może 900, może 1100.
@4 323 455Forsami: no bo zakaz ujawniania danych - ale na cala Polske to chyba jakos srednio malo wychodzi osob, niekorzy wklejali np. z mini lotto kupony na forach...
co nie znaczy że nie miałeś 20 razy pod rząd pudła lub kilka razy z rzędu 6 oczek w tym ciągu ...
@4 323 457Pasko: nie prawda oni tak nie losuja
ze jak dziesiec mnoznik to losuja 10
mnoznik jest dobierany starannie do sredniej np. x 10 wystapi co 20 losowan
ze jak dziesiec mnoznik to losuja 10
mnoznik jest dobierany starannie do sredniej np. x 10 wystapi co 20 losowan
dlatego ja gdybym wiedział że padnie mnożnik no minimum 4 .... to bym zagrał. Gdybym wiedział że padnie 5 lub 10, to bym zagrał grubo.
@4 323 460Angierski: nie wiem o czym piszesz... ja tutaj mówię co bym zrobił gdybym poznał jaki będzie mnożnik przed wysłaniem zakładów
jest 30 kolejnych losowan z sum 1x biora sie inne mnozniki powyzej 2x
czyli jak wypadnie 1x 10 razy to jest szansa ze wylosuja x10
czyli jak wypadnie 1x 10 razy to jest szansa ze wylosuja x10
a to jaki kiedy wypada.... tutaj jest na to algorytm podany. x10 pada bardzo rzadko.
no to pisze ze trzeba zliczyc x1 i odjac wszystkie mnozniki wieksze od x2
tu jest podane prawdopodobieństwo mnożników w algorytmie z regulaminu gry:

ale to jest prawdopodobieństwo... będą dni bez mnożnika 10 razy ... będą takie gdzie padnie 10 razy
Można wrzucić do programu i zobaczyć jaka była do tej pory max. przerwa mnożnika x10
@4 323 458Angierski: ja to rozumiem ale jak w roku przybywa ok 100 osób co trafiło 6/6 to tacy myślisz są dyskretni pary z ust...bo mi oto chodzi że oddział chroni dane osobowe to jasne tylko niegram od dziś I z każdym kolejnym rokiem wydaje mi się że to jest dobrze zoorganizowana ściema przynosząca gigantyczne kwoty zysku a śmieci dają wygrać bo to działa na pod świadomość trafisz 4/5 w Mini wydaje Ci się że już blisko a tu wpadasz w sidła przewalasz wszystko ...I oto chodzi
dane mnożnika są na stronie https://www.wynikilotto.net.pl/keno/wyniki/
za chwilę wrzucę do programu i zobacze jaka teraz jest max. przerwa//
@4 323 471Forsami: no wiadomo to narodowe uzaleznienie, bo duzo ludzi na to choruje
a wygrywa promil
a wygrywa promil
Forsami
Mojego znajomego kolega trafił 5z5 w mini lotka Było to dość dawno temu ... Dwie osoby trafiły wtedy po 150tys
Mojego znajomego kolega trafił 5z5 w mini lotka Było to dość dawno temu ... Dwie osoby trafiły wtedy po 150tys
sprzedał dom i kupił większy . Teraz już dawno z tej kasy nić nie zostało...
a prawda jest inna - ludzie bogaci maja pieniadze z wielu zrodel roznych, lotto to maly przyklad
@4 323 475Scenic: ok spoko jak ktoś kogoś zna to predzej mnie to motywuje że tak jest realnie ...
@4 323 472Scenic: a czemu tam?
Mój kolega trafił 9z10 razy 2 ale wysłał z plusem i nie trafił wygrał 20000 ale ze stawka by miał 40000 więc minus mu zabrał 20000
lotto to jednorazowa sprawa... Jak wygrasz i nie zainwestujesz tej kasy to nić z tej wygranej po x latach nie zostanie...
Pasko
Mapa jest Ale czy można pobrać dane mnożnika od początku ? Nie widze tutaj takiej możliwosći...
Mapa jest Ale czy można pobrać dane mnożnika od początku ? Nie widze tutaj takiej możliwosći...
@4 323 472Scenic: na multipasko są mnożniki w dziale Mnożniki, w dziale Wygrane to samo (tabelka wygranych z wylosowanym mnożnikiem), no i mapa mnożników... ogólnie no jest wszędzie
Pasko Mi chodzi o dane mnożkika od początku jak zaczeli go losować aby wstawić do programu...
@4 323 486Scenic: w dziale wyniki są mnożniki i można przewijać co 20 losowań, do dowolnego losowania wstecz
rozumiem.... czyli Ty chcesz wkleić sobie ostatnie 500 losowań gdzieś
Pasko
A ok.. Wolę jednak z tej strony wyżej ,bo można pobrać za jednym razem wszystkie losowania mnożnika w tabeli
A ok.. Wolę jednak z tej strony wyżej ,bo można pobrać za jednym razem wszystkie losowania mnożnika w tabeli
@4 323 492Scenic: tzn. nie wszystkie tylko 500
no mógłbym zrobić podobnie jak dla innych gier możliwość pobrania w csv
Pasko
Wszystkie losowania mnożnika chce .....
https://www.wynikilotto.net.pl/download/keno.zip
Wszystkie losowania mnożnika chce .....
https://www.wynikilotto.net.pl/download/keno.zip
za chwilę wkleję do programu i zobaczymy jakie są max. przerwy dla danego mnożnika....
jak chcecie to w sumie mogę dodać mnożnik Keno jako osobną grę do MultiPairs jeśli ktoś używa
CHelmno951_las typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 1053656 i trafił(a) 2500 zł
bonjowi1940 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 1053656 i trafił(a) 5000 zł
538 losowań najdłużej oczekiwano na mnożnik 10 ... było też tak że mnożnik 1 był 11 razy z rzędu, itd.
MI pokazało 561 dla mnożika x10 ale mogą być jakieś przekłamania w wynikach....
musimy wybrac np. 4 liczby (1 minimum wchodzi)
i mnoznik musi byc x 4, 5 minimum
i mnoznik musi byc x 4, 5 minimum
albo ostatecznie 2x, ale lepiej jak 4,5 to wtedy wieksza wygrana
ide chyba pograc w gierki, robota na dzisiaj zrobiona do 18 jeszcze 1,5 h, ale piateczek wiec luz
Piast.. Raków dziś dobry mecz się zapowiada.. Jestem za Piastem jednak
W miejscowości Kłobuck padła wygrana 200 000 zł w zdrapce PODKOWA SZCZĘŚCIA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Przed chwilą padło 2 x 700,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 323 518Angierski: cyferki za stawkę 5 i 5 skreśleń wygrana już za trafione dwie cyfry plus mnożnik jest
@4 323 522Gosia__77: no tak to juz cos
Cześć
Niedługo przystąpię do składania liczb w całość
dobra mialem 10 zl wplacone 15zł obrotu limit osiagnalem i 5,5 zl zostalo
w te gierki nie warto grac bo sie nigdy nie wygra
juz lepsze multi albo keno
juz lepsze multi albo keno
@4 323 532Angierski: Najlepszy jest buk
W buka możesz grać tylko jednym meczem i zawsze będziesz na plus
Oczywiście przy dużej skuteczności
@4 323 536Sebastian_M: ta jasne to by kazdy kto gra tak gral i wygrywal
@4 323 536Sebastian_M: i jak tam temat arczibalika?
@4 323 537Angierski: Ale dużo osób chce szybko i dużo wygrać dlatego przegrywa. Dają dużo spotkań a często tylko jedno wywala cały kupon . Sam o tym wiesz.
Mnoznik oddał to co zabrał
@4 323 538Pasko: KG
@4 323 541bella34: