Wpisy 432 110 – 432 209
3 sierpnia 2011 13:18 → 3 sierpnia 2011 14:07, 100 wpisów
Lila idelne imie dla osoby z pod znaku barana 
. a ja jestem Baran hahaha

. a ja jestem Baran hahaha

Lila a to
http://wrozby.e-mieszkanie.pl/imiennik,12,5,l,liliana-lilianna.html
http://wrozby.e-mieszkanie.pl/imiennik,12,5,l,liliana-lilianna.html
aniqa...bo jestem pełna energii

ten się bardziej zgadza jak tamten kochanie

ten się bardziej zgadza jak tamten kochanie

amour a jeżeli chodzi o te inne sprawy to pewnie załatwisz je wieczorem?
vanilla ale wlasnie natknełam sie na cosik takiego 

Anita to hiszpańskie zdrobnienie od imienia Juanita, czyli po hiszpańsku: Joanna lub Janina. Pod względem pochodzenia jest to to samo imię, co Joanna, ale w swoim magicznym sensie - wyraźnie inne. Jest naładowane niepokojącą energią, pełne tanecznego rytmu, przywołuje od razu widoki z Kastylii czy Andaluzji i kojarzy się z muzyką flamenco. Anita nie może być ani powolna, ani zbyt opanowana, ani też rozsądek nie może u niej przeważać nad spontanicznym impulsem. Liczba imienia - żywiołowa trójka - jest przewodnikiem dokładnie takich samych energii. Dlatego też nadanie tego imienia dziewczynce, której charakter okaże się przeciwny cechom opisanym powyżej, byłoby po prostu dla niej krzywdzące. Komu wiec można polecić to taneczne i rozkołysane imię? Przed wszystkim znakowi Barana i dwóm pozostałym znakom żywiołu ognia: Strzelcowi i Lwu. W horoskopie małej Anity silne powinny być dwie planety: Mars oraz dodatkowo Księżyc. Odpowiednie dla Anity znaki to także Bliźnięta, Ryby, Wodnik, może Waga. Dla dziewcząt z pozostałych znaków można to imię brać pod uwagę tylko z najwyższą ostrożnością i pod nadzorem astrologa.

Anita to hiszpańskie zdrobnienie od imienia Juanita, czyli po hiszpańsku: Joanna lub Janina. Pod względem pochodzenia jest to to samo imię, co Joanna, ale w swoim magicznym sensie - wyraźnie inne. Jest naładowane niepokojącą energią, pełne tanecznego rytmu, przywołuje od razu widoki z Kastylii czy Andaluzji i kojarzy się z muzyką flamenco. Anita nie może być ani powolna, ani zbyt opanowana, ani też rozsądek nie może u niej przeważać nad spontanicznym impulsem. Liczba imienia - żywiołowa trójka - jest przewodnikiem dokładnie takich samych energii. Dlatego też nadanie tego imienia dziewczynce, której charakter okaże się przeciwny cechom opisanym powyżej, byłoby po prostu dla niej krzywdzące. Komu wiec można polecić to taneczne i rozkołysane imię? Przed wszystkim znakowi Barana i dwóm pozostałym znakom żywiołu ognia: Strzelcowi i Lwu. W horoskopie małej Anity silne powinny być dwie planety: Mars oraz dodatkowo Księżyc. Odpowiednie dla Anity znaki to także Bliźnięta, Ryby, Wodnik, może Waga. Dla dziewcząt z pozostałych znaków można to imię brać pod uwagę tylko z najwyższą ostrożnością i pod nadzorem astrologa.
ostatnio słyszałem dwie klientki rozmawiające i jedna do drugiej czesto strzelasz focha a ta druga codziennie ,a druga to twój facet jest zadowolony a tamta czemu bo to fachowe obciąganie ch..a

Kuzwa Lila pomysły na liczby podsun
. Bo my tu gadu gadu a czas ucieka 

. Bo my tu gadu gadu a czas ucieka 

Witam ponownie.. .
Lila.. . Dotarł do Ciebie przekaz energii?
Lila.. . Dotarł do Ciebie przekaz energii?

wróciłem i czekam za 10 minut lotto

vanilla ja mam dobrze bo maz nie palił nigdy. A nie ma to jak smierdzący papieros zaraz po przyjemnym sexie 

lila

vanilla nie chodzi mi oddech ust tylko o całość. hehe 

Dobrze
jush nie dlugo wybierma sie do Lilki pod Warszawe z tortem 

Dobrze
jush nie dlugo wybierma sie do Lilki pod Warszawe z tortem 

Lila.. . 

aniga jasne że do Was ale jak będę w pracy zostaw Dla mnie kawałek 

Lila o to sie nie boj 

. Przyjezdzam o Ciebie i Darka jak tylko prawko do reki dostane

. Przyjezdzam o Ciebie i Darka jak tylko prawko do reki dostane

Darku to bedzie tort Lili nie moj. Ją musisz ŁADNIE poprosić o kawałek