Wpisy 431 910 – 432 009
3 sierpnia 2011 11:14 → 3 sierpnia 2011 11:45, 100 wpisów
spook
ok widzę www , teraz czytam
ok widzę www , teraz czytam
psor > ooo własnie Adam Słodowy - teraz młodzi majsterkowicze nie mają zupełnie wzorców 

i te stworki takie, Profesorze... Sigma i Pi? 
Lila - no ba! Pewnie

Lila - no ba! Pewnie

Lila ..ja grałem w kapsle

a książeczki,takie małe kieszonkowe z Tygrysem?? To chyba kryminały były,nie pamietam dokładnie

Pozytywka...to przybysze z mat-planety

Teleranek

Sonda...

Lila.. . Witaj.. .
Przesyłam Tobie podwójną porcję buziaczków, a do tego przesyłam porcję energii na... . Tego nie napiszę, domyśl się sama.. .

Przesyłam Tobie podwójną porcję buziaczków, a do tego przesyłam porcję energii na... . Tego nie napiszę, domyśl się sama.. .

i zobaczcie, nie były nam potrzebne żadne Sony Playstation, zeby się dobrze bawić
kilka kapsli, flagi wycięte z encyklopedii i zabawa na kilka godzin 
kilka kapsli, flagi wycięte z encyklopedii i zabawa na kilka godzin 
W starym kinie zawsze w niedziele bylo

pozytywka....nie było czasu nie,zawsze gdzieś się łaziło,skakało w gumę,grało w klasy,2 ognie lub baba jaga patrzy,gry były planszowe a jak się gdzieś dostało grę Eurobuissness to szał ciał był

Radio wolna europa

profesor...i koncert życzeń był,Loska prowadziła z tym...zapomniałam jak się nazywa
w radiu wolna europa nic nie było słychać,piszczało trzeszczało i działało na mnie usypiająco

dokładnie, Lila, dokładnie tak. I naprawdę sporadycznie było tak, że ktoś powiedział "mamo, nudzi mi się".
Jakoś zawsze było co robić
Jakoś zawsze było co robić

telefonów komórkowych nie było tylko walki talki czy jak to się tam nazywa
lila..pamiętam jak mój dziadek nastawiał radio szumiało niesamowicie

pozytywka....nigdy nam się nie nudziło,człowiek nie miał czasu na obiad pójść do domu

Telewizor neptun

spook...moja pierwsza komórka to nokia,wielka była jak cegła i ta antenka wyciągana pół metrowa
ja nie mogę,koszmar

ja nie mogę,koszmar

Spook, ano - cegiełki takie, Motorolle? Dobrze pamiętam? W Centertelu to działało chyba...

A pamiętacie kupony lotto za tamtych czsów

a pamiętacie jak wtedy nie było kolorowych telewizorów to się takie coś nakładało na ekran i wtedy był np czerwony

Ja k pani je wysyłała nie było lottomatów

lila...ruski rubin wybuchał

profesor...nie pamietam bo wtedy jeszcze nie grałam
ale słyszałam,że na kuponach trzeba było podać imię i nazwisko oraz adres,były jakies banderole czy cos takiego

ale słyszałam,że na kuponach trzeba było podać imię i nazwisko oraz adres,były jakies banderole czy cos takiegospook
albo zobacz inne www
---
http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/notebooki.aspx
--

albo zobacz inne www
---
http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/notebooki.aspx
--

Kino nocne zawsze w sobote

Lila ja też

profesor...tam niezłe filmy musieli zapodawać jak nam rodzice zabraniali ogladać

lila...pamiętam lody na patyku nawet go oglądałem za dzieciaka

lila > jakie tam niezłe ; byle jakie polskie erotyki
krzysio744 > ja tylko ACER uznaję inne marki mnie nie interesują
krzysio744 > ja tylko ACER uznaję inne marki mnie nie interesują
Mama się dowiedziała a potem wp******l dostałem

lila...wiem

lila...grubasek poszedł z dziewczyną pod prysznic

spook
ale za wiele koszty super proca , ja tak chciałem

ale za wiele koszty super proca , ja tak chciałem

profesor....ja brałam lusterko i w lusterku widziałam film
a jak mama się kapnęła to dostałam w***ol lekki ale od taty

a jak mama się kapnęła to dostałam w***ol lekki ale od taty

Albo niemiecke ***le
z lat 70-tych

z lat 70-tychniemieckie erotyki

spook...muszę cię rozczarować,nie miałam ciągatów do ***li,nigdy mnie nie interesowały.Czytaj uważniej co piszę.
profesor....a pamiętasz Podróż za jeden uśmiech>? Do dzisiaj puszczają ten film ale młodzież nie ogląda bo ich śmieszą filmy czarno białe

Ja kiedyś tylko kawałek widziałem takiego erotyka puzniej to juz jak miałem z 17 lat

spook....bo byłam ciekawa co to za film i nie zawsze leciał erotyk,to oglądałam w lusterku,a to że ktos tam się pocałował to chyba nie *** nie?
lila...wiem poldek i ten drugi nie pamiętam
pozdrawiam

dzisiaj gorzej z tym jak kiedyś,teraz widzę,że panienki jakby mogły to by się najchętniej na ławce w parku wybzykały.Kiedyś nie było takiego dziadostwa i rozpusty

bo ja wiem za prl w publicznej telewizji namietny pocałunek to już chyba było por_no 

Jak był w TV finisz etapu "Wyścigu Pokoju" to na osiedlu nie było żywej duszy, nikogo, pusto

spook..jak się całowali w tv to rodzice albo kazali nam sie odwrócic albo wyjść z pokoju,tak było,niestety
lila...

Albo seriarle Janka
Na klopoty Bednarski
Jan Serce
Lila..pamiętam ten cukier
wszyscy się tak wypierają oglądania fikołków, a coraz więcej redtube, po.rntube, tube8, youpor.n i innych podobnych powstaje. Przemysł Ero ma się świetnie, żaden kryzys go nie rusza.
To dla kogo to wszystko, ja się pytam?
To dla kogo to wszystko, ja się pytam?

Lila.. . 

.............................................. .
Pozytywka.. .
""""""""""""""""""""""""""""""
Andruska.. .

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

.............................................. .
Pozytywka.. .

""""""""""""""""""""""""""""""
Andruska.. .

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mleko w szklanych butelkach

Lila...Aniol

profesorze...śmietana tez była w szklanych tylko mniejszych i z żółtym kapselkiem

Lila...

rano jak ktoś skacowany to mleko pod drzwiami,zabierał komus drugiemu

Czekolada ruska barzdzo niedobra