Wpisy 431 733 – 431 832
3 sierpnia 2011 00:24 → 3 sierpnia 2011 10:51, 100 wpisów
nie, generalnie jestem optymistką ale jak sie nie odnosi sukcesów w lotku, to trudno tu zachowac optymizmJutro będę kombinować coś z tego 7.8.10.14.19.23.30.32.49.51.60.78.79 i zrobię w tego że 3 ósemki
a mnie dzis podali na czacie pare numerkow i tez bede kombinowac ale 3
no i oczywiscie wyslę jedną 10, ale skreslałam z numerow ktore nie padły od kilku losowan

jandzia,asterka lepiej wygrywać niż sie całować,nie ten chat 

,może wypijmy

,może wypijmy
aniu nie pijąca jestem, chyba ze wirtualnie, ale generalnie jestem antyalkoholowa, moge wiec Cie jedynie usciska

Jandzia zrób tak jak wyślesz 10 i wejdzie 3 np to następnym razem wyrzuc te co weszły i na ich miejsce daj nowe a resztę zostaw bez zmian i tak co losowanie
moze masz racje mirnam, tak zrobie
asterko zawsze wysyłąm 3 kupony

asterko zawsze wysyłąm 3 kupony

Jandzia życzę Ci żebyś wreszcie trafiła jakąś większą wygraną i miłej nocy życzę wszystkim . Ja już uciekam
wszystko to przypuszczenia!NIESTETY!!! mimo wszystko wysokich wygranych życzę,asterko chetnie bym sie pozbyłą tego obrzydliwego nałogu, ale wiesz nałog to nałog a walka z nim jest ciezka długa i mało skuteczna

kuponiki skreslone
papierosek wypalony, zatem życzę miłej i spokojnej nocy, dobraonc asterko i aniu
do jutra wieczorkiem
papierosek wypalony, zatem życzę miłej i spokojnej nocy, dobraonc asterko i aniu
do jutra wieczorkiemWitam.Gram na 3 skreślenia doś ostro.Może ktoś ma pomysły jak rozbić ts.Czekam na propozycje i metody typowaniana na trzy skreślenia.Pozdrawiam wszystkich graczy.Życze samych 10!!!.
dzień dobry
no i wczoraj 23 zeta w plecy

dziś lotto-przerwa
wysokich i
no i wczoraj 23 zeta w plecy

dziś lotto-przerwa
wysokich i

witam kosmaty niebylo mnie bylem na wakacjach brat za mnie typował
Pewniaczki trzy na dzisiaj 30 i 26 i 78

andromeda a wczoraj coś mówiłaś że 40 może być
liluś podrzuć mi jakieś pewniaki bo mam taka wtopę od 2 dni że masakra
siemanko