Wpisy 431 710 – 431 809
3 sierpnia 2011 00:00 → 3 sierpnia 2011 10:02, 100 wpisów
Ja na trójki jak gram to rozpisuje 4 liczb na 4 zakł . Najlepiej mi wychodzi na 8 skr
amour
hehe skąd mam wiedzieć 74 , pan bóg wie na jutro

hehe skąd mam wiedzieć 74 , pan bóg wie na jutro

asterko pieknie sie usmiechasz, zacznij tez mowic, powiedz z jakiego jestes miasta?
aj tam
prawdopodobieństwo w mini
5 z 5 1 do 850 668
4 z 5 1 do 4598
3 z 5 1 do 128
a na multi - zobacz sama na np lotto-centrum
dobranoc
prawdopodobieństwo w mini
5 z 5 1 do 850 668
4 z 5 1 do 4598
3 z 5 1 do 128
a na multi - zobacz sama na np lotto-centrum
dobranoc
mirnam bym sie chetnie tego nałogu pozbyłą tylko nie wiem jak, sporo kasy puszczam z dymem
Nie zaprzeczam
}}
ale wiesz, jak takie coś może w końcu rozzłościć ?
jandzia
policz, ile to zakładów...

}}
ale wiesz, jak takie coś może w końcu rozzłościć ?

jandzia
policz, ile to zakładów...

ostatnie 7 losowan
sam szukasz
----
http://www.iv.pl/images/70602114942644777405.jpg
---
naraaa

sam szukasz
----
http://www.iv.pl/images/70602114942644777405.jpg
---
naraaa

Wiem Jandzia bo sam paliłem ale już nie pale 17 lat . Jandzia trzeba mieć przode wszystkim silną wolę żeby to rzucić i nic wiecej
zawsze mniej niz w ml, choc dla mnie Robalu prawdopodobienstwo trafienia jest takie samo we wszystkich grach bo ja po prostu nie mam farta

no wiem mirnam faceci mają silniejszą wole, a ja
jak powiem sobie ze rzucam.. to pale wiecej
jak powiem sobie ze rzucam.. to pale wiecej
Jandzia wybieraj liczby z czatu ja raz miałem w ten sposób 5/6 Wędrowca podał i ja wysłałem
mirnam ale ja dopiero wieczorkiem mam czas na kompa, a wtedy nie ma juz wedrowcy, ale przewaznie pytam amoura i on mi podpowiada
Jandzia przede wszystkim głowa do góry i więcej optymizmu , bo ja widzę że Ty z góry zakładasz porażkę
nie, generalnie jestem optymistką ale jak sie nie odnosi sukcesów w lotku, to trudno tu zachowac optymizmJutro będę kombinować coś z tego 7.8.10.14.19.23.30.32.49.51.60.78.79 i zrobię w tego że 3 ósemki
a mnie dzis podali na czacie pare numerkow i tez bede kombinowac ale 3
no i oczywiscie wyslę jedną 10, ale skreslałam z numerow ktore nie padły od kilku losowan

jandzia,asterka lepiej wygrywać niż sie całować,nie ten chat 

,może wypijmy

,może wypijmy
aniu nie pijąca jestem, chyba ze wirtualnie, ale generalnie jestem antyalkoholowa, moge wiec Cie jedynie usciska

Jandzia zrób tak jak wyślesz 10 i wejdzie 3 np to następnym razem wyrzuc te co weszły i na ich miejsce daj nowe a resztę zostaw bez zmian i tak co losowanie
moze masz racje mirnam, tak zrobie
asterko zawsze wysyłąm 3 kupony

asterko zawsze wysyłąm 3 kupony

Jandzia życzę Ci żebyś wreszcie trafiła jakąś większą wygraną i miłej nocy życzę wszystkim . Ja już uciekam
wszystko to przypuszczenia!NIESTETY!!! mimo wszystko wysokich wygranych życzę,asterko chetnie bym sie pozbyłą tego obrzydliwego nałogu, ale wiesz nałog to nałog a walka z nim jest ciezka długa i mało skuteczna

kuponiki skreslone
papierosek wypalony, zatem życzę miłej i spokojnej nocy, dobraonc asterko i aniu
do jutra wieczorkiem
papierosek wypalony, zatem życzę miłej i spokojnej nocy, dobraonc asterko i aniu
do jutra wieczorkiemWitam.Gram na 3 skreślenia doś ostro.Może ktoś ma pomysły jak rozbić ts.Czekam na propozycje i metody typowaniana na trzy skreślenia.Pozdrawiam wszystkich graczy.Życze samych 10!!!.
dzień dobry
no i wczoraj 23 zeta w plecy

dziś lotto-przerwa
wysokich i
no i wczoraj 23 zeta w plecy

dziś lotto-przerwa
wysokich i

witam kosmaty niebylo mnie bylem na wakacjach brat za mnie typował