Wpisy 431 010 – 431 109
2 sierpnia 2011 20:04 → 2 sierpnia 2011 20:40, 100 wpisów
ok krzysio
ale twoje 4 z 14.00 co typowałeś w grupie też może wejść o 22.15
ale twoje 4 z 14.00 co typowałeś w grupie też może wejść o 22.15
Witam ponownie.. .
........................................
Lila.. . Witaj.. .
............................................... .
Andromeda i Gala.. . Witajcie.. .
............................................................. .
Znani i nieznani.. . Witajcie.. .
...................................................................... .
Pozdrawiam.. . Dobrej pogody i wygranych zycze.. .
........................................
Lila.. . Witaj.. .
............................................... .
Andromeda i Gala.. . Witajcie.. .
............................................................. .
Znani i nieznani.. . Witajcie.. .
...................................................................... .
Pozdrawiam.. . Dobrej pogody i wygranych zycze.. .
amour
4 nie bedzie dzis
4 nie bedzie dzis
krzysio ale 4 może wejśc teraz w któryś dzień podejrzewam, że jak nie dzisiaj to jutro
Dariusz.. . Witaj.. .{{kawa}
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
witam jeszcze raz 

Dariusz ; czy mogę się Ciebie o coś spytać w sprawie MINI i LOTTO?

Dariusz ; czy mogę się Ciebie o coś spytać w sprawie MINI i LOTTO?
amour
sprawdz www , nawiecej spadła 1,4,36....ostatnie 7 losowan
----
http://www.iv.pl/images/16740905061144555743.jpg
---

sprawdz www , nawiecej spadła 1,4,36....ostatnie 7 losowan
----
http://www.iv.pl/images/16740905061144555743.jpg
---

Darek!
Dziękuje- lubie zerkać do różnych systemików i systemów.Nigdy nie wiadomo kiedy się mogą przydać.
Dziękuje- lubie zerkać do różnych systemików i systemów.Nigdy nie wiadomo kiedy się mogą przydać.
czak nie ma problemu mówisz masz .Te liczby chodzą 4 dni na 2 losowania od dziś
Dariusz > Magda28 podzieliła liczby z lotto na 15 grup, każda grupa po 12 liczb;
w każdym losowaniu w niektórych grupach trafiają się 3 liczby w kilku grupach i dosyć często 4 liczbę w 1 grupie;
jestem bardzo ciekaw czy można by tak podzielić te liczby na więcej grup by przynajmniej raz na tydzień w jednej z nich było 5 a nawet 6 trafionych liczb
w każdym losowaniu w niektórych grupach trafiają się 3 liczby w kilku grupach i dosyć często 4 liczbę w 1 grupie;
jestem bardzo ciekaw czy można by tak podzielić te liczby na więcej grup by przynajmniej raz na tydzień w jednej z nich było 5 a nawet 6 trafionych liczb
Andruska.. .
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
tak masz rację krzysio, 1 padło kilka razy pod rząd chyba cztery nawet razy, sam już nie wiem, ale 7 mi się podoba na dzisiaj
co myślisz o 7?
co myślisz o 7?spook można ale jest to uwarunkowane tym że każda grupa posiada te same ukłądy 6 liczbowe nioe wiem czy mnie rozumiesz wybierasz 18 liczb dzielisz na 6 równych części i każdą 6 łączysz oddzielnie
Tylko pamiętaj liczby muszą być poukładane parami bądż trójkami nie inaczej
jestem teraz , zaraz skoncze za 10 minut
Dariusz > może inaczej zapytam - czy gdyby grup było załóżmy 36 to prawdopodobieństwo trafienia 5 wzrosło by dużo więcej czy minimalnie?
krzysio744 > laptop z matryca 15,4 cala to duża różnica jak 17 cali? dlaczego 17 cali lepszy?
hej spook
7 bedzie wyskoczy na dziś ,
7 bedzie wyskoczy na dziś ,

Dariusz - podejrzewam że prawdopodobieństwo trafienia 6 w jednej z grup wzrosło by gdyby tych grup było powyżej 1000 

spook
lepsze duze 17 cal , dlaczego brat z zoną nie lubi mniejsze ekrany
lepsze duze 17 cal , dlaczego brat z zoną nie lubi mniejsze ekrany
tak tylko kto to zagra spook.Podałem na czacie dziś liczby którymi ja gram w mini loto są jeszcze do lotto troszkę inne zobacz porównaj i z tego zrób swoje zestwy tylko najpierw sprawdz moją skuteczniość
Darek a nie chcesz się pobawić w ML- na stronie a może expres lotek?
Jednen specjalista więcej lepsza zabawa?
Jednen specjalista więcej lepsza zabawa?
Lila.. .

.......................... <',>< ...................................................

.......................... <',>< ...................................................
amour > tak się dziwnie układa że te 17 calowe maja gorsze podzespoły albo trzeba się naszukać
spook, ale to nie chodzi o podzespoły, tylko o ekran jakiej jest firmy
spook, ja miałem LG starego z tym wielkim ekranem 17 cali i byl najlepszy jeśli chodzi o obraz, działa do tej pory, ale nikt go nie używa
Darek wejdz na stronę i podaj swój zestaw.Tych co tam typują znasz i oni Ciebie też.Zestaw jaki sobie wpiszesz - nie ma znaczenia.5,12,15 liczb.Byle trafiać. Zabawa dobra.
podzespoły to jest wymienić na czesci do kompa , laptop nic nie moze
amour > tak się składa że w tych 17 calowych jest np. gorszy procek karta grafiki itp.
Dawno nie bylo "tej , co nie rzuca cienia".. .
Znikam, pojawie sie wtedy, gdy bedzie padal .....deszcz.. .
Pozdrawiam i wysokich wygranych zycze.. .
Znikam, pojawie sie wtedy, gdy bedzie padal .....deszcz.. .
Pozdrawiam i wysokich wygranych zycze.. .

Darek!
Pierwsza strona Forum- a może expres lotek.Ale musisz też coś zabawnego dopisać-zresztą zobaczysz.
Pierwsza strona Forum- a może expres lotek.Ale musisz też coś zabawnego dopisać-zresztą zobaczysz.
nok66 > nie, no znalazłem 17 calowy dobry procek grafika ale cena dużo wyższa niż ten z 15 calową matrycą
spook jeśli o laptopy to nie wiem nie znam się dla mnie wszystkie są takie same, myślałem, że mówimy o samych monitorach

lila idę( do Ciebie z kolacją wezmę dzekiego będę za 20 minut chyba ze zachaczę o sklep to za 30
nok66 też jak chcesz
nok66 też jak chcesz