Wpisy 4 307 686 – 4 307 785
17 listopada 2021 14:23 → 17 listopada 2021 18:00, 100 wpisów
@4 307 685Mulag: co to jest ?
@4 307 690Mulag: no to nieźle wołowina droga jest
Przed chwilą padło 5 x 8/8 (50 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 307 693Mulag: promocja
https://wiadomosci.onet.pl/poznan/wielka-wygrana-w-lotto-trafil-szostke-nowy-milioner-w-wielkopolsce/6nbr27n
Mulag teraz konferencja będzie furtka dla pracodawcy że Cię może sprawdzić czyś szczepiony a jak nie to siuda
Bogata tabela wygranych z 14:00.A to dzięki promocji podczas której gracze otrzymali dodatkowe 5 zł.Jak tu nie dziękować lotto ?
Teraz będzie się dusić na razie nie daje na kuchenkę jeszcze grzyby sobie zrobię
@4 307 706Mulag: Mulag patrz wpis Wyżej Dziambor ich oprdl..

@4 307 702Forsami: no to będę bezrobotny
@4 307 708Mulag: nie pokłonimy się besti ja sobie załatwie kwity mam już papiry niee niee niee bestii
Zakaz handlu auatami od 2035 ciekawe już to widze kopalnie stop od 2040 gaz 400%
Pinokio podpisał że za 14 lat zakaz aut spalinowych nawet Francja USA nie zgodziły się pięknie
Kary za palenie kopciuchami przecież ludzi nie stać oni nas wykończą
A w Glasgou podpisał zakaz palenia weglem Rosja Chiny to wyśmiały a MY biedny kraj nadstawiamy karku czyli
Już kolejny aktorzyna bluźni na mundurowych już się nim prokuratura zajmie..
A wypłaty jak na wschodzie mamy się dostosowywać szkoda że wypłaty 3 do 4 razy mniejsze kuzyn mieszka w Irlandii mówi bo był chwilę w Polsce że ceny macie jak u nas nawet drożej a wypłaty 3 razy mniejsze jak w żyjecie
@4 307 722Mulag: chodzi o to że nie żyjemy bo robić na opłaty I nic z tego nie mieć to poco robić...
To miałem pisać jak mam pracować tylko by przeżyć czyli tylko od pierwszego do pierwszego to lepiej nie pracować szkoda zdrowia
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
W miejscowości Przemyśl padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Otwock padła wygrana 40 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 4)
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10 x 2)
@4 307 735Mulag: bardzo śmieszne
@4 307 735Mulag: może to miało być cmentarnie
Policjanci z Wrześni skierowani na Bialorusi będzie spokój.. Tylko tych z bmw 330 nieoznakowanego też niech wezmą
@4 307 748Wczoraj: to święto obchodzone jest we Włoszech
@4 307 750waldus: walduśjak się masz?
@4 307 753waldus:
@4 307 752Gosia__77: lepiej że tak się skończyło bo gdyby wymagał 24godzinnej opieki to nie wiem co by to było
@4 307 755waldus: to jasne jest u nas też teść się szybko zwinął na tamten świat dał nam odpocząć
@4 307 753waldus: to już dzisiaj też różaniec i jutro ?
@4 307 757Biedroneczka1977: dziś różaniec w domu o 18 a jutro już pogrzeb
Acha rozumiem
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Tak pomyłkowo wcisnęłam razy10 i zły byłem bo wszystkie środki poszly

Dałem ogłoszenie że oddam okna za darmo nawet pies z kulawą nogą się nie zainteresuje
@4 307 761pylcek:
pylcek to dowodzi ze losowania w keno moga byc ustawione pod wygrane
Robię wypłatę bo przepiernicze jeszcze.Wszystko możliwe Angielski
Uważam że w keno najłatwiej coś trafić wcześnie rano albo po 22 mam rację ?
Że mnie jest niedzielny gracz czasami coś wyślę jak mi drobne zalegają
@4 307 772waldus: miałam do oddania prawie nowe duże akwarium gdyby ktoś chciał to pytał czy do domu jemu przywiozę ? No i co jeszcze
Chyba w Multi to od Święta będę grać tylko mini codziennie dziś to już wpadły takie liczby zupełnie jakby inna maszyna była ? Rozumiem że nie wpadną od razu moje ale żeby takie ?
Przed chwilą padło 10 x 730,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
"Z powodu COVID-19 do szpitala w Budapeszcie trafiła czteroosobowa rodzina. Byli w ciężkim stanie. Wszystkich podłączono do respiratorów. Ojca nie udało się uratować, matka nadal walczy o życie, podobnie jak młodsze dziecko. Jak poinformował węgierski dziennik, mieli fałszywe zaświadczenia o zaszczepieniu przeciw koronawirusowi."
ma ktoś dane ile osób zmarło z powodu braku dostępu do lekarza czy szpitala???