Wpisy 4 306 848 – 4 306 947
15 listopada 2021 22:20 → 16 listopada 2021 03:35, 100 wpisów
@4 306 836Mulag: a może Wyspy Owcze czyli baranyyyy mee🐑
@4 306 841Mulag:
@4 306 851Mulag:
Ale wstyd
@4 306 863Mulag: Wiemy kto kibicuje
@4 306 865Mulag: Szczęsny już dawno powinien
@4 306 863Mulag: 💩 💩
Teraz sobie pomyślcie ile niektórzy zarabiają
@4 306 869Mulag: oni zagrają ale w garażach
@4 306 873Mulag: Ale wojnę wygramy
@4 306 872Mulag: jak patrze na Tego Szczensnego to mi się Artur Wi...niee niee nieechce odprawy poco mi 25 tysięcy
Na trzeźwo nie komentują
Anglia wygrała grupę baraże to nic pewnego dziś powinni wygrać by mieć lepsze rostawienie w barażach co to jest Andora mógł nie grać lewy dziś powinien grać
@4 306 884Mulag: kluczowy mecz a ten pokazuje gdzie ma Reprezentacje Polskiej piłki nożnej
@4 306 891Mulag: chyba woda sodowa finansowa uderzyła do głowy
Suski albo Sasin na trenera i po kłopocie
@4 306 901Mulag: mało zarabiają Ja Panu nie pomoge
Rozwiązać te Reprezentacje Polskiej piłki nożnej postawić 4 kolektury
@4 306 909Forsami: Jaka kasę otrzymują piłkarze od lotto ?
@4 306 907Mulag: on ma dwie lewe nogi do kopania Angela będzie Zadooooowooooooloooona przyjedzie Statysta z hali nadziewania kiełbas
@4 306 914Mulag: osmarkać się gile po kolana
@4 306 913Wczoraj: Tyś się Wczoraj urodził a kto jest Głównym sponsorem Sportu I Kultury Totalizator Sportowy czyli Ja I Ty
@4 306 921Mulag: też mi rywal placki po Węgiersku
@4 306 922Forsami: Wiem o tym , TS tylko rozdaje nasze
Ide spać jutro badanie ..niewiem co się mi od tego stanie Do jutra Lotto 2 Miliony dawać Miliony dawać Miliony Będe Zadooooowooooooloooonyyy
3 zakłady systemowe na 6 , w każdym po 2 liczby ,vwrrr, ale gierki super.
@4 306 932bogdan04: Słuszne spostrzeżenie
Dzień wcześniej w referatach użył 3 razy mój nick.
Wtedy nie dałem ani jednego wpisu na czat.
W pisie 4 283 511 była Moja riposta-epitety
The End
Wtedy nie dałem ani jednego wpisu na czat.
W pisie 4 283 511 była Moja riposta-epitety
The End
Mam nadzieję że te bany 72h coś Jego nauczyło i wyciągnął wnioski na przyszłość.
Powo....MP
Powo....MP
Cały czas dostaję SMS że coś tu się dzieje
Teraz pora spać
I to rozumiem
Dobrej nocy
Dobrej nocy
@4 306 943Sebastian_M: Sebastian dzięki za szybka reakcje i wstawiennictwo w obronie mojej osoby dziękuje również mulagowi, multi multi 1984, wczoraj i innym, których tu nie wymieniłem, wszystkie bany które tu dostałem ostatnio , sa za sprawa kolegi maklera, domyśliłem się już wcześniej bo gdy tylko coś do niego napisałem, w pokojowej atmosferze dostawałem blokadę, odrazy się Kapitolem ze bot jest ustawiony specjalnie na mnie aby mnie blokować, wiem ze makler oto się bardzo starał, dlatego jeszcze raz chciałbym wszystkim podziękować , za szybka reakcje makler pisze do mnie maile w których wyzywa mnie od różnych nie będę tu cytował, ale te teksty wołają o pomstę do nieba gdyby tu wszyscy wiedzieli co pisze nikt by nie chciał go znać nawet i teraz stawiam takie pytanie jak można żyć w zgodzie z taka osoba jeśli raz pisze na czacie ze nic do mnie niema, a w następnym wpisie sam mnie atakuje i wkleja wpisy już raz tu napisane , a jak mu się zwraca uwagę udaje głupiego, chciałbym zaznaczyć też że to nie ja atakuje jego tylko zawsze on mnie 1, , aha za pamieci osoby które chciałyby by mięć ze mną kontakt to zapraszam do mojej KG , ja zchodze z czata ,podziekujcie za to maklerowi,
dziękuje wszystkim, za miłe towarzystwo tu na czacie przez te kilka lat, wymianę spostrzeżeń dotyczących liczb i za zaufanie, co niektórych osób, co złego to nie jakorespondencja tylko przez KG i @,
decyzja o zejsciu z c\zata podjeta byla jeszcze przy 1 blokadzie mojej przez bota, wcale się teraz nie dziwie ze coraz więcej odchodzi z czata osób, jak ostatnio odszedł wójtt, wedrowca netowy, ufo i jeszcze pare innych nicków, których sobie zawsze bardzo ceniłem tu na czacie, nie powiem jest tu jeszcze grono fajnych i w porządku ludzi,których lubię i życzę wszystkim im dużo zdrówka i wysokich wygranych w gry losowe trzymajcie się ciepło i nie dajcie się trolom, aha i za pamieć Magister_hazardu - zanim coś napiszesz o mnie to najpierw przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem ,a nie pisz głupot pod moim adresem, w wpisie o szumowinie z lasu to nie było i nie tyczyło się wszystkich tu na czacie tylko tych co się nie tak zachowują, było to tylko porównanie i ze chciałem tu kogoś obrazić, urażone osoby przepraszam, nic poza tym , nikogo tym tu nie chciałem obrazić, a ze makler to podłapał i mu się to spodobało , bo często tu pisał o tym, to już nie moja wina, to tyczyło się do osób tu na czacie tych co prowokują i urządzają tu zadymy, a nie tak jak ty to Ujsoł drogi Maj panie myślisz ze nie wiem kto się kryje pod tym nowym nickiem magister hazardu
wszystkim którzy napisali do mnie na KG odpisze w późniejszym terminie, czy to na KG czy też @, wiec prośże o cierpliwość i wyrozumiałość dziekuję