Wpisy 4 306 637 – 4 306 736
15 listopada 2021 19:06 → 15 listopada 2021 21:22, 100 wpisów
uciekajcie złoty upada złoto ale nie złoty inne waluty $ lub obligacje skarbowe itp
trzeba kupowac tansze rzeczy zamiast drozszych i po problemie albo mniej
jak na gieldzie wallstreet w 20 latach
kto chce zainwestowac w mieszkania niech kupuje najwyzszej jak stanieja to straci
kto chce zainwestowac w mieszkania niech kupuje najwyzszej jak stanieja to straci
Widząc ile ludzie kupują.. Mam wrażenie że.. Część wyladuje w koszu zarcia
po drugie nie moga w nieskonczonosc podnosic cen, to taka rezerwa ta infalcja w razie potrzeby taki balans miedzy oplacalnoscia produkcji a wplywem do budzetu panstwa
Przed chwilą padło 1 x 1150,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
dlatego jak mam oszczednosci to moga mi naskoczyc... bo musieli by uszczuplic milionom ludzi ktorzy zyja od 1 do 1, dlatego nie boje sie oszczedzac, ale ci ktorzy martwia sie o wartosc pieniadza, to celowo nakrecaja ta inflacje zeby zarobic
Znalazl już ktoś sposób na multimulti podobno Einsztain był bezradny
@4 306 647: Ladna premia
To dla Pasko za Arczibalika73

Polska - Węgry ciekawe ekipy będą w barażach Portugalia Szwecja kto wie może Włosi lub Szwajcarzy np jakieś porachunki będą
@4 306 654Mewa: widze że zaczaiłeś moje..z KG.brak reakcji to najlepsza reakcja poco głową walić w mur którego nie przebijesz człowieka nie zmienisz..
@4 306 652multi multi plus 1984:
Pasko--Pasko---Pasko
Prosimy o natychmiastowe odblokowanie niesłusznie zablokowanego Arczibalik73
Prowokator jawnie się z tego cieszy i śmieje a nic niewinien Arczibalik73 jest zablokowany. Czy już nie można pisać jeden do drugiego ?
Bo to był tylko normalny wpis !!!
Wielokrotnie banowany przez Ciebie Magister_hazardu oczywiście na innych nickach też dolewa oliwy do ogniai się z tego faktu wyśmiewa i żadnej reakcji ?
Prosimy o natychmiastowe odblokowanie niesłusznie zablokowanego Arczibalik73
Prowokator jawnie się z tego cieszy i śmieje a nic niewinien Arczibalik73 jest zablokowany. Czy już nie można pisać jeden do drugiego ?
Bo to był tylko normalny wpis !!!
Wielokrotnie banowany przez Ciebie Magister_hazardu oczywiście na innych nickach też dolewa oliwy do ogniai się z tego faktu wyśmiewa i żadnej reakcji ?
Pasko zareaguj właściwie bo jeśli będziemy tu niesprawiedliwie traktowani to ta strona rzeczywiście straci na wartości
Pasko a to za gówniany porządek na czacie

@4 306 658Sebastian_M: Popieram w całej rozciągłości.
@4 306 659waldus:
@4 306 663Forsami:
@4 306 662Wczoraj: Zaraz napiszę do Pasko @ bo może tu go teraz nie ma i nie czyta. Jeśli będzie trzeba to użyję telefonu i zadzwonię do naszego Pasko bo to co się tu dzieje nie podoba się wielu osobom
@4 306 667Sebastian_M:
sebastian m ja już to zrobiłem
Wiele osób do mnie napisało i dzwoniło żebym zobaczył co tu się dzieje. Że został niesłusznie zablokowany Arczibalik73
Chciałem porozmawiać z wami ale widzę że macie kompleks wyższości to nic nie będę pisał
Pasko a to za brak odpowiedzi

Na takie niesprawiedliwości nie możemy pozwolić
@4 306 670multi multi plus 1984: Pozdrawiam serdecznie.Grstuluje odwagi
@4 306 674Sebastian_M: Przecież wiadomi prowokatorzy przyczynili się do założenia blokad niewinnym ludziom.Czuja się bezkarni.
@4 306 672waldus:
Miałem iść na mecz Polska-Węgry i fakt niesłusznie zablokowanego Arczibalik73 wszystko psuje
Przyjaciel przyjaciela ma problemy chyba sam ze sobą...dla twojej wiadomości nigdy nie byłem banowany bo jestem tu pierwszy raz i nigdy nui miałem tu innych kont. Oczywiście w przeciwieństwie do ciebie.
@4 306 674Sebastian_M: Uważam, że regulamin obowiązuje wszystkich .
Spójrz w lustro i zobacz jak ci się wydłuża nos .
Wtedy zrozumiesz co piszesz
Wtedy zrozumiesz co piszesz
Każda kolejna blokada jest wspanialsza od poprzednich. Pozdrawiam kubraczki
Należy jak najszybciej zmienić nastawienie bota do osoby Arczibalik73
Temat będę drążył aż do skutku. A teraz muszę już iść bo jestem umówiony
magister hazardu lepiej się trzymaj swojego przyjaciela MARC1978 który ma fałszywy kupon i dzieci w przedszkolu się już niego śmieją . Oto dowód proszę sprawdzić https://pomorska.pl/rekordowa-kumulacja-w-lotto-dwie-szostki-padly-w-warszawie-i-redzie/ar/7247830

@4 306 686multi multi plus 1984:
Ale to zostawiłem na te okazję (piszę z drugiego konta)
I ostatni za bany na niewinnych

I ostatni za bany na niewinnych

Bo wiedziałem że tak będzie
witam. Faktycznie została dodana reguła dla arczibalika73 na to, aby nie odnosił się do maklera w żaden sposób, było to na wielokrotną prośbę maklera. Konflikt między tymi dwoma osobnikami inaczej nie dało się zażegnać. Ja sam nie mogłem tego pilnować, więc bot dostał taką instrukcję. Arczibalik73 był wielokrotnie o to proszony, aby nie odnosić się do maklera w żaden sposób.
W tym momencie jednak zauważyłem, że najpierw był kontakt w drugą stronę, czyli makler napisał do arczibalika73. Zakładam, że to oznacza koniec konfliktu między Panami. Póki co znoszę tą regułę i odblokowuję arczibalika73.
W tym momencie jednak zauważyłem, że najpierw był kontakt w drugą stronę, czyli makler napisał do arczibalika73. Zakładam, że to oznacza koniec konfliktu między Panami. Póki co znoszę tą regułę i odblokowuję arczibalika73.
@4 306 693Mulag: Prosiaczek aresztowany
@4 306 695Pasko:
Witaj Pasko to proszę to napisać Arczibalikowi73 i bardzo proszę go odblokować bo chcę z nim pogadać jak człowiek
Makler coś ty narobił
@4 306 699multi multi plus 1984: jak pisałem jest już odblokowany
Pasko bo Arczibalik73 sam nie wiedział o co tu chodzi. Choć widzę Pasko że do końca też nie jesteś w porządku ja ty na takie układy wchodzisz
Przepraszajcie go...aż znowu was wyzwie...niczego was to nie nauczyło...
Pasko dziękuję
Jak będę pod wpływemto nic tu nie będę pisał bo mogę coś chlapnąć
Emerytka, Mewa wielokrotnie prosili Arcziego o to samo
A ten .... swoje nadal
A ten .... swoje nadal
Pasko ja jako admin bym był po słabszej stronie czyli po Arczibaliku73 ale to twoja sprawa ja nie jestem tu adminem Arczibalk73 nikogo tu nie krzywdzi i chyba miał rację nie warto się tu udzielać często
Pasko jeszcze raz dziękuję za załatwioną sprawę Dobranoc
Tylko spowiedź i rachunek sumienia i czynny żal za grzechy nie pisać kto winy tylko sami piszcie o swoich winach
SZUMOWINY...to opinia św. Archibalika73 o innych użytkownikach tej strony.... Brawo
Wybaczcie sobie na wzajem tylko dobro niech nastąpi nastawcie drugi policzek
@4 306 723Mulag: Ta ' tradycja przebaczania ' już zanikła.
@4 306 725Mulag: Widzisz, masz dowód na prowokacje.Po co komu takie spamowanie poprzez stałe wklejanie postów?
Aha a czerwone kartki pozostaną na moich profilach jeszcze przez tydzień aby znowu nie było takiej sytuacji a teraz już naprawdę Dobranoc
nadchodzą długie zimowe wieczory, więc dbajcie o czat jeśli ma pozostać aktywny
A jak ktoś jest niepełnosprawny lub mało ogarnięty to co trzeba być mądrzejszy czy nie i go męczyć zawsze z tym walczyłem jak inni atakowali mniej ogarniętego
mulag coś do mnie pijesz uważaj
Dziwne jest to że jak kolega ma blokadę to jest miło i spokojnie a jak wraca to się zaraz zaczyna i przyjaciel M. się zaraz uaktywnia.
@4 306 731Pasko: Do znakomitej większości chyba nie ma zastrzeżeń, a do niewielu uciążliwych osób są.Mulag, uważam, że Twój jest zaadresowany do prowokatorów typu 4 306 734.
Kolejny przyjaciel przyjaciela... Jakie to żałosne