Wpisy 4 304 867 – 4 304 966
13 listopada 2021 15:27 → 13 listopada 2021 17:49, 100 wpisów
@4 304 865Biedroneczka1977: jeszcze decyzja nie zapadła najpierw cowid
@4 304 867waldus: a wcześniej lekarz był ? Bo pisałeś
@4 304 868waldus: tak innych chorób już nie ma teraz
@4 304 870Biedroneczka1977: Są, są, są ...
1701978 i gdzie tu styczeń
17. 0. 1978
@4 304 875waldus: Ale dlaczego ?
@4 304 875waldus: mnie też straszyli... Policja przyjechała bo prawie lekarzowi przy. Bo nie chciał mamy zbadać
@4 304 877Biedroneczka1977: szukali ratownicy medyczni szpitala gdzie go przyjmą na szczęście udało się w sedziszowie Mazowieckim 30 km odemnir
Gorsi od mafii
@4 304 881waldus: O ja bo tam u Ciebie dużo osób choruje na covid ?
@4 304 882Magister_hazardu: chciałem dać im łapówkę ale nie wzieli
@4 304 883Biedroneczka1977: 11 listopada na narodowym pochodzie covida pewnie nie było.
Całe szczęście ze dość blisko ale odwiedzin nie ma ?
@4 304 884waldus: lekarzowi dać po ryju i gliny przyjechały
@4 304 885Magister_hazardu: no co zrobisz jak nic nie zrobisz ?
@4 304 888Biedroneczka1977: dałem lekarzowi 10 minut i jak mamy nie zbada to mu dam w ryj no i zbadał...
@4 304 890makler: miesiąc oo
@4 304 889waldus: jak udar to do 6ciu godzin najlepiej znależc sie w szpitalu
Teraz znów straszą ze mogą być przerwy w dostawie prądu w Europie nawet po kilka dni kryzys energetyczny

najpierw ta diagnoza Powiem Wam strach żyć w dzisiejszych czasach
@4 304 898Biedroneczka1977: dokładnie
Ja tam żadnego strachu nie czuję.Na pewne rzeczy wpływu nie mamy.
@4 304 900Telesfor: to ze nie mam wpływu nie znaczy ze się nie boję
Ja się boję że wygram kilka milionów
PANIE DEKI
SZACUN
Ze tak samo...typujemy{cwaniak}
(Dawałem TU i na FORUM a'la skany,
DLA wielu to "czarna..magia"
czat
SZACUN
Ze tak samo...typujemy{cwaniak}
(Dawałem TU i na FORUM a'la skany,
DLA wielu to "czarna..magia"
czat
@4 304 881waldus: Nie ma Sędziszowa Mazowieckiego.Jest Sędziszów Małopolski w pow.roczyckim i w Świętokrzyskiem.
Ja zawsze wychodziłem z założenia że w razie jakiegoś ogólno Polskiego lub "światowego" zagrożenia najwięcej będą się obawiać ludzie którzy mają COŚ do stracenia.
@4 304 904Wczoraj: sorki trochę rozkojarzony jestem tym wszystkim
Ludzie gdy są pozabezpieczani to jest dobrze czyli: jeśli posiadają eleganckie domy i mieszkania,pieniądze,po 3 konta w banku i dobrą pracę też rodzinę za granicą.Aż tu nagle kryzys i Bum!!! strach i obawa o jutro
Ja wszystkie oszczednisci z banku wypłaciłem.Wszystkie są ulokowane w Szwajcarii
@4 304 911Telesfor: To za sprawą EuroJackpot'a.
E.. Kiedyś ludzue żyli Skromnie... I było ok.. Tera albo jesteś cholernie bogaty... Albo bidulek
Jeśli chcesz żeby o ciebie w Szwajcarii dbali,szanowali i dbali o twoje interesy z zabezpieczeniem na przyszłość to tylko główna w Euro Jacka cię ratuje.To prawda
Jakoś te lata 80 nic nas nie nauczyły...
Znieczulica, ludzue mają dobry chleb wyrzucają razem z kielbasa.. A to co sie dzieje w szkołach.. Zobaczcie co uczniowie mają za kanapki... Chipsy czy frytki z paczki pop8jsja energetykiem a chleb? Laduje w koszu... Chyba bidfy nie zaznali ale też Kaczyński ponosi winę... Doszło do tego ze małemu dziecku kupuje się oryginalne ubrania czy buty.. Bo inne dzieci maja
Znieczulica, ludzue mają dobry chleb wyrzucają razem z kielbasa.. A to co sie dzieje w szkołach.. Zobaczcie co uczniowie mają za kanapki... Chipsy czy frytki z paczki pop8jsja energetykiem a chleb? Laduje w koszu... Chyba bidfy nie zaznali ale też Kaczyński ponosi winę... Doszło do tego ze małemu dziecku kupuje się oryginalne ubrania czy buty.. Bo inne dzieci maja
Spójrz na stronę Flightradar to zobaczysz ile codziennie razy samolotów lata z Moskwy do Genewy i Zurichu nad Polską.To co na szabrują towarzysze i ich rodziny na zwykłych ludziach to wszystko transferują do Szwajcarii.Tam posiadają bajeczne konta i majątki gdzie żaden prokurator z całego świata nie ma wglądu.
Ja się nie wstydzę... Nie stać nas było na oryginalne ciuchy.. A Tera często z lumpeksu dostać można za nieduże pieniądze fajne bluzy czy spodnie.. Kupując wcale nie chodzi o to że są firmowe ale o to że możesz je prac i nic się nie stanie.. A kupując że sklepu polska bluzę czy spodnie po kilku praniach robi się worek albo coś co przypomina zmechacona szmate
@4 304 917Telesfor: Dlatego w Polsce nie warto inwestowac i lokować waluty.
Nigdy nie inwestujcie w Dolary i Euro TYLKO inwestycja we Franka Szwajcarskiego przyniesie wam zyski
Najlepsza inwestycja to jest w życie w życie wieczne....Popatrzcie dąży się żeby kiedyś w przyszlosci nie bylo aut na PB czy ON to co się z nimi stanie tak samo z tą obecną walutą kiedyś pewnie będzie Euro ..czyli wszystko to pójdzie albo na złom albo do utylizacji... I poco tu się zabijać za tymi majątkami to wszystko jest doczesne...
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Frank Szwajcarski dobry przekręt ludzi wydymał jak tośiek albo ambergold
Cześć
Słuchajcie jest duża szansa że dziś wygramy w Mini
Spójrzcie jeszcze na Lotto
Dziś sobota i zaraz sprawdzę czy zagrałem w Lotto
Dziś sobota i zaraz sprawdzę czy zagrałem w Lotto
@4 304 931waldus: Granie w gry TS to nie są zmartwienia.
Wprost przeciwnie
Wprost przeciwnie
Na koniec powiem tylko jedno.Jak wygracie kilka milionów w lotto od razu każcie wytransferować pieniądze do Szwajcarii i zmykajcie do tego kraju..Tyle
@4 304 934waldus: Jedź i wyślij tam 1 zakład Mini
@4 304 936Sebastian_M:
@4 304 937waldus: Ale mam dobry obiad
@4 304 938: Sam wymyśliłem i sam zrobiłem
@4 304 939Sebastian_M: co masz jajecznicę na boczku
@4 304 940waldus:
Słuchaj co Ci powiem
Bośnia i Hercegowina---Finlandia 1-3
Postawiłem że obie drużyny strzelą bramkę i weszło
Postawiłem że obie drużyny strzelą bramkę i weszło
Eindhoven--Dordrecht do przerwy 4-0
Postawiłem że Eindhoven wygra i w meczu będą 3 bramki .
Mam nadzieję że wejdzie
Postawiłem że Eindhoven wygra i w meczu będą 3 bramki .
Mam nadzieję że wejdzie
@4 304 940waldus: Jeszcze Ci coś powiem ale uważaj
@4 304 947waldus: daj mu zjeśćbo się jeszcze udławi
@4 304 947waldus: bo ostatni wpis jest w promocji
Nic
Pora udać się na tiwi oglądnąć chłopaków do wzięcia na Polsacie
Pora udać się na tiwi oglądnąć chłopaków do wzięcia na Polsacie
@4 304 951waldus: i będziesz wczuwać się w rolę
Chłopaki do wzięcia to w większości alkoholiki i patologia wiejska która szuka naiwnej podobnej do roboty w polu na wsi
Ha,ha,ha!>>>@4 304 900,<Ja wprost odwrotnie
@4 304 953Telesfor: Pomyliło ci się chyba z Rolnik szuka żony.
Przed chwilą padło 6 x 500,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Już jestem
1 Multi
1 Mini
1 Lotto
Razem 8 zł
1 Mini
1 Lotto
Razem 8 zł