Wpisy 4 300 323 – 4 300 422
8 listopada 2021 12:49 → 8 listopada 2021 13:49, 100 wpisów
dotam tylko powiem ci jedno własny dom to nie bzdury ludzie pracują na to całe swoje życie i spłacają kredyt frankowy dlatego warto co niego wiedzieć dobrej reszty dnia i wysokich wygranych życzę
@4 300 319dotam: Kolega - admin pewnej stronki powiedział by nie reagować na wpisy, które nie są interesujące lub mogłyby powodować niezadowolenie.Dotam wrzuć jakiś ciekawy skan, a dopiero pouczaj.
My się chociaż staramy. Podajemy liczby a Ty tylko się naśmiewasz. Komu to jest potrzebne ?
@4 300 327Sebastian_M: Chciałem pogratulować ładnej trójki w Mini
Z plusem czy bez?
@4 300 328Barabaszcz:
Były dwie trójki sobota i niedziela.
Dobrze że nie było 5 to płacili w okolicach 50 zł
Były dwie trójki sobota i niedziela.
Dobrze że nie było 5 to płacili w okolicach 50 zł
Kolega zawsze gra z plusem, przeważnie na chybił trafił na stawce i zawsze mu wpada plus
@4 300 332Barabaszcz: Pogratuluj koledze
@4 300 331Sebastian_M: Widziałem , widziałem, ale czy dobrze jeśli padały 4 trafne , system 6 a posty był obok ? Gratuluję Mu bo nam z Nim kontakt telefoniczny.
Nie ,' posty ' a ' piąty' miało być.
Słuchajcie coś Wam powiem
Premier zwołuje sztab kryzysowy.
Na granicę będzie wysłanych około 30 000 żołnierzy. Jest wielki szturm na naszą granicę czy to uchodźcy ?
Na granicę będzie wysłanych około 30 000 żołnierzy. Jest wielki szturm na naszą granicę czy to uchodźcy ?
@4 300 337Sebastian_M: Miło Cię czytać, ale obowiązki wzywają.
@4 300 339Barabaszcz: Miłego dnia i trzymaj się ciepło
@4 300 338Sebastian_M: To jest poważna sprawa, o której tutaj nie piszmy.Nic dobrego.
Dan ciekawy skan później.
wszyscy mają smartfony przy sobie ale nikt nie ma paszportów na granicy
to jest tak jak bym ja żądał że chce wejść do USA bo chce żądam kogo to obchodzi zaraz by mnie wywalili
a opozycja jeszcze zachęca by wpuszczać my będziemy zaper... za grosze a oni mają dostać żądają jest granica od tego jest przejście graniczne
film ogladam faktycznie masakra jakaś straszna ilość w tyś grubych
@4 300 346Mulag: napisałem Ci na meseenger
Dobra.. Gram jutro 1 multi 7 liczb 2 Losowania maszyna... Sztuka brskla do 5 na 7
@4 300 344Mulag: Ciebie raczej Niee bo Ty Good Year
Ja chce żyć 100 latdo 50 trafiam 6 lotto.. Drugie 50 żyje spokojnie
@4 300 350Forsami: nawet za cmentarze się biorą muszę sie zapoznać od żłobka do nagrobka nas mają i meczą
lepiej chyba nic nie myśleć szkoda zdrowia jak się o tym wszystkim wie
Kozy szturmują na nasze pastwiska o k.. o k.aaa kapuste ratować kapuste bo przejdzie stado Kóz zostanie pole puste Hasil szarańcza...
świat upada jest coraz gorzej czy ktoś to zatrzyma czy jest szansa ?
@4 300 357tomi77: mam ważne I tyle
@4 300 360Mulag: jest Szansa na Sukces Albo Jaakaa to Melidiaaa a
@4 300 363Mulag: Maury Mamuty Aniuniaki w krzaki....Kozy nadciągają szykować gumioki
@4 300 366lewy: od kiedy to broń się pali
@4 300 367Mulag: Idzie Koza na zachód tylko kozie bobki zostawiom po sobie🐐 🐐 🐐
Dokładnie Pan Putin jest inteligentny ograł nas jak dzieci we mgle nie tylko z tym ale również z nordstrom
a teraz jest fantastyczny czas dla nordstrom oj będzie błogosławieństwem
I oni mu tak sobie wejda do nas ?
a kto pozwoli temu rządowi oddać część naszego obszaru ja się pytam
Czy pójdą do Niemiec ?
Muszę włączyc tvn 24 godziny
@4 300 385Mulag: A U nas jest jakiś mamy dla uchodźców bo nie jestem w temacie ?
u mnie już są sąsiadka robiła zakupy jak zawsze w sklepie a tu Pani Arabka z synem no i co nic może kupować co w tym złego ale zwraca się do ekspedientki i mojej sąsiadki że jak im braknie pieniędzy to będę pożyczać na wieczne nie oddanie
takim głosem stanowczym przestraszyła się sąsiadka i sprzedawczyni nic się nie odezwała
@4 300 379Mulag: jest inny prezydent USA..to nie Trump Biden ma nas w.pie
@4 300 390Forsami: tak to prawda
z drugiej strony dobrze się rządzi narodem podzielonym a jak jeszcze będą duże ilości mniejszości to jeszcze lepiej
@4 300 388Mulag: ja mam od dawna takich arabów za sąsiadów pijom bijom siee matka rzebrze syn nieeeee nieeeee pracuje bo nieeee nieee nieee ma pracy...
po co praca socjal się należy Polak będzie kredyt płacił do zsr,,, śmierci obcy dostanie za darmo z naszych podatków
A ciekawe czy kozy zaszczepione kto im testy robi..no pyyyyyytam sieeee🐐 🐐 🐐 🐐
Polak na Polaka narzeka że jedne pracuje drugi dostaje to teraz będzie jeszcze lepiej
Jeszcze mam co zjeść ale nie wiem jak długo jak kozy wpadnom kapusty braknie..oj jak żyć
nikt biedny tu nie jest na granicy bo by nie mieli za co to się znaleźć
@4 300 400lewy: można by jee👺 👺 👺
koledzy bierzcie jedzcie do syta bo jak kozy wpadnom oo laaa booogaawędrówka ludów mają wejść bo tak to proszę otwierać mieszkanie byle komu bo chcę wejść a ci co krzyczą by ich przyjmować ciekawe czy przyjmą do swojego domu
@4 300 398Mulag: chyba proca I pierwszy bedziesz miał szyby wybite a Waldus okna sprzedaje...cooo on robi
@4 300 404Mulag: Rudy ich przyjmie
Oglądajcie wydanie specjalne wiadomości .
Na granicy Polski nie jest dobrze
Na granicy Polski nie jest dobrze
@4 300 406Forsami: @4 300 404Mulag:
@4 300 408Sebastian_M:
W Lotto 15 Milionów dla Mulag lub Forsami
@4 300 409Forsami: Masz w domu Szkota ?
@4 300 409Forsami: Przyszedł z całą rodziną czy sam ?
@4 300 407Sebastian_M: lepiej tu Multipasko najlepsza strona gier liczbowych oglądać Sebastian pójdziesz na Wojne boś Ty w wojsku nie był to tacy odrazu na pierwszą linie frontu...
@4 300 414lewy: Już nie brakuje. Dostarczamy je na bieżąco
ma szkota który nie chce się z nim witać bo mówi żeś ty niezaszczepiony nie wiadomo czy rękę ci podać tak rzekł szkot do Forsamiego pamiętam
Szturm na granicy. Trzeba uważać
Polska odparła atak
dzis nie pije..zobaczcie