Wpisy 4 300 025 – 4 300 124
7 listopada 2021 22:52 → 8 listopada 2021 09:10, 100 wpisów
@4 300 024chevelle1970:
Fajne kumulacje były
pewnie tak, ogolnie to powiem wam tak, kto ma wygrac ten wygra
Można się zdziwić ile tu niektórzy kasy wygrali
problem w tym uzaleznieniu, ze jesli ktos cos wygral to ciagle siedzi i mysli nad liczbami i marnuje czas
""bo tutaj nikt by sie nie lansowal z taka suma""
Warunki się zmieniły
Inaczej by tego na MP nie było
To chyba logiczne
Warunki się zmieniły
Inaczej by tego na MP nie było
To chyba logiczne
Ja gram o mniejsze wygrane i coś czasami wpada ...te miliony to raczej poza zasięgiem
ten kto wygra to tak mial zapisane w zyciu, a ten kto nigdy nie wygra po prostu byl gorszy
sa takie mozliwosci wplywanai na zycie z gory ze nawet nie wiecie, czlowiekowi wydaje sie ze sam kieruje losem, a jest odwrotnie to jest tak robione zeby czlowiek tego nie dostrzegal
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
Przed chwilą padło 4 x 154,00 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
ale tak szczerze zycie to oszustwo, to taka pulapka horyzontu myslowego, poza ktorym nic nie widac, zadnego innego lepszego swiata, to myslenie ktore jest zaszyte w glowach i ciezko pomyslec ze ktos ma lepiej... bo wszyscy musza miec gorzej jesli ja mam gorzej takie bledne myslenie.. choc i tak zmieniajac swoje zycie duzo nie osiagniemy, to przynajmniej mozna zauwazyc jak kiedys sie zylo a jak teraz... a jest coraz gorzej z uplywem lat, niektorzy do dostrzegaja.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
reaktywacja84 typował(a) za 40 zł w Keno na losowanie nr 1045190 i trafił(a) 5000 zł
Wszystko drozeje a pisly dali se podwyzke..wiec nic nie odczuja...jeszcze na wnukow odloza do skarpety
@4 300 060waldus:
I co nie może Cię dogonić
I co nie może Cię dogonić
@4 300 067PinkaSpinka:
@4 300 065waldus: dziękuję za kwiatki
RT1 typował(a) za 6 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 168240 i trafił(a) 750 zł
@4 300 071:
Kiedy zabierasz nas na zakupy
Kiedy zabierasz nas na zakupy
Ciekawe jak długo będzie to całe nauczanie w szkołach bo mi się znudziło to odworzenie /przywozenie
@4 300 074panoramix: 08
@4 300 073waldus: mi tez
W tygodniu luz dzisiaj warsztaty jutro normalnie lekcje środa muzeum czwartek i piątek wolne w szkole
@4 300 078panoramix: dobre
@4 300 076panoramix:
Wald.. kup konia bryczkę a na zimę sanie i $ za blabla podwózka atrakcja dla dzieciaków i dorosłych
Moja żona cały tydzień urlop ma
Boże jak ja z nią wytrzymam
Idę do roboty popołudniu
Boże jak ja z nią wytrzymam
Idę do roboty popołudniu
i to wyjaśnia tych nachodźców na granicy ...przed kobietami uciekają
swoją drogą siedemdziesiąt kilka dziewic po tamtej stronie w ichnisiejszej religii brzmi jak demotywator
Watrobianka salceson boczek
Tak nas Morawiecki porobil
Ale to fajnie ze drogo..
Tyle ludzie wyrzucaja zarcia do kosza..
Tylko ze bogaty i tak kupi od uja a biedny bedzie smalec z watrobianka zarl
Tak nas Morawiecki porobil
Ale to fajnie ze drogo..
Tyle ludzie wyrzucaja zarcia do kosza..
Tylko ze bogaty i tak kupi od uja a biedny bedzie smalec z watrobianka zarl
@4 300 098panoramix: @4 300 095panoramix: po zęby
@4 300 100panoramix:
@4 300 101tomi77: U mnie boczek po 19 50 salceson po 24 wątrobianka po 18 to też nie dla biednych
Witam wszystkich dwa dni nie grałam co byłam na wyjeździe dziś chyba też raczej nie gram trzeba oszczędzać
Hej Biedroneczka to jesteś wygrana w weekend były koszmarne losowania
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Ja dziś na południe 1 zakładzik podany na forum u Mewy ( ósemki ) którego Pasko skazał na banicje - ciekawe do kiedy
@4 300 114tomi77: To taki kraj, jajcarski
Z PO mówili taki mamy klimat lub dziki kraj lub Polska to nienormalność dwóch facetów i jedna kobieta ta powiedziała no cóż sam nie wiem może w tym coś jest
@4 300 117Mulag: @4 300 117Mulag: @4 300 117Mulag: 15 Milionów w Lotto dla Mulaga. Odrazu Ci przejdzie
@4 300 119Mulag: koledzy z Dubaju ..nooo z Dubaju dobrze czytasz...szturm idzie na nasze granice....
@4 300 122Mulag: