Wpisy 4 296 628 – 4 296 727
2 listopada 2021 22:54 → 3 listopada 2021 07:04, 100 wpisów
Na 2 dni 9.50 zł
x 10 czyli 20 dni gry 95 zł na miesiąc i wystarczy
x 10 czyli 20 dni gry 95 zł na miesiąc i wystarczy
Jak ma wpaść to i tak wpadnie
@4 296 631Mulag: Zrobić Ci zdjęcie żołnierzyka ?
Bo chyba nie przyjedziesz po niego tak jak pisałeś ?
Bo chyba nie przyjedziesz po niego tak jak pisałeś ?
@4 296 636Mulag: Ile masz do mnie kilometrów ?
Zwrócę Ci różnicę w cenie paliwa.
Kosztowało 5,45 a teraz 5.95 czyli dam Ci 50 gr za każdy litr paliwa który wypalisz
Kosztowało 5,45 a teraz 5.95 czyli dam Ci 50 gr za każdy litr paliwa który wypalisz
@4 296 638bogdan04:
@4 296 641Sebastian_M:
@4 296 639Mulag: Jak masz do mnie 350 kilometrów to x 2 = 700 x 6 litrów na 100 km bo pewnie tyle pali Twoje auto =42 x 50 gr czyli dam Ci 21 zł
@4 296 639Mulag: Jedź do mnie śmiało i nie patrz że paliwo zdrożało bo masz je u mnie w cenie która była przed podwyżką
@4 296 645Mulag: Czego się znowu boisz ?
@4 296 645Mulag: Jestem bardzo grzecznym i przyjaznym człowiekiem
@4 296 647Mulag: Poprowadzę Cię tak że nie zgubisz się
@4 296 649Mulag: Tym razem pojedziesz 700 km
@4 296 622zgrywus: na jedna liczbe sie nei oplaca progresji
bo jestes nauczony ze trzeba podwajac stawke jak w kasynach
a tu jak wygrywasz np. na 3 liczby mnoznik 21 to mozesz grac dluzej
bo jestes nauczony ze trzeba podwajac stawke jak w kasynach
a tu jak wygrywasz np. na 3 liczby mnoznik 21 to mozesz grac dluzej
@4 296 654Mulag: Ile by nie było. Wsiadaj do auta i jedź
@4 296 654Mulag: Masz nawigację ?
@4 296 656Mulag: No to razem niecałe 600km to spokojnie dojedziesz
@4 296 658Mulag: Co masz to masz abyś trafił
@4 296 661Mulag: To co Ty masz za auto?
Przyjedź pociągiem odbiorę Cię z peronu
Przyjedź pociągiem odbiorę Cię z peronu
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
ale ludzi maskara protestujących ludzi przeciw obostrzeniom Protestujący zablokowali port i całe miasto.
Triest, Włochy.
Triest, Włochy.

@4 296 664Mulag: O kurczę
@4 296 668Mulag: Bardzo dobrze robią. Nareszcie
Brawo wolni ludzie. U nas nadal na kolanach wpatrzeni w miskę ryżu.
@4 296 670Mulag: Nie pokażą bo się boją że i u nas to będzie
@4 296 672Mulag: Poczekaj. Niedługo i u nas się zacznie
Nareszcie ludzie przejrzeli na oczy
Co się z nimi wyprawia
Telewizja boi się pokazywać prawdę ?
Zobacz jakie mam jajka

@4 296 681Mulag: Tak ale to są od gospodarza który ma kury
Słabo się obierają bo są świeże
@4 296 685Mulag: Nie warto.
Jajka są tanie więc szkoda pokoju
Jajka są tanie więc szkoda pokoju
@4 296 685Mulag: Poza tym w pokoju prawie jak w klatce
ale inwestycja to dobra lokata oszczędności w krowę kury barany nie widzę nic lepszego
@4 296 688Mulag: A ja widzę
@4 296 691Mulag: Nie złoto.
Biedroneczka wykrakała.
Kupiłem teraz cytryny te droższe i mają mało soku
Kupiłem teraz cytryny te droższe i mają mało soku
@4 296 694Mulag: Z jakiego powodu?
Silną populację stanowią krowy. Szacuje się, że na Korsyce jest ich ponad 15 tys. Teraz, zamknięto przez nie plaże. Okazały się zbyt agresywne
@4 296 696Mulag: Gdzie Ty to czytasz ?
@4 296 698Mulag:
Tysięce osób manifestowało w piątek w Rzymie przeciwko obowiązującemu od tego dnia wymogowi posiadania przepustek Covid-19 przez wszystkich pracowników. W trakcie wiecu na terenie antycznego stadionu wznoszono hasła wolności i demokracji. Protesty odbyły się w wielu miastach.Tysiące osób protestuje. Nie chcą paszportów sanitarnych
Jeśli ludzie na całym świecie będą protestowali to zobaczysz że oni się ugną i na jakiś czas przestaną
W gierce MONETKI padła przed chwilą wygrana 5 020 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 296 704Mulag: Tak. Idziemy spać.
Dobrej nocy a jutro dużych wygranych
Dobrej nocy a jutro dużych wygranych
Szkoda że Forsami nie trafił 6 w Lotto ale teraz będzie miał do wygrania 11 Milionów
11 Milionów dla Forsami
11 Milionów dla Forsami
Arczibalik73 dobrej nocy i nie martw się
Bogdan04 dobrej nocy
Wędrowca netowy dobrej nocy
Bogdan04 dobrej nocy
Wędrowca netowy dobrej nocy
Wszystkim życzę dobrej nocy a jutro wygrywajcie i dajcie skany
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
W gierce KOSTKI padła przed chwilą wygrana 4 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
To jest pieśń patriotyczna we Włoszech z lat 1920-tych, słuchajcie, bo te komuchy niedługo nam zabronią tego,był faszyzm, nazizm, komunizm, a teraz będzie totalitaryzm, zamordyzm i inwigilacja na całego, a więc spadniemy z deszczu pod rynnę, ludzie we Włoszech wiedzą co jest grane i walczą, choć tego w mediach szurowatych telewizyjnych wam nie pokażą, musimy my Polacy też walczyć bo nikt za nas tego nie zrobi, jeżeli nie chcesz walczyć dla siebie to pomyśl o własnych dzieciach, wnukach lub prawnukach, nie wiem czy wiecie, ale w Australii i Kanadzie już jest zamordyzm totalny, co, też tego chcecie? a więc zaszczepieni czy nie, mają walczyć o wolność, bo inaczej może być źle, pozdrawiam wszyskich patriotów
Jeżeli ktoś ma obiekcję co do tej pieśni, bo to niby Mussolini czy fa*zyzm, ale gdyby nie oni to komunizm wdarłby się do nich już wtedy, tak samo Franko w Hiszpanii obronił Hiszpanię przed komuchami, no i my Polacy też zwyciężając w 1920 roku z bolszewikami uwolniliśmy się od nich, a teraz to wraca, tylko że tylnymi drzwiami, to są stare zagrywki tych ście*w komunistycznych, może poczytajcie lub obejrzyjcie jakieś niezależne materiały dotyczące tego co chcą zrobić, to wam się oczy rozświetlą, to są zwykłe bandziory, nie wierzcie głównym mediom bo oni są albo zastraszeni albo opłaceni, musicie samodzielnie myśleć i wyciągać wnioski , innej rady nie ma, te bandziory zdolne są do wszystkiego by osiągnąć cel, mam nadzieję że pójdziecie po rozum do głowy, pozdrawiam wszystkich myślących

W gierce KAMYKI padła przed chwilą wygrana 50 000 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 3 150 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
4 w lotto środkowe trudne do trafienia
To jest piękne, polski zespół, a jak pięknie gra szkocką muzykę
I co by tu dziś ustrzelić...