Wpisy 4 293 278 – 4 293 377
28 października 2021 17:44 → 28 października 2021 20:55, 100 wpisów

A to stara bateria

Bez deszczownicy.

Bez deszczownicy.
wiadomość od "gościa" zostawiona przez formularz kontaktowy:
Cześć Pasko, to ja wygrałem przed chwilą jedną z dwóch głównych wygranych w "Siódemkach" za 3 zł... Widzę rozczarowanie na czacie u osób, które "dziś planowały zagrać" , więc nie chcę się ujawniać, ale jestem stałym użytkownikiem Twojej strony, kiedyś bardziej aktywnym, dziś nieco mniej (nie piszę już na czacie, ale stale odświeżam stan gierek, by wiedzieć, w co warto aktualnie grać). Wiem, że masz czwartkowe spotkania z użytkownikami, więc jeśli chcesz, możesz ogłosić, że wygrana trafiła w ręce Multipaskowicza, który chce zostać anonimowy. Nie mam potrzeby "mijać się z prawdą", zakładam, że moja deklaracja wystarczy, ale w razie czego mogę służyć zrzutem ekranu z konta gracza. W tej grze NIGDY wcześniej nie wygrałem jednorazowo więcej niż 21 zł, nagle miałem dwie siódemki po 13.000 i już wiedziałem, że ta trzecia musi być w bonusie (skoro nie ma na planszy wyższych kwot niż 13.000, a zostały tylko dwie wysokie wygran
e po 39.000). I tak właśnie było
Pozdrowienia dla wszystkich...
PS Adres e-mail jest fałszywy Sorry, ale wyjątkowo nie chcę zostawiać po sobie śladów...
Cześć Pasko, to ja wygrałem przed chwilą jedną z dwóch głównych wygranych w "Siódemkach" za 3 zł... Widzę rozczarowanie na czacie u osób, które "dziś planowały zagrać" , więc nie chcę się ujawniać, ale jestem stałym użytkownikiem Twojej strony, kiedyś bardziej aktywnym, dziś nieco mniej (nie piszę już na czacie, ale stale odświeżam stan gierek, by wiedzieć, w co warto aktualnie grać). Wiem, że masz czwartkowe spotkania z użytkownikami, więc jeśli chcesz, możesz ogłosić, że wygrana trafiła w ręce Multipaskowicza, który chce zostać anonimowy. Nie mam potrzeby "mijać się z prawdą", zakładam, że moja deklaracja wystarczy, ale w razie czego mogę służyć zrzutem ekranu z konta gracza. W tej grze NIGDY wcześniej nie wygrałem jednorazowo więcej niż 21 zł, nagle miałem dwie siódemki po 13.000 i już wiedziałem, że ta trzecia musi być w bonusie (skoro nie ma na planszy wyższych kwot niż 13.000, a zostały tylko dwie wysokie wygran
e po 39.000). I tak właśnie było
Pozdrowienia dla wszystkich...
PS Adres e-mail jest fałszywy Sorry, ale wyjątkowo nie chcę zostawiać po sobie śladów...
Nic idę zamiast spać rano do przynajmniej 13 to tyle spraw teraz już organizm nie da rady do jutra
Cześć 

Ooo a i mam jeszcze dla taty i mamy.
A wy co macie ?
@4 293 280Pasko: ten gościu chce być anonimowy jakby wygrał 39mln,
mimo wszystko gratulacje dla niego
mimo wszystko gratulacje dla niego
@4 293 221Biedroneczka1977: tak sa programy do typowania liczb do rożnych gierek, ale te programy nie zawsze daja pozytywne jakieś wygrane, ja kiedyś dawno dawno temu tez korzystałem z czegoś takiego,i testowałem to na sucho, powiem tylko tyle ze te programy są kant dupy rozbić, i nic po za tym, , najlepszy program to każdy ma w główce swojej, najlepsza maszyna jest Twój mózg ołowek i kartka, i dana myśl, a te programy do gier zwane generatorami liczbowymi, sa poto tworzone aby je sprzedac i aby jak najwiecej ludzi na nie naciagnać, to jest cos takiego podobnego jak te maszyny w kolekturze na chybił trafił co wysyłasz, nigdy maszyna nieda ci prawidłowych wszystkich liczb, wygranych, moze tylko częściowo ci poda liczby jak się pomyli, dlatego ja tez iniegram nigdy nic z maszyny, ani żadnych generatorów liczbowych i typuje sam, i szybciej nieraz trafie coś tam, niż ktoś tam z tego generatora liczb czy maszyny w kolekturze na chybił trafił, , trzeba wiedzieć ze te generatory liczbowe tak sa skonstruowane zęby przynosiły zyski tylko tym co je zrobili, wykonali, a nie graczom, maszyna tez jest omylna ,ona oblicza jakieś tam prawdopodobieństwo wypadnięcia jakiejś tam kulki z numerem, ale nie zawsze akurat tej co wyjdzie w danym losowaniu, w sieci jest duzo takich generatorów liczb które oferują rożni ludzie,aby zyskac na popularnosci , danego programu, a za marzenia i tak trzeba płacić, najlepszym generatorem liczb uwarzam ze jest nasz własny mózg który najbardziej i najtrafniej podpowiada nam liczby do gry, żadna maszyna czy program, nie wygeneruje nam tych wygranych liczb ,jak nasz tylko mózg dlatego polecam, jak najbardziej nasza maszynę czyli swój mózg który poda te liczby którymi trafimy wygrane
@4 293 289Scenic: spokojnie jeszcze wygrasz kiedyś przyjdzie Twój czas ze trafisz swoje to co chcesz tylko musisz grać bo bez tego niestety ale nic nie wygrasz jeśli nie zagrasz
ja dziś na 14 tez miałem pościć pewien układ liczb 8/8 w promocji, byłem pewny ze te liczby się pokażą ale nie zdarzyłem, posłać bo złamał mnie sen,niedawno się obudziłem, i pierwsze co zrobiłem po przebudzeniu, to sprawdziłem co wyszło o 14 w multika z moich liczb , a wyszły tylko 2 liczby z 8, czyli nie przegrałem nic bo nie wysłałem i nie zagrałem, gdybym zaś zagrał to bym przegrał zapewne bp płatne jest dopiero o 4/8a nie 2/8 czyli wygrałem na tym ze nie straciłem kasy na zakład,i tym samym zyskałem na inny zaklad
a przy tej cukrzycy tak jest ze człowiek usypia nagle nawet nie wie kiedy, i musi swoje odespać bo jak tego nie zrobi to się bardzo złe czuje, i nie funkcjonuje tak jak powinien
@4 293 296tomi77: nie krępuj sięjesteś wśród swoich
@4 293 284krzysztof c: i po wypłacie
@4 293 299Bolo22: witam w imieniu wszystkich
@4 293 300zgrywus:
@4 293 299Bolo22: witaj gdzie Ty się podziewasz' ??
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 293 303Biedroneczka1977: .
@4 293 303Biedroneczka1977: w kolektorze siedze i czasu nie mam a tak serio to jesien i bardzo duzo pracy mam ale juz sie troche obrobiłem
ten co wyrał w te gierki to za moją też kase
Jutro napisze do lotto.pl i ich opierd...e że tak nie fair rozdzielają kase
Jutro napisze do lotto.pl i ich opierd...e że tak nie fair rozdzielają kase
emerytko 46 nie pracuj a graj w keno tu wiecej zarobisz dzienie do poludnia 1250 po południu drugie 1250zł
@4 293 309Angierski: jeden wygrała tysiące przerżnęło
angierski pewnie następna wygrana będzie też jevo to jest najbardziej prawdopodobne robimy na tego gnoja
Wchodzi dwóch mocno zawianych gości, wieczorem, do domu jednego z nich, z zamiarem wypicia jeszcze jednej flaszki. W progu wita ich, zła jak osa, żona i z wyrzutem mówi:
- Nie, no teraz to przesadziłeś! Masz na miesiąc szlaban na seks!!
Kolega zaczyna się śmiać, patrząc na głupią minę przyjaciela, a pani domu na to:
- No i co tak rżysz! Ten zakaz ciebie też dotyczy!
- Nie, no teraz to przesadziłeś! Masz na miesiąc szlaban na seks!!
Kolega zaczyna się śmiać, patrząc na głupią minę przyjaciela, a pani domu na to:
- No i co tak rżysz! Ten zakaz ciebie też dotyczy!
@4 293 311zgrywus: dokladnie ten co wygal wygral jeszcze raz i zdjal wszystko
@4 293 313krzysztof 24: dobrze że mąż pijany

@4 293 313krzysztof 24: niech ona sobie tak myśli
Wchodzi Murzyn do baru i nie wie, co zamówić.
Za chwilę wpada Polak i zamawia szklankę spirytusu.
Barman otwiera lodówkę, wyjmuje zamrożoną butelkę i nalewa do szklanki.
Polak wypija, robi "huuu" i nic. Murzyn krzyczy :"Dla mnie to samo !".
Barman nalewa, Murzyn wypija, zaczyna się skręcać, wymiotować, kaszleć, łzy mu ciekną, a Polak klepie go po plecach i pyta:
- Co, Murzyn - zimne?
Za chwilę wpada Polak i zamawia szklankę spirytusu.
Barman otwiera lodówkę, wyjmuje zamrożoną butelkę i nalewa do szklanki.
Polak wypija, robi "huuu" i nic. Murzyn krzyczy :"Dla mnie to samo !".
Barman nalewa, Murzyn wypija, zaczyna się skręcać, wymiotować, kaszleć, łzy mu ciekną, a Polak klepie go po plecach i pyta:
- Co, Murzyn - zimne?
angierski niech pokaże skan ile miał na koncie przed wygraną i ile ma po wygranej ale podejrzewam że wcześniej przegrał majątek sama widzę jak się gra i jak to wciąga i glłupi umysł chce więcej i tak się przegrywa
Angielski.. Kiedyś mnie tak żołądek bolał... Ze wypiłem pół piwa a resztę wylalemdżis mnie nie boli... I pozwolę sobie na kustosza
@4 293 323tomi77: poki zyjesz to pijesz, bo zycie jest po to zeby korzystac
@4 293 325Angierski: następnym razem nie podawajcie ile zostało szczęśliwych losów bo są bardziej cwani
@4 293 326Gosia__77: nie grasz nie wygrasz taka zasada ty chcesz zeby ktos nie wygral i sama nie grasz
@4 293 327Angierski: gram w gierki i więcej wyda£am niż wygrałam
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 1042522 i trafił(a) 432 zł
@4 293 307Bolo22: Acha
Bo lotto zbiera pieniądze dla graczy ale swoich po znajomości
@4 293 334Gosia__77: bo to oszustwo
@4 293 334Gosia__77: bez przesady chyba a skąd' Ts wie Kiedy ich znajomy gra ?
przeciez kazdy glupi wie ze jak wygra ktos na poczatku to cala zdrapke musza wycofac jak przekroczy iles wygranych
chyba to normalne ze nie dadza nikomu wygrac dopoki nie zarabia skas te pieniadze sie musza brac
chyba to normalne ze nie dadza nikomu wygrac dopoki nie zarabia skas te pieniadze sie musza brac
@4 293 341Angierski: dokładnie doskonale to rozumiem tylko to nie lotto wyp£aca te wygrana ale my ty ja
@4 293 342Angierski: Ty to wszystkie rozumy zjadłeś dziwię się ze jeszcze tu piszesz wszystko wiesz najlepiej sam jesteś glab
i tak przegra tą kase czym prędzej czy późno trafi znów do skarbca
dobra już nie robie wielkie hallo
Myśle ,że gość ma rozum gdzie trzeba i nie przegra kasy
Lepsze będą wczasy
Myśle ,że gość ma rozum gdzie trzeba i nie przegra kasy
Lepsze będą wczasy
zalozmy otwieraja nowa gre ktos odrazu wygrywa, to po co inny ma grac skoro juz poszly wygrane, a ts nie ma kasy w budzecie to nawet dzieciak rozkmini
po drugie nikt nikomu nie daje pieniedzy poki sam ich nie zarobi
po drugie nikt nikomu nie daje pieniedzy poki sam ich nie zarobi
Angierski też grasz też się kusisz też jesteś naiwny kuszą Ciebie ,że szybko się wzbogaciła
@4 293 351Gosia__77: bo bylo malo losow i tyle
@4 293 353Angierski:
brak dowodow i zeby sie nie ujawniac to sciema chociaz nick mogl podac
duzo jest takich osob potencjalnych
ktorzy gadaja tylko po to zeby wzbudzic zazdrosc
ktorzy gadaja tylko po to zeby wzbudzic zazdrosc
@4 293 358Angierski: 39000 to nie dużo wcale
@4 293 361Angierski: to nic nie masz przy tej inflacji
@4 293 362Gosia__77: a ty ile masz?
@4 293 363Angierski: nie trzy razy tylko trzy wygrane w grze 7-mki czyli dwie 7-mki to podwaja wygrane 13.000 razy 2 i w bonusie następne 13.000 o to chodzi a mogło się tak zdarzyć bo często bardzo atrakcyjna gra
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 525 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
@4 293 370Angierski: też bym tak chciała ale postanowiłam ,że już nie będe grać. Ostatnio szybko poszła wypłata
@4 293 371Gosia__77: ty chyba zbytnio przesadasz z tym graniem
@4 293 372Angierski: no rzesadziłam ostatnio
@4 293 373Angierski: miałam
@4 293 375Gosia__77: jaka wyplata jak nei pracujesz chyba meza