Wpisy 4 291 748 – 4 291 847
26 października 2021 17:18 → 26 października 2021 19:25, 100 wpisów
szyba moze cie ustawic na zycie, zrobic milionera, zawsze to jakas szansa
@4 291 749czaroit: To już dawno sprzedałęm
tylko ze ludziom szybko sie nudzi temat i moga przeskoczyc na cos nowego
@4 291 748czaroit: Przecież piszę że tylko 25 kafli to za dużo ?
@4 291 752czaroit: Tak myślę żeby kupić 15 Milionów szyby
I zapomnieć na pół roku
Za pół roku spojrzę a tam szyba po 1 zł
alien keno coin dobra nazwa nie?
doladowuje zlota karte biedronki i masz wszystko za darmo w biedzie
doladowuje zlota karte biedronki i masz wszystko za darmo w biedzie
@4 291 760czaroit: Na nic nie czekam .
SebaCoin kosztuje już 950 zł
SebaCoin kosztuje już 950 zł
po co masz trzymac ten kg zlota w domu, wrzucasz na blockchain i tam nikt cie nie skroi
@4 291 763czaroit: Mam dobrą skrytkę a poza tym nie mam w realu 1 kg złota.
KTIPTOMAT
Tu kupię szybę
@4 291 769czaroit: Co Ty łykasz jak cukierki ?
ciekawe ile se kupil , i moze mogl brac za to szybe
np za milion dolarow
np za milion dolarow
jakby tak zrobil mialby 125 miliardow szyby ktore dzis sa warte 5 mil dolarow
ale pewnie kisi bitka
ale pewnie kisi bitka
pierwszy raz mi się zdarzyło typować keno na multipasko i przy trafieniu 3/5 żeby system nie wyświetlił wygranej
Cześć 

Nie wiem czy cóż odkryłem.. Będę wiedział po kilku losowaniach.. Raz mogło się udać profil czy 2
@4 291 779krzysztof c Krzysztof widze kielbache a to obok kluski fusate
@4 291 778krzysztof c: Cześć
@4 291 778krzysztof c: Po co robisz zdjęcia swoich nóg ?
Sebastian M Seba Lechia przegrała mi kasę, ten mecz ze Świtem, to śmierdzi łapówkami
technika idzie do przodu, genetycznie zmodyfikowany swiniak nosi ludzka nerke
wsadzaja czlowiekowi i lata jak nowy
musze powiedziec kuzynowi ktory zyje calkiem bez nerek
wsadzaja czlowiekowi i lata jak nowy
musze powiedziec kuzynowi ktory zyje calkiem bez nerek
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 900 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
@4 291 793RT1:
@4 291 801dotam:
@4 291 803Gosia__77:
W gierce DUSZKI padła przed chwilą wygrana 525 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 291 805dotam: aha a ja lubie kopytka ale od razu na surowo smażone a nie gotowane
czy ktoś już coś wie więcej o projekcie lotos, sporo można zarobić
Znowu ktos na 3liczby stawka 500
Świt Nowy Dwór 11.50 kurs a 35.00 na wynik.
Oj Krzychu ktoś zarobil.. Na Lechii dobra kasiorę.. Ale kto obstawia takie cuda
Jutro do ortopedy.. No jakby dali coś wygrać.. To.. Jestem wyleczony
Witam wszystkich czy coś wiadomo ze mają wprowadzić częściowy locdawn na Śląsku w listopadzie ?
Ale skąd tu wiedzieć jakie trójki wpadną ?
@4 291 827Biedroneczka1977: sami sobie zaprzeczają czego żadne media nie zadały pytania że to już było takie lokalne obostrzenia jak była strefa czerwona aż było więcej niż czerwona to znieśli te obostrzenia lokalne bo mówili ,że to bezsensu bo jak na przykład jeden powiat zamknięty i tam pozamykane knajpy to pojadą do powiatu drugiego to tam zarażą że zamiast zmniejszać wirusa to takimi decyzjami się zwiększy bo pojadą do drugiego
@4 291 829Mulag: Tak pytam bo mam jechać za tydzień do Sosnowca. Na urodziny brata i oni tam nic nie wiedzą żeby miały być restauracje zamknięte
@4 291 831Biedroneczka1977: trzeba na bieżąco śledzić komunikaty rządowe lub przecieki one są na tą chwilę nic nie słyszałem ale z przecieków wiem bo posłowie mówią w sejmie że będą takie lokalne zamykania
Myślę że ten gość ledwie na plus wychodzi z tych trójek.. Ok.. Musi grać często... Więc trafia.. Ja tak nie chce.. Wole drobnicę wysłać... zresztą i tak uja trafiam to byłby tył ladny
Cześć
jak wskaźniki pójdą do góry to będą lokalnie zamykać to jest pewne
Dziś postawiłem na AC Milan że wygra
Teraz wożę meble
@4 291 832Mulag: Oki dziękuję to może teraz dziennik trzeba oglądać zamiast faktów ?
na razie co do tej pandemii idą oddolnie nakazy by karać za brak przestrzegania obostrzeń ale się mówi że będą też siłowe egzekwowania czyli pałka przymus bezpośredni
Ja się nie obawiam żadnych restrykcji prowadzę działalność i muszę dojechać do klienta więc mnie to nie obowiązuje
Biedroneczka1977 mogę ci uspokoić że na 26 października że rząd na razie nie rozważa wprowadzania lockdownu ani na poziomie regionalnym, ani ogólnokrajowym. Polityk dodał, że priorytetem jest zachowanie ciągłości nauki stacjonarnej.
Tak zanotowałem z jego wypowiedzi Ministra Zdrowia Pana Niedzielskiego
Jako rencista.. Mam na czarna godzinę.. Chyba se to bezdzie.. Czarny rok.. To wtedy dom z gliny.. Piec na drewno i lampa na naftę.. A woda ze studni
Najlepsze było ostatnio jak byłem u klienta ale to już się zaczyna robić a nagminne klient mi powiedział że Miał awarię światła dzwoni po elektryka A elektryk mówi że może mu pomóc tylko online przez telefon i to będzie tyle i tyle kosztowało żeby mu Przelał pieniądze na konto i wtedy mu powie jak to zreperować