Wpisy 4 289 931 – 4 290 030
22 października 2021 18:30 → 22 października 2021 20:31, 100 wpisów
sebastian m między innymi jeszcze miałbym 6/6 z plusem w multi i 5/6 w lotto
Jedna emotka się wciągnęła
@4 289 932multi multi plus 1984: 5/6 W Lotto miałem kilka razy
sebastian m to już byłeś w małym Pałacu ja niestety nie najwyżej u mnie 4/6
Gdy zaś zdecydujemy się zakupić złoto, zobowiązani będziemy jedynie do opłacenia 2% podatku od czynności cywilnoprawnej, gdy wartość zakupionego złota będzie wyższa niż 1000 złotych.Takie coś znalazłem mętlik mam
sebastian m bo tam zaznaczam miałbym 5/6 a tu miałem 4/6 w lotto
rozpisuję sobie mini na miesiąc wstecz i włączę analizę zobaczymy jakie liczby mi wskaże do wysłania
@4 289 939Mulag:
Nic mi o tym nie wiadomo. Wiem że jak sprzedajesz to płacisz
No chyba że sprzedajesz po 6 miesiącach to nie płacisz.
Nic mi o tym nie wiadomo. Wiem że jak sprzedajesz to płacisz
No chyba że sprzedajesz po 6 miesiącach to nie płacisz.
Jak sprzedajesz to płacisz od różnicy zakupu i sprzedaży.
@4 289 947Mulag:
Kupowałem i nic nie płaciłem.
Kupowałem i nic nie płaciłem.
dobra to ja już uciekam
Już minęło więcej niż pół roku więc nic nie zapłacę. Poza tym sprzedam Tomkowi i nic o tym nie będę mówił .
@4 289 953multi multi plus 1984:
kpqq
@4 289 956Mulag:
Jak nie ma to kupuj i o nic się nie martw.
Jak nie ma to kupuj i o nic się nie martw.
@4 289 958Sebastian_M: oki z urzędem skarbowym nie ma żartów
@4 289 961Mulag: ja do tej pory nie miałem żadnych problemów
@4 289 913multi multi plus 1984: 😱 😱 zazdro...
@4 289 963Sebastian_M: to oki wszystko jasne jak ktoś kupował niech da znać że tak jest oki
dobrze, że nie mam takich problemówbo trzeba mieć za co kupować
To ja przy was to laik 😅
@4 289 961Mulag:
Weź to na logikę Gdzie jest tak że musisz 2 razy płacić podatek Rozumiem że od wzbogacenia tak ale od tego że kupujesz coś to jeszcze nie słyszałem
Weź to na logikę Gdzie jest tak że musisz 2 razy płacić podatek Rozumiem że od wzbogacenia tak ale od tego że kupujesz coś to jeszcze nie słyszałem
A jeszcze mówią że to podatek Belki co ma belka do tego podatku człowieku Ile to już lat belka temu wymyślił jakiś głupi podatek i teraz wszyscy mówią podatek Belki za 200 lat też będą mówić podatek Belki ?
Nie wiem czy dożyję tak 200 lat w takim młynie
Nie wiem czy dożyję tak 200 lat w takim młynie
Przed chwilą padło 80 x 40,30 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 289 970Sebastian_M: nie jestem takim przedsiębiorcą jak Ty
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
I nikt tego nie cofnął uwzględniając Belkę w oko oszczędności plus zerowe oprocentowanie lub jakiś po zerze procenty a tu potwór inflacja to zostaje skarpeta
jestem ciekawy o kim piszesz człowieku z tym belką bo ja nie wiem kto
@4 289 980Mulag: czyli to wygląda tak jakbyś wkładał do pieniądze do biura w A skarpety i on aby wypadały i coraz mniej ich by było tak ?
To wygląda tak jakbyś wkładał pieniądze do skarpety ale dziurawej i one być cały czas wypadały i coraz mniej by ich było
@4 289 983Mulag:
Ja wiem jedno jak pracuję to mam pieniądze jak nie pracuję to nie mam praca jest najważniejsza a gry wszelkiego rodzaju to tylko dodatek
Ja wiem jedno jak pracuję to mam pieniądze jak nie pracuję to nie mam praca jest najważniejsza a gry wszelkiego rodzaju to tylko dodatek
Kupuj sztabki po 23 gramy to nie będziesz płacił podatku i łatwiej później je sprzedać
2,3 gramy
teraz na jedno wychodzi ale popatrz wszystkich zmuszają by mieć konto w banku nawet to zwykłe pracownicze a wiadomo nie jest za darmo w skali roku bank ma od Kowlaskiego na przykład 100 lub 80 zł nawet licząc tam przykłądowo 7 lub 8 zł na miesiąc a tylu ludzi miliony po co to
@4 289 988Mulag: jeśli nie mam pracy to bank nie da mi konta za free
ukryty podatek dla Kowalskiego w banku no bo bank trzyma kaskę z pracy ale Kowalski nie ma wyjścia na rok traci z 100 zł
teraz jest że za darmo przelewy opłaty za prąd gaz itp tak nie będzie wszystkie takie operacje będą płatne
@4 289 992zgrywus: jak masz chociaż kuronia to chętnie konto ci założą dobre i 100 zł na rok z wypłat z pośredniaka a jak nic nie będzie to też chętnie ci konto zostawią
Paliwo 6.0
Prąd o 20 % górę..
Za tym ścieki
Woda
Gaz
I mamy to co Kaczyński są emerytom w podatku w zębach przyniosą z nawiązką.. Warto grać mini 2 albo 4 zaklady ale często.. Uj z multi tam ciężko też trafico lotto nie wspomne pi sztuce wysyłam jak juz
Prąd o 20 % górę..
Za tym ścieki
Woda
Gaz
I mamy to co Kaczyński są emerytom w podatku w zębach przyniosą z nawiązką.. Warto grać mini 2 albo 4 zaklady ale często.. Uj z multi tam ciężko też trafico lotto nie wspomne pi sztuce wysyłam jak juz
zielone ład tomi77 konsekwencje PO podpisanie pakietu klimatycznego PIS nic tu nie zrobi
będzie drogo i drogo pakiet klimatyczny plus inflacja oby nie hiperinflacja i po wszystkim w USA też wysoka inflacja jest są strajki ludzie chcą więcej zarabiać
najlepiej nic nie mieć to mniej głowa boli do tego doszedłem mieć na wszystko wyje...
Zobaczcie jak grać w pokoju..
Dat bass yt.. Tam się wyprawia dopiero
Dat bass yt.. Tam się wyprawia dopiero
To taki znak by nie kodic kaski a grać z różnych maszyn.. Nawet jak polegnę.. Powiem ze... Próbowałem
bogdan0412 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 1040950 i trafił(a) 1250 zł
Przed chwilą padło 9 x 116,70 zł
Dopisano losowanie nr 164 000 Szybkie 600
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Eurojackpot - 15,33,34,38,43 oraz dodatkowe liczby 3,7
Koniec cyrku dawać skany
@4 290 013tomi77: ja wto nie gram
tyle mam teraz @4 290 016: ciągle mi rośnie już 1.15
@4 290 019zbigniew g: jak Ci rośnie to...
@4 290 021Gosia__77:
@4 290 023Gosia__77: ja też idę bo jutro w góry minimum 50 000 kroków 

chce pobić rekord ostatniW gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 9 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
@4 290 025zbigniew g: 2914 kcal to musiałeś w trakcie marszu zjeść 1457 Tik-Taków żeby to nadrobić
@4 290 027Pasko: