Wpisy 4 289 060 – 4 289 159
21 października 2021 16:00 → 21 października 2021 18:32, 100 wpisów
Inflacja to ukryty podatek i z oszczędzających w pewnym sensie okraść
@4 289 061Mulag: no wiadomo
@4 289 062: obiecany pienniadz przepadl bo inflacja zostala zastopowana przez nowa walute
Trzeba inwestować jak się ma oczywiście coś odłożonego ale niekażdy ma z czego odłożyć jak się pracuje od pierwszego do pierwszego
https://www.money.pl/gospodarka/walesa-wydal-kilkadziesiat-milionow-zostala-mu-gola-emerytura-6657571801295424a.html
@4 289 065Mulag: wiesz inwestowac ale nie na gieldach rynkowych i finansowych
Tylko żeby to zrobić to trzeba najpierw upracować i uskladać a jak się miskę ryżu dostaje to jest to niewykonalne
co z tego ze kupie ziemie jak pozniej ja nie sprzedam
albo zamroze pieniadze i nic z tego nie zyskam
albo zamroze pieniadze i nic z tego nie zyskam
@4 289 073Mulag: lepsza inwestycja to okradanie buka
teesa nie okradniesz z prostej przyczyny ryzyko ponosi buk moze byc tak ze duzo osob pusci to samo i wygra a tu nagroda sie dzielisz, ts zawsze wygra przy roznorodnych zakladach i raczej nie puscisz tego samego co inny
Przed chwilą padło 419 x 7,30 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Znam znajomego i się śmieje z tych co mają złoto pieniądze mówi mi że w zębach przyniosą mu złoto by dostać trochę mąki by rodzinę nakarmić
Mob ojciec mówił.. Prywaciarzy to jest taki dobry.. Jeśli Kopernik klei się do Kopernikatakie były czasy
Mulag masz rację.. Tera młodzi nawet obiadu nie potrafią ugotować..
Mini czy lotto trza mieć fuksa.. Buda nic nie ma ani czas.. Same wtopy
E.. Te Koperniki to u Ojca majstra... Kiedyś to duża firma co sita robiła
Tylko EURO

Cześć
Na banknocie 1000 złotowym najprawdopodobniej będzie wizerunek Jadwigi
Jadwigi Andegaweńskiej

@4 289 095Mulag:
Kup marki
Kup marki
i masz pewnosc ze sa zabezpieczone zlotem
a nie sytuacja rynkowa
a nie sytuacja rynkowa
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 630 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
@4 289 098Mulag:
Ile chcesz tych dolarów?
Ile chcesz tych dolarów?
Już byłem u 2 klientów
Dniowka zarobiona
Teraz jadę do dziewczyny na obiad A później mam jeszcze jedną pracę
Dniowka zarobiona
Teraz jadę do dziewczyny na obiad A później mam jeszcze jedną pracę
Jak zaprosiła to dlaczego mam nie iść?
@4 289 106Mulag:
Kup Faranię
Kup Faranię
@4 289 113Sebastian_M: zainteresowany sprzedaniem widzę za 3,50 ile jesteś wstanie tyle wezmę
@4 289 118Mulag:
Zastanawiam się czy w ogóle sprzedawać bo ciśnienia na sprzedaż nie mam Sprzedam I co ja za to kupię ?
Zastanawiam się czy w ogóle sprzedawać bo ciśnienia na sprzedaż nie mam Sprzedam I co ja za to kupię ?
@4 289 120Mulag: a po co mi potrzebne sztachety sztachety kupowałem jak potrzebowałem klientowi założyć nowe wymienić a teraz nie potrzebuje sztachet
@4 289 122Sebastian_M: może znów będzie trzeba będzie w razie czego mogą później kosztować drugie tyle
@4 289 121Mulag:
No tak ale jedzenie to mi się zepsuje a sprzęt RTV to mam właściwie wszystko a poza tym sprzęt RTV tanieje to żaden biznes
No tak ale jedzenie to mi się zepsuje a sprzęt RTV to mam właściwie wszystko a poza tym sprzęt RTV tanieje to żaden biznes
@4 289 123Mulag:
Sztachety to na pewno podrożeją ale każdy klient potrzebuje innej długości sztachety innej szerokości innej grubości i inny wzór
Sztachety to na pewno podrożeją ale każdy klient potrzebuje innej długości sztachety innej szerokości innej grubości i inny wzór
Sprzedam dolary i Kupię jedzenie No ale mi pod powiedziałeś pomysł pomysł do bani
Na jedzenie to ja mam
@4 289 127Sebastian_M: co jeszcze będziesz płakał odach wszystko za złoto i dolary za kromeczkę chleba i łyżeczkę wody

@4 289 130PinkaSpinka:
@4 289 131Mulag:
Fasolę ?
Fasolę ?

widzę że zainteresowany spotkamy się Warszawie na wymianę podaje dwie propozycje ulica Wiejska z pasożytami z sejmu ewentualnie Woronicza przy TVP co ci prawdę mówi

Patrzcie jakie chmury u mnie jest trąba powietrzna

@4 289 139Mulag:
Do którego dnia się spotykamy ?
Do którego dnia się spotykamy ?
Kto potrafi zrobić dobre zapiekanki ?

Ja uważam że na banknocie 1000 zł powinien się znależć taki bohater
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 10 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 289 150Marian303:
Aboje sie iść do biedronki jeszcze wieje niech stary sam idzie
@4 289 152Marian303: dalej w piekarni pracujesz?
@4 289 153Gosia__77:
@4 289 155Marian303:
@4 289 154Gosia__77: dalej taki mój los