Wpisy 4 282 195 – 4 282 294
11 października 2021 22:18 → 12 października 2021 05:27, 100 wpisów
@4 282 184Gosia__77: by się obudziłam
@4 282 184Gosia__77: nigdy bym niepomyślał ze kłamiesz trafiłas to
@4 282 193multi multi plus 1984: W Pile? TO co wszedzie Stara bieda
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 281 472,00 zł
"czwórka" płatna 618,70 zł
"trójka" płatna 26,20 zł
"czwórka" płatna 618,70 zł
"trójka" płatna 26,20 zł
damian1983 a no tak choć dawniej Piła sypała wygranymi to i teraz w Pile bieda
Dopisano wygrane Kaskady - padło 7 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 23 x 100 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
damian1983 wczoraj oglądałem na fokusie taki program pt: od milionera do zera. Osoby które grały i wygrywały a póżniej różnie to bywało jedni inwestowali a drudzy żyli ponad stan ale to w USA było.
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 17 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 1 x 2 500 zł
wczoraj o 22:00
Ciekawostka:
3-ci x z rzędu puszczam 2zakł. na ChT...
i za każdym razem mam>5/10???
3-ci x z rzędu puszczam 2zakł. na ChT...
i za każdym razem mam>5/10???
@4 282 187Angierski: wiesz ja uwazam ze dobrze jest grac jednym ukladem na kilka dni i kila losowań , wiele razty tak juz trafiałem kase w multika, i wiem ze to działa, kiedys gdy pracowałem jeszcze grałem na kilka kuponów dokladnie na 4 kupony, od 10/10 do ukladu 7/7ale wtewdy było tez i taniej, pamietam ze skresliłem kupon, i liczby bylo ich tam, wtedy to uklad 7/7 pusciłem te liczby na kilka losowań, wtewedy plazaplaciłem 25 zł, chyba rto bylo na 10 losowań, pamietam ze tego samego dnia to co włozyłem to wieczorem mi sie wróciło zaraz po 1 losowaniu, , czyli te 20zł bylo zwrotu, , na nastepny dzien tez wpadla powtorka tez 20zł, na 3 dzien wpadło juz mniej, 4 dzień znow wpadło 20zł wiec na jednym kuponie na kil10 losowan wpadło 60 złwciagu 3 dni, poi pamietam ze po tygodniu czasu, bo wtedt dzienie bylo tylko jedno losowanie multika, to włozylem 25 zł a wyciagnełem wygranycgh do konca tygodnia 160zł,, pozniej gdzoies ten kupon zarzuciłem i i juz nim nie grałem, a był to naprawde kupon iliczby któerrym wygrywałem, teraz by mi sie przydał, ale niewiem gdzie go kiedys polzyłem pamietam z niego tylko 3liczby, z tych 7liczb i od czasu do czasu je tez i razem puszczam, choc bardzo juz zadko
@4 282 211gonzaga: i graj nim dalej az wpadnie ci całe 5/8+1
5/5 +1 miało być
ale trzeba miec farta i tak zeby cos trafic, trzeba dlugo grac to moze wtedy
arczibalik73 to coś tam wchodziło
arczibali73 do tego jest potrzebna cierpliwość
@4 282 216arczibalik73: a ja gralem duza iloscia zakladow po 10 dziennie i tez malo wpadalo czyli wniosek 10 zakladow to za malo i jakbym podniosl stawke to bym wiecej stracil
przy takim zakladzie z duza stawka i z plusem liczy sie fart
przy takim zakladzie z duza stawka i z plusem liczy sie fart
@4 282 211gonzaga: a sorki to multik myslałem ze exp, a to w multiku tak jest bo niektore licznby sie pwtarzaja a maaszyna tak losuje i ci akurat ułozyła liczby noi pamietaj ze do 3x sztuka jutro juz ci tak nie wpadnie
angierski tak jak pisałem duża ilość nie ma sensu lepiej jeden codziennie
@4 282 219multi multi plus 1984: tak cierpliwosc to podstawa puszczasz 1 uklad liczb jakis i czekasz az wpadnie, jesli przezjakis czas nie wejda te liczby, to niewolno z tego kuponu rezygnowac i grac innymi liczbami, bo wyslesz inne liczby a nie wyslesz tego czym grałes, wczesniej przez tydzień np, a tu na któryś tam dzien nagle wpada ci całe 7/7 ktorymiwczesniej grałes miałem tak kilka juz razy , widzisz wygrałem wtedy na tym kuponie 160zł gdzies potem polozyłem ten kupon, zapomniałem onim gdzie go polozyłem, wysłałem inne numery a moja 7/7 wyszło na 3 dzien gdy ja juz tym kuponem nie zagtrałem ponownie
arczibalik73 ja tak miałem 21.10.2017 = 9/10 z plusem jeszcze go do teraz ten dzień pamiętam ale niestety poszedł i co zrobić nic
50000 złotych poszło
@4 282 225gonzaga: ja zawsze sebastianowi tez powrtarzam ze jesli te e liczby niewyszły np dzisiaj to qwyslij je na jutro bo dzis moze ich niebyc ale jutro moga wyjsc, wiec on mi pisze ok, wysle je na kilka losowań, to jest najlepsza metoda gry, ale itez i kosztowna, dla niektorych bo niekazdego odrazu stac wysła multika odrazu na 28 losowań powiedzmyi gra np 1 okienko na 2 losowania lub 1 multik dziebnie albo na 14 albo na 21
arczibalik73 ja ostatnio Sebastianowi pisałem o powtórkowych 10/10 ale on już gra tą metodą gry.
arczibalik73 te 9/10 z plusem to właśnie było tą metodą
@4 282 227multi multi plus 1984: to no ja juz dawno dawno temu, jeszcze jak tylko powstał multik, to w realu miałem raz w zyciu 9/10 wtedy wygrana była nie 10tys jak jest teraz tylko 5tys,zł, poitem juz mi sie trafiały tylko 8/10 w multiku ale to juz jakos pozniej, ostatnia 8/10 miałem 31 sierpnia 2016, a potem juz tylko leciały mi tez 7/10 w nastepnych latach po 2016 roku, , i imniejsze wygrane to jeszcze zalezy tez od tego na jaki uklad liczb gram, ale lubie uklad grac 10*/10 i 7/7 oraz8/8
@4 282 230multi multi plus 1984: tak wiem czytałem to co pisaliscie i od dzisiaj miał zagrać ta metoda z tego co pamietam, ale czy zagrał to niewiem bo dzisiaj miał pracowac cqały dzień, no ja narazie scchodze na uklad mniejsze niz 10/10 i polece chyba na 7/7 lub 8/8 jeszcze niewiem, do konca bo juz za wiele niemam kasy a ta teraz promocja co byla 8/8 troche mnie z kasy kosztoqwała , ijuz niewiele mi zostało wiec musze uzyc pewnych liczb i troszke sie odegrac co by sie zwróciło
arczibalik73 te 9/10 z plusem w ten dzień oczywiście nie wysłałem. Najwięcej w realu miałem 8/10 z plusem = 1500 złotych i kilka innych. Metodę na chybił trafił nie uważam za złą ale tam trzeba dużego wyczucia. Ostatnio 8/10 trafiłem w realu 30.01.2019 właśnie na chybił trafił mam to odnotowane na drugim koncie.
arczibali73 jasne nic na siłę
mam tylko dwa konta te drugie używam tylko do ewentualnego drugiego zakładu gry.
@4 282 234multi multi plus 1984: skad ja to znam to tak samo jak ja w lutym tego roku, tutaj zatypowałem w profiluw swoim tam profilku z liczbami grałem przeze z miesiac prawie na maluchach czyli 1-10 , cały miesiac , czyli styczeni i jeszcze doi kturegos tam lutego, ,akurat mi sie kasa skonczyla wa wtedy wpadlo 9/10 mi aja w ten dzien nie wysłałem kuponu, bo wczesniej sie splukałem, juz kasy, , a i wteen dzień tez pare tu osob, naswoich profilach tez traiło po 89/10 ichyba w realu jak pamietam 1 osoba trafila 10/10 tu dostałem gratuklacje ze trafiłem na czacie i nawet forsami jak pamietam gratulował mi 50 tys zł aja w realu niezagrałem, wkurzyłem sie trochr tym, no ale cóz, niezagrałem niwygrałem, , ja z plusemniegram nigdy gram podstawowa stawka i uwarzam ze jesli ma wejsc i mam wygrac to bez róznicy mi to czy wejdzuiie to z plusem czy bez wazne jest aby yto wygrać
a mi przykroże nic nie trafiłam a sporo wydałam nie wiem jak ludzie wygrywają w te totki już tyle sposobów miałam i nici
arczibalik73 12 stycznia br. Pamiętam a wiesz co mnie wtedy kusiło żeby też tak zagrać ale niestety nie zagrałem tak
arczibalik73 dlatego mam taką zasadę to co typuję to gram. Bo widzę jak tu ludzie mają typują a nie wysyłają a tu 9/10 nie mówiąc już o głównej wygranej.
"Opracowałem"-następująca metodę:
Każę sobie 8-kę,którą uzupełniam 2 ma pewniakami
Problem polega na tym,że w niektórych kolektórach 🐑 nie chcą anulować pierwotnych 8-mek...
i dochodzi do awantur
Każę sobie 8-kę,którą uzupełniam 2 ma pewniakami
Problem polega na tym,że w niektórych kolektórach 🐑 nie chcą anulować pierwotnych 8-mek...
i dochodzi do awantur
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 3 750 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
gosiu77 nie martw się jutro będzie lepiej a nieraz przerwa w grze też pomaga.
@4 282 234multi multi plus 1984: ja niegram nigdy z maszyny, w nic gram tylko na swoich liczbach na tych które mi sie widza tez i na dane losowanie, , dobieram tak liczby aby cos wpadało znikim tu nierywalzuje w grach jak tu co niektórzy, kazda wygrana mnie cieszy, jaka wpada, nie jestem pazerny na kase i nigdy niebyłem, , mam to mam ,niemam to niemam, i tez żyje, ale gram bo lubie, niejestem zbyt uzalezniony jeszcze od gier jak tu co niektórzy , widze po kuponach jakie wysyłaja i za ile,czy np, systemy ale każdy gra za ile chce i jak chce,ja nikomu tu niczego niebronie ale ja np, bymnigdy niewysłal systemu powiedzmy na 12 liczb w mini, czy innej grze, dlamnie to jest wyrzucenie kasy w bloto na jedno losowanie, bo co jresli z tych 12 liczb nawet niewejdzie mooich 3 liczby, bo czesto i tak bywa, nie zawsze wszystkim sie udaje, ale sa tacy tu ludzie którzy graja systemami jak widze i cos tam trafiaja , ja takiego czegos nikomu niepolecam, no ale jak ktos chce sie szybko wzbogacic lub zostac szybko bankrutem to jego sprawa, ja mu tez zycze aby wygrał, ale czy wygra czy przegra to juz zalezy od tego czy aby te liczby które on tam skreslił czy aby wejda napewno, tu jest wielki znak zapytania
arczibalik73
@4 282 239Gosia__77: graj tylko swoimi liczbami w okreslonym ukladzie liczb, niezminiajac na inne i na wielokrotnosc losowań a bedziesz wygrywać, taka jest moja rqada w 1 dzien nie woadna w losowania ale za którym s tam razem wejda wszystkie i wtedy bedziesz wygrana
gosiu77 nie warto aż tyle
@4 282 243gonzaga: ja się nie awanturuje nie biore kuponu i go potem nie anuluje bo to nie fair jest
anuluje mi tylko jak kolektorka się pomyli to tak
anuluje mi tylko jak kolektorka się pomyli to tak
gosia77
@4 282 251multi multi plus 1984: już do listopada noe gram
@4 282 255gonzaga: no miektórzy biorą np.system na 10 liczb robią skan i anulują to jest chore
@4 282 257gonzaga: że też anulujesz ósemki
@4 282 243gonzaga: rozumie no ja sobie wybieram z 80 liczb tak okolo 25 liczb np, z tego dobieram wybieram sobie parki liczb, które łaczaew 1całłosc, wiem ktore liczby sie lubia i lubia ze soba wychodzić, inieraz gram w ten sposób nieraz gram na tzw liczba po liczbie lub tzw, dobijajace do innych, , mam swoje uklady liczb, na którycgh grałem ptrzed kilkoma latami, lafze je z liczbami tez obecnymi jak i z przed lat i wtedy wysyłam, ale gram tez i na stałych ukladach liczb, z przed lat, teraz tez testuje takich pare ukladów narazie na sucho, i pa=obserwuje jak mi sie skladaja te liczby w całosc, metod gry jest duzo, ikazda z nich kiedysś i daje jakies efekty ale nad liczbami trzeba sie skupic i pozwiolic im prezyjsc do asiebie i tym co 1 zamuyslisz zagrac, izapomniec o tym, do piero po losowaniu sprawdzic czy cos trafiliśmy, po wysłaniu kupnu nienalezy do niego cz4esto zagladac, tylko pozostawic go samemu sobie , kupony zawsze sprawdzamy dopiero po losowaniu, nigdy niezagladamy do kuponu przed losowaniem bo to przynosi pecha i pozniej nic niewygrywamy tez
Nie widzę związku
Anuluję bo mi na to pozwala regulamin
A jak im się nie podoba-to niech go zminią
Anuluję bo mi na to pozwala regulamin
A jak im się nie podoba-to niech go zminią
@4 282 260gonzaga: czemu na mnie z wałkiem
@4 282 243gonzaga: ja nigdy nieanuluje zadnego kuponu w kolekturze , jesli go juz wysłałem i za niego zaplaciłem to on juz ma dlamnie zarobić, anulowanie kupon€ takiego przynosi pecha, zawze dlatego niewolno czegos takiego robić, choc wiem ze tak i nieraz i jest jak piszesz
arczibalik73 a wiesz że coś w tym jest że zaglądaniem do kuponu przed losowaniem ja tak mam szczególnie jak wysyłam na chybił trafił swoje liczby to nie bo tam ja je znam.
na lotto.pl wysyłając zakłady widzisz liczby które są na metode chybił trafił nawet można je zmieniać dobre to jest bo znasz pewniaki wtedy sobie dobierasz a w kolekturze tak nie ma musisz najpierw zapłacić
a nieraz tu typuję i spojrzę i błąd szczególnie duży lotek
gosiu77 ja nie gram na lotto.pl bo to nie moja bajka jakby to nie brzmiało 😎
@4 282 267multi multi plus 1984: masz racje dobrze robisz
@4 282 248gonzaga: ja niemowie jak masz grac i jaka metoda grasz jak chcesz i za ile chcesz, wazne jest to abys wygrał głowna wygrana i to sie tylko tu liczy dlatego gfgraj i wygrywaj jak najwiecej, ja nikomu nie zazdroszcze tutaj wygranych ze np dzisiaj wygrał taki kowalski, a ja nie, bo jutro moze byc na podwrót ze ja wygram a kowalski przegra, to jest tylko gra, i fajna zabawa, a jeszcze lepsza jest zabawa jak wygramy głowna wygrana, , tak jak to kiedys tu zartoblliwie sebastian pisał na czacie ze kazdy z nas stoji w kolece z kuponem, po wygrana, ikazdy czeka na ten swoj dzień, i niewazne jaka bedzie ta wygrana ale miejsce w kolejce jest zaklepane
@4 282 260gonzaga: robisz ja chcesz masz takie prawo
Nie mam pojęcia jakie są u Was zwyczaje
Ale ja najpierw puszczam,a potem płacę
Ale ja najpierw puszczam,a potem płacę
@4 282 271gonzaga: u mnie kolektor trzyma kupony dopuki nie zapłace potem wydaje
arczibalik oj tak o tą kolejkę do centrali to walczymy każdego dnia
@4 282 263multi multi plus 1984: tak samo jest jeśli np.idziesz ulica i znajdujesz jakaś monetę, podnosisz ja i chuchasz ja , i wkladasz do kieszeni, niewolno tak robic ć czyli w na chuchać ponieważ wy dmuchujesz z niej szczescie , znajdujesz monete nie chauchaj na nia bo to przynosi pecha, tylko wsadz do kieszeni, lub wrzuć ja biednemu do miski na ulicy, ty się ta moneta nie wzbogacisz a on bynajmniej cos ś zyska,, ale wtedy szczescie sie do ciebie usmiechnie z na wiazka
arczibalik73 dobrze wiedzieć wezmę to pod uwagę
@4 282 271gonzaga: no tak jest daje kupon w kolekturze kupon mi wydaje i place za to nigdy nie daje najpierw kasy , a jeszcze się śmieje jak koleżanka kolektorka np,bieze odemnie kupon to mowie doniej tylko pomalutku wsadzaj do lottomatu i maja być wygrane,izawsze sie śmiejemy, a jesli np, macha mojim kuponem , gestykulaj cos to tez sie smieje i mowie niewymachuj tak tym kuponem bo liczby sie wysypia i tez oczywiscie śmiechi powiem wam działa to
@4 282 278gonzaga: to go o...e
arczibalik73 tak się człowiek śmieje z pewnych rzeczy ale tak pisałem już wcześniej niektóre mają sens choć nie wiem jak i skąd
to ja też uciekam bo się póżno zrobiło
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 050 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 525 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
@4 282 284multi multi plus 1984:
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 750 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
W gierce TOTEMKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły