Wpisy 428 162 – 428 261
1 sierpnia 2011 09:54 → 1 sierpnia 2011 10:39, 100 wpisów
vanilla..obstawiaj tą qurwę na dzisiaj,niech ją szlag trafi,do tego jescze 30 i 42 co o tym sądzisz?
Lila >dzięki. A miałem taka ósemkę 16.30.31.33.34.60.62.69 i nie zaznaczyłem plusa i te 63.68 o jendn
mirnam61...bo zawsze musi się jakiś obok przypałętać,człowiek za dobrze by miał jakby walnął bingo czy co?

vanilla..pikne he hehe
ciekawi mnie co z nich wskoczy,jeszcze mi po głowie chodzi 32 ,69
ciekawi mnie co z nich wskoczy,jeszcze mi po głowie chodzi 32 ,69
kurde dzisiaj widzieliśmy tak skacowanego gościa,jak go poprosiłam nie ważne o co ,że w życiu takiego czegoś nie widziałam.Nie mógł ustać na nogach tak mu się trzęsły,myślałam,że mi odjedzie normalnie.Musiałam mu dać na 2 jabole,bo mi się żal zrobiło i o dziwo po jabolach zaczął dobrze w miarę funkcjonować. Masakra z tym chlaniem normalnie

ja tam pilnie nie potrzebuję ale jakby coś wpadło konkretnego to bym się nie pogniewała,jakieś 25 mln z miłą chęcią bym przyjęła 

lila
skąd wiesz nie podoba 42 kto tak powiedzioooł
skąd wiesz nie podoba 42 kto tak powiedzioooł

andro

Ma ktoś 100 procentowego pewniaczka bo potrzebuję 

ja wybiore 12 jak myślicie
nie no serio pytam
potrzebuję do parki
ok dzięki andromeda

pochawale się wczoraj wygrałem 4 zł 1/1

lila
nic , juz zgubiłem rozum
nic , juz zgubiłem rozum

a 60 było plusem 
to nie wiem czy będzie 

to nie wiem czy będzie 
lila a to twoje 62 pewne jest ????
mówie nie bedzie 42
mój pewniaczek 53 do tego dodam 62 koleżanki lili i gotowa parka 

to może trójkę zrobię 

andromeda co radzisz
boję się tej 60 

Ja mam taka dyszke z plusem na 2los 2.13.17.23.29.30.41.59.62.69
ja moje zdanie 71,36,61,58,1 ....5/5 wy wybierz po jedno pewniaki

a co to znaczy spichem
Lestek tak mówi...no ze jest przyblokowana i ludzi w ciula robi ta cyfra,,kulka
Ts jej nie wypuści bo ludzie na nią polują
to wez 75 ale ja stawiam na 60 ..na bank
to wez 75 ale ja stawiam na 60 ..na bank
mój pewniaczek 53 bankowo

a mam takie pytanie wy tak typujecie z głowy czy macie jakąś metode bo ja wam powiem że doszłem do pewniaka jednej liczy 
teraz już mi nikt nie powie ze nie da się zarobić na TS

teraz już mi nikt nie powie ze nie da się zarobić na TSwczoraj byłem pewny ze będzie 43
miałem zagrać za 25 i 15 zgarnoć ale się troche bałem ale dobre i 1,50 zł
miałem zagrać za 25 i 15 zgarnoć ale się troche bałem ale dobre i 1,50 zł... to coś w rodzaju przypadku... Zrządzenie losu i parę innych określeń mam na to...
Pewna przesympatyczna osoba tak mi napisała -
>>Masz wygrać...wygrasz...i nie wtedy gdy Ty będziesz tego chciał...ale wtedy gdy los o tym zdecyduje.
Dać szanse... to ważna zasada...<< W pełni się z tym zgadzam
Dla pełnej informacji - grane z iluś " ulubionych", w takim "obszarze" pewnego rodzaju powtórzeń, ale - bez specjalnych statystyk ...
I jeszcze jedno - ta brakująca piąta liczba - w tym dniu wylosowana, to taka, którą zazwyczaj gram /- że nie piszę bajek - proszę zerknąć w moje typowania w okresie 15.03.2011 - 21.05.2011/- w tym akurat dniu została wywalona, a w jej miejsce wstawiona "z czapki", tak, że mogło być trochę
lepiej
Powodzenia wszystkim
sympatycznym graczom
Dobrego dnia
Pewna przesympatyczna osoba tak mi napisała -
>>Masz wygrać...wygrasz...i nie wtedy gdy Ty będziesz tego chciał...ale wtedy gdy los o tym zdecyduje.
Dać szanse... to ważna zasada...<< W pełni się z tym zgadzam

Dla pełnej informacji - grane z iluś " ulubionych", w takim "obszarze" pewnego rodzaju powtórzeń, ale - bez specjalnych statystyk ...
I jeszcze jedno - ta brakująca piąta liczba - w tym dniu wylosowana, to taka, którą zazwyczaj gram /- że nie piszę bajek - proszę zerknąć w moje typowania w okresie 15.03.2011 - 21.05.2011/- w tym akurat dniu została wywalona, a w jej miejsce wstawiona "z czapki", tak, że mogło być trochę
lepiej Powodzenia wszystkim
sympatycznym graczom
Dobrego dnia
teraz mam zamaiar robić parki i wygrywać 

krzyś na gg hm..wole sie nie kontaktować przez gg z ludzmi z czatu
ja w ogóle nie gadałem z gg to po co taka tajemnica
andromeda tak czytam twoje wpisy i mam wrazenie ze ciągle coś wygrywasz jak to jest ???? bo jakoś na typowaniach nie jesteś nigdzie wysoko ????

. Potrzebuje pilnie kasy 

dobra spadam na chwilkę