Wpisy 4 281 477 – 4 281 576
11 października 2021 00:00 → 11 października 2021 10:06, 100 wpisów
@4 281 475arczibalik73: Też jutro mam dużo pracy
Masakra co oni tam piszą
Tego aż nie chce się czytać
Tego aż nie chce się czytać
Ale to gryks i on zawsze tak robił więc wcale mnie to nie dziwi
@4 281 476Sebastian_M: ok coś wymyślimy, a co do multika to mam taki zestaw liczb który lubi się często powtarzać co jakiś czas ,to są liczby sprawdzone, przezemnie choć ja dawno tym nie grałem, ponieważ obserwuje je jeszcze co i ile się tez powtarzają , jak będą się nadal powtarzać to ci je podam, i wtedy nimi zagrasz wtedy na pewno trafimy po te 10/10 w multiku, tylko na razie jeszcze je testuje graficznie, ,
duzo tu osób próbuje cos złozyć na czacie maja nieraz i dobry trop co do danych liczb na czacie ale dokladaja do tych liczb jakies inne tzw swoje oboki i stad rozwalaja tymi obokami te swswoj uklad livczb, który pozniej im na niego nic nie wchodzi, , widze ze niektorym wychodza i i pokazuja sie te władciwe liczby na dane losowanie ale lekcewarza swoja ta 1 myśl co do liczb i wysyłaja ine cos nie to coi zamyslili, a wrecz przeciwnie graja na chybil trafil i mysla ze jesli raz lkiedys cos tam ktos tam trafil to bedzuie tak zawsze juz im wpadało, a to niestety nie tedy droga , ale niech i tak daklej tym graja
i ida tym tropem, nie ch graja na chybił- trafił może im się uda, a my sebastina gramy swoimi liczbami, testujemy swoje liczby i na swoich będziemy wygrywali, już niedługo wielkie pieniążki tylko spokojnie będziemy małymi kroczkami podążać do celu, bo tylko tak można dojść do obranego sobie celu
aha za pamieci DUSIU jesli ogarne multika do rana to poda,m ci moje typy liczb na KG ,jeśli chcesz może sobie coś z tego i wybierzesz co ci podpasuje do gry
aha za pamieci DUSIU jesli ogarne multika do rana to poda,m ci moje typy liczb na KG ,jeśli chcesz może sobie coś z tego i wybierzesz co ci podpasuje do gry
@4 281 484lewy:
@4 281 486arczibalik73: Tak zrobimy
@4 281 486arczibalik73: Myślę że po interwencji Pasko będzie tu już spokojnie
Dzisiejsza wygrana w buka pozwoli mi na spokojna grę w zakłady TS
@4 281 489Sebastian_M: tez tak mysłe a le czy tak bedzie zobaczymy, ja tu niezamierzam zadymiacna czacie i i tak jak pasko pisał nie chodze nikomu w droge jesli imi ktos nie bedzie wchodzil nie zamierzam się tu z nikim wdawać w jakieś głupie, rozmowy, i insynułacje, jesli ktos bedzie namnie pisal do pasko i to ja bede to robił to samo, na niego zeby pozniej nie było nie domówień, i odwracania kota ogonem na czacie że ja nic takiego nie pisałem, jeśli mamy być dla siebie wrogami,to ok,iniech tak bedzie chociarz nie chciałbym byc tu nikogo wrogiem, , niechcesz zemna pisac nie musisz obejdzie sie ,nikt tu za nikim ze stronki niebedzie plakał, dobrze napisałes sebastian tam komuś jak wkroczył pasko
@4 281 491Sebastian_M: za wygrane
@4 281 493: sebastian w multiku na 14 beda ciekawe cyferki jesli to co widze sie sprawdzi to bedzie 10/10
zeby niebyc golosłowny tutaj, i teraz to nie dusiacia pytała o liczby a islandorka , pomyliłem niki, alw obie panie dostana liczby na kg,
@4 281 492arczibalik73:
Napisałem prawdę
Napisałem prawdę
@4 281 492arczibalik73:
Nigdy nie pozwolę robić tu burd i zadym. Zawsze będę z tym walczył
I nie pozwolę też na ubliżanie i prowokacje
Nigdy nie pozwolę robić tu burd i zadym. Zawsze będę z tym walczył
I nie pozwolę też na ubliżanie i prowokacje
@4 281 493arczibalik73:
szkoda ze islandorka30,5 nie ma kg,wiec nie moge podac jej liczb do multika, szkoda bo tu na czacie ich nie podam nikomu ,niechce ich zapeszać dusia juz je ma,
@4 281 494arczibalik73:
To jak możesz wpisz mi je na KG
To jak możesz wpisz mi je na KG
@4 281 501arczibalik73:
Dusia to dobra kobieta
Dusia to dobra kobieta
@4 281 497lewy:
Tu są dyżury
Tu są dyżury
@4 281 498Sebastian_M: wiem h ja tez sie opieram tu wyłacznie na prawdzie nie szydze z nikogo, i nikogo nie chce tu niczym obrazać, ale tez niepozwole z siebie robić jakiegos tu kozła ofiarnego bo nie jestem takim kozłem,
4 281 502alez oczywiscie przyjacielu zaraz je dostaniesz to co mi sie widzi, jest ego troche wybierz sobie te które ci podpasuja graj i wygrywaj, nimi , co do dusi tak wiem, inietylko na jest tu ok, ale gosia 77 tez, według mnie
4 281 502alez oczywiscie przyjacielu zaraz je dostaniesz to co mi sie widzi, jest ego troche wybierz sobie te które ci podpasuja graj i wygrywaj, nimi , co do dusi tak wiem, inietylko na jest tu ok, ale gosia 77 tez, według mnie
@4 281 497lewy:
Dyżurny dostaje opaskę i śmiga
Dyżurny dostaje opaskę i śmiga
@4 281 505arczibalik73:
Ogólnie to powiem Ci że jest tu wesoło
Każdy może znaleźć coś dla siebie.
Trochę inwencji i jest nieźle
Ogólnie to powiem Ci że jest tu wesoło
Każdy może znaleźć coś dla siebie.
Trochę inwencji i jest nieźle
@4 281 505arczibalik73:
Dobrze że tu przyszedłem wieczorem bo widziałem że chcieli Cię zjeść
Dobrze że tu przyszedłem wieczorem bo widziałem że chcieli Cię zjeść
@4 281 509Sebastian_M: masz juz na KG to co obiecałem wybierz sobie co zagrasz i w która gre masz tam pewniaki, i zycze wygranych , i powodzenia, tak chcieli mnie zjesć, masz racje , no tak to wygladało, a e juz otym nie wspominajmy zabieramy się za to co do nas należny czyli za gre, ja co prawda nie gram w poniedzialki bo to sa dni dlamnie nieszczesklliwe , ale moze zagram jakie multika, moze choc jeszcze i tez niewiem do konca, bo kasa mi sie konczy z wygranej, ztych 8/8 z poprzedniej edycji, ale jeszcze zobacze czy wysle na 14 czy na 21, ialbo tylko mini, ale musze teraz grac juz spokojnie nie rzucac sie odrazu na głeboka wode bo kasa ucieka pomału, juz, a trafić jest ciezko,
@4 281 510arczibalik73:
Zaraz zobaczę A jutro coś z tego złożę i Ci wyślę na KG
Zaraz zobaczę A jutro coś z tego złożę i Ci wyślę na KG
@4 281 511Sebastian_M: ok niema sprawy bede czekał i sprawdze sobie czy bym to samo złozyłe tez swoje liczby i ci podesle czy m ja zagram i na ile,
@4 281 510arczibalik73:
Gramy spokojnie i nie na wariata. Małymi kroczkami A do przodu
Gramy spokojnie i nie na wariata. Małymi kroczkami A do przodu
@4 281 512arczibalik73:
Ok. Super
Ok. Super
@4 281 513Sebastian_M:
@4 281 515arczibalik73: Ok. Dobrej nocy
Do jutra czyli do dziś ale rano
Do jutra czyli do dziś ale rano
@4 281 515: kiedys mi tacy 2 goscie podali pewne liczby które według nich moga sie pojawić liczby , oni w gry losowe nie graja sa to osoby chore umysłowo, bardzo biedni, ze sa tacy chorzy, nigdy niegrali sami, wszyscy ich uwarzaja za głupich, i sie z nich smieja ja niestety nie, ja ich rozumie bardzo dobre i oni mi podali pewne 6liczb, do multika te liczby sa tam w wtymco ci podałem, tylko ze jest ich tam tylko 5, z tych liczb dziwne ze mi sie pokazały tez , ale to pomijam tez, kazdy mowi ze głupi ma zawszeszczescie takie jest powiedzonko, ale uwazam ze w tym jest duzo prawdy, poniewaz juz kiedys ten ich uklad liczb na 6/6 wyszedł z chyba z 3 razy podejrzewam zemoze i sie powtórzyc jutro , choc nie jestem pewien co do tego, ale kiedys ja te liczby zlekcewarzyłem , iniezagrałemnimi, teraz nie omieszkam ich wypróbować a nóz widelec wejda i coś w trafie zanaczam nigdy nie grałem tymi liczbami i oni tez
kiedys probowałem im wytłumaczyć na czym gra w ts polega ale oni mi tego nierozumieja,oni mysla ze jezeli juz wysla dane numery to, znaczyze zaraz je wygrali i zaraz mnie pytali, ile wygrali, choxc jeszcze nie bylo losowania, ale onitacy sa, kiedys grałem z nim i pomagałem im w tym, ale oni pozniej, przestali grac zemna po śmierci ich mamy, przedtem było inaczej, gdy zyła ich mama, byli inni, teraz sie zmienili pod wpływem tez ich chorej soistry na głowe, ktora patrzy jak ich okraść z ich kasy, , wiec przestałem znimi typować liczby, tez bo nie lubie chamstwa i okradania biednych ludzi,a jeszcze w dodatku umysłowo chorych, a ich siostra jest taka, ale pomijam juz ich kiedys dałem im kupon multika i poprosiłem o wytypowanie liczb , oni nieznaja sie na liczbach wogole na niczym, całe zycie im pomagałem zawsze m, po prostu za friko, nigdy od nich nic niechciałem i niebrałem jak inni ludzie ich wykorzystywali, na rozne sposoby oraz ich siostra ktora nigdy nigdzie nie poracowała ale to juz pomijam, temat jej bo szkoda gadac, oniej , wogole, ,
powiem wam tylko jedno czesto grajac razem wpadała nam jakas kasa., i zawsze ta kase dzieliłem na nas 3 kazdy dostya3wał po równo, ibylo okej, , raz bylo ze jeden wygrał braciszek a druginie, ali np ja nietrafilem tego co wysłałem ale pomimoo to , kasa szła dklawszystkich po równo jesli chodzionich, ja nigdyod nich z gry nie wziolem ani 1 centa jak to sie mowi, ich mama nieraz mówiła aby siezemna podzielili wygrana ale jazawsze im odmawiałem, i cuieszyłem sie razem z nimi ze to oni cos wygrali, od pewnego czasu tez gram ale juz sam, oni po śmierci mamy, juz przestaligrać, , chpoc maja konta poonapychane kasa i im co prawda nie potrzeba grac bo kasy maja jak to mowia jak lodu, , ale teraz po smierci ich manmy lape na to polozyła ich lewa siostra, ktora tez jest umysłowo chora, a ja niechce z nia miec nic do czynienia, bo dlamnie to diabeł wcielony jest, , a wracajac do tych chlopaków to ja jedyny ich dobrzez rozumie,i sipomimo ich kalectwa nie uwarzam ich za głupich , sa jacy sa, bo tacy sie urodzili, sa strsio odemnie okolo 7 lat, , i ojedemnznich podał mi te liczby, kiedys gdy razem typowaliasmy i gralismy w gry lposowe, wiec te typy sobie zachowałem pomimo ze nigdy nimi niezagrałem, moze teraz je wykjorzystam, bo warto by było choc raz nimi zagrac, a nó\z widelec wejda, i sie pooszczescioj widzeze sebastian juz poszedł spać, niezauwazyłem tego bo sie znów rozpisałem tu niepotzrzebnie chyba ok, sorki za długi wpis i mile wspomnienieo sasiadach niepełnosprawnych, dobranoc wszystkim, a pracujacym teraz w nocy zycze miłej pracy,
lewy jestes na dyzuze tu terazno to trzymaj sie cieplo w ta zimna noc
@4 281 516Sebastian_M: wzajemnie
Wygranych Nina awaria znowu
Właśnie pojawiła się w ofercie nowa gierka: BŁYSKOTKI

Witam wszystkich {{hej}
@4 281 530emerytka 46: wzajemnie dużych wygranych
@4 281 531Biedroneczka1977: buziaczki
Biedroneczka1977
-by sie przydało

@4 281 542Andreas3864:
@4 281 543Biedroneczka1977:
@4 281 534waldus:
@4 281 544Andreas3864:
Dziś 1 i 3 czy'to już nieaktualne ?
3,4lub 4,6,8
@4 281 529: oczywiście miało być BŁYSKOTKI
W miejscowości Częstochowa padła wygrana 356 901,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Malbork padła wygrana 321 484,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Inowrocław padła wygrana 100 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
W miejscowości Solec Kujawski padła wygrana 230 189,50 zł w grze Eurojackpot (4+2)
W miejscowości Wólka Dobryńska padła wygrana 230 189,50 zł w grze Eurojackpot (4+2)
Pasko zrób w końcu SS w testerze
Witam wszystkich
Dziś poniedziałek zaczynamy grę w Multi i Mini tak jakby od nowa
@4 281 527waldus:
Dlaczego od nowa ?
Ponieważ mamy nowe pomysły na wygraną
Ponieważ mamy nowe pomysły na wygraną
@4 281 559191979:
Witaj Aniu
Witaj Aniu
Nareszcie jesteś
@4 281 559191979: Wyjechałaś gdzieś czy po prostu zrobiłaś przerwę ?
@4 281 564191979: Opowiadaj co u Ciebie słychać
Jak zdrowie i wygrane ?
Jak zdrowie i wygrane ?
@4 281 566Sebastian_M: nic wygrane pokazywałam,później weszło jeszcze 2*5/6 i tyle Keno w normie czyli ok
A zdrowie jako tako .....
A zdrowie jako tako .....
@4 281 567191979: Zgadza się i dobrze zrobiłaś
Ale nie martw się.
Wywalczyliśmy tu spokój więc możesz teraz tu wchodzić i się relaksować
Ale nie martw się.
Wywalczyliśmy tu spokój więc możesz teraz tu wchodzić i się relaksować
@4 281 569Sebastian_M: zrelaksować tu się nie da
W gierce BŁYSKOTKI padła przed chwilą wygrana 525 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
@4 281 575191979: