Wpisy 427 462 – 427 561
31 lipca 2011 19:45 → 31 lipca 2011 20:16, 100 wpisów
Darek co się stało, że wtedy ludzie tutaj(niektórzy), poprostu by Cię na taczcie wywieźli
rozumiem darek, jak chcesz to napisz, a jak nie to i tak się domyślam, no cóż, tacy niektórzy są
amour.....bo wszyscy by chcieli mieć na złotej tacy podane 10/10 rozumiesz? Jak wchodzą liczby które podajesz mają cię za wielkiego a jak już Twoje liczby przestaną wchodzić to jestes mało ważny wtedy.Tak,że uważaj bo Ciebie tez to czeka

a lila to tak ze wszystkim jest zresztą masz przykład jednego osobnika, który cieszy się jak nie trafiam,
lila...miałem podobną sytuacje na zakladach bukmacherskich do pewnego czsu byłem dobrym typerem a 

amour...jednym słowem,jak podałbyś złotą 10 i ktoś by trafił oprawiliby Cię w ramki a potem jakbys podał i by nie weszła,gwarantuję Tobie,że wytarli by sobie zdjęciem dupy.
Ja mecze nie wchodziły wyzwali mnie od ch*****

amour tak to prawda dlatego ja już trafiłem co chciałem a teraz tylko trzeba o to dbać
profesor..nie przejmuj się tym,nikomu więcej nic nie podawaj i po kłopocie,graj dla siebie,w końcu grasz za swoje

profesor...hoojami to są Ci co nie umieją ruszyć własnym mózgiem tylko liczą na pomoc innych

Z tego co wiem lila to ja strzelałem i to jak celnie ustrzeliłem
lila...teraz nikonu nic nie podaje gram dla siebie w internecie

profesor....i tak 3maj,nikomu nic nie mów i nikomu nic nie udowadniaj

Trójeczka na 22:00
3,49,77
(uwaga!!!! nie jestem na 100% pewien)
3,49,77
(uwaga!!!! nie jestem na 100% pewien)
Cześć
już wróciłam do domu i czas najwyższy wrócic do gry 
już wróciłam do domu i czas najwyższy wrócic do gry 
muszę najpierw poczytać to tutaj sie ostatnio działo
lila...(2)-na 70% a (38)-na 20%

profesor1980
potwierdzam - jak się upublicznia prognozy to się piepszy wszystko; trzeba typować dla siebie
potwierdzam - jak się upublicznia prognozy to się piepszy wszystko; trzeba typować dla siebie

spook.....

Uwaga hit
http://www.youtube.com/watch?v=IDYi7wQ1LyM&feature=related
lila zapraszam
amour teraz poszło zapomniałem nacisnąć wyslji
http://www.youtube.com/watch?v=IDYi7wQ1LyM&feature=related
lila zapraszam
amour teraz poszło zapomniałem nacisnąć wyslji

Dlatego na bukmacherce typuje sam sobie

Angela > tak, ale ja potrzebuję wahadełka żeby się z intuicją dogadać 

spook hmm...ja mam coś takiego ze po prostu czasem czuje liczby..albo z opóżnieniem do 3-4 los
dla tego za radą pewnego sympatycznego Pana
zaczełam grać na kilka losowań
zaczełam grać na kilka losowań
Angela > i jeśli przewiduję coś z myślą na forum to już w trakcie prognozowania popełniam błąd- coś wyżej podaje mi wszystko na odwrót
deki72....

łaciate+amaretto

Malibu+lody waniliowe

vitam na22 15 /3 15 59 66 /5 14 53 67 /duzo vygranych/pozdraviam 

kosmaty...bardzo dobre

(69)-na 80%

http://pinotv.pl/kanal/muzyka-z-pozdrowieniami super muzyka zapraszam to ja nadaje LIVe możliwoś piosenek na życzenie
kosmaty....ja malibu nie mam lodów waniliowch też nie

Ale wczoraj miałem 0,7 wyborowej

lotto7...

Lestek

wracaj do gry