Wpisy 427 409 – 427 508
31 lipca 2011 19:29 → 31 lipca 2011 20:02, 100 wpisów
witam szanowne państwo

amour ta muza jest poruszająca, daję do myślenia, czujesz się lekki i podbudowany 

Ja sie troche boje obstawiac
tzn wyslalem juz , ale mysle nad jeszcze kjednym zakladalem, Dzieki Lila za sugestie 
Damian - Tobie tez
tzn wyslalem juz , ale mysle nad jeszcze kjednym zakladalem, Dzieki Lila za sugestie 
Damian - Tobie tez

amour...

ania78...

amour...

lila...

profesorze..już nie kombinuj bo pod stołem masz flaszkę,przeciez widzę

andro...

lila...no dobra niech będzie

lila...

Jest pysznie W KFC 

darek....

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sprawdzilem co tu Dariusz wklejasz i sie przerazilem 

Darek czytam teraz komenty na twoim profilu, o co ludzie się do Ciebie dopieprzyli? możesz, jak chcesz maila napisać
Darek co się stało, że wtedy ludzie tutaj(niektórzy), poprostu by Cię na taczcie wywieźli
rozumiem darek, jak chcesz to napisz, a jak nie to i tak się domyślam, no cóż, tacy niektórzy są
amour.....bo wszyscy by chcieli mieć na złotej tacy podane 10/10 rozumiesz? Jak wchodzą liczby które podajesz mają cię za wielkiego a jak już Twoje liczby przestaną wchodzić to jestes mało ważny wtedy.Tak,że uważaj bo Ciebie tez to czeka

a lila to tak ze wszystkim jest zresztą masz przykład jednego osobnika, który cieszy się jak nie trafiam,
lila...miałem podobną sytuacje na zakladach bukmacherskich do pewnego czsu byłem dobrym typerem a 

amour...jednym słowem,jak podałbyś złotą 10 i ktoś by trafił oprawiliby Cię w ramki a potem jakbys podał i by nie weszła,gwarantuję Tobie,że wytarli by sobie zdjęciem dupy.
Ja mecze nie wchodziły wyzwali mnie od ch*****

amour tak to prawda dlatego ja już trafiłem co chciałem a teraz tylko trzeba o to dbać
profesor..nie przejmuj się tym,nikomu więcej nic nie podawaj i po kłopocie,graj dla siebie,w końcu grasz za swoje

profesor...hoojami to są Ci co nie umieją ruszyć własnym mózgiem tylko liczą na pomoc innych

Z tego co wiem lila to ja strzelałem i to jak celnie ustrzeliłem
lila...teraz nikonu nic nie podaje gram dla siebie w internecie

profesor....i tak 3maj,nikomu nic nie mów i nikomu nic nie udowadniaj

Trójeczka na 22:00
3,49,77
(uwaga!!!! nie jestem na 100% pewien)
3,49,77
(uwaga!!!! nie jestem na 100% pewien)
Cześć
już wróciłam do domu i czas najwyższy wrócic do gry 
już wróciłam do domu i czas najwyższy wrócic do gry 
muszę najpierw poczytać to tutaj sie ostatnio działo