Wpisy 4 272 479 – 4 272 578
30 września 2021 14:59 → 30 września 2021 17:11, 100 wpisów
@4 272 475emerytka 46:
Dziękuję
Dziękuję
Mewa
@4 272 479191979: super
Biedronka wiesz co pamiętasz co pisałem tobie co sle wczoraj na wieczór z nich w multi nic za to w Keno wczoraj za 8 zł ponad 2 tys dziś około 500 na te same liczby
@4 272 484Mewa: Ale w realu grałeś ? Pisałeś tutaj czy w KG co muszę się tym liczbom przyjrzeć
Po pracy zagrałem 1x7 z + na dwa losowania i dwa mini i raczej na tym koniec może jeden zakład swój ale jak bym miał wyjsc z domku
witam wszystkich
@4 272 485Biedroneczka1977: sorrki u paska wirtualnie te zakłady co miałem na multi wczoraj dałem w Keno zaraz ci prywatne dam czekaj proszę
Mam końcówki 9 na siedem liczb mini z maszyny I lotto z maszyny A i od wczoraj mini z maszyny chociaż by czwórkę dali trafić
@4 272 488Mewa: Oki
@4 272 462191979:
@4 272 490Biedroneczka1977: już zaraz coś ci w kg zostawię
@4 272 492Mewa: napisałam
Przeczytałam czat
Dostał batogiem po gołych plecach.
Dostał batogiem po gołych plecach.
Bolo co grasz na wieczór ?
@4 272 494emerytka 46: Ale że dziś ?
@4 272 495Biedroneczka1977: napewno lotto i mini
@4 272 494emerytka 46:
Biedroneczka1977
Tak.
Tak.
@4 272 497Bolo22: wysłałam Tobie jakie ja mam
@4 272 500emerytka 46:
@4 272 499Mewa: ok
dzisiaj widziałem na niebie anioła, czuje ze będą wygrane w dniu dzisiejszym, do południ za 5zł wysłane i 5zł zwrotu czyli 4/10 i 3/7,
@4 272 494emerytka 46:
Weszłam do kolektury,a tam kolektorka stoi na krześle.Boi się pani pająków-pyta.
Nie boję się,więc go zlikwidowałam.
Nie boję się,więc go zlikwidowałam.
@4 272 507emerytka 46: pajaków nie wolno zabijać, , poniewaz tworza sieci na pieniadze, teraz , przestaniesz cokolwiek trafiać, , pajaki sa uwazane za tkaczy fortuny
@4 272 507emerytka 46: ja tam zabijam pająki nie będzie mi coś w domu sieci rozwijać
@4 272 510waldus:
U mnie gdzieś nie daleko osy zrobily se gniazdo co rusz miałem dwie trzy w domu jak nigdy w butelce po wodzie 1,5l zrobiłem trzy dziury dałem za okno jedna druga na taras wlałem sok malinowy z 60 jednego dnia miałem w każdej w domku spokój
To był taki mały,zielony.Nie wiem nawet czy to był pająk.
ja pająków nie zabijam, w domu tylko łapie je w pudełko po zapałkach i wypuszczam na dworze, wolno, a pajęczyny jeśli gdzie zrobią w kace to omiote, , wczoraj już bardzo pózno złapałem taka cholerę, duża w kuchni, siedział sobie na ścierce do naczyń cholernik był duży, ledwo do pudełka go zmieściłem , podobny do ptasznika duży brązowy, bylem w szoku bo takiego jeszcze cholernika nie widziałem, ale tak to jest jak się nad piwnicami mieszka, to cholerniki gdzieś wyłażą

Gdzie pajaki są tam szczęśliwy dom
@4 272 516Andreas3864:
To szczęśliwa kolektura.Muszę tam coś wysłać na wieczorne losowanie.
W gierce TOTEMKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
no domnie czesto wpadaja do domu jakieś owady, w odwiedziny, kiedyś nawet świerszcza takiego zielonego dorwałem w kwiatku w doniczce nie wiem jak wskoczył i kiedy mi do domu, przez okno, był taki wielki jak dłoń,ale grał w tym kwiatku na segmencie u góry motyle nocne, i ćmy rożnego rodzaju odwiedzają mnie regularnie,czerwiec i lipiec był masakryczny, ile ja motyli nocnych, chrabaszczów biedronek, zi pajakow z domu wywaliłem, aone zawsze spowrotem wracały, , teraz niema juz ani jednego wszystko wypuśćiłem a nie ch wracaja do swoich

@4 272 523: pewniaki-liczby na 21:50
@4 272 510waldus: no ja tez kiedyś pisze tu coś na komputerze oczywiście światło zgaszone, patrze na monitor a tu nagle na demna prosto przed nosem spuszcza mi się pająk, przed oczyma, wiec szybko go hyc ręka, a tu nagle znikł, ani nawet sieci nie było widać, szybko wskoczyłem na neta i tam przeczytałem ze są takie pająki które wtapiają się w w rzeczywistość obrazu jakby i są niewidoczne, ja byłem przekonany ze mam go w dłoni otwieram dłoń, a go tam niema ,czyżby uciekł , niby jak,nie zdarzył by zwiać pózniej patrzyłem ale sieci zdanej nie było,

-przysmak w Kambodży,smarzone@4 272 529Andreas3864: @4 272 528Andreas3864: pychota 😍
@4 272 530biednystudent: my tylko schabowe,a są inne rarytasy
Supergracz dodał(a) komentarz w temacie: Eurojackpot - już wkrótce nawet 550 000 000 zł!
Czy zabijać pająki w domu? Raczej trudno będzie do tego przekonać, ale spróbujemy: nie zabijaj następnego pająka, którego napotkasz w swoim domu. Dlaczego? Ponieważ pająki są ważną częścią natury i ekosystemu w naszych pomieszczeniach. Na dodatek prawie wszystkie, z którymi się stykasz nie są ani agresywne, ani niebezpieczne. Za to mogą ci wyświadczyć wielką przysługę, np. żywiąc się szkodnikami.
Pająki są prawie w każdym domu. Budują swoje sieci i regularnie wyłapują szkodniki, a nawet owady, które przenoszą choroby (na przykład komary). Zabicie pająka nie tylko kosztuje jakąś istotę życie, ale w ten sposób pozbywasz się z domu ważnego drapieżnika i sprzymierzeńca.
Strach przed pająkami jest naturalny. Mają mnóstwo nóg i prawie wszystkie są jadowite, ale jad większości gatunków jest zbyt słaby, by powodować problemy u ludzi (jeśli ich kły mogą w ogóle przebić naszą skórę). Strach można jednak przezwyciężyć.
Pająki są prawie w każdym domu. Budują swoje sieci i regularnie wyłapują szkodniki, a nawet owady, które przenoszą choroby (na przykład komary). Zabicie pająka nie tylko kosztuje jakąś istotę życie, ale w ten sposób pozbywasz się z domu ważnego drapieżnika i sprzymierzeńca.
Strach przed pająkami jest naturalny. Mają mnóstwo nóg i prawie wszystkie są jadowite, ale jad większości gatunków jest zbyt słaby, by powodować problemy u ludzi (jeśli ich kły mogą w ogóle przebić naszą skórę). Strach można jednak przezwyciężyć.
kiedys w jakimś to programie na tv widziałem jak chińczycy kupowali mrówki smażone były to czarne mrówki, , podobno są pyszne

albo pizza robiona z z ćmy suszonej, mielona i do dawna do placka, podobno korpusy ćmy zawierają duzo błonnika
@4 272 536arczibalik73: napij sie wody i nie Łykaj
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@4 272 537Andreas3864: nie łykam naprawde pokazywali kucharza jak suszył ćmy i je pózniej mielil i dodawal jako podstawowy składnik do pizzy, tylko nie wiem gdzie to było, czy juz w canadzie czy u mongołów, lub chinoilów,podobno ta pizza jest zdrowsza i lekko strawna ,od tej co u nas robią
Kto ma smaka na robaka? –
Trzeba zalać robala
@4 272 541Andreas3864: kto może niech pije i nam tutaj długo żyje
dobra ale koniec tu już o takich nowościach ledze w liczby bo same o sie nic nie zrobi
Andreas3864 typował(a) za 6 zł w Keno na losowanie nr 1035163 i trafił(a) 814 zł
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Cześć
Już jestem
Co robicie ?
Zaraz sprawdze6te liczby
@4 272 073:
Te co podawałem rano było 2/3
Te co podawałem rano było 2/3
@4 272 554lewy:
Super
Super
@4 272 507emerytka 46: Emi co ja paczę ?
Co się stało?
Dostałem liczby do Lotto
Zagram nimi A jak wygram dam skan
Dziękuję osobie którą podała mi te liczby
Zagram nimi A jak wygram dam skan
Dziękuję osobie którą podała mi te liczby
@4 272 565waldus:
@4 272 565waldus:
Kto nie ma kasy?
Kto nie ma kasy?
@4 272 567deki72:
@4 272 567deki72: gratki za pewolka 13, i tego następnego...
@4 272 563Robal_36:
A co Ty tak skwapliwie notujesz wszystkie moje wpisy ?
Kup sobie dodatkową pamięć bo w końcu Ci jej zabraknie
A co Ty tak skwapliwie notujesz wszystkie moje wpisy ?
Kup sobie dodatkową pamięć bo w końcu Ci jej zabraknie
@4 272 571deki72:
Walduś pisał konkretnie o jakimś przedsiebiorcy który nie ma kasy .
Nie pisał o biednych ludziach
Walduś pisał konkretnie o jakimś przedsiebiorcy który nie ma kasy .
Nie pisał o biednych ludziach
Ja nie wiem co pisał walduś, ja się odniosłem do ostatniego postu
@4 272 573Sebastian_M: panie Sebastian_M jedynie wyjątkowo załgane, czy zmanipulowane , a jeszcze niektóre ludzie mi podsyłają I lecą w chmurę Google, także nic się nie martw o miejsca na dyskach