Wpisy 4 270 598 – 4 270 697
28 września 2021 16:57 → 28 września 2021 18:18, 100 wpisów
Nie pisać głupot.
@4 270 598Wędrowca netowy:
@4 270 587Gosia__77: no tak ja tez tylko na chwilkę wpadłem,a widzę ze pewna osoba już ucieka tez, z stad pomimo ze nikt jej z stąd nie wygania
@4 270 596Mewa: spoko jest rozumiemy i też cie milo tu witamy
@4 270 590Robal_36: widzę to co zapisujesz znaczkamite liczby są na nie juz dzisiaj,pomyśl co wychodzi po 50 tkach
W gierce EMOTKI padła przed chwilą wygrana 5 300 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 270 603Mewa:wchodz tu spokojnie jest tu normalnie jak zawsze było, niema tu zadymiarzy wszyscy są na razie spokojni to nie jest chwilowe, no chyba ze sam zaczniesz kogoś prowokować to wtedy będzie zadyma, a jesli nie to będzie okej
Mewa
_______
Kolego - dla którego roboty nima , a komiksy, to tyś kiedyś czytał ?
_______
Kolego - dla którego roboty nima , a komiksy, to tyś kiedyś czytał ?
@4 270 608Robal_36:
Qrcze...trzebaby cóś zatypić
...bo jakoś się zaniedbałem
Więc-do potem...
...bo jakoś się zaniedbałem
Więc-do potem...
@4 270 608Robal_36: chodzi ci o romka i atomka i tytusa
@4 270 607no i dał pan pozwolenie
Marian
Mewa
Gonzo
Coś bym napisał Arcziemu
Ale to moje ostatki wpisowe
Może jeszcze coś dziś wpisze
Już Mam coraz mniej checi
Mewa
Gonzo
Coś bym napisał Arcziemu
Ale to moje ostatki wpisowe
Może jeszcze coś dziś wpisze
Już Mam coraz mniej checi
Przed chwilą padło 72 x 54,00 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 270 613makler:
@4 270 607arczibalik73: sam prowokujesz odzywając się do mnie pisząc moi nick wiedząc że nie życzę sobie tego masz to gdzieś ignoruje ciebie i twego przyd...a i tyle jesteś dla mnie trolem w realu bym traktował cię jak ducha tu mogę jedynie tu nie włazić a teraz dzięki temu wpisowi peowakatorzyno marna masz pokarm pisz nic nie kumasz
@4 270 598Wędrowca netowy: witaj przyjacielu gdzieś się tyle podziewał, teskno tu niektórym bez Ciebie, ja też się już zmartwiłem,żeś może chory jest, albo nie chcesz już tu z nami przebywać, wbijaj tu do nas śmiało i czuj sie jak u siebie w domu
@4 270 621Mewa: {{hura
@4 270 623waldus: byliśmy kiedyś gdzieś na tej grupce Ale się rozwiązała
Ja też uciekam jeszcze zakupy itp. a czas leci... Nieroby to jednak mają luksusowe życie...
@4 270 623waldus: zostań poczytasz zaraz będą dłuższe wypowiedzi
@4 270 626Marian303: dzień I noc na czacie niektórym chyba za to płacą o której byś nie wszedł są nieważne świt to czy północ
@4 270 627Biedroneczka1977: Jeszcze tylko
Trzynasta księga Pana Tadeusza chwilowo pszyjaciel chyba po jajka pojechał
@4 270 631Marian303: dziękuję za kwiatki 😃
@4 270 633Biedroneczka1977: @4 270 634makler: pozdrawiam i do później. Chyba że przyjaciel tamtego wkroczy do akcji to już się tu nie odezwę
@4 270 635Marian303: źle obiad to wkroczy do akcjiii jak będziesz widział dużo już jestem to chowaj się
Zje *
"""Podany nr wpisu TO PIKUS,, prawie od razu rzucił mi się w oczy""
Kto ma wiedziec--ten wie
Kto ma wiedziec--ten wie
@4 270 621Mewa: głupio gadasz, niewiem czemu jesteś tak domnie żle ustosunkowany i mnie tak az nienawidzisz, przecierz ja ci nic złego nie robie, nie zaczepiam cie i niepisze do ciebie nic wcale teraz zapytałes sie czy jest ztu normalniew , wiec ci odpisałem bo nikt nie raczył ci na to pytanie odpowiedzieć to ci odpisałem widać ze cie twoi koledzy po prostu tu zlali p[o całosci bo jakby było inaczej, to by ktoś ci coś odpisał, a jednak nikt ci nic nie odpisał poza mną, i wcale cie do niczego nie prowokuje, kiedyś ci napisałem to już wiele razy ze nie będę ci wchodził w drogę jak ty nie będziesz wchodził mi w drogę i tyle w tym temacie, pisząc witam prawie wszystkich dajesz tu o sobie świadectwo ze nie masz szacunku do wszystkich tu na czacie, tylko do tzw. wybrańców przez siebie i cały czas podkreślasz i piszesz na mój temat, a nic na prawde o mnie nie wiesz, a z góry od razu ocenisz, a nie masz wcale racji, ja jestem do ciebie nastawiony pokojowo ,a ty do mnie złowrogo i pewnie gdybyś tylko mógł to byś mi nóż wsadził w plecy ,co nie, dobrze myślę, zrobił byś to pewnie bez zastanowienia nie mów że nie
Trzeba napisać Dobranoc Państwu jak mówił Jan Kobuszewski I się stąd zmywac waldus gdzie jesteś ? Masz dla mnie też grabki ?
Na wieczorne losowanie stawiam na liczbę 13 , która według mnie powinna być
ja jeśli tu witam się na czacie to witam się ze wszystkimi, i nie pisze ze witam prawie wszystkich poza tymi 2 osobami ,które wiedza o kim mowa, i niepatrze czy akurat sa tu moi przyjaciele, koledzy czy wrogowie , witam wszystkich, bez wzgledu na to czy ten ktoś mnie uwarza czy nie, i czy mnie lubi czy nie, , to po 1 po drugie nie nazywaj mnie trolem, bo nim niejestem, bo jesli ja nuby nim jestem to ty jesteś jtez trolem, , według mnie i innych, ty mozesz ludzi ktrytykować i wyzywać ale jak ciebie ktoś wyzwie to zaraz lecisz na skarge do admina ze oini cie tu prowokują, nic wiecej mylnego jesli ty bedziesz tutaj , tak pisało kimś to niedzdziw sie jak ktoś bedzie to samo pisał o tobie, wiec wyluzuj chłopie i daj sobie na wstrzymanie, i mnie tu nie oczerniaj wsród ludzi na czacie , bo sam tu nie ,jesteś , widzisz komentarz pod moimw poisem kolegi mariana 303 cyt,, drodzy mili państwo zaczeło sie, druga osoba biedroneczka co pisze ze trzeba stad się ewakuować, nie odrazu odpowiadam nic się nie zaczęło i nie musicie stad wogóle uciekać, z mojego powodu , a siedźcie sobie tu wszyscy , i piszcie sobie mi to nie przeszkadza wcale ja tu jestem tylko na chwile, i nie wchodze tu zle ustosunkowany do wszystkich, jak tu cco nie którzy pisza
Liczba 78...na 20 losowan...11 razy wystapila to daje do myslenia gorace liczby
@4 270 647tomi77: daje daje
@4 270 640Marian303: nic się nie zaczęło wszystko jest ok, i w należytym porządku, nie podrzegaj do nienawiści na czacie takimi głupimi wpisami,i nie prowokuj innych, bo sami piszecie aby komuś do ciąć, a później odwracacie kota ogonem,przy adminie i zganiacie na kogoś ogarnijcie się w końcu ludzie
biedronka 1977 mozesz zostać tu sie nic nie dzieje , wszystko jest ok, no chyba ze bierzesz stronę mewy któremu tu wszystko zawsze nie pasuje, a to ludzie są tu toksyczni itd, nie pasuje zawsze mu coś, a w szczególności ja i Sebastian,na stronie , to wtedy już inna jest sprawa, to możesz uciekać,razem z gryksem 76 czyli mewa jak chcesz
ja yu nie wchodzę zeby z kimś drzeć koty i się kłócić i jestem tu wobec wszystkich, pozytywnie ustosunkowany,i do wszystkich milo nastawiony nie tak jak co nie którzy do mnie , i nie lece nigdy na skargę do admina jak to robi gryks76co jakiś tam czas
biedronka 1977 mozesz zostać tu sie nic nie dzieje , wszystko jest ok, no chyba ze bierzesz stronę mewy któremu tu wszystko zawsze nie pasuje, a to ludzie są tu toksyczni itd, nie pasuje zawsze mu coś, a w szczególności ja i Sebastian,na stronie , to wtedy już inna jest sprawa, to możesz uciekać,razem z gryksem 76 czyli mewa jak chcesz
ja yu nie wchodzę zeby z kimś drzeć koty i się kłócić i jestem tu wobec wszystkich, pozytywnie ustosunkowany,i do wszystkich milo nastawiony nie tak jak co nie którzy do mnie , i nie lece nigdy na skargę do admina jak to robi gryks76co jakiś tam czas
@4 270 653makler: a Tobie się ikonki nie pomyliły
I tak bywa , są lepsze i gorsze ustawienia dla tych co korzystają z mapek
deki72
Polegam na Tobie,jak na Zawiszy.
Takie liczby pójdą w świat
Polegam na Tobie,jak na Zawiszy.
Takie liczby pójdą w świat
191979
@4 270 670emerytka 46:
@4 270 670emerytka 46: grasz jak idzie
@4 270 669191979: też z mapek
191979
Gram.Idzie jak po grudzie.
Gram.Idzie jak po grudzie.
@4 270 671makler: pomyłki są , i czytałem
Muszę zmykać Trzeba auto do garażu odstawić.
@4 270 648tomi77: dzięki ze tak uważasz ale nie nawidze takiego chamstwa i obłudy ze strony ludzi, jeśli ja jestem np, do ciebie milo i pozytywnie nastawiony to dlaczego ty do mnie skaczesz z pazurami, np,jeśli ty jesteś dla mnie zaś miły, to ja odpłacam tym samym w stosunku co do ciebie bo czego mam się np ciskać do ciebie z czymś jak jesteś sopoko kolega, a temu koledze wiecznie tu nic nie pasuje, wiec nieraz pytam to po co tu wogole wchodzi jak nie umi się dostosować do ludzi i tu gdzie przebywa,na czacie nikt tu nie potrzebuje słuchać jego marudzenia , i prowokacji, a ja go niczym nie prowokuje, bo i po co miałbym to robić, dla mnie niech sobie tu siedzi pisze tutaj i pisze ze ja go prowokuje do czegoś, ja nie zamierzam sie tu z nim kłócić wcale bo niestety będę go od teraz traktował tak jak on traktuje mnie , czyli jak zepsute powietrze, wiem ze to jest nie wporzadku moze z mojej strony ale on mnie do tego sam zmusił
@4 270 681jagawisia: a Ty obstawiasz śpiochy , ja nie bardzo bo łatwo się przejechać , każdy gra inaczej
@4 270 656191979: witaj aniu miło cie tu widzieć
@4 270 677emerytka 46:
@4 270 690arczibalik73: hej również
@4 270 687jagawisia:
Też mam takie
Też mam takie