Wpisy 4 269 096 – 4 269 195
26 września 2021 23:09 → 26 września 2021 23:57, 100 wpisów
zjadlem pomylkowo dzisiaj tofefee i zle sie czuje mam 300 cukru
@4 269 092Bolo22: Kończysz rozmowę bo nie masz argumentów.
Twoimi argumentami to jest komuś naubliżać i rozkwasić nos
Twoimi argumentami to jest komuś naubliżać i rozkwasić nos
@4 269 093Sebastian_M: racja teraz chyba po badaniach kontrolnych to nie wiem czy mnie przyjmia, ale narazie jest w miare ok a za pol roku bede mial badania
@4 269 097Angierski: No musisz na to uważać
@4 269 099Angierski: To przed badaniami zjedź z tym cukrem do minimum
@4 269 101Angierski: No trudno. Teraz już będziesz wiedział
@4 269 103Angierski: Chodzi o to żebyś nie stracił pracy
@4 269 105Sebastian_M: wiesz niczego nie trzeba mowic bo jak sie dowiedza
ale cukrzyce musze i tak powiedziec ze mam, bo na to bylem na zwolnieniu
ale cukrzyce musze i tak powiedziec ze mam, bo na to bylem na zwolnieniu
@4 269 106Angierski: I chodzi też o Twoje zdrowie
@4 269 089Angierski: ja tez w czasie pracy i zostałem przez to zwolniony z pracy, i teraz przez taki stan chorobowy i bardzo wysoki cukier żaden pracodawca nie chce mnie zatrudnić bo nie spełniam według nich ich norm, zatrudnienia,ajest mi teraz ciężko z tym zyć ale jeszcze żyje, a tu wchodzi taki jeden z drugim i sie mnie czepia ze nie pracuje, a sie wymadrzam, nie wymadrzam się wcale tylko pisze jak jest,a jak ktoś tego nie przezyje sam to nigdy chorej osoby nie zrozumi
@4 269 109Sebastian_M: spoko, a jak nie dostane pracy to nie ma co narzekac pojde moze na rente
@4 269 107Angierski: No tak ale mogłeś mieć chwilowo podniesiony cukier .
Wszystkiego nie muszą wiedzieć a pracę wykonujesz solidnie więc jest ok.
Wszystkiego nie muszą wiedzieć a pracę wykonujesz solidnie więc jest ok.
@4 269 110arczibalik73: no wiem ze to jest powazna choroba, ja cie rozumiem i wiem z czym to jest zwiazane
@4 269 111Angierski: Ale renta to nie to samo. Lepiej pracować .
@4 269 112Sebastian_M: to prawda, prace wykonuje solidnie, a cukier nie wplywa na moje zachowanie czy rozmowe z ludzmi, czy na to co wykonuje
@4 269 115Angierski: Więc pracuj jak najdłużej
@4 269 114Sebastian_M: no tak zrobie dopoki moge to popracuje
angierski nikt ci renty nieda na cukrzyce, , kiedys była takiie cos teraz niema ja mam oprócz cukrzycy jeszcze zwyrodnienie kregosłupa, i astme oskrzelowa, od urodzenia na to kiedyś też była renta chorobowa, ja tez nie dostałem,pomimo ze mam to od urodzenia, bo teraz chorych ludzi sie na siłe uzdrawia osobie która straciła noge mówi sie ze co tam odrośnie jej druga noga, to sa teraz medycy, ubiegajacy suie o podwyrzki od państwa,
Witam!!!
zBolo chyba za bardzo się tu rozhulałeś
Pasko ma do Ciebie cierpliwość...ale do czasu
zBolo chyba za bardzo się tu rozhulałeś
Pasko ma do Ciebie cierpliwość...ale do czasu
@4 269 119arczibalik73: no wiem, to troche chory system, ze jednym daje innym nie.. lekarze licza na cud ze czlowiek wyzdrowieje albo udaje... a sami biora kupe kasy
wiadomo swinia od koryta nie odejdzie zanim sama sie nie nazre
wiadomo swinia od koryta nie odejdzie zanim sama sie nie nazre
a co do czatu to powiem wam tak, ja szanuje to miejsce bo to jedyne miejsce "tematyczne" tego typu, dlatego mozna wiecej osob spotkac z podobnym upodobaniem
ja nie mam do nikogo zadnego zalu
ja nie mam do nikogo zadnego zalu
sa tez inne, ale zalezy od ludzi ktorzy tu beda i od klimatu
ja mysle ze jest ok wszyscy co siali ferment przeszli na gorsze strony !!
ja mysle ze jest ok wszyscy co siali ferment przeszli na gorsze strony !!
ale to sprawa miedzy wami, ja sie nie wtracam, trzeba umiec sie dogadac jak w zyciu codziennym
lece spac
@4 269 129slawek10: nikt nikogo nie trzyma
lece spac
@4 269 129slawek10: nikt nikogo nie trzyma
@4 269 129slawek10:
Następcy się znajdą
Następcy się znajdą
@4 269 118Angierski: tu wszyscy mysla ze ja nie chce pracować ze zlewam prace itd, a to wcale nie jest tak, tam gdzie pracowałem wszyscy byli zemnie zawsze zadowoleni nikt mi w życiu nie powiedział tylu epitetów pod moja osoba co tu niektórzy na czacie dzisiaj, byłem zawsze przez wszystkich lubiany kazda prace wykonywałem z nalezytym szacunkiem i zangazowaniem, niejestem osoba konfliktowa jak pare osób tu omnie tak teraz twierdzi, kiedys jeden z szefów, w pracy powiedzial do drugiej osoby zeby wiecej takich osób było jak arczi to by w polsce o wiele lepiej było, ,niewiem co mieli na myśli, ja akurat to usłyszałem, o sobie, a tutaj odkad wszedłem, zawsze ktos cos domnie cierpi, zawsze coś sie komuś nie ppodoba, tu jestem w kółko na jezykach innych czatowiczów jak nie ja to senbastian i na odwrót, i jak tu żyć chyba przestane tu zagladac jak wiele inych osób,to juz zrobiło, przez własnie takie osoby jak ten bolo22.makler, mewa i jeszcze pare innych osób które na tle tych inych poprostu głupieja, mewa zaś pisze o toksycznych osobach tutaj, tez, o toksycznej atmosferze na czacie, a samm ta atmosfere tu wprowadza tak samo jak makler wichrzyciel
@4 269 135arczibalik73: Tak to prawda ale nie dawaj się sprowokować tym cwaniaczkom bo oni tylko na to czekają i wciągają w swoje szeregi nowych ludzi. A ci nowi im wierzą bo lubią być chwaleni. Ale to jest tylko gra. Oni grają jak aktorzy . Zresztą słabej jakości bo my szybko się na nich poznaliśmy co to za ziółka
@4 269 135arczibalik73: Róbmy swoje . Typujmy liczby i nie dajmy się wciągać w ich przepychanki.
W końcu wygramy 5/5 w Mini i będziemy się śmiali
W końcu wygramy 5/5 w Mini i będziemy się śmiali
Podaj na miary na jaja za 30 groszy a gwarantuje ci że będzie spokój na stronce
@4 269 129slawek10: tu z jakimi przystajesz takimi sie stajesz, tu jest wiecej typerów liczb, jedni sa drudzuy odeszli, bo juz mieli dosc, takich osób szyderczych, jak, makler bolo22 ii innych takich które nie wchodza tu poto aby typować liczby tylko czepiać sie innych, , kobiety na teym czasie tez juz co niektóre głupieja zeby przypodobać sie innym osobom tu wiecznie hhejtujacym, taka jest prawda
@4 269 135arczibalik73: Mnie też wyzywali tu od najgorszych ale śmieję się im prosto w twarz bo wiem że nie mają żadnych argumentów i potrafią tylko ubliżać i dokuczać. Oni tym żyją i bez tego każdy dzień jest dla nich stracony.
Jest to przykre ale cóż. Dopóki nie zrozumieją że postępują źle i haniebnie tak tu będzie.
Jest to przykre ale cóż. Dopóki nie zrozumieją że postępują źle i haniebnie tak tu będzie.
@4 269 142slawek10:
@4 269 140Myvictory:
@4 269 147slawek10:
@4 269 150Myvictory: Widzisz jak jest miło
ja też juz mam nieeraz tu tego dość i mysle zeby z stad odejść, ale szkoda mi tu tych niektórych znajomych których tu poznałem, którzy sa normalni taj jak i ja, dlaczego forsami, mulag, wójttt i i jeszcze pareinnych osónb sie nikogo tu nieczepiaja, dlaczego oni sa normalni np, a inni niemoga tacy być jak forsami, mulag wójtt, gabriel, wedrowca netowy, , to tez jest spoko człowiek, a wchoidzi tu nagle taki makler ktorego juz wszyscy mieli kiedyś dość, bo wszystko co kto napisał na czacie to wiele razy tu wklejał ponownie , i sie z tego wysmiewał, dostał zato tu przydomek odremnie kopiuj wklej,dostał za to juz nawet blokade bo niereagował na słowa admina, i dalej widze ze nic mu to nie dało,nadal wchodzi i sie wpiprza wcos co go nie dotyczy itd,poprostu szkoda gadac
@4 269 153jagawisia: Słuchaj chodziło o to że mam tańsze produkty żywnościowe niż oni. Od tego wszystko się zaczęło. Tańsze ale nie gorszej jakości
Postanowiłem im to udowodnić i robiłem zdjęcia tego co kupuję po tańszych cenach.
To już tego nie wytrzymali i zaczęła się jazda na mnie. A jak na mnie to i na Arcziego.
To już tego nie wytrzymali i zaczęła się jazda na mnie. A jak na mnie to i na Arcziego.
@4 269 163Myvictory:
Która znosi złotejajka
Która znosi złotejajka
@4 269 164jagawisia: Jak oni nie mają argumentów to zaczęli mnie wyzywać od buraków a Artura od nierobów
Trzeba mieć dystans to tylko czat zabawa i głupoty na rozluźnienie
Ale bądźmy dobrej myśli.
Jutro też jest dzień. Może przyjdzie opamiętanie i będzie miło
Jutro też jest dzień. Może przyjdzie opamiętanie i będzie miło
@4 269 171jagawisia: Dlatego napisałem że to jest haniebne i godne potępienia .
@4 269 176jagawisia: Ja się nie denerwuję
Słuchajcie coś Wam pokażę
Jeden tak pisze drugi tak jeden mądry drugi mniej każdy jest inny
Teraz spojrzałem na pocztę i zobaczyłem coś takiego
Wieść niesie, że zostałeś moderatorem na multipasko.Ile trzeba było wpłacić?
Wysłano z usługi Yahoo Poczta w systemie Android
Wieść niesie, że zostałeś moderatorem na multipasko.Ile trzeba było wpłacić?
Wysłano z usługi Yahoo Poczta w systemie Android
Ktoś do mnie tak napisał
Mój adres zna tylko kilka osób. A tu taka wiadomość
A napisał to
Od: Tutus Klamka
Od: Tutus Klamka
@4 269 189jagawisia: Albo ktoś dał mój adres innej osobie i takie buty
@4 269 169Sebastian_M: ja z tego czata pomału bede schodził bo ile można wytrzymywać tyle ty szykan, prez takich ludzi, tu nigdy nie bedzuie dobrze i ten czat bedzie chykli się ku upadkowi, jeśli tak beda zachowywać się dorosłe osoby chyba zakończe prygodę tym z czatem i zrobie tak jak wiele innyc osób z tego czata, poprostu odejde i przestane tu co kolwik pisać,
@4 269 192arczibalik73: Ale zobacz jak kilka osób miało bana to nie było wtedy tak źle .
Zauważyłeś to ?
Zauważyłeś to ?
jest tu kilka fajnych osób godnych zaufaniam, a reszte to jakies barachło z jakiegoś zadupia poprostu niereformowalnych, którzy uwarzaja sie za niewiadomo kogo, kim wcale nie są