Wpisy 4 265 889 – 4 265 989
23 września 2021 11:26 → 23 września 2021 13:35, 100 wpisów
@4 265 887waldus:
Kogo miałby skutecznie nie blokować ?
Kogo miałby skutecznie nie blokować ?
ostatnio dostałem meila ze tu jest banda pasko a podkarpacie wyzwali od swirow
@4 265 888Sebastian_M: na krytykę trzeba sobie zasłużyć
Wczoraj dostałem SMS że emeryt zadał sobie tyle trudu aby znaleźć miejsce czyli punkt w którym puscilem zakład bukmacherskie i podał to na czat.
Przecież to jest chore.
Mnie by się nie chciało tego robić A poza tym nie przyszło by mi coś takiego do głowy
Przecież to jest chore.
Mnie by się nie chciało tego robić A poza tym nie przyszło by mi coś takiego do głowy
@4 265 890waldus: no niestety 99% ludzie jest super i w porządku, ale trafi się taki jeden troll, co tylko czeka jak ktoś poda e-mail i zbiera je sobie, a potem wysyła jakieś śmieci. No trzeba współczuć. Na pewno takie osoby nie są do końca zdrowe.
@4 265 893Pasko: to robota konkurencji
Czy on mi zazdrości że wygrywam w bukmacherkę ?.
Przecież sam pisze że z tego żyje i kupuję za to drogie samochody więc w czym rzecz ?
Następny nawiedzony ?
Przecież sam pisze że z tego żyje i kupuję za to drogie samochody więc w czym rzecz ?
Następny nawiedzony ?
przerwa od pracy mała już jestem zmęczony czekam na ten utęskoniony weekend
@4 265 893Pasko:
Teraz to raczej nie 99 %
Zobacz tu na stronie co się dzieje .
Statystyka nie kłamie
Teraz to raczej nie 99 %
Zobacz tu na stronie co się dzieje .
Statystyka nie kłamie
@4 265 892Sebastian_M: no ja nie wiem ... ludzie nie mają rodzin, pracy, szczęścia ... czegoś im brakuje i potem za osłoną internetu chcą być ważni, mieć jakiś wpływ na rzeczywistość, no trzeba by tu psychologa, ale to ogólny problem, który jest oczywiście widoczny.
@4 265 897Sebastian_M: co się dzieje. Przecież chyba bardzo spokojnie ostatnio.
@4 265 893Pasko:
Zobacz na moim przykładzie
Szukają gdzie mieszkam z kim się spotykam , gdzie puszczam zakłady, wklejali moje zdjęcia i wiele innych rzeczy robili i dalej robią.
To jest chore
Zobacz na moim przykładzie
Szukają gdzie mieszkam z kim się spotykam , gdzie puszczam zakłady, wklejali moje zdjęcia i wiele innych rzeczy robili i dalej robią.
To jest chore
@4 265 899Pasko:
Tak ostatnio jest juz spokojnie.
Boją się dostać blokadę to ucichli ale gdybyś pozwolił to by znowu się zaczęło.
Tak ostatnio jest juz spokojnie.
Boją się dostać blokadę to ucichli ale gdybyś pozwolił to by znowu się zaczęło.
@4 265 900Sebastian_M: a teraz pomyśl, że masz publiczne konto na jakimś Facebooku i też jest garstka podobnych ludzi, która się przewija przez Twój profil, tylko oni już nic nie muszą szukać, bo podajesz na dłoni zdjęcia, itd.
nie mówię o Tobie, tylko taki przykład ... że są ludzie co mają publiczne profile i nie zdają sobie sprawy, że różni ludzie to przeglądają.
inna kwestia, że koniec końców nie wiadomo do czego im to potrzebne. No bo gdybyś nawet podał tu teraz swoje zdjęcie, wskazał kolekturę do której codziennie uczęszczasz ... co by to zmieniło tak naprawdę.
@4 265 903Pasko:
Ale Ci ludzie świadomie podają wszystko o sobie. Nawet ze szczegółami
Ale Ci ludzie świadomie podają wszystko o sobie. Nawet ze szczegółami
ktoś by tam przyjechał? i co?? zaglądnął by przez ramię co skreślasz?
no jakby z jednej strony niby nie ma zagrożenia... jakby się tak bać ludzi, to byś nie wyszedł na ulicę, bo wszędzie ludzie wokoło
@4 265 905Pasko:
Nic by nie zmieniło tylko dziwię się że tak zaciekle starają się znaleźć wszystkie szczegóły z mojego życia.
Nic by nie zmieniło tylko dziwię się że tak zaciekle starają się znaleźć wszystkie szczegóły z mojego życia.
mało tego... taka osoba która by tam przyszła czatować na Ciebie jakby mogła sama by wpaść, czyli zauważyłbyś u kogoś dziwne zachowanie, czy też że ktoś robi Ci zdjęcie i zrobiłbyś to samo, czyli komuś temu zdjęcie czy film
@4 265 908Pasko:
Ja się nie boję.
Jeden chciał mnie chyba bić to się z nim umówiłem ale nie przyszedł na spotkanie
Ja się nie boję.
Jeden chciał mnie chyba bić to się z nim umówiłem ale nie przyszedł na spotkanie
może zrobię konkurs, gdzie zrobię sobie zdjęcie przed kolekturą jakąś i potem kto pierwszy znajdzie która to kolektura w Polsce
@4 265 912Pasko:
Ale to musi być za to nagroda
Ale to musi być za to nagroda
@4 265 912Pasko:
Jest tu kilka osób które szybko znajdą tę kolekturę
Jest tu kilka osób które szybko znajdą tę kolekturę
no to może być dobry pomysł. Odciągnę tych "detektywów" od innych aktywności i będą na dłuższy czas mieć zadanie i będą węszyć, która to kolektura
@4 265 916Pasko:
@4 265 916Pasko:
Może oni naprawdę mają ciagoty detektywistyczne więc popieram pomysł i mało tego pierwszą skromną nagrodę funduję ja.
Będzie to kupon Loty na 3 losowania
Może oni naprawdę mają ciagoty detektywistyczne więc popieram pomysł i mało tego pierwszą skromną nagrodę funduję ja.
Będzie to kupon Loty na 3 losowania
dałem na lotto systemy nik sobie przy100jny jest juz i tu taki nick
no co Ci walduś powiem. Dlatego wyłączyłem całkowicie możliwość podawania adresu email czy telefonu w profilu, bo jestem świadomy, że ktoś je zbiera.
@4 265 920waldus: no to już jest mistrzostwo, podglądać nicki na innych stronach o lotto i tworzyć tu o takich samych nazwach.
@4 265 922Pasko:
Przeważnie jest odwrotnie.Nicki z tej strony są powielane na innych stronach
Przeważnie jest odwrotnie.Nicki z tej strony są powielane na innych stronach
Przeważnie po to aby daną osobę ośmieszyć i poprzez wypowiedzi przedstawić w złym świetle
Takie dodgryzanie bo wiedzą że tu coś takiego nie przejdzie.
@4 265 922Pasko: no ale większym "mistrzostwem" to jest tworzyć nick z tej strony, tyle, że w obcym języku otchoćby "worm podkreślnik 36" bodaj pięć dni temu Ty nie zauważyłeś, ale k t o ś skwapliwie gratulował trafienia
@4 265 926Robal_36: Ja gratulowałem i nie pisz ktoś
Bo akurat ta osoba trafiła więc nie dziw się że im gratulujemy
Bo akurat ta osoba trafiła więc nie dziw się że im gratulujemy
@4 265 926Robal_36: jak tak dobrze typuje to niech ma i taki nick. Robi Ci reklamę trochę
@4 265 926Robal_36: Po co piszesz ktoś ?
Ja zawsze piszę co myślę i po imieniu a nie jakieś domysły
Ja zawsze piszę co myślę i po imieniu a nie jakieś domysły
@4 265 928Pasko:
Dobre
póki co wyłączyłem tworzenie nowych nicków, bo są zgłoszenia, że ktoś się bawi i tworzy jakieś dziwne nicki cały czas. Tak więc kto ma konto ten ma.
Inna kwestia, że sądząc po zgłoszeniu jakie widziałem, to chyba ta sama osoba, co do waldusia wysłała to zdjęcie z podkarpacia. Więc mądra nie jest. Może to i jest sama odpowiedzialna za tworzenie tych nicków, a potem je zgłasza.
Inna kwestia, że sądząc po zgłoszeniu jakie widziałem, to chyba ta sama osoba, co do waldusia wysłała to zdjęcie z podkarpacia. Więc mądra nie jest. Może to i jest sama odpowiedzialna za tworzenie tych nicków, a potem je zgłasza.
@4 265 928Pasko: już kiedyś i Tobie i mi ktoś reklamę robił i znowu, może nie zauważysz, ale znowu się
k t o ś odnosi do mnie, czy mojego wpisu, spójrz trochę bardziej psychologicznie
k t o ś odnosi do mnie, czy mojego wpisu, spójrz trochę bardziej psychologicznie
@4 265 928Pasko:
Słuchaj ja zacznę z tymi kolekturami
Słuchaj ja zacznę z tymi kolekturami
ktoś najpierw tworzy jakiś nick o gorszącej nazwie, a potem zgłasza, że nie panuję nad stroną i ktoś tworzy takie nicki
Zrobię zdjęcie kolektury i kto pierwszy ją zlokalizuje dostanie kupon Lotto na 3 losowania tak jak pisałem. Dziś postaram się o takie zdjęcie .
Wkleję je tu na czat
Wkleję je tu na czat
Odpowiedz na to jest jedna I prosta zwykli zazdrośnicy życiowi frustraci psychiczni nie udacznicy..bezrobotni ...tacy myślący że jak siedzi w grach liczbowych to odrazu Milioner za 3 złote życie ustawi na całe życie a praca to już bee o robocie niewspomne czy o kołchozie ...człowiek to traktuje jak rozrywke z przymrużeniem oka...a ktoś z takim podejściem do ludzi hejtuje..itp jak dwa kluby piłkarskie w jednym mieście to dopiero jest patologia są tacy co gotowi są pozbawić życia bo jego zdaniem jego drużyna lepsza ...to dopiero patologia a mi to Lotto kto gra z kim I oco ..szkoda się nakręcać ale tak niestety jest..
jest jeszcze pomysł, żeby było możliwe pojawienie się nowego nicku dopiero po zaakceptowaniu ręcznym jego nazwy. I to jest jakiś pomysł może i właściwy. Bo jak ktoś wtedy założy jakiś tam nick jak widziałem ostatnio "maszZezaNaCzole", to po prostu to nie przejdzie. Nicki będą musiały być neutralne w nazwie.
@4 265 937Forsami: Tak niestety jest.
Ale nie dajmy się takim dziwakom.
Uśmiechnijmy się do nich to może i oni zobaczą w życiu piękno
Ale nie dajmy się takim dziwakom.
Uśmiechnijmy się do nich to może i oni zobaczą w życiu piękno
@4 265 939Pasko: Jak chcesz to mogę weryfikować nowe nicki lub jak masz na to czas rób to sam
@4 265 939Pasko: Pasko ten gość obok chyba też zyzuje a tu jest odkąd pamiętam..
Nawet wiem kto jest autorem nicku "maszZezaNaCzole" ale nie dlatego że to śledzę tylko z innego powodu
tylko jak podejść do tematu nazwisk. Że ktoś chce mieć nazwisko w nazwie. Wiadomo, że jakie nazwisko by nie wybrać, to jest tysiące Polaków o tym nazwisku. I powiedzmy ktoś chce mieć nick "JaroslawKaczynski" i moze sie tak faktycznie nazywac.
@4 265 945Pasko: Można wprowadzić zakaz używania w nazwie nazwisk
Imię tak a nazwisko nie
z drugiej strony to pewnie jakis zart. Jest pewna pula "nazwisk" niejako wywołująca od razu hejt, ze to ktos przeciwko niemu, ze ktos sie podszywa, itd.
Niech się nazwie Jarosław Jarosław
Ale jest technologia wczoraj w Rosji pokazywali jak Brucee Willis brał udział w reklamie wcale tam nie będąc fizycznie tylko prawa odsprzedał reszte zrobili technicy...
U nas tez w sejmie..poslow nie bylo fizycznie ale glosowali i brali kase
@4 265 943Robal_36:
@4 265 951tomi77: bo oni byli tutaj

@4 265 952Forsami:
Jaroslaw Jaroslaw
Polske poblogoslaw
A jak bedziesz stary
Nie krec juz gitary...
A ze nue masz zony
Ale masz miliony
Uja mnie obchodzi...
Co tam sadza mlodzi
Polske poblogoslaw
A jak bedziesz stary
Nie krec juz gitary...
A ze nue masz zony
Ale masz miliony
Uja mnie obchodzi...
Co tam sadza mlodzi
Dajcie jakis odpad w mini...staram sie...sxtuke wysylac wtorek czwartek sobota
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 050 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 265 956waldus: czyli żwirek do qwety🐈
@4 265 960waldus: Masz w Lotto grasz
@4 265 963waldus: ok.
psychofani, zakup zrobiony, keno postawilo
30 jaj, chleb, maslanka, 10 bulek
30 jaj, chleb, maslanka, 10 bulek
nowy sport jest taki, trzeba rano wygrac i dokladnie ta sumke wydac w biedzie zeby bylo towar widac
@4 265 965czaroit: naprawdę nie chodzisz do pracy tylko żyjesz z tego co wygrasz w keno ? a rachunki ubranie itp ?
Przed chwilą padło 111 x 24,80 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Czesc
Gratulacje dla Boks18 za wygraną 5/5 W Mini
Ponad 140 000 zł Piekary Śląskie
Ponad 140 000 zł Piekary Śląskie
Boks18
Za 5/5 w Multi na stawce
Za 5/5 w Multi na stawce
@4 265 978Sebastian_M: kto to i skad takie info?
@4 265 979Bolo22:
Znam Boks18 i pokazał mi skan
Znam Boks18 i pokazał mi skan
@4 265 979Bolo22: 5/5 w Multi stawką x 3
W miejscowości Nowy Sącz padła wygrana 77 777 zł w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Żagań padła wygrana 140 000 zł w zdrapce EXTRA LINIE
W miejscowości Dobrzyń nad Wisłą padła wygrana 5 000 zł w zdrapce CZAS NA KASĘ