Wpisy 4 265 834 – 4 265 934
23 września 2021 10:59 → 23 września 2021 12:01, 100 wpisów
No Gosia u mnie znajoma podobnie.. Na 11...ni to obiad ni to końcówka śniadania.. Ale jest maszyna więc... Nawet jakby nie jadła dałaby rade
@4 265 829waldus: Waldek kiedyś pytałeś czy jeżdże do Kozłowa teraz nie bo ja nie🐄 dawniej się na stawy jeździło kąpać albo po rozwielitki do aqwarium
W gierce TOTEMKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
Seb wygralem ci, rob zdjecie strony i idz odebrac
240 zł → 1680 zł
240 zł → 1680 zł
@4 265 835tomi77: przyjdzie to zjechoć w pracy może sobie jakiś słoik zrobić
@4 265 836Forsami: ja za młodu do kozłowa jezdziłem rowerami
@4 265 825Forsami:
E... Wiele nie chce... Zresztą już wiem co zrobić w razie wygranej... Duuuzej.. Część zostawię a część podzielę między brata dwie córki... po równo mi tam za 35000 samochód by starczył. Jakiś używany i mały domek... Z drewna
@4 265 840waldus: Z kim jeździliście tymi rowerami ?
@4 265 838czaroit: Wysłać Ci nr konta ?
@4 265 843czaroit: Kiedy mi przelejesz tę kasę ?
@4 265 843czaroit: Możesz przelać szybkim abym miał ją jeszcze dziś ?
@4 265 843czaroit: Rozumiem że masz dla mnie 1680 zł tak ?
@4 265 840waldus: a pamiętasz bakutil w Pustyni I cudowny zapach rosołek
Gosia jeżdżę samochodem Tera i też tyjebrowarów dużo.. Dużo wina.. Od dwóch tygodni nawet nie jeżdżę tam gdzie se piwko chlalem... Tera zbyt dużo policji mało tego buma nieoznakowana jeżdżą...
@4 265 850tomi77: tomi w domu sobie wypij a nie ukrywaj się po kątach
@4 265 851czaroit: Wolę jak przelejesz mi na konto
@4 265 849Forsami: z mokrego do pustyni było daleko
do odebrania we fioletowej budce na haslo czaroit 2880 jaj na czysto
@4 265 851czaroit: Nie będę chodził do żadnej budki.
Przyjmuje tylko na konto
Przyjmuje tylko na konto
Przed chwilą padło 10 x 9/10 (30 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 265 840waldus: a na Jałowcach to mój Dziadek Śp miał pole ...tam kiedyś to całkiem inaczej wyglądało zaczeli wybierać żwir..tak powstały Dołki....ale dlamnie to miejsce niema uroku pięknie jest albo wg mnie zawsze było w Chotowa....ej..choć byłem rok temu to woda taki syf nik tego nie reguluje..muł liście ..ehhh
@4 265 856czaroit: Przelej mi obiecane 1680 zł i nie będzie problemu
@4 265 859Gosia__77: Miałąś nie grać w Multi ?
@4 265 856czaroit: A nie będziesz dziś lub jutro w Warszawie ?
@4 265 860Forsami: za młodu robiłem pustaki u kopali w zyrakowie to po robocie jezdzili my na doły
Jutro do wygrania 17 Milionów w Lotto
@4 265 863Sebastian_M: możliwe że ja będe w Warszawie
zaraz koło tego goscia co zwiali za granice i powstał film 300 mil do nieba
@4 265 864waldus: Robiłeś pustaki ?
I dźwigałeś a teraz Ci to wychodzi ?
Niepotrzebnie tyle dźwigałeś
I dźwigałeś a teraz Ci to wychodzi ?
Niepotrzebnie tyle dźwigałeś
@4 265 864waldus: A Pasieków znałeś co trumny robili
@4 265 866Forsami: To możemy się spotkać i przekażę Ci żołnierzyka dla Mulg
@4 265 867waldus: Zielińscy
@4 265 870Sebastian_M: bo w Rzeszowie mogą nie mieć tych 18 Milionów I każą mi jechać do Warszawy
@4 265 870Sebastian_M: ogladałes ten film 300 mil do nieba na faktach
@4 265 872waldus: widzisz ja Cię nieznam a znamy te same rzeczy dobre..
@4 265 873Forsami:
Nie 18 Milionów tylko w porywach 17 400 000 zł
Nie 18 Milionów tylko w porywach 17 400 000 zł
@4 265 875Forsami:
To Wy się z Waldusiem nie spotkaliscie ?
To Wy się z Waldusiem nie spotkaliscie ?
@4 265 876Sebastian_M: ile wygram za 6/6 tyle podejme..ja się Pieniędzy nie boje...
Forsami jak będziesz się wybierał do Warszawy to daj cynk.
Przekażę Ci paczkę dla Mulag
Przekażę Ci paczkę dla Mulag
@4 265 878Forsami:
I powiedz w Końcu do Mulag żeby przyjechał po swóją paczkę
I powiedz w Końcu do Mulag żeby przyjechał po swóją paczkę
seba dawniej było mało roboty to brało sie co popadło zeby kase miec bo w domu sie nie przelewało nie co to teraz
@4 265 881waldus:
Możliwe że tak było
Możliwe że tak było
@4 265 881waldus:
Teraz jest dużo pracy i można wybierać i przebierać
Teraz jest dużo pracy i można wybierać i przebierać
@4 265 877Sebastian_M: Sebastian bez urazy nie spotykam się z ludzmi z czatów typy Multipasko..itp ani @ nie podaje..Mulaga I Menstar..znam osobiście jeszcze zanim się tu zarejestrowałem...wole być ostrożnym..Żebym potem niemiał jakieś patologi na głowie jak kolega tu podał adres @ I trollll mu spamował wulgaryzmy...bez przesady..niema sie co za bardzo spouchwalać to tylko czat fikcja literacka wygrana to mżonki ktoś se może myśli że ja śpie na Pieniądzach a ja jestem skromny xyz chodzący do roboty za marne grosze..
inaczej by ten czat wygladał gdyby pasko skutecznie nie blokował tych
@4 265 884Forsami: @4 265 884Forsami:
Masz rację w tym co piszesz. Zobacz na moim przykładzie jak mnie atakowali i dogadywali.
Dostali blokady to trochę się opamietali ale nie wiem na jak długo.
Grzebią i szukają gdzie mieszkam i co robię.
To jest obłęd i paranoja.
Że mają na to czas i im się chce ?
Masz rację w tym co piszesz. Zobacz na moim przykładzie jak mnie atakowali i dogadywali.
Dostali blokady to trochę się opamietali ale nie wiem na jak długo.
Grzebią i szukają gdzie mieszkam i co robię.
To jest obłęd i paranoja.
Że mają na to czas i im się chce ?
@4 265 887waldus:
Kogo miałby skutecznie nie blokować ?
Kogo miałby skutecznie nie blokować ?
ostatnio dostałem meila ze tu jest banda pasko a podkarpacie wyzwali od swirow
@4 265 888Sebastian_M: na krytykę trzeba sobie zasłużyć
Wczoraj dostałem SMS że emeryt zadał sobie tyle trudu aby znaleźć miejsce czyli punkt w którym puscilem zakład bukmacherskie i podał to na czat.
Przecież to jest chore.
Mnie by się nie chciało tego robić A poza tym nie przyszło by mi coś takiego do głowy
Przecież to jest chore.
Mnie by się nie chciało tego robić A poza tym nie przyszło by mi coś takiego do głowy
@4 265 890waldus: no niestety 99% ludzie jest super i w porządku, ale trafi się taki jeden troll, co tylko czeka jak ktoś poda e-mail i zbiera je sobie, a potem wysyła jakieś śmieci. No trzeba współczuć. Na pewno takie osoby nie są do końca zdrowe.
@4 265 893Pasko: to robota konkurencji
Czy on mi zazdrości że wygrywam w bukmacherkę ?.
Przecież sam pisze że z tego żyje i kupuję za to drogie samochody więc w czym rzecz ?
Następny nawiedzony ?
Przecież sam pisze że z tego żyje i kupuję za to drogie samochody więc w czym rzecz ?
Następny nawiedzony ?
przerwa od pracy mała już jestem zmęczony czekam na ten utęskoniony weekend
@4 265 893Pasko:
Teraz to raczej nie 99 %
Zobacz tu na stronie co się dzieje .
Statystyka nie kłamie
Teraz to raczej nie 99 %
Zobacz tu na stronie co się dzieje .
Statystyka nie kłamie
@4 265 892Sebastian_M: no ja nie wiem ... ludzie nie mają rodzin, pracy, szczęścia ... czegoś im brakuje i potem za osłoną internetu chcą być ważni, mieć jakiś wpływ na rzeczywistość, no trzeba by tu psychologa, ale to ogólny problem, który jest oczywiście widoczny.
@4 265 897Sebastian_M: co się dzieje. Przecież chyba bardzo spokojnie ostatnio.
@4 265 893Pasko:
Zobacz na moim przykładzie
Szukają gdzie mieszkam z kim się spotykam , gdzie puszczam zakłady, wklejali moje zdjęcia i wiele innych rzeczy robili i dalej robią.
To jest chore
Zobacz na moim przykładzie
Szukają gdzie mieszkam z kim się spotykam , gdzie puszczam zakłady, wklejali moje zdjęcia i wiele innych rzeczy robili i dalej robią.
To jest chore
@4 265 899Pasko:
Tak ostatnio jest juz spokojnie.
Boją się dostać blokadę to ucichli ale gdybyś pozwolił to by znowu się zaczęło.
Tak ostatnio jest juz spokojnie.
Boją się dostać blokadę to ucichli ale gdybyś pozwolił to by znowu się zaczęło.
@4 265 900Sebastian_M: a teraz pomyśl, że masz publiczne konto na jakimś Facebooku i też jest garstka podobnych ludzi, która się przewija przez Twój profil, tylko oni już nic nie muszą szukać, bo podajesz na dłoni zdjęcia, itd.
nie mówię o Tobie, tylko taki przykład ... że są ludzie co mają publiczne profile i nie zdają sobie sprawy, że różni ludzie to przeglądają.
inna kwestia, że koniec końców nie wiadomo do czego im to potrzebne. No bo gdybyś nawet podał tu teraz swoje zdjęcie, wskazał kolekturę do której codziennie uczęszczasz ... co by to zmieniło tak naprawdę.
@4 265 903Pasko:
Ale Ci ludzie świadomie podają wszystko o sobie. Nawet ze szczegółami
Ale Ci ludzie świadomie podają wszystko o sobie. Nawet ze szczegółami
ktoś by tam przyjechał? i co?? zaglądnął by przez ramię co skreślasz?
no jakby z jednej strony niby nie ma zagrożenia... jakby się tak bać ludzi, to byś nie wyszedł na ulicę, bo wszędzie ludzie wokoło
@4 265 905Pasko:
Nic by nie zmieniło tylko dziwię się że tak zaciekle starają się znaleźć wszystkie szczegóły z mojego życia.
Nic by nie zmieniło tylko dziwię się że tak zaciekle starają się znaleźć wszystkie szczegóły z mojego życia.
mało tego... taka osoba która by tam przyszła czatować na Ciebie jakby mogła sama by wpaść, czyli zauważyłbyś u kogoś dziwne zachowanie, czy też że ktoś robi Ci zdjęcie i zrobiłbyś to samo, czyli komuś temu zdjęcie czy film
@4 265 908Pasko:
Ja się nie boję.
Jeden chciał mnie chyba bić to się z nim umówiłem ale nie przyszedł na spotkanie
Ja się nie boję.
Jeden chciał mnie chyba bić to się z nim umówiłem ale nie przyszedł na spotkanie
może zrobię konkurs, gdzie zrobię sobie zdjęcie przed kolekturą jakąś i potem kto pierwszy znajdzie która to kolektura w Polsce
@4 265 912Pasko:
Ale to musi być za to nagroda
Ale to musi być za to nagroda
@4 265 912Pasko:
Jest tu kilka osób które szybko znajdą tę kolekturę
Jest tu kilka osób które szybko znajdą tę kolekturę
no to może być dobry pomysł. Odciągnę tych "detektywów" od innych aktywności i będą na dłuższy czas mieć zadanie i będą węszyć, która to kolektura
@4 265 916Pasko:
@4 265 916Pasko:
Może oni naprawdę mają ciagoty detektywistyczne więc popieram pomysł i mało tego pierwszą skromną nagrodę funduję ja.
Będzie to kupon Loty na 3 losowania
Może oni naprawdę mają ciagoty detektywistyczne więc popieram pomysł i mało tego pierwszą skromną nagrodę funduję ja.
Będzie to kupon Loty na 3 losowania
dałem na lotto systemy nik sobie przy100jny jest juz i tu taki nick
no co Ci walduś powiem. Dlatego wyłączyłem całkowicie możliwość podawania adresu email czy telefonu w profilu, bo jestem świadomy, że ktoś je zbiera.
@4 265 920waldus: no to już jest mistrzostwo, podglądać nicki na innych stronach o lotto i tworzyć tu o takich samych nazwach.
@4 265 922Pasko:
Przeważnie jest odwrotnie.Nicki z tej strony są powielane na innych stronach
Przeważnie jest odwrotnie.Nicki z tej strony są powielane na innych stronach
Przeważnie po to aby daną osobę ośmieszyć i poprzez wypowiedzi przedstawić w złym świetle
Takie dodgryzanie bo wiedzą że tu coś takiego nie przejdzie.
@4 265 922Pasko: no ale większym "mistrzostwem" to jest tworzyć nick z tej strony, tyle, że w obcym języku otchoćby "worm podkreślnik 36" bodaj pięć dni temu Ty nie zauważyłeś, ale k t o ś skwapliwie gratulował trafienia
@4 265 926Robal_36: Ja gratulowałem i nie pisz ktoś
Bo akurat ta osoba trafiła więc nie dziw się że im gratulujemy
Bo akurat ta osoba trafiła więc nie dziw się że im gratulujemy
@4 265 926Robal_36: jak tak dobrze typuje to niech ma i taki nick. Robi Ci reklamę trochę
@4 265 926Robal_36: Po co piszesz ktoś ?
Ja zawsze piszę co myślę i po imieniu a nie jakieś domysły
Ja zawsze piszę co myślę i po imieniu a nie jakieś domysły
@4 265 928Pasko:
Dobre
póki co wyłączyłem tworzenie nowych nicków, bo są zgłoszenia, że ktoś się bawi i tworzy jakieś dziwne nicki cały czas. Tak więc kto ma konto ten ma.
Inna kwestia, że sądząc po zgłoszeniu jakie widziałem, to chyba ta sama osoba, co do waldusia wysłała to zdjęcie z podkarpacia. Więc mądra nie jest. Może to i jest sama odpowiedzialna za tworzenie tych nicków, a potem je zgłasza.
Inna kwestia, że sądząc po zgłoszeniu jakie widziałem, to chyba ta sama osoba, co do waldusia wysłała to zdjęcie z podkarpacia. Więc mądra nie jest. Może to i jest sama odpowiedzialna za tworzenie tych nicków, a potem je zgłasza.
@4 265 928Pasko: już kiedyś i Tobie i mi ktoś reklamę robił i znowu, może nie zauważysz, ale znowu się
k t o ś odnosi do mnie, czy mojego wpisu, spójrz trochę bardziej psychologicznie
k t o ś odnosi do mnie, czy mojego wpisu, spójrz trochę bardziej psychologicznie
@4 265 928Pasko:
Słuchaj ja zacznę z tymi kolekturami
Słuchaj ja zacznę z tymi kolekturami