Wpisy 4 265 387 – 4 265 486
22 września 2021 14:50 → 22 września 2021 19:48, 100 wpisów
@4 265 386panoramix:
Jak będzie to lubiła to tak po przyjacielsku a jak nie to sam jej zrobię taki seans .
W moim wykonaniu
Jak będzie to lubiła to tak po przyjacielsku a jak nie to sam jej zrobię taki seans .
W moim wykonaniu
A...psiaradzieki moze ale czy cos wiecej...nie mysle nawet bo zbyt mloda
Mam stringi i różne gadżety ero
bo zupa była za słona ... masz przeebane idziesz do swing.....to po jakims czasie nawet przesoli
@4 265 388tomi77: Tomek nie patrz na wiek.
Patrz czy leje się żar
Patrz czy leje się żar
Wiek nic nie znaczy. Jak jest uczucie to wszystko jest możliwe
@4 265 393panoramix: Właśnie do takich seansów.
Ale tylko z kobietami
Ale tylko z kobietami
@4 265 393panoramix: One to lubią ale nie w nadmiarze
@4 265 393panoramix: Coś Ci powiem
Oj Seba..juz bylem w takim zwiazku..ok psiara jest piekna mloda zebra...ale czlek musi myslec glowa...
w pewnym wieku to on położy dłoń na jej dłoni i zasna następnym razem ana położy dłoń na jego dłoni i zasną innym tazem on położy dłoń na jej dłoni a ono zabierze swoją i powie że ją głowa boli
Kobiety lubią różne atrakcje ale Ci o tym nie powiedzą.
Jak wiesz o tym to masz przewagę nad innymi rywalami
Jak wiesz o tym to masz przewagę nad innymi rywalami
@4 265 399panoramix: Musisz zrozumieć że czasami kobietę boli głowa
@4 265 401panoramix: To nie wszystko.
Żeby ją zatrzymać przy sobie musisz znać jej wszystkie potrzeby i je spełniać .
Wtedy jest
Żeby ją zatrzymać przy sobie musisz znać jej wszystkie potrzeby i je spełniać .
Wtedy jest
@4 265 401panoramix: Czasami musisz być sponsorem. Innym razem tygrysem a jeszcze innym potulnym kotkiem.
Jak wyczaisz kiedy co i jak będziesz uwielbiany
Jak wyczaisz kiedy co i jak będziesz uwielbiany
W miejscowości Jelenia Góra padła wygrana 12 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 8)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Łeba padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10)
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 4)
@4 265 404panoramix: Co nie co nie wystarczy uwierz mi
zatem znikam spełniać kocie zachcianki nim zamienią się w potrzeby sponsorowane
mam do was prośbę wysyłając kupony wyślijcie i dla mnie chce poczuć smak wygranej mi nic nie wchodzi
Kupilem klwj do detek...i dziura sklejonaale uja dalo..ojciec tak pompowal..az wyje+×÷
Panorama..u mnie kilka kotow..pies zdechl to koty sasiednie karmie..tylko ze skorki i resztki od kurczaka...tylko jeden chce zrec
@4 265 416tomi77:
@4 265 411Angierski:
Ja 600 Mbit to mam już od dawna. Myślę czy nie dać więcej
Ja 600 Mbit to mam już od dawna. Myślę czy nie dać więcej
Przed chwilą padło 11 x 613,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 265 419Sebastian_M:
poza tym coś szwankuje mi karta i nie przeżuca się na 1Gb
tylko na 100mb
tylko na 100mb
witam wszystkich
bede mial 600 Mb to 75MB/s czyli więcej już nie potrzebuję
i telewizję + abonament komorkowy
i telewizję + abonament komorkowy
W miejscowości Sławno padła wygrana 30 000 zł w zdrapce OWOCOWA EKSPLOZJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@4 265 426arczibalik73: Witaj przyjacielu
Słuchajcie Dzisiaj zaczyna się astronomiczna jesień
@4 265 431Sebastian_M: to ja wole ciepło
@4 265 430Sebastian_M: witaj przyjacielu witaj
@4 265 432Gosia__77: ja też wolę ciepło
@4 265 432Gosia__77:
A ja lubię ciepło i zimno
A ja lubię ciepło i zimno
Każda pora roku ma swoje uroki
mam nadzieje ze zleci ten rok szybko, kolejne 3 miesiace tez az do kwietnia kiedy znow sie zacznie robic cieplo
Obiło mi sie o uszy ze maja mini do 2zl powyzszyc za zaklad
podwyzszyc*
Wszystko drożeje to tośiek zbankrutuje , codziennie ludzie wygrywają a grosiki tylko płacą tak jaśnie panie cza bulić niema lekko
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 2 000 zł przy stawce 3 zł. Szczegóły
@4 265 454tomi77: Ja gram tylko taki system jak cos wygram na niego.Osatnio nic nie moge trafic
A... Pamiętam kiedyś 3 mini zaliczyłeś system.. 6 liczb i szacun... Chociaż slabo płacą
Pamiętam początki toto jak komputery weszły to jak była kumulacja to były kolejki jak za Gierka , teraz pusto
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
pegasus dodał(a) komentarz w temacie: Eurojackpot - już wkrótce nawet 550 000 000 zł!
pegasus dodał(a) komentarz w temacie: Nowy rekord wygranej w Polsce - 206 550 000 zł!
@4 265 449damian1983: jeszcze nie tak dawno temu, ktoś z totalizatora jako plus tej gry wskazywał - najniższą cenę jeśli rzeczywiście /oprócz częstotliwości / teraz dorzucą -podwyżkę, to może być podobny efekt, jaki wystąpił w sztandarowej grze - siądnięcie
@4 265 464Robal_36: ale macie problem wypłaty idą w góre a wy co nie z tej planety
jeśli podniosą stawki gier w ts, to ludzie zaprzestana gry, będą grali tylko nieliczni, którzy od czasu do czasu coś większego wygrywaja, a takich osób jest bardzo mało, i w końcu TS padnie
ponieważ teraz jest cieżko cokolwiek trafić a jak będzie później , ja to widze w czarnych barwach tak jak jest teraz za oknem
Padnie na...🐷 ryj jak ja jutro wygram sobie sam w Lotto 18 Milionów
@4 265 467arczibalik73: grać nikt nie przestanie tak jak pić czy palić będzie się narzekać ale zawsze się zagra zapali wypije wleje droższe paliwo do baku...w końcu poto są pieniądze by je wydawać a jak ktoś kisi na koncie jak kapuste to kite odwali ktoś się będzie bawił jego kosztem po śmierci cóż takiemu z tych ukiszonych pieniędzy
@4 265 471Forsami: Świeta racja.Najbardziej madra wypowiedz z madrych
@4 265 470Gosia__77: już się dzieje
Arczik już dużo osób wygrało i odeszło jak:
Mulag Gabriel Wojtt Wędruś( ten to nie gra a czort wie) GTV
Mulag Gabriel Wojtt Wędruś( ten to nie gra a czort wie) GTV
@4 265 474damian1983: Damian Ty Panie Kolego mi tu daj skana lepiej
@4 265 471Forsami: tak mój tato kisił i co mało mi dał a matka na koncie milion ma
ja tez chyba zagram tylko mini w tej grze tylko nadzieja zostaje na coś choć nie powiem, wczoraj posłałem multika na wieczór 1 na 10/10 i trafiłem w końcu aż 4/10 normalnie szok, kasa z kieszeni idzie i nic nie da rady trafić jest coraz gorzej, jeszcze niech podniosa ceny gier to już wogóle bedzie masakra
@4 265 479Gosia__77: Milion to ja taki dziad I bidok
@4 265 476Gosia__77: wygrali kiedy? kto widział, moim zdaniem te osoby odeszły tylko dlatego ze zmądrzeli, i uwierzyli w to, ze sami więcej zarobią niż tutaj coś wygrają
@4 265 479Gosia__77: Milion ?
@4 265 481Forsami: tak jej potrzeba w razie czego na pompe insulinową ojciec pracował całe życie i jeszcze dorabiał sobie emeryture matka ma spokojną
@4 265 483damian1983: Damian rządam skana
@4 265 485Forsami: Nie ma czgo skanowac