Wpisy 42 468 – 42 567
12 marca 2009 00:33 → 12 marca 2009 15:05, 100 wpisów
Bwin jest super i polecam. Nie ma żadnych opłat za rejestrację. Co więcej przy odrobinie szczęścia można dostać trochę kasy za darmo na grę dla tych, którzy się pierwszy raz rejestrują. Pozdrawiam
Witam za rejestracje w bwin nie placisz bukmacher jest ok nie ma problemu z wyplatami sam mam konto na bwin i musze przyznac ze jest ok mozesz pograc na live mecze w trakcie trwania i jak masz nosa dobrze zarobic w ostatni weekend trafil mi sie kursik 45ako w 88minucie lks przegrywal mecz a taki kurs dawali ze wygra i wygral !!! Za stöwke wyszlo 4500! Pln choc przyznaje fart byl nie powiem:-D
a ja dzisiaj totalnie nic ........:(((((
witam wszystkich i pozdrawiam . wczorajszy dzien byl bardzo obfity w typowiczow na tej stronie . wiele osob jest doskonala ale tez pojawiaja sie czarne owce . mam pytanko czy ktos wie czy w tczewie jest fortuna . chcial bym zagrac ml . do tej pory gralem tylko kolekturach i juz mnie wszedzie znaja i kopiuja moje kupony .
pozdrowienia dla wszystkich uczciwych i dla aniki z pod radomia.
miedzy innymi postaawil bym dzisiaj na parke bo pewniakow nie ma a jedna z nich to moze byc 75. 76 lub 59. 60jest i kilka tylko trzeba wybrac trfnie.
anika pobudka dzieci do szkoly i trzeba trafnie dzis typowac a nie poprzestac na tym co wygralas wczoraj..
kasiulka a może zdradzic system za pomoca którego rozpisałaś liczby hosi?3 zaklady po 6 skresleń
Witajcie!za oknem mam śnieżycę ale pozdrawiam Was cieplutko,moim pewniakiem na dzisiaj jest 80,
a w DL 15,odezwę się wieczorem bo niestety czeka mnie harówka
a w DL 15,odezwę się wieczorem bo niestety czeka mnie harówka
Witam.Moje 2 parki na dzis to 11,41 i 17,35.
Hosiu bez twoich typow nie mialabym tyle szczescia:)
Hosiu bez twoich typow nie mialabym tyle szczescia:)
Mam taki krotki system na 3 zaklady po 6 liczb i tylko tym systemem gram bo tanio i tez mozna cos wygrac.
1-2-3-4-6-8
1-2-5-7-9-10
3-4-5-7-11-12
Wybieram 12 liczb i podstawiam je.
Zdarzalo sie czesto 5/6 a nawet 6.
TEN SYSTEM JEST NA TEJ STRONIE U PASKO
W ZAKLADKACH SYSTEMY
Pozdrawiam cieplutko.
1-2-3-4-6-8
1-2-5-7-9-10
3-4-5-7-11-12
Wybieram 12 liczb i podstawiam je.
Zdarzalo sie czesto 5/6 a nawet 6.
TEN SYSTEM JEST NA TEJ STRONIE U PASKO
W ZAKLADKACH SYSTEMY
Pozdrawiam cieplutko.
Witam
Czy znacie może stronę http://www.planet49.com. Co to jest?
Skąd oni mają moje nazwisko, imię i nawet date urodzin.Nigdy nie rejestrowałem się na tej stronie i podobnych stronach.
Czy też spotkaliście się z czyms takim?
Czy znacie może stronę http://www.planet49.com. Co to jest?
Skąd oni mają moje nazwisko, imię i nawet date urodzin.Nigdy nie rejestrowałem się na tej stronie i podobnych stronach.
Czy też spotkaliście się z czyms takim?
i co nikt nie wie czy w tczewie jest fortuna a jak nie to dajcie moze adres sam poszukam bo nie lubie sie kims wyslugiwac ???
dzięki kasiulka :) pozdrowionka i powodzenia w dzisiejszym losowaniu
KOGUCIK JAK MYSLISZ ZAGRAC W FORTUNIE ZA 10 ZL COS TAKIEGO pol multi na ++
duzy na --- washinton na +++ i wlochy na ---- jak mozesz to spojrz i podpowiec 100 byla by na czysto
duzy na --- washinton na +++ i wlochy na ---- jak mozesz to spojrz i podpowiec 100 byla by na czysto
dzieki kasiulka bo powoli zaczynalem watpic w wasza wiedze przepraszam zwracam chonor pozdrowionka to musze go zaatakowac .
pewniak na dziś z dobrego zródła dam stawke x 10 hehe noi zobaczymy 48,60,45,23,34,18,9,51,75,20
acha i powiedzie jak rospisac te liczby mysle ze troszke ich dzisiaj padnie 20,21,59,60,67,70,71,72,73,74,75,77
Do KOZINIO popracuj troszke głową i masz http://www.pewniaki.pl/systemy.htm
Do allan .Przeczucie, w tym roku miałem podobny objaw ,2 razy pusciłem ML raz 5z5 700 stówek raz 6z6 1300, a w styczniu podałem mamie liczby w DL ,mama na drugi dzień dzwoni mi na komóre,gdzie ty ten kupon puszczałes synu,mysle sobie trafili 3 jke czy cos takiego,a mama mi mówi ze piątke miała 5300 zł po podatku, ta jedna cyfra co nie weszła to 17 mama miała 18 ,i by było 6 baniek
ale nic działam dalej szok co????
ale nic działam dalej szok co????
kasiulka ten wpis dod ciebje kieruje jestes z tczewa czy co?? weszlem na ta strone i znalazlem ul. gdanska 43 nie jasinskiego 4c. mam w poblizu STS ale tam tylko duzy lotek a na wojska polskiego tylko liczby swiata nie graja ml
http://punkty.efortuna.pl/content.php?node=863
http://www.bukmacherzy.com/sts/punkty_sts
tomcio1971,i mozna tam w fortunie obstawiac ML tak jak w zwyklym lotto? tylko wygrane sa lepsze?
Fortuna - ML i DL
STS - tylko DL
STS - tylko DL
dzieki tomcio 1972 znalazlem ul. jasinskiego n jest ML ale gorzej dla mnie bo jest na drugim koncu wsi a nie mam golebi aby wysylac zaklady.
Bez wychodzenia z domu to tylko betgun. Link na niebiesko poniżej najdłużej oczekiwanych zestawów ML. Myślę, że z czasem będzie więcej możliwości i monopol lotto powinien zanikać. Pozdrawiam
Wczorajszy plan nie wypalił, bo nikt się nie zgłosił. Ale dobra mam wyjście awaryjne. Dziś obstawiam moje liczby:
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80 z plusem
Jeśli trafię dziś 9/10 albo 10/10 z tych liczb to podzielę się wygraną z maksymalnie 10 osobami. Warunki:
- jedna część wygranej jest tylko dla 1 osoby
- przed losowaniem albo teraz musisz pomyśleć, skupić się i wyobrazić sobie, że te liczby dziś padną
- zgłoszenia przyjmuję tutaj na czacie, wystarczy napisać, że przystępujesz do zabawy, dla pierwszych 10 osób, które chcą spróbować.
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80 z plusem
Jeśli trafię dziś 9/10 albo 10/10 z tych liczb to podzielę się wygraną z maksymalnie 10 osobami. Warunki:
- jedna część wygranej jest tylko dla 1 osoby
- przed losowaniem albo teraz musisz pomyśleć, skupić się i wyobrazić sobie, że te liczby dziś padną
- zgłoszenia przyjmuję tutaj na czacie, wystarczy napisać, że przystępujesz do zabawy, dla pierwszych 10 osób, które chcą spróbować.
aha to po w fortunie tam idzie wybierac liczby i potem idzie dac zapisz i wolgole? hmmm
Witam!Proszę mi powiedzieć,czy mogę w fortunie puscic zaklad 5/10 w ML i ile taki zakład kosztuje?
toto nie pieprz ze nikt sie nie zglosil postawilem na 59 i dalem druga 60 tylko nie czytasz albo nie dowidzisz
moja dziesiatka moze wygladac tak2.3.27.28.44.45.58.60.69.70 wczoraj chciales jedna a dzisiaj juz 10 robisz sie zachlanny
Wygrywacie na tej fortunie jakąś kaskę?? moze sprubuje mam ten punkt pod chatą .Ile najlepiej typować i z jakiego zestawy 49 czy 80
tczew 1958, wczoraj chciałem dziesięć liczb, dzisiaj się Ciebie pytam czy będziesz wśród 10 osób, bo dziś wysyłam tylko te swoje liczby.
nie trzech a czterech tylko toto aby sie znowu nie zagubil w notowaniu
rub co chcesz dam rade i bez tego dla mnie za duzo kombinujesz?
Ja wysyłam kupon (zabawa dla uczestników darmowa) a jeśli zgarnę 9/10 lub 10/10 to dzielę wygraną na uczestników. Warunek:
musisz pomyśleć o moich liczbach, że dziś wypadną.
musisz pomyśleć o moich liczbach, że dziś wypadną.
na twoim miejscu typowal bym 2 lub 3 liczby najbardziej prawdo podobne i zebral bym ich ze 12 i to nadal w fortunie powiedzmy 7/12
Liczę na szczęście i na siłę naszej perswazji. Jak się nie uda to tracę 5 zł.
zrozumialem z tego tyle ze chcesz to zaniesc do totalizatora [kolektury] moim skromnym zdaniem to blad 10 nie dostaniesz z lapanki chyba ze jestesmy wszyscy urodzeni w czepku albo bardzo glupi/
Wiem, że liczby wybrałem sam. Ale może, ktoś z nas ma dzisiaj szczęśliwy dzień. Bo przecież bierze udział w tej grze.
tczew1958.Nie jestem z Tczewa a ten adres znalazlam wlasnie na tej stronie:)Pozdrawiam cieplutko.
ja gram w ML ,sam typuje liczby ale pare razy cos tam wygralem ale nic konkretnego,macie jakis sposob na taypowania?
a szkoda ze nie z tczewa bo ja tez nie tylko tu narazie jeszcz mieszkam ale jedno jest pewne naleza sie tobje szczere podziekowania DZIEKUJE i polecam sie na przyszlosc
typowac szczesliwe liczby?żądko wystepujace? czesto? sam juz nie wwiem a wy jak to robicie
TOTO wchodze w to. juz zaczalem myslec intensywnie nad liczbami wiec pamietaj o mnie
Aktualny stan:
Allan
KOZINIO
tczew1958
ulala
TOTO
(jeśli kogoś pominąłem to niech się zgłosi)
Allan
KOZINIO
tczew1958
ulala
TOTO
(jeśli kogoś pominąłem to niech się zgłosi)
TOTO a tu masz jeszcze mojego maila w celu potwierdzenia jak wygrasz zeby przypadkiem ktos sie nie podszyl pode mnie oto on myslacy20@interia.pl zycze wysokiej wygranej:)
mam pytanko .jak zagram 20 z 80 w fortune wytypuje 7 cyfr i padna 3 albo 4 jest za to jakaś kaska??
TOTO ja też bym chciała być w tej 10-tce,nawet na samym końcu:))))
Wiele osób mi zgłaszało, że SAL-2 jest informacjami wziętymi z mojego działu "Systemy" tutaj na stronie. Nic nowego.
bylem pierszy raz w fortunie i obstawiem w multi 6 liczb i pani babka powiedzial zeby cos wygrac musze 6/6 mieć,to troche bezsensu to lepiej zagrac w zwyklego lottka,co wy na to? sa tez jakies inne obcje ale ona nie wiedziala i nie umiala mi wytlumaczyc.a podobno mozna grac na stronie fortuna i obstawiac bez podatku wygrywac
gomez.. tak można inaczej grac :) tylko właśnie jest problem, że niektóre panie nie potrafią takich kuponów wklepać :P
możesz sobie zagrać np. 3/6, 5/12.. itp... max z 12 liczb :)
możesz sobie zagrać np. 3/6, 5/12.. itp... max z 12 liczb :)
dużo systemów liczbowych daje gość na stronce www.najlepszybukmacher.ubf.pl
wybrałem w multi 15 liczb i skreślałem po 10. Musze się pochwalić że trafiłem 8, więc ponad 500zł było. Może to tylko szczęście.
wybrałem w multi 15 liczb i skreślałem po 10. Musze się pochwalić że trafiłem 8, więc ponad 500zł było. Może to tylko szczęście.
TOTO, mozesz mnie dopisac do tej wygranej - wchodze w to, i daj znaka jak cos trafisz :)
TOTO już spisałem Twoją 10-tkę ,nie mam szczęścia w typowaniu ale pomyśleć czy obstawić mogę :]
o 22 jestem z Tobą :)
o 22 jestem z Tobą :)
zamyka listę, wszyscy co się zapisali do tej pory są zapisani:) pozdrawiam i dziękuję za wzięcie udziału. Teraz musimy wygrać:)
heenry,to mozna jej jakos to wytlumaczyc? czy moze lepiej wejsc na strone fortuny i tam stworzyc taki kupon i wydrukowac idzie tak?
gomez ja tez walczyłem u siebie na profesionalu z dwiema paniami z za komputerów :D.. ale w końcu się udało, i się nauczyły wklepywać te kupony :)
ale jak jej to pwoiedziec co ma obstawic bo ja nie wiem pierszy raz bylem w fortunie hehe
czyli jest cos takiego ze juz palca za np.3/6 czy tam 4/6 a nie ze musi byc 6/6 inaczej dupa blada.
toto tylko nie zapomni podac przed 2200 jakie liczby byly obstawione bo kazdy chce wejsc a nie widac typo podanych . tak to ja moge wchodzic co dzienie u kazdego kto wogule gra w jakis liczby
multas podaj mi te systemy na emaila gig2@wp.pl jak mozesz oczywiście
tczew teraz to TY nie uważałeS . Liczby są podane na początku dnia. Jesteś zapisany więc zobacz je i pomysł dziś o nich. Pozdrawiam
Czy ktoś z was mógłby sprawdzić czy otwiera się strona - www.lottostat.pl - dzięki . Proszę o info .