Wpisy 4 242 852 – 4 242 951
16 sierpnia 2021 18:31 → 16 sierpnia 2021 21:01, 100 wpisów
@4 242 850dotam: i co dowiedziałeś sie od kogoś o Sebastianie dlaczego ma zablokowany profil,
@4 242 853dotam: rozumie, no ja mu napisałem na @ ,ale na razie nic nie odpisuje wiec czekamy może odpisze
w pt moglem wygrac 4+2 lub 3+2 ale ale nie poscilem mojej analizy i szkoda mi bylo 50 zl na 4 warinty
14 zakladow w buka gra dopiero o 23 sie przekonam czy cos weszlo
ide zmienic algorytm do keno do wieczora
Cóż za kultura jazdy 😜 Agresywny kierowca zajechał innemu drogę i rzucił w niego kilofem
900zł miesiecznie gra kosztuje 30 zl dziennie w buka
trzeba wygrywac 3 zaklady na 450 wszystkich po 300zł zeby sie zwrocilo
czyli w sumie sie oplaca
trzeba wygrywac 3 zaklady na 450 wszystkich po 300zł zeby sie zwrocilo
czyli w sumie sie oplaca
Bolo22 dodał(a) komentarz w temacie: Nowy rekord wygranej w Polsce - 206 550 000 zł!
może i za cofanie, ale ja widzę ludzi którzy chcą stąd uciec ale tylko elita ucieka i prezydent, to samo może być w Polsce elita reszta ludzi na dno
@4 242 867Mulag: oni nie boja sie umierac, no i tak samo traktuja czyjes zycie
@4 242 869dotam:
ci co biegli na autobus boją się zmian i nowych władz w Afganistanie
kolektura zamknięta i nie wys£ane nic
Dalej iść mi się nie chce
Od 16.08 czynna od 09.00-17.00
Dalej iść mi się nie chce
Od 16.08 czynna od 09.00-17.00
Przepowiednia o 3wojnie ze pierw powstanie wielki kalifat ciekawe
@4 242 878Rrrooobbbeeerrrttt: wojny były są i będą
Gosia aty przez neta nie grasz?
no pięknie miliony jak nie więcej na szczepionki i konkursy szczepionkowe a osoby zmagające się z zapaleniem jelita grubego znaleźli się w niezwykle trudnej sytuacji. Lek, który do tej pory kosztował zaledwie 3 zł za opakowanie, podrożał 130 razy! Od maja tego roku chorzy przyjmujący lek Cortimentu muszą płacić aż 400 zł za opakowanie. Dla wielu jest to ogromna suma, której nie są w stanie udźwignąć domowego budżetu
@4 242 881Rrrooobbbeeerrrttt: nie bo jak załaduję to kasa znika jak świerze bułeczki
@4 242 882Mulag: chcą wykończyć ludzi ...tyle
@4 242 884Gosia__77: też tak uważam znieczulica się robi każdy dba tylko o siebie
Gosia racja ja przez neta tracę 5razy tyle co grałem w budzie
@4 242 885Mulag: zamiast te 500+ wsparli by właśnie w te leki więcej porzytku by było a dzieciory tak rozbestwione są
na szczepionki miliony potężne się znajdują na to jest na inne choroby nie było i nie będzie daje do myślenia jak to chcą nas ratować
Trzeba wygrać coś większego by straty odrobić
@4 242 889Rrrooobbbeeerrrttt: będzie nadejdzie ten dzień gdzie wszystko sprzyja
co do 500 plus to była wypowiedź Premiera że to na kredyt jest wzięte jego słowa już nie pamiętam mówił że jesteśmy we własnym gronie nie musimy ukrywać że to 500 na kredyt wzięte
Jasnowidz potrzebny a niby co 4liczba losowana w multi
@4 242 891Mulag: ta i dzieci wnuki będą spłacać i jeszcze prawnuki
@4 242 882Mulag: dlatego tą władze trzeba jak najszybciej zmienić w kraju, , bo to za ich sprawa są takie ceny lekarstw, ze chory niego stać sobie to wykupić dlatego cały rząd do wymiany,
@4 242 894arczibalik73: jak chcesz to zrobić?
podobno przedterminowe wybory w maju ale czy to prawda czy kit zobaczymy
Gowin wyszedł z rządu raczej wszystkim na rękę przedterminowe wybory bo PIS nie chcę stracić poparcia czym wcześniej wybory tym mają szanse ponownie wygrać może stracą ale czym dłużej czekają więcej tracą
@4 242 898Gosia__77: agentury działają jak ma być wszystko już dogadane do ostatniego guzika
i znowu Pis wygra bo ma swoich zwolenników albo sfałszują wybory
@4 242 895zgrywus: ja nic sam nie zrobię to musi zrobić naród, ja tu tylko mogę sobie pisać, w Polsce ludzie są zaślepieni tym co oferuje rząd i na wszystko się zgadzają co tylko rząd im da i powie,i dlatego jest tak jak jest, pieniądze są pompowane nie tam gdzie trzeba tylko , na po prawe humoru ludziom, tam gdzie są potrzebne pieniądze to ich niema , ale na głupoty, są
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
@4 242 903Mulag:
No kustosz... No Tera czas na liczby.. Marta Sąsiadka lepsza dupa niż Maluwinai bądź tu mądry..
Pis i Jarek będą wiecznie rządzić to jest w konstytucij
@4 242 905tomi77: a co z Kasią
36 20 losowanmyślałem jutro 2 multi ake czas pokazeco wieczór obrodzi
Jednemy coś obrodzi..
Innemu do drzwi śmierć wchodzi
Jednemy coś obrodzi..
Innemu do drzwi śmierć wchodzi
Ciężki temat.. Kaśka może i fajnaale jest jak gelenda... Pomarzyć mozna
Bez różnicy.. Jak dadzą 6 lotto to i Kaczora przyjmę na prezydentaalbo do wora
Ja naprawdę się staram.. Tablica, segmenty i ujamulti... może jutro
@4 242 911tomi77: wspomnij jej, że masz diament ... kiedyś się dowie, że chodziło o status na multipasko
@4 242 917Pasko: Wróciłeś już z tej Ankary
Moze założę kalifat w Polsce chetnych niebrakuje
W Turcji to Taliby już sa
@4 242 919Gosia__77: Słuszna Racja
@4 242 927lewy:
Nadejdą od Morza
3XMini-2MM-1Extra-Pensja-Premia
Dziś Miedzynarodowy Dzień Zagrychy-Wiedzieliście🍎
@4 242 933grzegorzg75:
Czemu jest tak ze w multi zawsze ts musi byc minimum 700tys do przodu? I to swiadczy o ustawianiu losowan
Bo Loteriada 2021-robi swoje stawki i wygrane są o połowe mniejsze
Pamiętajce o swych matkach.. Ale jeśli zawsze wypomina ci nawet najlżejsze gownoto nie jest fanie nikt nie jest idealny
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 550 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 242 938tomi77: zapraszam do mnie.bedziesz miał swoje lokum i prace do listopada. Zarobisz i bedziesz miał na granie i na kustosza
E.. Ja tam chce okrągły dom niczym jurta mongoska.. I jakąś kobieta do tego.. Nic więcej.. Samochód mogę mieć nastoletni byle by w miarę jeździł i mial przebieg poniżej 100000 km
Zapomniałem.. Idę pi browca.. A jest na słupie tam gdzie nogę wkładasz.. A pod słupem jakąś czapkaa to jeż spał słodko.. Szkoda że tela nie miałem.. Sam nie wierzyłem
@4 242 946Mulag: