Wpisy 42 396 – 42 495
11 marca 2009 19:21 → 12 marca 2009 09:59, 100 wpisów
Zelus
Podaj tą rozpiskę na czacie.
Potem objaśnij co z czym a wtedy będziemy myśleć jak wytypować 7z14.
Podaj tą rozpiskę na czacie.
Potem objaśnij co z czym a wtedy będziemy myśleć jak wytypować 7z14.
tego sie nie da na czacie. Ja to mam zrobione w wordzie w formie tabeli. Trza przez gg i "wyslij plik" lub na mejla.
Zelus
Jaki jest haczyk w tym że typujesz 14 liczb,wysyłasz 10 zakładów po 9 liczb
za 25zł.
Przy trafieniu 5z14(ty tak napisałeś)
masz zwrot kosztów.
Przecież nawet jak te 5 liczb złapiesz w jednym zakładzie to masz tylko 5/9 które placi grosze.
Jaki jest haczyk w tym że typujesz 14 liczb,wysyłasz 10 zakładów po 9 liczb
za 25zł.
Przy trafieniu 5z14(ty tak napisałeś)
masz zwrot kosztów.
Przecież nawet jak te 5 liczb złapiesz w jednym zakładzie to masz tylko 5/9 które placi grosze.
ulala czeu nie wysłałas tych liczb , które wczoraj ci podałam?:(
Ja jednak zaryzykowalam dzis 70-tki
71,72,75,76,77,79 6/6 i 5/6 oraz
11,13,15,17,19 5/5 i 3/5 wszystko w Fortunie.
71,72,75,76,77,79 6/6 i 5/6 oraz
11,13,15,17,19 5/5 i 3/5 wszystko w Fortunie.
zaniosłam pieniądze do banku i kazałam im się nimi udławic .....:)
ja dzisiaj też w fortunie wysłam 70-tki
w jakim jednym zakladzie? 10 zakladow jest. oki, ciezko z Toba, znajde sobie innych do wspolpracy.
Zelus
Nie zrozumiałeś mnie o co mi chodziło
Nie zrozumiałeś mnie o co mi chodziło
Jaccek
ostatni raz 4z5 w tym zestawie było
6.02.
Moze już czas na niego?.
Kto wie.
ostatni raz 4z5 w tym zestawie było
6.02.
Moze już czas na niego?.
Kto wie.
Jaccek
Jak grać w 3z5 to tymi liczbami:
31-32-33-35-37
Sprawdz sobie ostatnie 10 losowań.
Nie chcą przestać chodzić.
Jak grać w 3z5 to tymi liczbami:
31-32-33-35-37
Sprawdz sobie ostatnie 10 losowań.
Nie chcą przestać chodzić.
Z tych liczb:
31-32-33-35-37 - zrobic 10 par i 10 trójek a wtedy
połaczyć według uznania w czwórki i piątki z takimim liczbami:
40-41-42-45-49.
Predzej czy pozniej 4/4 lub 5/5 murowane.
Trzeba tylko cierpliwie poczekać.
4/4 to 360zł
5/5 to 1800zł a
koszt gry to 2zł za kupon.
31-32-33-35-37 - zrobic 10 par i 10 trójek a wtedy
połaczyć według uznania w czwórki i piątki z takimim liczbami:
40-41-42-45-49.
Predzej czy pozniej 4/4 lub 5/5 murowane.
Trzeba tylko cierpliwie poczekać.
4/4 to 360zł
5/5 to 1800zł a
koszt gry to 2zł za kupon.
Mysia -pysia Ja też dzisiaj na 70-tki , razem jutro odbieramy wygraną !! hahahh
Zelus ciekwe jaki tych masz ten system rozpisania 14 liczb na 10 zakladow po 9 liczb , ze jak pada 5 liczb to masz zwrot kosztow ?
Ja mam rozpisane 14 liczb na 12 zakładów po 9 liczb i jak pada 5 liczb to w czterech zakladach najwyżej są razem 4 liczby , gdzie w TS za jeda czwórke masz 2 zł...czyli 0,50 do tyłu ..marnie
Zysk jest dopiero gdy padnie 6z14 i więcej
Ja mam rozpisane 14 liczb na 12 zakładów po 9 liczb i jak pada 5 liczb to w czterech zakladach najwyżej są razem 4 liczby , gdzie w TS za jeda czwórke masz 2 zł...czyli 0,50 do tyłu ..marnie
Zysk jest dopiero gdy padnie 6z14 i więcej
Jaga13 tak więc rano o 8 skladamy raport z wysokosci wygranych :) tomcio1972 znowu wysłałam te same liczby co wczoraj - wiem , że nie powinnam bo może nic nie paść ale co tam , los trzeba kusić :)
TOTO a jaką czternastkę typujesz ?
TOTO CZY TWOJM ZDANIEM JUTRO W DL WYPADNIE JAKAŚ KULKA Z PRZEDZIAŁU 40-49.
Mysia - pysia
wpisz te liczby w tester liczb a zobaczysz jak chodziły przez ostatnie 2 tygodnie
Zaznacz opcję trafnych od 5-10 i zaraz masz wyniki.
24-27-28
30-31-32-33-35-37
40-41-42-45-49
Wtedy może bedzie Ci łatwiej podjąć decyzję czy zagrać na nie czy nie.
Pozdrawiam.
wpisz te liczby w tester liczb a zobaczysz jak chodziły przez ostatnie 2 tygodnie
Zaznacz opcję trafnych od 5-10 i zaraz masz wyniki.
24-27-28
30-31-32-33-35-37
40-41-42-45-49
Wtedy może bedzie Ci łatwiej podjąć decyzję czy zagrać na nie czy nie.
Pozdrawiam.
Jeszcze nie wiem, ale będą w niej pewnie 8,44. Pewnie jeszcze kilka czterdziestek. Tak mniej więcej:
0-9 2
10-19 2
20-29 3
30-39 2
40-49 3
0-9 2
10-19 2
20-29 3
30-39 2
40-49 3
może być jakaś czterdziestka, najbardziej dla mnie prawdopodobne to:
44,45,48
44,45,48
Zelus
wyślij tą rozpiskę na mego emaila, zobaczymy i pomyslimy szczerus11@o2.pl
wyślij tą rozpiskę na mego emaila, zobaczymy i pomyslimy szczerus11@o2.pl
Sory ale szukam kogos lepszego, w rankingu jestes daleko, sam jestem cienki, wiec potrzebuje kogos dobrego,
hej zna ktos juz mze wyniki z czeskiego 3/21 9/49 bo siedze w pracy a ta stronka mi sie nie chce otworzyc dzieki za podanie
no no jakie wymagania ...
zelus
Ale żeś teraz dowalił do pieca.
Musisz załatwić sobie kontakt z
"kokos" bo on jest teraz na topie.
Ale żeś teraz dowalił do pieca.
Musisz załatwić sobie kontakt z
"kokos" bo on jest teraz na topie.
3z21 :3 11 12
9z49 :2 6 12 14 16 19 22 23 45
9z49 :2 6 12 14 16 19 22 23 45
ale dzisiaj gwarno na czaciku,widzę że każdy dzisiaj "wygrywa"dokładam się do grona szczęśliwców
[5]7,10,42,44,59
[6]30,44,46,59,61,66
maszynka
[7]17,19,21,42,49,78
[8]6,12,24,28,34,40,48,56
życzę wszystkim wygranej!!!
[5]7,10,42,44,59
[6]30,44,46,59,61,66
maszynka
[7]17,19,21,42,49,78
[8]6,12,24,28,34,40,48,56
życzę wszystkim wygranej!!!
Kombinátor 3 11 12- Tah St 11.03.2009
Variátor 2 6 12 14 16 19 22 23 45
spadam na mecz
Go Manchester Utd.
Go Manchester Utd.
zelus
po pierwsze nie gram na forum bo tylko 2 razy w tygodniu zdąże zatypowac, a tak propo sam robie też systemy, a chciałem tylko ujzrec co rozpiske wyslesz, a tak mówiąc nie wchodze w ciemno, gram na swoje liczby a jesli typuje w multipasko to gram inne rozkłady, widze że nastepny marzyciel sie ujawnił. Graj sam , bo jesli ten twój system jest skuteczny to chyba wygrane musisz mie duże. widzisz ja nikogo nie namawiał do grania swoim systemem , ale kiedyś go na forum ukazałem, system na 10skresleń 16 liczb 5 zakładów, przy trafieniu 10 liczb minimum 7. minimum a nawet 8 czy 9 wejdzie, nie proponowalem nikomu spółki bo jeśli ktos ma swoja wizję to trafi, a moim najwiekszym osiagnieciem jest kilka dziewiątek. dzięki temu mam swój biznes i tak multi jest dla mnie miłym dodatkiem, dzieki niemu mam to to co zawsze pragnąłem robic w zyciu, a typował będe do końca zycia i jeden dzień dłużej. Jka dla mnie jestes śmieszny, bo każdy kto ma dobry pomysł dzieli się tym na forum, ja opublikowałem systemik najtańszy by każdy mógł zagrac, nawet ten kto ma tylko 12.5zł w kieszeni a jak trafi 10 to usmiech sam sie pojawi na twarzy, nie mówię że jak nawet trafiąc 10 można miec 10 , wszystko jest możliwe.
po pierwsze nie gram na forum bo tylko 2 razy w tygodniu zdąże zatypowac, a tak propo sam robie też systemy, a chciałem tylko ujzrec co rozpiske wyslesz, a tak mówiąc nie wchodze w ciemno, gram na swoje liczby a jesli typuje w multipasko to gram inne rozkłady, widze że nastepny marzyciel sie ujawnił. Graj sam , bo jesli ten twój system jest skuteczny to chyba wygrane musisz mie duże. widzisz ja nikogo nie namawiał do grania swoim systemem , ale kiedyś go na forum ukazałem, system na 10skresleń 16 liczb 5 zakładów, przy trafieniu 10 liczb minimum 7. minimum a nawet 8 czy 9 wejdzie, nie proponowalem nikomu spółki bo jeśli ktos ma swoja wizję to trafi, a moim najwiekszym osiagnieciem jest kilka dziewiątek. dzięki temu mam swój biznes i tak multi jest dla mnie miłym dodatkiem, dzieki niemu mam to to co zawsze pragnąłem robic w zyciu, a typował będe do końca zycia i jeden dzień dłużej. Jka dla mnie jestes śmieszny, bo każdy kto ma dobry pomysł dzieli się tym na forum, ja opublikowałem systemik najtańszy by każdy mógł zagrac, nawet ten kto ma tylko 12.5zł w kieszeni a jak trafi 10 to usmiech sam sie pojawi na twarzy, nie mówię że jak nawet trafiąc 10 można miec 10 , wszystko jest możliwe.
skoro szukasz ludzi by grac za 25 złotych to jak dla mnie sciema płynie z twych ust, bo skoro mając niby tak dobry sytem nawet zagrałbym za stawke 10.
zagrałbym sam za ta stawkę , a nie szukał kogoś .
są typowicze którzy ciągle ukazują swoej liczby, więc korzystaj z tych na forum. jest kilku dobrych graczy jak tomcio, hosia, mysia pysia, i inni.
szczerus11 może podać temt forum , na którym podałeś swój system , albo jak możesz to podaj ten system tutaj :)a ty Zelus troche pokory ....
szczerus marny ze mnie gracz ....fakt , że troche siedze w tym temacie i słucham wskazówek mądrzejszych ode mnie ...
mysia pysia
szukaj mój system pod starym nickiem luszum , podawałem go w 2007 roku, wtedy to był mój początek tworzenia systemów, opieram się na wiedzy Pana Kryńskiego , jak dla mnie wielki człowiek z ogromna wiedzą.
szukaj mój system pod starym nickiem luszum , podawałem go w 2007 roku, wtedy to był mój początek tworzenia systemów, opieram się na wiedzy Pana Kryńskiego , jak dla mnie wielki człowiek z ogromna wiedzą.
szczerus11
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1499&page=3
pozdrawiam
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1499&page=3
pozdrawiam
dzieki za wyniki z czech kurcze jakbym zatypowala te 3 co puscilam w 2/21 w 9/49 to mialabym 405 zl ale coz nie bedziemy gdybac jeszcze szansa na polskiego:-)
ale musze sie pochwalic ze ostatnio mi wpadly w fortunie 2 czworeczki po 540 zl ale jak zwykle czekam na jeszcze:-)
Na 5 liczb aż 1 trafiona - porażka
Czy mógłby mi ktoś z was wyjaśnić dokladnie o co chodzi z tą fortuną. Z tego co rozumiem to na fortunie mozna zawrzec taniej zaklady totolotka? I są większe wygrane?
dokladnie tak jest jak wyslesz np 4 liczby za 3 zl i warunek ze trafisz wszsystkie (nie ma wygranych posrednich) tomasz 540 zl przy czym w totalizatorze 80 zl niezle co?
Ja mam nie co inne pytanie - może mi ktoś z osób to czytających napisać o co chodzi z bwin ? Jest po prawej stronie multipaska. Zastanawiam się czy to typowanie wirtualne czy za gotówkę.
witam,ale zeby obstawic w fortunie Ml trzeba isc do fortuny bo to buk ziemnny nie?
Aha , Pasko a próbowałeś w to zatypować ?
a cóż to Cymbał ?
a próbował ktoś grać w Totomixie na liczby które nie padną trochę mniejsza kasa ale może bardziej pewna
Jakie propunejecie typowania na jutro ? jakie mam szanse przy: 9, 19,27, 42, 44, 49, 54,72 ?
do toto moja 59 byla mozesz ja jutro powtorzy dla twojej dziesiatki i dodal bym jeszcze 60
Ja miałem bardzo dobre sztuczki z matematyki a nie wiem czemu teraz nie działają .i mam bardzo dyżo sztuczek zepsutych bo dużo wygrywałem nie wiem jak to wysyłac w kasie bo kasierki jakos się zachowują bo kilka wygrałem .
śmieją się ze przychodzę do lotto a chodzę losowo do rużnych kiosków lotto . nienawidzę brunetów u fryzjera jak przychodze to jakos się zachowują muwiom coś fryzjerowi na ucho i zabrana kolejka a pamientacie o brunetki niezafarnujom się na blond bo som w blond bardzo brzydkie
śmieją się ze przychodzę do lotto a chodzę losowo do rużnych kiosków lotto . nienawidzę brunetów u fryzjera jak przychodze to jakos się zachowują muwiom coś fryzjerowi na ucho i zabrana kolejka a pamientacie o brunetki niezafarnujom się na blond bo som w blond bardzo brzydkie
Sorki ,ale wie ktoś czy za zalogowanie się w bwin pobierają jakieś siano ???????????????????????????????????????????????????????
HOSIU dziekuje za szczesliwe liczby.Rozpisalam to na 3 zaklady po 6 skreslen i trafilam 5/6:) 3,9,33,34,35,39.Pozdrawiam cieplutko.
wandulka-kasiulka
wandulka-kasiulka
jasne że chcą, ale z bieżącego rocznika, a nie jakąś zeszłoroczna kiszonkę. i masz im samodzielnie dostarczyć do stajni :))
BoleslawChrobry za samo zalogowanie żaden bukmacher nie pobiera opłaty.....:)
no kurde , kolega wcześniej miał inne zdanie - już skasowałem dane .
Bardzo bym prosił o pomoc w brunetach są jakieś inne Brunety jak owcze .
wyglondają jak czarna dziura ale to jakos znaczy som we włosach czarniejszych napewno był taki judasz
wyglondają jak czarna dziura ale to jakos znaczy som we włosach czarniejszych napewno był taki judasz
Wszystkie ręce na pokład !!! ;)
Jutro podajemy na czacie pewniaki. Ale takie przemyślane i 100%! Później zbierzemy je do kupy i podarujemy Myślącemu. Nie możemy przecież dopuścić , żeby aniołowi przymarzła pupa do ławki w parku. ;)
Jutro podajemy na czacie pewniaki. Ale takie przemyślane i 100%! Później zbierzemy je do kupy i podarujemy Myślącemu. Nie możemy przecież dopuścić , żeby aniołowi przymarzła pupa do ławki w parku. ;)
Kasiulka moje typy to nic , to Ty miałaś dużo szczęścia w rozpisaniu.
pozdrawiam Cię cieplutko ;)
pozdrawiam Cię cieplutko ;)
Bwin jest super i polecam. Nie ma żadnych opłat za rejestrację. Co więcej przy odrobinie szczęścia można dostać trochę kasy za darmo na grę dla tych, którzy się pierwszy raz rejestrują. Pozdrawiam
Witam za rejestracje w bwin nie placisz bukmacher jest ok nie ma problemu z wyplatami sam mam konto na bwin i musze przyznac ze jest ok mozesz pograc na live mecze w trakcie trwania i jak masz nosa dobrze zarobic w ostatni weekend trafil mi sie kursik 45ako w 88minucie lks przegrywal mecz a taki kurs dawali ze wygra i wygral !!! Za stöwke wyszlo 4500! Pln choc przyznaje fart byl nie powiem:-D
a ja dzisiaj totalnie nic ........:(((((
witam wszystkich i pozdrawiam . wczorajszy dzien byl bardzo obfity w typowiczow na tej stronie . wiele osob jest doskonala ale tez pojawiaja sie czarne owce . mam pytanko czy ktos wie czy w tczewie jest fortuna . chcial bym zagrac ml . do tej pory gralem tylko kolekturach i juz mnie wszedzie znaja i kopiuja moje kupony .
pozdrowienia dla wszystkich uczciwych i dla aniki z pod radomia.
miedzy innymi postaawil bym dzisiaj na parke bo pewniakow nie ma a jedna z nich to moze byc 75. 76 lub 59. 60jest i kilka tylko trzeba wybrac trfnie.
anika pobudka dzieci do szkoly i trzeba trafnie dzis typowac a nie poprzestac na tym co wygralas wczoraj..
kasiulka a może zdradzic system za pomoca którego rozpisałaś liczby hosi?3 zaklady po 6 skresleń
Witajcie!za oknem mam śnieżycę ale pozdrawiam Was cieplutko,moim pewniakiem na dzisiaj jest 80,
a w DL 15,odezwę się wieczorem bo niestety czeka mnie harówka
a w DL 15,odezwę się wieczorem bo niestety czeka mnie harówka
Witam.Moje 2 parki na dzis to 11,41 i 17,35.
Hosiu bez twoich typow nie mialabym tyle szczescia:)
Hosiu bez twoich typow nie mialabym tyle szczescia:)
Mam taki krotki system na 3 zaklady po 6 liczb i tylko tym systemem gram bo tanio i tez mozna cos wygrac.
1-2-3-4-6-8
1-2-5-7-9-10
3-4-5-7-11-12
Wybieram 12 liczb i podstawiam je.
Zdarzalo sie czesto 5/6 a nawet 6.
TEN SYSTEM JEST NA TEJ STRONIE U PASKO
W ZAKLADKACH SYSTEMY
Pozdrawiam cieplutko.
1-2-3-4-6-8
1-2-5-7-9-10
3-4-5-7-11-12
Wybieram 12 liczb i podstawiam je.
Zdarzalo sie czesto 5/6 a nawet 6.
TEN SYSTEM JEST NA TEJ STRONIE U PASKO
W ZAKLADKACH SYSTEMY
Pozdrawiam cieplutko.
Witam
Czy znacie może stronę http://www.planet49.com. Co to jest?
Skąd oni mają moje nazwisko, imię i nawet date urodzin.Nigdy nie rejestrowałem się na tej stronie i podobnych stronach.
Czy też spotkaliście się z czyms takim?
Czy znacie może stronę http://www.planet49.com. Co to jest?
Skąd oni mają moje nazwisko, imię i nawet date urodzin.Nigdy nie rejestrowałem się na tej stronie i podobnych stronach.
Czy też spotkaliście się z czyms takim?
i co nikt nie wie czy w tczewie jest fortuna a jak nie to dajcie moze adres sam poszukam bo nie lubie sie kims wyslugiwac ???
dzięki kasiulka :) pozdrowionka i powodzenia w dzisiejszym losowaniu
KOGUCIK JAK MYSLISZ ZAGRAC W FORTUNIE ZA 10 ZL COS TAKIEGO pol multi na ++
duzy na --- washinton na +++ i wlochy na ---- jak mozesz to spojrz i podpowiec 100 byla by na czysto
duzy na --- washinton na +++ i wlochy na ---- jak mozesz to spojrz i podpowiec 100 byla by na czysto
dzieki kasiulka bo powoli zaczynalem watpic w wasza wiedze przepraszam zwracam chonor pozdrowionka to musze go zaatakowac .
pewniak na dziś z dobrego zródła dam stawke x 10 hehe noi zobaczymy 48,60,45,23,34,18,9,51,75,20