Wpisy 4 226 600 – 4 226 699
23 lipca 2021 07:04 → 23 lipca 2021 08:47, 100 wpisów
@4 226 590Bolo22: witajnie na stałe nie, dzisiaj już nie wejdzie ani 24 ani 39,juz moda na te liczby się skończyła limit się wyczerpał
@4 226 600arczibalik73: tak mysle bo ile moga wchodzic te same
@4 226 599waldus: kto gdzie
@4 226 594Bolo22: dokładnie tak jak piszesz trafione w samo sedno, bo gdy zmieniasz co róż na inne liczby to uja wychodzi,
@4 226 600arczibalik73: kiedy nam pokarzesz skana z grobom wygraną
@4 226 604waldus: witajjak trafie tą wygraną
Witam wszystkich {{hej}
@4 226 606Biedroneczka1977:
@4 226 607dotam:

Nic mi się nie chce chyba idę dalej spać
@4 226 609emerytka 46:
Biedroneczka1977
dotam
waldus
dotam
waldus
Mewa
@4 226 612Mewa:
@4 226 606Biedroneczka1977: dzis taki dzien spiacy.
@4 226 612Mewa:
@4 226 620Jutro:
Jutro
z liczb które kolega którego nie wspomnę nicku bo zaraz się burzy,i jest zbyt niemiły, jak się do niego coś napisze, wczoraj podał liczby 7/7 zaczynając od 31 szanse na wyjście z tego maja tylko 2 liczby i nic więcej
@4 226 606Biedroneczka1977: witaj
@4 226 623Jutro
@4 226 610Biedroneczka1977: oo dobre posuniecie, niema jak się jeszcze zdrzemnąć
@4 226 586dotam: Tak , działał w miarę poprawnie.Przez dwa lata było normalnie.Gdy powrócił-dostał skrzydeł od równych sobie.Dziwie się Tobie - ojcu mądrej córki i wujkowi policjanta, że nie potrafisz myśleć tak jak oni.Zobacz swoje wpisy od kwietnia 2020 - zwłaszcza.Kogo próbowałeś i czy było to zdrowe? Na wszystko limit się kończy, a raczej powinien się skończyć.Tym sposobem ja też kończę dyskusję, która zdaje się nie mieć końca i do niczego nie prowadzi.Odpowiedzi nie oczekuję.

Lawa się rozlewa
jaka lawa o czym Ty piszesz?
i widzicie po co wam to było potrzebne, ktoś pisze słowa prawdy, kto was cały czas obserwuje widać
@4 226 631dotam:
@4 226 629emerytka 46: Od rana do nocy,jeśli się ma problemy z psychiką a w szczególności z swoją strefą seksualną to potem się wylewa brednie na czacie.
Wnioskując z jego zdjęć ściągniętych z netu to osobnik z Piekar nie otrzymał odpowiedniej pomocy,w naszym kraju jest problem z psychiatrami a zwłaszcza ludzie 70 + z blokowisk na ul Astrów mają ograniczony dostęp do lekarzy ale mają dostęp do netu i wszyscy widzimy skutki od 2019 roku kiedy oto Stanley obrał sobie za cel zniszczenie czatu aby podnieść swoje walory a może i estetyczne....ale widząc wczoraj jego twarz aby nie napisać ...pewną część małpki raczej nie zadziała
Wnioskując z jego zdjęć ściągniętych z netu to osobnik z Piekar nie otrzymał odpowiedniej pomocy,w naszym kraju jest problem z psychiatrami a zwłaszcza ludzie 70 + z blokowisk na ul Astrów mają ograniczony dostęp do lekarzy ale mają dostęp do netu i wszyscy widzimy skutki od 2019 roku kiedy oto Stanley obrał sobie za cel zniszczenie czatu aby podnieść swoje walory a może i estetyczne....ale widząc wczoraj jego twarz aby nie napisać ...pewną część małpki raczej nie zadziała
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Jutro
Masz rację,ale szkoda czasu.
Masz rację,ale szkoda czasu.
Rączki opadają czytając jego obleśne wpisy o fotkach nie wspomnę.Jak już wiadomo w necie nawet imbecyl może być polonistą
Przed chwilą padło 1 x 650,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 226 637Jutro: Ale takie teksty - stale te same potrafi tylko im be cyl.
jeśli wam szkoda czasu to czego tu siedzicie obgadujecie i wyśmiewacie kogoś może zacznijcie krytykę od samych siebie najpierw jacy to wy jesteście bez błędni i jacy sprawiedliwi
Hey jutro z tobą się jeszcze przywitam z oo im było warto się przywitałem i przywitam
@4 226 639Barabaszcz/bkos18 -- zamilcz nickowcu.....oszczędź chłopie wstydu ,,udaj się do ....
Jutro
Lepiej"

Lepiej"

i zastanówcie się komu tu tak naprawdę zależy na zamknięciu tego czata bo na pewno nie mi, a ni sebastianowi i innym paru jeszcze osobom których nie wymienię bo lista była by bardzo długa,
Trzeba się zbierać stąd,bo można się załapać na klątwę.
@4 226 643emerytka 46: Od tego momentu z tym człowiekiem potrzebującym leczenia nie piszę a skupię się na kawce od bardzo miłej pani
a dziękuję bardzo
a dziękuję bardzo
@4 226 645emerytka 46: a kto ja niby tu żuci
Nie ma skutków bez przyczyny.Daj psu spokój on da Ci dwa.Charakteru się nie zmieni.Szkda czasu na uzasadnienia.4216001/4216003/4125236/4215940/4215383/

od dzisiaj wszystko co wyślesz to przegrasz
4226579
A żuć to możesz np.gumę
4226579
A żuć to możesz np.gumę
@4 226 651emerytka 46:
Klątwa to są nieszczere życzenia , bez pomyslunku - małpowanie czyjejś twórczości z FB.Gdy patrzę na takie życzenia tego dnia nie gram, albo gram na stawce.
ja tu wczoraj , lub gdzieś przedwczoraj tu czytałem ,że ten ten czat jest chyba przeklęty bo nikt tu nic nie może trafić większego, ktoś tu pisał o tym, trochę mi się z tego śmiać chciało no ale się powstrzymałem od
tego śmiechu, ale też mi się tak zdaje że chyba jest tu coś na rzeczy, jak niema owoców-wygranych, ktoś tu chyba i miał racje jak tak pisał,
4 226 651. emerytka 46 a to co podajesz tu na dole wpis który napisałem to był tylko taki żart z mojej strony, na chamski wpis w stosunku domnie, kolegi z czata, , to czy on coś wygra czy nie to juz jego los mu pokaze, mi nic do tego,
tego śmiechu, ale też mi się tak zdaje że chyba jest tu coś na rzeczy, jak niema owoców-wygranych, ktoś tu chyba i miał racje jak tak pisał,
4 226 651. emerytka 46 a to co podajesz tu na dole wpis który napisałem to był tylko taki żart z mojej strony, na chamski wpis w stosunku domnie, kolegi z czata, , to czy on coś wygra czy nie to juz jego los mu pokaze, mi nic do tego,
4226651 - już nie raz ktoś prosił by nie wymieniać szkodowego nicku, a widzę, że sam przywołuje nick życzliwego człowieka.Niech tak się stanie.
@4 226 655arczibalik73: Niech tak się stanie.Masz większą moc od Jackowskiego.Jesli Twój plan nie działa ZMIEN GO , ale nigdy nie zmieniaj celu
@4 226 655arczibalik73: masakra dziecko by prędzej zatrybilo aniołeczek jak z koziej traba obłuda hipokryzja na całego ....narka a nóż to zaraźliwe niczym koronodelta
Wspaniały Człowiek z tej stronki , dzięki mapkom wytypował ( nie raz ) właściwe liczby wygrywając krocie.Wyprwadzil się z tego miasta ( a ładne i miasto ), odszedł z tej stronki.Nie tak dawno , po dłuższej przerwie powrócił , dziękując twórcy tej stronki za pomoc w wygranych. ( Bardzo lubi liczby w Mini - podobne do wczoraj wylosowanych.
@4 226 659Barabaszcz: ja większą moc od Jackowskiego, nie ja działam w porozumieniu z Krzysztofem tylko i nic poza tym
i na uj się mnie czepiasz, a później wypłakujesz się na czacie do ludzi lub do admina że niby cie zaczepiam odwal się odemnie raz na zawsze ,czy ja posługuję się twoim nickiem
i na uj się mnie czepiasz, a później wypłakujesz się na czacie do ludzi lub do admina że niby cie zaczepiam odwal się odemnie raz na zawsze ,czy ja posługuję się twoim nickiem
@4 226 664arczibalik73: Nie zrozumiałeś mnie
to podspodem tyczy sie doo nicku, który mnie obraza nie do Barabaszcz
4 226 661. to sie odnosi do tego wpisu co napisałem przy odpowiedzi barabaszcza
@4 226 666arczibalik73: po 1 sam się czepiasz prowokujesz czy ja do ciebie pisałem pisze z tobą nie mam zamiaru nie prowokuj pierw komentujesz moje wpisy a potem żal.pl odczep się nie kumaty ty
@4 226 666arczibalik73: Mylisz się.Tylko nierozumny człowiek mógłby Cię obrazic.Twoja złość jest wynikiem nieporozumienia, wiec uważam ten incydent za niebyły.
@4 226 667arczibalik73: co chcesz osiągnąć kolegów szukasz nie u mnie nie w moiej osobie na głowę nie upadłem nie komentuje twoich wpisów elboradow a ty za wszelką cenę prowokujesz bym się wkurzył i napisał co myślę byś mógł być bidulek czy potrzebujesz natchnienia do wypocin wbrew regulaminowi na cały cZat odczep się nie komentuj gdy ktoś cię nie komentuje
Czatowy Salomon
@4 226 668Mewa: Nieporozumienia wynikają ze złych przekazów lub braku ich zrozumienia.Dwa razy pomysł, nim coś powiesz.
@4 226 672Barabaszcz: nie interesuje mnie twoja opinia to raz a dwa nie mam zamiaru mieć z twoją POSTACJA nic wspólnego żegnam zrozumiano
@4 226 662Barabaszcz: to tu rozumie spoko jest ja z mapek nie korzystam jak inni,może te i mapki coś wnoszą , może i pomagają komuś w typowaniu , liczb ale czy faktycznie dają akurat zaraz wysokie wygrane ,tego nie wiem i nie wnikam w to , może komuś to i pomaga,no mi raczej nie, ponieważ sam typuje swoje liczby na dane losowanie i albo one mi wejdą ,albo nie tu dalszy już cel trafienia danych liczb w losowaniu określa szczęście i los, to on nam dyktuje czy mamy dziś trafić coś czy nie , a tego nikt z nas nie wie, i nie dowie się dopóki, nie wyjdą dane liczby w losowaniu, jak ktoś tu kiedyś pisał wszystkie liczby przed losowaniem sa jako pewniaki- tak to jest prawda
@4 226 671emerytka 46: Ale nie ' naczelny d...' - jak pisano o innych.Zeidz ze mnie.Idz na spacer z psem.Dobrze Ci zrobi.Piknuj psa by nie uciekł , bo ja na jego miejscu bym to uczynił.Milego piątku, duzo radosci i wysokasnych wygranych.Mocno wierzę, że jeszcze powrócisz do mojego wpisu.
Piknuj psa - - -> on wie co napisać,toz to na siłowni czyni dziennie
@4 226 673Mewa: Już dawno jako Gryks76 wyrażałes słowa pogardy do ludzi , do ich wiary , religii i uczuć.Za to miałeś blokadę.Nick zmieniony na ładnego ptaka - nic więcej.
Już nerwy powodują trzepotanie rączek,no ale jak pisze z 30 kont to tak jest....
Jansowidzący,nawiedzeni moraliści,geniusze ..... elita ..
To nie potral tematyczny to nawet nie ring to klatka MMA
Barabaszcz.. Sebastiana M znasz?
To nie potral tematyczny to nawet nie ring to klatka MMA
Barabaszcz.. Sebastiana M znasz?
LTE + 70 + bardzo niebezpieczne połączenie od dwóch lat pogrąża swoja osobowość 🐷 🐷
@4 226 679Jutro: Only_One_spectre i kolejnych 329...
@4 226 681Jutro: Tak , pomieszanie gęsi z diabłem.
Jak to było nie karmić troli nie karmić troli nie reagować nie karmić troli bo i tak nie zatrybia prowokuj a potem jacy bidni nie ma co może później będzie lepiej a tak było miło gdy dwóch przyjaciół i dziadka nie bylo
Trafien w
Mzgoda-
imeriumromanum
Szybkie600
Kokoszamek
Nickxyz
PanTadeusz
500plus
Andrzejd
Maratonczyk
KurtDiesel
KontrolaHejterow
acios
imeriumromanum
Lama46
Pyrantelum
BezdomnyMillioner73
Hans
Waclaw1
chatawujatoma
M45
Banan66
Barabaszcz
bkos18
To taki mały ułamek z ostatniego czasu....i wszystko zablokowane i ten szkodnik się czepia innych,,,,
imeriumromanum
Szybkie600
Kokoszamek
Nickxyz
PanTadeusz
500plus
Andrzejd
Maratonczyk
KurtDiesel
KontrolaHejterow
acios
imeriumromanum
Lama46
Pyrantelum
BezdomnyMillioner73
Hans
Waclaw1
chatawujatoma
M45
Banan66
Barabaszcz
bkos18
To taki mały ułamek z ostatniego czasu....i wszystko zablokowane i ten szkodnik się czepia innych,,,,
@4 226 668Mewa: napisałem ci wczoraj gdy podałes te liczby ze te liczby powinny wyjsc juz wczoraj, chodziło mi o te 30 tki, ale nie wyszły wiec mogą wyjść może dzisiaj może nie, ale żebyś sobie je przypilnował, a ty odpisałeś mi po chamsku, wiec napisałem ci że wice wersa i ze co byś od dzisiaj nie wysłał i nie zagrał to przegrasz, ale nie napisałem tego Ci po złości wcale tylko przypomniał mi się z kiedyś tam z przed chyba kilku dni wpis ,że ktoś tu pisał że tu jakaś chyba jest klątwa na czacie, ,i nic poza tym, oto chodziło , nie kolego ja wcale niczego nie prowokuje, i się nie czepiam Ciebie,czy ja ci czymś ubliżyłem , NIE a ty mi ubliżasz, a później cześć osób to komentuje na czacie i rozdmuchuje zupełnie nie potrzebnie, jakich kolegów ja niby szukam co ty znów bredzisz, nie bedę z Tobą pisał bo nikim ważnym dla mnie nie jesteś i skończ już te swoje pieprzenie i wywody na mój temat, ok?
@4 226 668Mewa: już dawno nie pisałem do ciebie, myślałem że się zmieniłeś na lepsze ,ale nie widzę nic żadnych zmian, w tobie na lepsze i dlatego stwierdzam fakt ze nie mamy o czym z sobą pisać rozumiesz to? już się więcej do ciebie nie odezwę z niczym bo widzę że nie warto,
Witam wszystkich
Co robicie ?
O kurcze pieczone co tu się dzieje ?
Rano ludzie powinni miło się przywitać i ewentualnie przyjaźnie porozmawiać lub wytypować liczy do gier którymi grają
Dobrze, że ' kurcze pieczone ' a nie inne ptactwo.
@4 226 672Barabaszcz: to prawda co piszesz, ale on tego nie zrozumi za tępy chyba jest,ale ja to tez już pomijam, nie mamy o czym z nim rozmawiaćityle w tym temacie,
@4 226 675Barabaszcz: