Wpisy 4 225 398 – 4 225 497
22 lipca 2021 00:00 → 22 lipca 2021 07:15, 100 wpisów
Tak to jest jak się nie pilnuje profilu i zmienia liczby typowane 17.07 wpadło dziś 21.07
5/5 z plusem
61,41,72,57,34

5/5 z plusem
61,41,72,57,34

W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 060 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Lawa się rozlewa już nawet po Europie.
@4 225 393Sebastian_M:
Dobrze od tej chwili czytam wasze wpisy i słucham co macie do powiedzenia
@4 225 386bkos18: dziękuje za przypomnienie mojego numeru ip
Izy numer już podałem, teraz pokaże swój i poruwnaj go z 1:1wynik

Izy numer już podałem, teraz pokaże swój i poruwnaj go z 1:1wynik

Takie ładne 5/5 przepuściłem teraz żeby to wytypować potrzebuje 5 losowań i 4 dni czasu oczekiwania czyli za 10 dni kolejna 5/5

Ok nie ma chętnych do dalszej rozmowy to idę spać
Dobrej nocy i przemyślcie swoje zachowanie
Póki nie jest za późno
Dobrej nocy i przemyślcie swoje zachowanie
Póki nie jest za późno
@4 225 400emerytka 46: makabra, po prostu makabra ... żenująca makabra i
.
.
@4 225 405Sebastian_M: dobrej nocy
@4 225 408Mewa: nie mów hop - lampki cały czas się świecą
@4 225 406Robal_36: Niebywały, przekraczający wszelkie granice atak na wybrane osoby. Ograniczanie wolności słowa. ' Moralność Kalego'.
Dzisiaj znowu będzie spotkanie w 19 osobowym gronie.
Miejsce spotkania-Żabie Doły.
On jeden i 18 koleżanek
Miejsce spotkania-Żabie Doły.
On jeden i 18 koleżanek
Emi, mewa - kolorowych
Gonzaga - nie siedź za długo, bo na 14-ą się nie wyrobisz
Gonzaga - nie siedź za długo, bo na 14-ą się nie wyrobisz
@4 225 413Robal_36: dobranoc...też zmykam
Robal_36
Spokojnej nocy
Spokojnej nocy
5/5 po raz trzeci tym sposobem w ciągu dwóch tygodni wlazło za 5 losowań będzie nowa wytypowana na profilu 5/5 i jakieś 4 dni czekania
Sposób dość łatwy jak już będę ją miał to podam na czacie
Jedyny problem że trzeba 5 losowań czekać by wybrać liczby
Sposób dość łatwy jak już będę ją miał to podam na czacie
Jedyny problem że trzeba 5 losowań czekać by wybrać liczby
Też zmykam wszystkim spokojnej nocy dziś po robocie wyjeżdżam do pl na urlop wszelkie pytania proszę kierować od piątku
@4 225 416Arab185: Póki co któreś losowanie z Twoimi pewniakami do
@4 225 418EstaBan: bo zmieniam liczby niepotrzebnie, od jutra zastosuje sposób poprzedni
@4 225 419makler: Nie rozumiem.
@4 225 421EstaBan: wejdz na mój profil i zobacz 5/5 z 17.07
@4 225 421EstaBan:
Jako swierzak POWINES SIE PRZYWITAC Z CZATOWCAMI
Jako swierzak POWINES SIE PRZYWITAC Z CZATOWCAMI
@4 225 425: debiut 2021-07-21
@4 225 425makler: ja też jestem nowy od około 8 lat
sebastian jesteś jeszcze na czacie?
@4 225 412emerytka 46: Wśrod tych 18-tu jesteś ty?
Szanowni państwo jestem tu nowy i się witam
Nazwisko Hans
Imię Helmut
Obywatelstwo arabskie
Pochodzenie tureckie
Zamieszkały królestwo niderlandów
Żona przyszła jest mulatką ma 80 lat
Nazwisko Hans
Imię Helmut
Obywatelstwo arabskie
Pochodzenie tureckie
Zamieszkały królestwo niderlandów
Żona przyszła jest mulatką ma 80 lat
sebastian coś odkryłem w mini lotka ale juz ci jutro napisze jak już niema cie dzisiaj
@4 225 435gonzaga:
@4 225 436arczibalik73: też odkryłem jak mieć 5/5 co 10 losowań jak tylko będzie gotowa dam cynk
@4 225 433Arab185: wotaj witaj
Arczi
pomodlę się za Ciebie
tak mi doradził przyjaciel - prawnik, z Grupki Biblijnej
pomodlę się za Ciebie
tak mi doradził przyjaciel - prawnik, z Grupki Biblijnej
@4 225 438: mowa o multi multi
Ok lecę dziś spać jutro po robocie ruszam do pl to rozwalimy bęben tsa
Dobranoc wszystkim
Dla pań
Dla panów
Dobranoc wszystkim
Dla pań
Dla panów
@4 225 438Arab185: nie tu jest co innego jak szybko i w niedługim czasie złapać w mini 5/5 może i nawet jutro jeśli to co odkryłem się sprawdzi, musimy to z sebastianem wypróbować w najbliższym czasie
@4 225 443arczibalik73:
@4 225 444Arab185: dobranoc milych snów
@4 225 440makler:
dobranoc wszystkim i tobie makler też
Same asy tu są,tak jak ten witso11, typowal dzisiaj stałe , ale wejść na kg lub na czat mu się nie chciało i coś napisać,nawet nie podziękował za gratulacje, szkoda słów
@4 225 450bogdan04: spokojnie może i to nie on trafił i było mu głupio po prostu , albo trafił nie chce aby było zamieszanie wokół jego osoby, wiesz nieraz tak i ludzie maja, niech ca być hejtowani
nie chcą
@4 225 451: ja tam gościa rozumiem nie chce aby wkoło niego wiele było krzyku, trafił to trafił ,a nie to nie, ale wątpię w to aby jeśli grał tymi numerami zawsze czy co jakiś czas nawet to wątpię żeby sobie to odpuścił akurat teraz, jeśli wygrał to tez mu gratuluje wygranej i wcale mu nie zazdroszczę ,fajnie jeśli mu się udało, bo po to wszyscy gramy aby wygrywać
@4 225 453arczibalik73: tu nie chodzi o to czy grał w realu i trafił, tylko o głupi skromny komentarz i podziękowanie, o to chodzi
@4 225 454bogdan04: tak wiem , o co CI chodzi, a może nawet niewie ze trafił tu na profilu
@4 225 455arczibalik73: no też tak może być, dlatego napisałem o tych asach 😂
bo może i też tak być kto wie ,nieraz tak jest że coś tam skreślimy, i wyślemy, a potem tego nie sprawdzimy i kupon do kosza wrzucimy, a tam jakaś wygrana jest, i szukamy pożniej kuponu, wiele razy widziałem takie rzeczy w kolekturze jak przyszedł gość , wysłał kupon w keno jakieś tam liczby , kolektor wysłał mu, na dane losowanie , gość popatrzył, na losowanie wywalił po losowaniu do kubła drugi gość podszedł do kubła , wyją kupon wcześniej przegrany, spisał numery i wysłał jako swoje wa w następnym losowaniu wyszły wszystkie, i gość wygrał jakąś kwotę,mam takiego znajomego który gra tak z 20 kuponami, liczb w keno, ,kiedy bym nie przechodził kolo kolektury to go zawsze tam widzę, gra na całego,i tylko płaci 100zł banknotem co chwile jakaś,nie raz jak pytam jak leci, to mówi mi rożnie raz z kieszeni, raz do kieszeni, to zależny co w danej chwili mu wchodzi, gość jest starszy ode mnie troszkę ale się nie poddaje gra na ostro, i jak powtarza śmiejąc się do mnie kto ten nie wygrywa i to jest prawda no tu wielu jest na stronce takich asów wygrywających, którzy czekają aż im podasz gotowe pewniaki którymi zaraz trafia główna wygraną, a nic sami złożyć nie umieją, chyba albo z lenistwa im się nie chce myśleć nad liczbami, wola iść i wysłać na chybił- trafił, bo poco on ma myśleć jak mona iść na łatwiznę nie a wiadomo jak maszyna wybiera liczby, zawsze tak aby były na nie dlatego ja nie gram z maszyny w nic, to co zamyślę to to wysyłam, bedzie to bedzie , a jesli nie to wyśle następne
Mam już dla was 5/5 do mm pilnujcie
Jutro wejdzie pewniak 14 o godz 14:00 a o 21:50 wejdzie 14 i do tego dostanie cofki 4/4 41,72,57,34
Oto ona 41,72,57,34,14
Jutro wejdzie pewniak 14 o godz 14:00 a o 21:50 wejdzie 14 i do tego dostanie cofki 4/4 41,72,57,34
Oto ona 41,72,57,34,14
przepraszam za błąd w tekście i mówi mi kto nie gra ten nie wygrywa, a widzę że on tam w te keno tłucze ostro ja tam nie gram w keno, ale murze chyba tak się wziąć ostro jak on ale za tego mini lotka tylko gorzej,bo nie mam tyle kasy zęby to wszystko na raz wysłać, a zapożyczać się nie lubię nigdzie, i kredytów tez nigdy nie biorą na nic ale ok nie mogę spać, wiec lecę sobie jeszcze w liczby, po patrzeć i podumać, troszkę , muszę te mini w końcu rozgryźć jak orzeszka
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
@4 225 463arczibalik73: z Ciebie to poczciwy chłop, szanuję takich, nie to co ci prowokatorzy, i nie przepraszaj Arczi nikogo, bo to oni mają Cię przepraszać
@4 225 459Arab185: dzięki w imieniu czatowiczów może i ktoś tu sobie z sepów skorzysta, ja tam gram tylko swoimi które mi wchodzą i na nich coś tam trafiam,choć może nie od razu główna pule, ale zawsze coś tam jest, a sporadycznie też i zwroty, 4 225 460. Arab185 no tak łyczek koziołka i mozna sie do podusi przytulić
@4 225 464bogdan04: dzięki za miłe słowa , ja też dziękuje CI osobiście za to ze gdy miałem blokadę społecznościowa to na czacie ująłeś się za mną,ja tez takich ludzi doceniam nie wiem czy sebastian Ci zdarzył podziękować w moim imieniu , gdy go prosiłem oto bo zaraz po mnie tez dostał bana, ale jeśli tego nie zrobił to ja za zamieci teraz to robię, to co piszesz to prawda ale nie muszą mnie przepraszać bo oni widać nie wiedza co to słowo tak na prawdę znaczy,tylko wiedza jak kogos sprowokować i wyśmiać jego wpisy, tu sie nigdy nic nie zmieni na dobre jeśli tak nadal będzie
za pamięci to robię nie wiem co się dzieje z tym czatem, ale jak pisze dane słowo, to jest ok, jak zaś chce wysłać to się albo wiesza, albo jak już wyśle to w wyrazie wychodzą w głupoty lub brak danej litery,lub poprzestawiane litery lub brakuje jakiejś litery, tez tak macie, czy to znów coś u mnie szwankuje
@4 225 466arczibalik73: no właśnie, a wystarczyło by wywalić kilka osób i byłby spokój, ale ja tu nie jestem adminem, a więc wszystko w rękach admina
dobra lecę spać bo raniutko trzeba wstać i iść coś załatwić dobranoc, boigdan04 dziękuje za wszystko dobranoc
@4 225 467arczibalik73: Arczi dobrze jest, widzę że robisz mniej błędów, ale to nieważne, liczy się kontekst
@4 225 468bogdan04: tak to prawda ale to niemy musimy zrobić tylko admin, jeśli chce ,aby ten czat nadal istniał, my co najwyżej to mrzemy tylko z stad sami odejść, w danym momencie lub tylko sobie o tym popisać i nic poza tym,jeśli chodzi o błędy to są nieraz jeszcze, nie mówię że nie ,a nie robi błędów tylko ten kto nie żyje
Makler pisze o kółku biblijnym a tak się zachowuje,wstyd, przede wszystkim pisanie o kimś i wciąganie jego rodziny {chodzi o matkę Arcziego},że musi się nią zająć, a sam zmierzyć sobie cukier, to jest normalne skur....o, jak można wyciągać gogoś choroby żeby go atakować,to jest poniżej wszelkich norm moralnych,a teraz po tym jak Arczi wkurzył się i napisał mu dosadnie, to gościu kreuje się na ofiarę, większej bezczelności nie widziałem, mam nadzieję,że admin wywali tego prowokatora bo już dość narozrabiał, a teraz jeszcze straszy, gdyby to mnie dotyczyło i by mi to wprost w oczy powiedział, to by dostał plombę i by było po temacie, ale to jest na czacie, a więc agresorzy kreują się na ofiary, szkoda słów,tak samo z resztą prowokatorów, opanujcie się, bo nic z tego dobrego wyjść nie może
W3.25.27.29.20....1...mialem prawie wszystkie ale tylko 1 z jednosci weszla...i 5 na 10...uj wie co o tym myslec...moze 2 multi na 14
@4 225 474tomi77:
Dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom
@4 225 476Biedroneczka1977:
@4 225 477waldus:
Mialem 4 multi do konca tyg ciagnac na 14...ale glowa podpowiada ze tera lepiej po 2...bo 7 na 10 ciezko trafic a wtopic latwo...
@4 225 480zbigniew g:
@4 225 480zbigniew g: grasz dzisiaj ?
@4 225 482Biedroneczka1977: na 14sta gram na pewno na 21/50 nie gram .....te liczby wstalych zestawach Multi
@4 225 484zbigniew g:
@4 225 473waldus:
@4 225 479tomi77: tylko piwa z rana nie pij
Dziś tatakujemy promocje Multi 7 liczb tylko żeby ts się obronił i nie zbankrutowal
@4 225 490tomi77: stawka x10?
Czakalem by Mafzia albo iga zagraly z Sabalenka..a tu..masz....IO Tokio pierwsza runda..Madzia Linetka z Aryna Sabalenka...slabo widze..ale chetnie w tv bym zobaczyl
@4 225 491Bolo22:
Nie...musze tylko po 2..gralem po r odpafy wchodza ale 30 czy 40 % zwrotu to malojsk chce sie czesto grac
@4 225 495waldus: ts juz sie jest w strachu