Wpisy 4 224 821 – 4 224 920
21 lipca 2021 16:27 → 21 lipca 2021 17:34, 100 wpisów
Ale smaczne mi wyszły te naleśniki z malinami
@4 224 819Bolo22: Trzymam
@4 224 758makler: kolego ty mnie nie strasz prokuraturą bo oni mogą mi skoczyć, rozumisz?, jeśli ja podam im to co ty kiedyś do mnie pisałeś to możesz TY beknąć,nie ja ja ci tylko napisałem abyś się uspokoił bo jak nie to cie z kolesiami odwiedzę, ale to nie był jako groźba wcale tylko takie powiedzenie, nikt tu nie będzie dybał na twoje życie, nikt cie tego życia nie będzie pozbawiał, a ja i moi kolesie na pewno nie, wiec nie wiem dlaczego częsiesz portkami, wczoraj Ci napisałem wiele czytaj, ze zrozumieniem, wogóle, myślę i uważam że nie mamy o czym ze sobą już rozmawiać, nie wchodź mi w drogę, a ja nie będę wchodził tobie , wyluzuj chłopie, nie bierz wszystkie sobie aż tak do serca kto i co tu pisze bo kiedyś zejdziesz na jakiś zawał jeszcze, a ja ciebie nie chce mieć na sumieniu , czy to rozumiesz czy to też do ciebie nie dociera, nie chce mieć z Toba nic wspólnego
Bolo odpisałam KG
@4 224 825Myvictory: A ja nie wiem . Kto zaczyna ?
@4 224 823arczibalik73: Nie rozmawiaj z nim i będzie luzik. Szkoda nerwów
Ja jak widzę że osoba z którą rozmawiam nie rozumie co się do niej pisze i mi notorycznie dogaduje i prowokuje to daję czerwoną i od tego momentu nie czytam co ona pisze.
Ja jak widzę że osoba z którą rozmawiam nie rozumie co się do niej pisze i mi notorycznie dogaduje i prowokuje to daję czerwoną i od tego momentu nie czytam co ona pisze.
wczoraj w mini myślałem, że się powtórzyły liczny pierwsza i ostania ta sama, można było system puścić lub kilka zakładów swoich układem
@4 224 785EstyMy: Nie cytuj nic bo Twoja literatura jest rynsztokowa.My mamy swoje sprawdzone lektury A teraz tre marchewkę
@4 224 827Myvictory: Ja szybko kończę głupie rozmowy bo szkoda mi na nie czasu
4 224 823 za ten wpis na normalnym forum dożywotni ban na autora i jego wszystkie obecne i późniejsze klony.
a realnie to >>>> Cieciu- jak taki giguś jesteś to sam załatwiaj sprawy na nie kolesiami się podpierasz.
Masz coś do kogoś... to załatwiaj to jak chłop a nie kumplami straszysz na publicznym forum.
Że taż takie coś admin toleruje...
a realnie to >>>> Cieciu- jak taki giguś jesteś to sam załatwiaj sprawy na nie kolesiami się podpierasz.
Masz coś do kogoś... to załatwiaj to jak chłop a nie kumplami straszysz na publicznym forum.
Że taż takie coś admin toleruje...
jak by ci czasu brakowało faktycznie to by cie tu nie było ja jestem bo mam trochę wolnego czasu
@4 224 765EstyMy: ja tu nikomu nie grozę to po 1, to co napisałem maklerowi to napisałem mu to co napisałem ale nie jako groźbę a takie głupie może i ostrzeżenie z mojej strony bo mnie wkurzył , jakby się mnie nie czepiał cały czas to bym mu tego nie napisał, ale czepia się mnie, mojej matki, i mojego cukru , co go to gówno obchodzi,, koleś chce tu zabłysnąć ,a i niech błyszczy ja stąd odchodzę i nie będę się denerwował głupimi tekstami pod swoim adresem, o bandy trolów którzy nic nie wnoszą na ten czat po za złością i nienawiścią do drugiej osoby, nic tutaj nie wnosicie zew swojej strony , dlatego z stad coraz więcej ludzi odchodzi i będzie odchodzić i to jest tylko wasza wina,
@4 224 834arczibalik73: Kto się czepia Twojego cukru ?

ja mam w domu 4 paczki także Arczi spokojnie nie potrzebuje twojego
@4 224 838Myvictory: Ktoś chce zabrać komuś cukier ?
Ja nie rozumiem jak tak można startować do Arcziego przecież na Prezydenta ktoś tu pisał a wy go tak atakujecie oj oj źle o was świadczy
@4 224 840Myvictory: To przez ten Covid wszyscy jacyś agresywni
Przypominają mi się czasy w szkole podstawowej jak startowali dokuczali koledze może trochę odstawał myśleniem to mu docinali
Zamiast wyjść na słoneczko
Złapać trochę wit D
Spotkać się z ludźmi
Pojeździć na rowerze...
Złapać trochę wit D
Spotkać się z ludźmi
Pojeździć na rowerze...
Przecież to stronka dla przede wszystkim tym co sobie nie radzę w życiu
radzą w życiu, a przez granie tylko i wyłącznie mogą to zmienić
@4 224 846Gosia__77: smacznego
Ta tu każdy nas wysłuchajak ksiądz u spowiedziwtedy caływychodzi z ludzi
@4 224 843Myvictory: Szukają komu dopiec i dokopać ale po co to ?
Może tu być osoba co z wami pisze a ma chorobę, więcej tolerancji ludzie!!
@4 224 848191979: Witaj Aniu
@4 224 853Sebastian_M:
@4 224 849191979: dziękuję
@4 224 852Myvictory: Tak jestem za . Tolerancji i ludzkich odruchów
Może faktycznie ma cie rację, ale w takiej sytuacji, trzeba być inteligentniejszym
@4 224 855191979: Jak pogoda ?
@4 224 860191979: W Koszalinie byłem
Jutro jak będzie zimno jadę do Kołobrzegu
Jakieś rejsy statkiem bo naprawdę jest zimno i pochmurnie
Można pochodzić po plaży
Ale nie cały dzień
Jakieś rejsy statkiem bo naprawdę jest zimno i pochmurnie
Można pochodzić po plaży
Ale nie cały dzień
Blisko jest Mielno
Tu jest dużo ludzi co ma depresję inne choroby widzę jak piszą, i trzeba ustąpić nie dopinać bo widzicie ofiara się broni jak u mnie
@4 224 865Myvictory: Myslisz że te osoby mają depresję?
I dlatego tak się zachowują?
@4 224 869Myvictory: Nie będę wymienial nicków ale każdy wie o kim piszę
są osoby specjalnej troski, szkoda mi ich nie tylko myślenie ale ciężkie też życie mają
Gdzie te nalesniki ? Tez poprosze. A ja na kolacje mam dzis leczo z cukinią
u niego @4 224 811Scenic: a mi się zdaje ze własnie zagrał tymi liczbami, tylko mugł to własnie wysłać jako system na 6 liczb, może grał tymi liczbami kilka razy nie wchodziły więc zagrał systemem i trafił w końcu, a jak sami piszecie tu ze jeździcie po całej Polsce i wysyłacie w tzw, szczęśliwych kolektorach, może tez był gdzieś tam przejazdem i wysłał gdzie indziej nie musiał koniecznie wysyłać u siebie gdzie mieszka widziałem te liczby i ta tzw wygrana, jeśli zaś nie vitos11 by trafił te liczby a ktoś może z jego rodziny, bo mało co się zdarza zęby wiele osób grało tymi samymi numerami, tak pomyślcie na chłopski rozum ile osób gra tym co my, jeśli nikt z nas nic nie możne większego trafić , tak jak ta osoba która wczoraj trwa fila tą wygrana , tu widać jawnie ze każdy kreśli inne liczby, bo gdybyśmy wszyscy kreślili to samo i wysyłali na dane losowanie to by tych 5 w mini czy 6 w lotto było wiele więcej , a nie tylko 1x 5/5 w mini- na milion grających
co to da takie kłócenie się z chorą osobą nic tylko świadczy że tamci też chorzy, takie można odebrać wrażenie
@4 224 873Bolo22: Naleśniki już zjedzone i to że smakiem
@4 224 836Sebastian_M: poczytaj, kilka do tyłu wiadomosci z kilku nawet wstecz dni, to zobaczysz, n=mnie to już wali po całości,
analizuje to jako psychiatra, widzę zaburzenia, ale może skończę ten wywód, więcej alternacji, miłości a będzie okey
@4 224 877arczibalik73: Nie czytaj takich głupot bo nie warto. Oni chcą Ciebie wyprowadzić z równowagi
mozna wszystko ale z czyjejś choroby sie nie czepiamy.nigdy nie wiadomo co nas czeka.
@4 224 878Myvictory: Może im przejdzie na co liczę
człowiek na poziomie ma klasę nie docina, ustąpi, uda że nie widział wpisu, brakuje taki ludzi
@4 224 873Bolo22: a dlaczego osiem a nie tylko pięć liczb ?
@4 224 865Myvictory: ofiara ? Chyba jednak wczoraj z " obroną konieczną", to przesadziła ta ofiara ale moim zdaniem to wynik tylko tego, że dał się zmanipulować na "przyjaźń" i " wspólne granie" / inni dają się łapać na inne haczyki/ ten manipulujący starszy pan po to tu między innymi się zalogował, bo chciał ciągnąć łacha" z takiego np krzysztofa
i tyle
i tyle
@4 224 886Robal_36: O kim mówisz kolego ?
@4 224 886Robal_36: Kogo znowu chcesz obrazić?
@4 224 886Robal_36: Znowu się do kogoś przyczepiłeś ?
@4 224 886Robal_36:
Sebastian idź lepiej gary umyć bo zostawiłeś ba£agan i przyjdzie w...a
@4 224 892Gosia__77: Już zdążyłem wszystko umyć
@4 224 892Gosia__77: U mnie w kuchni jest zawsze czysciutko. Zjem i od razu sprzątam
@4 224 886Robal_36: Radzę ci odczep się od ludzi ze stronki i ich nie zaczepiaj ani nie prowokuj bo robisz to notorycznie
panie starszy, jak to mawiali - bujać to my, ale nie nas
zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
@4 224 864Sebastian_M:
@4 224 886Robal_36: Nic tu nie wnosisz poza nienawiścią i odcinkami innym. Żebyś miał chociaż sprawdzone i rzetelne informacje ale są one wyssane z twojego palca i z palcy takich jak ty ...
@4 224 896Robal_36: Słuchaj kolego chcesz konfrontacji ?
@4 224 896Robal_36: Chcesz zobaczyć z kim piszesz ?
@4 224 896Robal_36: Jestes tchórz jak twoj kolega który umawiał się że mną A nie przyszedł. Dla Ciebie zrobię wyjątek i umowę się z tobą. Zobaczysz z kim rozmawiasz A będzie Ci łyso.
I to bardzo łyso
Już widzę twoją minę na mój widok
I to bardzo łyso
Już widzę twoją minę na mój widok
Sebuś - zluzuj gumkę w majtach - sześćdziesiąt lat, to nie grzech
@4 224 904Robal_36: Chcesz czy nie ?
@4 224 902Robal_36: I radzę Ci nie udawaj wszystkowiedzacego i nie obrażaj ludzi z tej stronki
To jest moja rada
To jest moja rada
Sebuś,
ale, co mam chcieć ze starszym panem ? Mam popatrzeć i się bać, czy podziwiać ?
Mamusia i tatuś co na to ?
I , tak poza wszystkim, to dobrze się czujesz ? Coś nie wychodzi ? Nie wszystkich zmanipulowałeś ? życie
ale, co mam chcieć ze starszym panem ? Mam popatrzeć i się bać, czy podziwiać ?
Mamusia i tatuś co na to ?
I , tak poza wszystkim, to dobrze się czujesz ? Coś nie wychodzi ? Nie wszystkich zmanipulowałeś ? życie
Kompinuj dalej
zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
@4 224 832RealFan: sam jesteś cieciem i psychopatom jakimś chyba, jeśli piszesz do mnie takie brednie,i teksty,ja się nie zasłania nikim ,sam zawsze załatwiam swoje sprawy,w pojedynkę, i nie wyzywaj mnie tu na czacie od cieci bo sam nim chyba jesteś , gdybyś miał trochę inteligencji to byś się nie mieszał w coś co CIebie nie dotyczy,i przestał gwiazdora z siebie tu robić na czacie,a widać że też lubisz dolewać oliwy do ognia , piszesz ze admin tez takie coś toleruje, toleruje bo jest człowiekiem wyrozumiałym, i to on podejmuje tu decyzje kogo usunąć a kogo nie , i nie TY będziesz o tym decydował ani nikt inny, ja tu nierobie nic złego, w porównaniu do wszystkich którzy tu tylko hejtuja wszystko,i wszystkich, innych, jeśli admin da mi blokadę społecznościowa czy tez skasuje mój nick tu na czacie to będzie tylko jego decyzja anie Twoja czy maklera i innych osób , wiec licz się z słowami i uważaj co i do kogo piszesz bo nie piszesz tu do dziecka jakiegoś tylko do poważnej osoby
@4 224 907Robal_36: Chyba tobie tchórzu nic nie wychodzi w życiu bo zachowujesz się jak lekko po przewrotce. Szanuj ludzi to oni też będą ciebie szanowali.
A tak to rzadko kto cię lubi i dobrze o tym wiesz.
A tak to rzadko kto cię lubi i dobrze o tym wiesz.
@4 224 908Robal_36: Tchorzowi za głupawe i prowokacyjne wpisy
I baj
I baj
ja tu nierobie nic złego, w porównaniu do wszystkich którzy tu tylko
hejtuja wszystko,i wszystkich, innych, jeśli admin da mi blokadę społecznościowa czy tez skasuje mój nick tu na czacie to będzie tylko jego decyzja anie Twoja czy maklera np, , ja zapewne już tu nigdy więcej nie wejdę i niezaglądanie na czat aby tu napisać , i odejdę jak wiele osób z stad odeszło , i jeszcze odejdzie, i czat w końcu zostanie przez admina zamknięty tak jak tego bardzo usilnie chciał kolega makler, pisząc to na konkurencyjnej stronce, wtedy nikt z was tu taj nie będzie już nic pisał tego chcecie to proszę bardzo, wasza sprawa, mi już nic do tego , ja mogę z stad odejść , ale podejrzewam że gdy ja odejdę odejdzie za mną wiele osób i zostanie tu garstka tzw, nieudaczników, którzy tylko dużo troluja , a nie potrafią nawet poprawnie 5 liczb trafić w danym losowaniu, osoby które maja do mnie maila będą mogły się tylko ze mną kontaktować i dalej grać i typować ze mną liczby ,jeśli będą chcieli, jeszcze kiedyś o nas usłyszycie kiedy wygramy coś większego niż tylko te śmieszne 2zł czy 5zł w grach
hejtuja wszystko,i wszystkich, innych, jeśli admin da mi blokadę społecznościowa czy tez skasuje mój nick tu na czacie to będzie tylko jego decyzja anie Twoja czy maklera np, , ja zapewne już tu nigdy więcej nie wejdę i niezaglądanie na czat aby tu napisać , i odejdę jak wiele osób z stad odeszło , i jeszcze odejdzie, i czat w końcu zostanie przez admina zamknięty tak jak tego bardzo usilnie chciał kolega makler, pisząc to na konkurencyjnej stronce, wtedy nikt z was tu taj nie będzie już nic pisał tego chcecie to proszę bardzo, wasza sprawa, mi już nic do tego , ja mogę z stad odejść , ale podejrzewam że gdy ja odejdę odejdzie za mną wiele osób i zostanie tu garstka tzw, nieudaczników, którzy tylko dużo troluja , a nie potrafią nawet poprawnie 5 liczb trafić w danym losowaniu, osoby które maja do mnie maila będą mogły się tylko ze mną kontaktować i dalej grać i typować ze mną liczby ,jeśli będą chcieli, jeszcze kiedyś o nas usłyszycie kiedy wygramy coś większego niż tylko te śmieszne 2zł czy 5zł w grach
@4 224 900Sebastian_M: Jesteś 60 latkiem z Targówka i największym szkodnikiem na tej stronie .Pasko powinien wywalić twój smród w 3 DUPY aby nastały spokojne czasy,o twoim psychicznym koledze ----70 +---- nie warto pisać,co się napinasz dziadek?? zapierniczaj jeszcze 5 lat abyś miał co żreć w lodówce a ten czat zostaw bo srasz tylko rzadkim kałem a nikt nie zwraca na ciebie uwagi.
Dwa dziadki-działkowe ,które za wszystkie skarby chcą stworzyć chmurkę wokół swojej osoby że to ''nastolatki'' idiotycznymi emotkami i tekstami w stylu JUŻ JESTEM 60 lat dziad a zachowanie umysłowego dzieciaka 13 letniego,ciekawe czy jak to pracy przychodzą to też krzyczą jak umysłowcy ''już jestem'' ja się nie dziwię że żadna nie ma ochoty z tobą ślub wziąć
Dwa dziadki-działkowe ,które za wszystkie skarby chcą stworzyć chmurkę wokół swojej osoby że to ''nastolatki'' idiotycznymi emotkami i tekstami w stylu JUŻ JESTEM 60 lat dziad a zachowanie umysłowego dzieciaka 13 letniego,ciekawe czy jak to pracy przychodzą to też krzyczą jak umysłowcy ''już jestem'' ja się nie dziwię że żadna nie ma ochoty z tobą ślub wziąć
@4 224 907Robal_36: Ty miałeś wypadek , czy już taki się urodziłeś !
@4 224 914Banan66: wulkan,ty masz kręgosłup emocjonalny?? jakim cudem jeszcze chodzisz?
@4 224 9151_1Wynik: Czy wiesz, że gwiazdy neutronowe mają góry ?
@4 224 9131_1Wynik:
@4 224 917arczibalik73: złotowłosy geniusz matematyczny się odezwał
@4 224 917arczibalik73: śmierdzący leń który 10 lat siedzi u starej na kolanie i zadna robota mu nie pasi